Pepr ctyrbarevny cely 500 g
Pro vyhledávací frázi Pepr ctyrbarevny cely 500 g jsme na našem vyhledávači našli 32 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Pepr ctyrbarevny cely 500 g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Pepř čtyřbarevný celý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovo červených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a zná...
Více informacíPepř čtyřbarevný celý 100 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovo červených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a zná...
Více informacíPepř čtyřbarevný mletý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a znám...
Více informacíPepř čtyřbarevný drcený 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a znám...
Více informacíPepř čtyřbarevný celý CHC 1 x 480 g
Pepř černý celý 55 %, pepř červený celý 15 %, pepř zelený celý 15 %, pepř bílý celý 15 %.
Více informacíPepř bílý celý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Bílý pepř bývá méně aromatický než černý, je však ostře palčivý, s nasládlou vůní. Obsahuje také méně silic, protože ty se nachází ve slupce, která se při čištění odstraní. Využití v kuchyni: → Světlé omáčky, smetanové polévky, pikantní chuťovky, maso a ryby na grilu, salátové dresinky, zelenina na másle, pepř mignonette. ...
Více informacíPepř barevný celý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a znám...
Více informacíPepř zelený celý 500 g
Zelený pepř se vyrábí z ještě nezralých čerstvých a neloupaných plodů, které se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pálivost zeleného pepře je velmi mírná, jeho chuť je svěží a bylinná, nepotlačuje chuť ostatních přísad v jídle. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, omáčky, polévky. S čím je zelený pepř dobrý? → Humr, krab, kuřecí maso, los...
Více informacíPepř černý celý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Chuť i vůně černého pepře je aromatická a ostře palčivá. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, tmavé omáčky a polévky. S čím je černý pepř dobrý? → Většina pokrmů, všechny druhy masa, zelenina, dijonská hořčice. Koření, s nimiž se černý pepř výborně kombinuje: → Bazalka, česnek, hřebíček, kardamom...
Více informacíPepř červený celý 500 g
Bobulky červeného, respektive růžového pepře, mají měkkou vnější slupku s jemnou ovocnou chutí. Vnitřní část plodu má jemně pálivou chuť, která po jídle dlouho přetrvává. Využití v kuchyni: → Omáčky, polévky, pikantní chuťovky, maso a ryby na grilu, salátové dresinky, zelenina na másle. S čím je růžový pepř dobrý? → Většina pokrmů, všechny druhy masa, zelenina, dijons...
Více informacíSalvia Paradise Pepř červený celý 500 g
Od černého pepře se pepř červený liší zejména chutí, která není tak palčivá a pepřová. Jedná se o mírně aromatické a chuťově výrazné koření, které ozvláštní každý připravovaný pokrm.
Více informacíSalvia Paradise Pepř černý celý Tellicherry 500 g
Černý pepř s výběrově velkými plody plné antioxidatnů pro naše trávení, játra, nervy, cévy. Tellicherry pepř oproti konvenčnímu pepři vyniká silnějším pepřovým aroma a vůní.
Více informacíSalvia Paradise Pepř bílý celý Balení: 500 g
Pepřovník černý je ovíjivá, stálezelená liána dorůstající délky až 4 m. Rostlina pochází z indického subkontinentu z oblasti Malabarského pobřeží. Pepřovník černý byl rozšířen do mnoha tropických zemí, dnes se mezi největší pěstitele řadí například Vietnam, Indie, Indonésie a Srí Lanka. Listy má střídavé, lysé, vejčité až eliptické, dorůstající délky až 10 cm a šířky 5...
Více informacíSalvia Paradise Pepř červený celý Balení: 500 g
Pepřovec brazilský je strom dorůstající výšky až 10 m. Někdy je označován jako keř, což se připisuje hustě větvené, propletené koruně. Domovinou mu je Jižní Amerika – Brazílie, Paraguay a Argentina, kde je často pěstován i jako okrasná rostlina. Listy má oválné, střídavé a dlouhé až 22 cm. Kvete od září do listopadu drobnými, bílými květy. Plodem je malá, červená pecko...
Více informacíSalvia Paradise Pepř zelený celý Balení: 500 g
Pepřovník černý je ovíjivá, stálezelená liána dorůstající délky až čtyř metrů. Rostlina pochází z indického subkontinentu z oblasti Malabarského pobřeží. Pepřovník černý byl rozšířen do mnoha tropických zemí, dnes se mezi největší pěstitele řadí například Vietnam, Indie, Indonésie nebo Srí Lanka. Listy má střídavé, lysé, vejčité až eliptické, dorůstající délky až 10 cm...
Více informacíSalvia Paradise Pepř sečuánský celý Balení: 500 g
Pepř sečuánský je koření oblíbené zejména v Číně a je zajímavou alternativou černého pepře. Pochází ze stromu s názvem žlutodřev peprný a nejvíce se vyskytuje v provincii S‘-čchuan, odkud pochází jeho český název sečuánský. Setkáváme se také s názvy fagara, čínský nebo japonský pepř. Jedná se o značně aromatické a chuťov...
Více informacíSalvia Paradise Pepř černý celý Tellicherry Balení: 500 g
Pepř Tellicherry je plod pepřovníku černého, lat. Piper nigrum, který pochází z indického subkontinentu z oblasti Malabarského pobřeží. Předmětem sběru jsou pouze větší plody dorůstající minimální velikosti 4,25 mm. Plodů o této velikosti se v celkové produkci vyskytuje pouze 10 %. Velikost kuliček určuje chuť, kvalitu a aroma pepře. Větší pepřové plody mají pro...
Více informacíSalvia Paradise Pepř barevný celý Balení: 500 g
Pepř je jedním z nejoblíbenějších koření vůbec. Tato směs 4 druhů pepře v sobě pojí klasickou chuť černého pepře, jemnější chuť bílého a zeleného a nasládlou chuť růžového pepře. Složení: pepř černý, bílý, zelený, růžový Použití: Pepř barevný je velmi oblíbený při přípravě steaků. S...
Více informacíAnýz celý 500 g
Plody anýzu voní i chutnají sladce, ovocně a po lékořici, podobně jako badyán či fenykl, ale jemněji. Využití v kuchyni: → Sladké pokrmy, pečivo, dorty, koláče, sladké sušenky, rýžový chléb, dušené vepřové maso, dušené ryby, jídla z kořenové zeleniny, ouzo, anýzovka, lívance plněné ovocem, rybí polévka. S čím je anýz dobrý? → Dýně, fíky, jablka, kaštany, kořenová zele...
Více informacíKoriandr celý 500 g
Plody koriandru chutnají sladce kořenně, aroma připomíná šalvěj, pomerančovou kůru, pepř, mátu a citron. Využití v kuchyni: → Chléb, pečivo, zavařování okurek nebo červené řepy, sladkokyselé nálevy, marinády, rybí plévky, sladké sušenky, dorty. S čím je koriandr dobrý? → Avokádo, citron, hovězí maso, jehněčí maso, kokosové mléko, kořenová zelenina, kukuřice, limetka, ...
Více informacíKardamom celý 500 g
Kardamom, někdy též nesprávně nazývaný „kardamon", patří k jedněm z nejstarších druhů koření světa a též mezi nejcennější hned po šafránu a vanilce. Jeho vůně je aromatická, ale nasládlá, ovocná a pronikavá. Chuť obsahuje náznak kafru nebo eukalyptu, je ostrá a uzená, s teplou hořkosladkou příchutí, zároveň však také čistá a svěží. Využití v kuchyni: → Koláče, pečivo,...
Více informacíJalovec celý 500 g
Chuť jalovce je čistá a osvěžující, nasládlá, lehce pálivá s náznakem borovice a pryskyřice. Má dřevnatou, nezaměnitelnou vůni ginu, jehož výroby je součástí. Využití v kuchyni: → Koření na zvěřinu, jehněčí, vepřové maso, divokou kachnu, hovězí maso, láky, marinády, výroba ginu, telecí ledvinky flambované v ginu. S čím je jalovec dobrý? → Hovězí maso, husa, jablka, ka...
Více informacíZázvor celý 500 g
Vůně zázvoru je ovocně kořenitá, aromatická, chuť lehce citronová, ostrá. Sušený je méně aromatický než čerstvý, ale po rozemletí voní teple a peprně s lehce citronovým nádechem. Chuť je pálivá, ostře palčivá a pronikavá. Využití v kuchyni: → Zázvorové pivo, zázvorová limonáda, zázvorový chléb, sušenky, dorty, džemy, čatní, polévky, rýžová jídla, asijské masové pokrmy, ...
Více informacíMuškátový ořech celý 500 g
Aroma muškátového oříšku je kořenité a mírně hořké. Voní sladce a po hřebíčku. Chuť je teplá, sytá, nahořkle sladká a dřevitá. Využití v kuchyni: → Dýňový koláč, mléčné pokrmy, sýrové a vaječné pokrmy, sladká a pikantní jídla, medové koláčky, ovocné koláče, ovocné dezerty a punče, bešamelová omáčka, dušené pokrmy, zeleninové pyré, pudinky, směsi do pečiva, nádivky, omáč...
Více informacíKmín černý celý 500 g
Kmín černý, též nazývaný "černucha", byl před příchodem pepře do evropských kuchyní velice oblíbeným kořením. Jeho aroma není nijak výrazné, voní po bylinkách, lehce připomíná dobromysl. Jeho chuť je hořká, peprná, pronikavá a oříšková. Využití v kuchyni: → Maso na karí, zeleninové pokrmy, chléb, těstoviny, chlebové placky, pikantní pečivo, rohlíky, opékané brambory, ...
Více informacíKmín římský celý 500 g
Kmín římský, někdy též zvaný křížový kmín nebo cumin, má ostře aromatické, jemně hořké aroma. Vůně je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je silná, pronikavá, lehce nahořklá, ostrá, zemitá a teplá s přetrvávající palčivostí. Využití v kuchyni: → Koření na různé druhy mas, chléb, žaludeční likéry, čatní, ostré směsi koření, dušená zelenina, preclíky, kuskus, párky me...
Více informacíIjevan Pečená paprika s česnekem 500 g
Ijevan Pečená paprika s česnekem 500 g Ruční výroba. Vyrobeno na grilu. Neobsahuje konzervační látky a umělá barviva. Složení: paprika, celer, česnek, petržel, rostlinný olej, bobkový list, pepř černý celý, nové koření, ocet, sůl. Skladujte při teplotách od 0° C do + 20° C, bez přímého slunečního záření. Otevřenou nádobu skladujte při teplotě 0°-5°C, spotřebujte do 5 ...
Více informacíDárkový poukaz na poctivé koření dle vlastního výběru - v hodnotě 500 Kč
Dárkový poukaz na nákup poctivého koření dle vlastního výběruUžijte si vaření s kořením té nejvyšší jakosti. Vyberte si dle svého gusta z široké nabídky koření všech možných druhů, ať už se jedná o jednodruhové koření nebo dokonale vyvážené směsi na sladké i slané pokrmy, zajisté budete mile překvapení intenzivní vůní, ze které pocítíte kvalitu. Rodinná firma si koření sa...
Více informacíLabeta Lako - směs k nakládání okurek a zeleniny 100 g
Žádná letní grilovačka se nemůže obejít bez nakládané zeleniny. Ať už sázíte na klasické okurky, cibulky či mladou kukuřici, alfou a omegou úspěchu je vždy správně připravený nálev, který dodává zelenině šmrnc. Jestliže hledáte tajemství dokonalého nálevu, prozradíme vám, že je ukryté v ...
Více informacíBrainMax Pure Zázvor BIO prášek, 100 g *CZ-BIO-001 certifikát
BrainMax Pure Zázvor BIO prášek, 100 g
Více informacíBrainMax Pure Garlic Powder, Česnek BIO prášek, 100 g *CZ-BIO-001 certifikát
BrainMax Pure Česnek BIO prášek, 100 g
Více informacíBIO Fazole červená BONITAS 500g
Pečlivá volba potravin dokáže zázraky, proto bys měla konzumovat fazole alespoň 1x týdně. Kombinací fazolí s&n...
Více informacíPodobné fráze: pepr barevny cely 100 g | pepr zeleny cely 100 g | grizly pepr ctyrbarevny drceny 50 g | dafo pepr cerny cely 500g | drana pepr cerny cely 500g | profikoreni pepr cerny cely 500g | profikoreni pepr bily cely 500g | pepr cerny cely kampotsky 500g | gresik pepr bily cely 20 g | grizly pepr zeleny cely 50 g | gresik pepr cerny cely 40 g | gresik pepr zeleny cely 15 g | grizly pepr cerveny cely 50 g | gewurzgarten pepr bily cely 135 g | gresik pepr secuansky cely 15 g | gresik pepr bily cely 40 g | gresik pepr zeleny cely 25 g | gresik pepr ruzovy cely 15 g | gresik pepr ruzovy cely 20 g | grizly pepr cerny cely bio 100 g | pepr cerveny cely obsah 100 g | pepr zeleny cely gresik valdemar | pepr cerveny cely obsah 30 g | pepr cerny cely 250 gramu | pepr cerny cely 100 gramu | pepr zeleny cely 100 gramu | pepr cerny cely gresik valdemar | gresik pepr bily cely 20g | pepr bily bio cely 35 g sonnentor | ogorodnyk pepr cerny cely 20 g | pepr secuansky cely gurmeko | pepr zeleny cely 250 gramu | pepr cerny cely 40g gresik | pepr ruzovy cely gresik valdemar | pepr zeleny cely gurmeko