Phantom edt 50 ml

Pro vyhledávací frázi Phantom edt 50 ml jsme na našem vyhledávači našli 1459 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Phantom edt 50 ml trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1459 produktů

Tom Ford Black Orchid - EDT 50 ml

Black Orchid Eau de Toilette je květinově-orientální vůně pro ženy od značky Tom Ford, která byla vytvořena v roce 2015. V úvodu se snoubí bergamot, černý rybíz, ylang-ylang a hlíza. Srdce patří černé orchideji, tuberóze a ovocným tónům a v základu se ukrývá lotus, pačuli, vetiver, santalové dřevo, vanilka a kadidlo.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Trussardi My Scent - EDT 50 ml

Vůně My Scent od značky Trussardi je okouzlující, mladistvě svěží kytice čerstvých květů propojená s ušlechtilými a smyslnými tóny. V úvodu se představí směs květin s hruškou, poté se o slovo přihlásí růže a šeřík a na závěr se rozvine pižmo, kašmírové dřevo a otočník. Na trh byla uvedena v roce 2015.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Guess Double Dare - EDT 50 ml

Dámský parfém Guess Double Dare je inspirovaný módou, smyslností a hravostí. Vůně Double Dare představuje moderní ženu, která chce být sama sebou. Složení propojuje květinové tóny s dotekem šťavnatého ovoce. Tato limitovaná edice byla uvedena na trh v roce 2015.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Adidas Pure Game - EDT 50 ml

Každé čtyři roky se lidé z celého světa spojí, aby ukázali, jak moc zbožňují jeden sport – fotbal. V rámci oslav fotbalového šampionátu, v Jihoafrické republice v roce 2010, vytvořil Adidas limitovanou edici Pure Game. Tato mužná vůně spojuje její nositele, vášnivé fotbalisty - fanoušky i hráče z celého světa. A to dokazuje, že v týmové práci není nic nemožné. Adidas se ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Armani Emporio He - EDT 50 ml

On je elegantní měšťák, přirozený a rafinovaný, dynamický a smyslný. Tato vůně představuje přiléhavý oblek. Je to vaše druhá kůže, která vás bude zahřívat během celého dne. V první fázi ucítíte kardamon, yuzu a zelenou šalvěj v kombinaci s vetiverem. V konečné fázi budete zahaleni do dřevitých tónů se smyslným pižmem. Vůně byla uvedena na trh v roce 1998....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Porsche Design The Essence - EDT 50 ml

The Essence je orientálně-dřevitá pánská vůně od značky Porsche Design. Hlacvu vůně tvoří jalovec a borůvky, srdce je ve znamení koriandru, pepře a borovice. V závěru ucítíte vůni kadidla a pačuli. Na trh byla uvedena v roce 2008.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Guy Laroche Drakkar Noir - EDT 50 ml

Vůně Drakkar Noir představuje sílu a dobrodružství, nese jméno podle vikinské lodě. Je aromatická, dřevitá, určená pro denní nošení. Francouzský návrhář Guy Laroche vytvořil vůni Drakkar Noir v roce 1982.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Armani Code For Men - EDT 50 ml

U parfému Code For Men dochází ke změně designu krabičky a flakonu. Lze se tedy setkat s oběma verzemi, viz detailní fotografie produktu. Code For Men je první vůně od značky Armani, která je orientálně laděná. Code For Men je elegantní, svěží a kořeněná. V úvodu vůně nalezneme bergamot a citron, v srdci se ukrývá badyán a květ olivovníku. V základu vůni zafixuje kůže a ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dior J´adore - EDT 50 ml

Extrémně ženská průzračná květinová vůně, která v sobě snoubí jednoduchost s vytříbeností. Ženy jí podlehly! Řekly Jadore a zamilovaly se. Objevily nové dimenze svých emocí. Potěšení ještě smyslnější, ještě osobnější, tajné chvilky s vůní - v srdci i na těle. Ženskost vyhrála.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rochas Rochas Man - EDT 50 ml

Pánská svěží, orientální vůně, která oslavuje zasnoubení ohně a ledu, spojení přísné tradice a naprosté moderny. Zasáhne vás jako blesk dvěma zcela kontrastními tóny - levandulí a intenzívním hutným aromatem kávy. Není možné odolat takové mužnosti! Symbolizuje prolnutí jemnosti a vitální energie. Postupně se rozvíjejí první květy jara jako vzrušené očekávání nadcházejícíh...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dior Addict Eau Fraiche - EDT 50 ml

Addict Eau Fraiche je svěží lehká květinová vůně pro ženy. Addict Eau Fraiche v sobě spojuje svůdnost orientální vůně s lehkostí květinového parfému. Zářivá a hravá kompozice začíná zelenými tóny bergamotu, pokračuje svůdným ženským srdcem z růží, jasmínu, gardénií a tuberózy a končí jemným základem z vanilky a pižma.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elizabeth Arden Red Door - EDT 50 ml

Red Door je orientálně-květinová vůně od Elizabeth Arden pro všechny tajemné ženy. Jedná se o čerstvou křisťálovou vůni, jež oslavuje život. Vyzkoušejte a zamilujte se do nevšední vůně, která se stane vaším druhým já. Vůně byla uvedena na trh v roce 1989.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mont Blanc Starwalker - EDT 50 ml

Starwalker od Mont Blanc je velmi elegantní vůně pro muže. Je to vysoce kvalitní vůně nadčasového luxusu, která čerpá z tradice i vize budoucnosti. Mont Blanc Starwalker je určen pro novou generaci mužů, kteří kráčejí vpřed a tvoří svou vlastní budoucnost, pro muže, kteří vědí, co chtějí. Dřevitě-kořeněná, klasická a přitom v každém okamžiku aktuální vůně. Vůně byla uve...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dior Eau Sauvage - EDT 50 ml

Dior Eau Sauvage je nadčasová, klasická citrusová vůně pro muže. Kompozice Eau Sauvage nabízí svěží citrusové tóny a mužné dřevité podtóny. Stane se vaším nepřekonatelným favoritem. Vůně byla uvedena na trh v roce 1966.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rochas Eau De Rochas - EDT 50 ml

Citrusově-svěží dámská vůně od značky Rochas. Úvod vůně patří citrusovým plodům, ty přecházejí pozvolna do květinového srdce tvořeného koriandrem, karafiátem, pačuli, jasmínem, narcisem a růží. Vůni fixuje dřevitý základ, ve kterém se ukrývá pižmo, santalové dřevo, ambra a lišejník. Vůně byla uvedena na trh v roce 1970.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Adidas Dynamic Pulse - EDT 50 ml

Dynamická, mladá a atraktivní vůně, pro níž je typická šedá barva, to je Dynamic Pulse od Adidasu. Vůně je určena pro muže, kteří chtějí prostřednictvím vůně vyjádřit svoji osobnost. Vrchní tóny tvoří svěží mandarinka a kořeněná máta peprná. V srdci zavoní jablko a fazole Tonka, základ vůně fixuje ambra a santalové dřevo.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dior Forever And Ever - EDT 50 ml

Svěží, lehká, delikátní, smyslná, květinová vůně. Jemně nasládlý základ s vanilkou a pižmem dodává parfému příjemnou zemitost. Forever And Ever voní jako svůdná květina. Vůně byla uvedena na trh v roce 2002.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Narciso Rodriguez For Him - EDT 50 ml

Narciso Rodriguez For Him - osobitá vůně pro muže. Dřevitá, ambrová vůně pro muže, která odhaluje jemné a teplé tóny sluncem políbené pokožky. Tato vůně byla veřejnosti představena v roce 2007.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Burberry Sport For Men - EDT 50 ml

Burberry Sport For Men je jako adrenalinové napětí, vyjadřuje pohyb a energii. Energizující citrusově-dřevitá vůně pro muže vyniká svěžestí zázvoru a jalovcových plodů v kombinaci s pižmem a vzácnými dřevinami. Tato vůně byla na trh uvedena v roce 2010.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Karl Lagerfeld Classic - EDT 50 ml

Karl Lagerfeld Classic je klasický parfém v pravém smyslu slova - první pánská vůně Karla Lagerfelda z roku 1978. Lagerfeld jí předal své jméno, formu a své vnitřní charizma. Je to orientálně-dřevitá vůně s tabákovým nádechem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mont Blanc Legend - EDT 50 ml

Vůně Legend od značky Mont Blanc je inspirována čestným a sebejistým mužem, který je odvážný, vášnivý a sám sebou. Je to jemná a pozoruhodná vůně, přesto velmi mužná a elegantní. Vůně byla uvedena na trh v roce 2011.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Lacoste Lacoste Pour Homme - EDT 50 ml

Tato pánská vůně Lacoste Pour Homme v sobě spojuje nekonvenční, leč rafinovaný styl. Je to svěží vůně a jak prozrazuje jednoduché pojmenování, je navržena pro muže, kteří dávají přednost moderním a mužným vůním. Patříte mezi ně i vy? Vůně byla na trh uvedena v roce 2002.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Laura Biagiotti Laura - EDT 50 ml

Laura Biagiotti Laura je čistá, klidná a tichá. Flakon je zhmotnělou kapkou křišťálové vody se zářivě modrým drahokamem na vrcholu. "Duše ženy vyzařuje z velké hloubky její bytosti" říká Laura Biagiotti, "a je tím, co jí dává nedefinovatelnou auru a kouzlo, která je snad její nejdrahocennější hodnotou." Jedná se o jemnou romantickou vůni, která vás nez...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Calvin Klein CK Be - EDT 50 ml

Tato intimní vůně přitahuje díky výjimečnému spojení svěžesti se smyslovým bílým pižmem. CK Be se odlišuje stejně jako osoba, která tuto vůni používá. CK Be žije ve světě, v němž individualismus a svoboda výrazu mají význam. CK Be je rovněž výzvou k pouštění se do rizika, k výzkumu, k dělání toho, co jsme předtím nikdy neprožili. CK Be představuje výzvu připouštět chyby a...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Calvin Klein CK One - EDT 50 ml

Je to lehká osvěžující vůně, která je určena ženám i mužům. CK One je přirozeně čistá vůně, totožná s novými trendy. Vůně CK One vyznává osobnost a současně se obrací na vnitřně rozlišenou skupinu, která se tímto přístupem identifikuje. Je to osvěžující směs tónů pižma a ovoce na lesním základě. Flakon je z charakteristicky jinovatkou pokrytého skla v podobě láhve jamajsk...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dunhill Desire Blue - EDT 50 ml

Vůně klidu a míru. Tato vůně je určena pro moudré, elegantní a aktivní muže, kteří si nadevše cení své vnitřní pravdy a duchovních hodnot. Muži, kteří přemýšlí o životě a světě do hloubky a vždy hledají rovnováhu mezi svou duší, svými touhami a životem. Jejich síla nespočívá ve "svalnaté mužnosti", ale v síle mužské individuality. Synonymy vůně jsou: osobitá, hl...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Burberry Burberry For Men - EDT 50 ml

Vůně pro moderního muže, žijícího v souladu s dobou, který však přesto lpí na tradicích. Tato dvojznačnost mu dává zvláštní rys. Harmonická směs klidu a vášně, uhlazenosti a přirozenosti. Ať muž z města či vesnice, oba mají stejnou zálibu v kráse, která přetrvává a dopřává potěšení pro oči i mysl. Tento parfém, jako dar, je občerstvující společnou procházkou lesem. Začín...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cerruti 1881 Women - EDT 50 ml

Květinově-dřevitá vůně se základem santalového a cedrového dřeva. Je určena především pro moderní emancipované ženy, které mají rády nevšední vůně, eleganci a nebojí se být originální. Jedná se o teplejší vůni, proto je vhodná zejména na podzimní a zimní období. Flakon byl navržen v italském designu, připomínající venkovská sídla. Vůně byla uvedena na trh v roce 1995....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cacharel Amor Amor - EDT 50 ml

Cacharel Amor Amor je dámská květinově-ovocná vůně, jež evokuje nápoj lásky, ryzí rozkoš. Žena, jež si oblékne Amor Amor, se stane svůdnou, okouzlující a v každém okamžiku žádoucí. Amor Amor je romantická vůně, která slibuje nevšední zážitky. Vůně byla uvedena na trh v roce 2003.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Paco Rabanne Ultraviolet Man - EDT 50 ml

Orientálně-dřevitá vůně pro muže, Paco Rabanne Ultraviolet Man, byla vytvořena za účelem zachycení podstaty mužské smyslnosti. Jednoduché, ale důmyslné složení vůně obsahuje mátu, ambru, vetiver a lišejník. Na trh byla uvedena v roce 1999.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dior Hypnotic Poison - EDT 50 ml

Vůně Hypnotic Poison od značky Dior je teplá, smyslná a sofistikovaná. Úvod vůně se otevírá tóny švestky, meruňky, kokosového ořechu a nového koření, srdce v sobě ukrývá květiny. Základ obsahuje vanilku, mandle a santalové dřevo. Flakon má tvar "zakázaného ovoce". Vůně byla na trh uvedena v roce 1998.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Guerlain Champs Elysées - EDT 50 ml

Champ Elysées je ovocně-květinová vůně, která dostala jméno podle pařížské třídy. V první fázi ucítíte tóny jasmínu, bergamotu, následuje květinová vůně frézie v kombinaci se šťavnatou broskví, konec dovrší růžový jantar a pižmo.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Chanel Égoiste Platinum - EDT 50 ml

Chanel Égoiste Platinum je pánská, květinově-dřevitá vůně. "Qui a de la platine" - to je starý francouzský výraz, který vystihuje brilantního a výmluvného muže, který má rád precizní kov, má rád Égoiste Platinum. S touto vůní se určitě stanete středem pozornosti, ať vejdete kamkoliv! Vůně byla na trh uvedena v roce 1993.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Lacoste Touch Of Pink - EDT 50 ml

Svěží a nápadité vyjádření hravé ženské vitality. Lacoste Touch Of Pink je svěžím, veselým vyjádřením života - žádné okázalosti, pouze fascinující elán ženy, která je k sobě i ke svému okolí vždy upřímná. Rozhodla se žít svůj život a jít za tím, co ji učiní šťastnou. Touch Of Pink je skvělým doplňkem exkluzivní řady oblečení, vůní a módních doplňků pro ženy značky Lacoste...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bvlgari Aqva Pour Homme - EDT 50 ml

Jiskřivá a pozitivními emocemi vibrující vůně je čistou a jako ranní rosa osvěžující esencí určenou muži, který si cení své schopnosti sebeovládání a jasné mysli. Svěží kompozice v sobě pojí bohatství mořských tónů, vůni pomerančových hájů a ctí soulad mezi čtveřicí základních prvků: vody, ohně, země a vzduchu. Aqva Pour Homme vychází z aromatické vodní svěžesti, jejíž či...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Burberry Brit For Men - EDT 50 ml

Brit For Men oslavuje individualitu. Vyjadřuje osobnost spíše než abstraktní a emocionální koncept. Je příkladem moderního britského ducha, který si uvědomuje minulost, ale hledí do budoucnosti. Muž Burberry Brit je uvolněný, nenucený a sexy, má přirozenou sebedůvěru. Je nezávislý a originální, prožívá svoji vášeň pro hudbu, umění, cestování a přátele podle své chuti. Ne...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dior Dior Homme - EDT 50 ml

"Vůně pleti", jejíž krása je jako droga. Úmyslem bylo inovovat vytváření pánských květinových vůní s jemným pudrovým náznakem. Dior Homme vynalézá auru, okamžitou jemnost a prostoupení. Originalita jeho kompozice a mimořádná kvalita jeho složení klade Dior Homme na vrchol v tradičních parfumeriích, ve světě luxusu dříve rezervovaném jen pro dámské vůně. Vůně by...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mexx Ice Touch Man - EDT 50 ml

Otevři své smysly - led jako symbol napětí mezi mužem a ženou. Chladivý, svěží a zároveň jemně erotický. Kontrast mezi horkem a chladem stimuluje smysly a vědomí a objevuje sílu emocí. Vůně byla uvedena na trh v roce 2005.

Více informací
Dostupnost: neudáno

David Beckham Instinct - EDT 50 ml

Čistá koncentrace odvahy a energie. Z vůně vane okamžitý záblesk svěžesti díky italskému bergamotu, zatímco jiskřivá směs pomeranče a mandarinky ji dodává radostný úvodní akord. Instinktivní síla charakteru a intuice. Neočekávané a překvapující trio kontrastních složek, v srdci této vůně, vyúsťuje do skutečně novodobé vonné směsi. Teplo kořenitého badyánu, jemné vibrace p...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Yves Saint Laurent Kouros - EDT 50 ml

Pánská vůně pro muže, který ví, jaký je! Muž, který ukládá do své paměti to nejlepší, čím žije, co cítí, co vyzkouší. Pikantní příchuť zeleného eukalyptu, kadidla, čínského cedrového dřeva, muškátového květu a kafrového dřeva dokonale prohřeje všechny Vaše smysly a celé tělo. Vůně, jejíž originální síla spočívá v umění svádět a projevovat přirozenou vášeň okamžitě....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cartier Eau De Cartier - EDT 50 ml

Tato toaletní voda pro muže i ženy je ovocem Cartierovy představivosti. Je čistá a drahocenná. Temperamentní a emotivní posel, jehož svěžest pramení z jedinečného motta: „Buď sám sebou“. Zanechává jemný, znamenitý a hravý dojem, odraz neviditelného luxusu. Ať už pánská či dámská, především je to toaletní voda právě pro vás. Jde o neviditelnou, ale hmatatelnou reflexi zno...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Versace Crystal Noir - EDT 50 ml

Vůně Crystal Noir představuje ryzí magickou vůni, éterickou i smyslnou zároveň. Orientálně-ovocný charakter podtrhuje její do detailu propracovanou kompozici, která není založena na dlouhém seznamu ingrediencí, ale jen na pečlivě vybraném akordu těch nejvzácnějších vonných lahůdek. V úvodu vůně se nachází zázvor, kardamon a pepř, srdce je zcela květinové. V základu vůni f...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bvlgari Pour Homme Soir - EDT 50 ml

Neodolatelné spojení smyslnosti a elegance charakterizuje vůni Pour Homme Soir, doplňující kolekci pánských vůní Bvlgari. Pour Homme Soir je zacílena na muže, který by rád svou denní vůni doplnil její variantou, vhodnou na večer a pro mimořádné chvíle. Proto volí distinguovanou, ale i svěže intenzivní kompozici nezaměnitelného čaje Darjeeling s bergamotem a překvapivým ak...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Salvador Dalí Purplelips - EDT 50 ml

Purplelips: dámská vůně z dílny Salvadora Dalího. Tajemství provokativní přitažlivosti a smyslnosti femme fatale je ukryto ve fialové barvě, která vybízí představivost k jeho odhalení. Purplelips: elegantní trendy vůně, která vás okouzlí. Tento luxusní smyslný parfém je ódou na ženu a její umění svádět. Nejdříve vás okouzlí nóty granátového jablka a borůvky, poté omamná v...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Burberry London For Men - EDT 50 ml

Vůně pro muže, Burberry London For Men, zachycuje a oslavuje město Londýn a jeho zvláštní smysl pro vytříbený styl. Vůně byla vytvořena pro současného britského gentlemana, který miluje eleganci: od obleku šitého na míru po klasický kabát Chesterfield. Burberry London pro muže je věrný svému novátorskému duchu. Spojuje v sobě módu i vůni zcela novým způsobem. Flakon je o...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Calvin Klein Euphoria Men - EDT 50 ml

Podmanivá dřevitě-orientální vůně pro opravdové gentlemany, kteří hledají nové ideály krásy, vzrušující potěšení, harmonii a pro které neexistují žádné hranice. Samotná vůně má svěží začátek v podobě zázvoru a pepře, který se ponoří do bylinkového srdce cedru a šalvěje. Závěr vůně tvoří brazilské červené dřevo, pačuli, semišová nóta a něžná ambra. Vůně byla uvedena na tr...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Marc Jacobs Daisy - EDT 50 ml

Nechte k sobě proniknout sluneční paprsky s vůní Daisy. Je to svěží vůně s hravou nevinností. Je originální, jiskrná a svůdná, se smyslem pro lehkost. Ovocný úvod vůně je doplněn lístky fialky. Srdce je květinové a základ dotváří pižmo, vanilka a bílé dřevo. Daisy svou sofistikovaností a zároveň jemnou rozmarností zachycuje klasickou příchuť vybroušeného ženského stylu Ma...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Puma Aqua Man - EDT 50 ml

Voda, ta se stala inspirací Pumě, když vytvářela pánskou vůni Puma Aqua Man. Voda ve všech skupenstvích a tvarech. Svěžest, lehkost, čistota, jednoduchost - to přesně vystihuje tuto vůni, kterou musíte mít i vy! Flakon připomíná lahev na vodu. Vůně byla uvedena na trh v roce 2007.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Lancome Hypnose Homme - EDT 50 ml

Vůně je určena pro muže, který je dynamický, spontánní a jedinečný. Přitahuje pozornost svým podmanivým kouzlem a je až hypnoticky přitažlivý a sexy. Vyvážená kompozice tří vonných vrstev a jejich dokonalý soulad dodává parfému Hypnose Homme ohromující kontrastní charakter a ušlechtilou jedinečnost.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Calvin Klein Man - EDT 50 ml

Calvin Klein, jeden z nejvýznamnějších designových ateliérů, udal směr několika generacím, kterým představil obraz ohromujícího sexy muže. Značka Calvin Klein nadále ztělesňuje to, co je provokativní, nadčasové a hlavně co je sexy. Představením propracované vůně Calvin Klein Man oslavuje odkaz značky s novou mužnou klasikou. „Vůně vyjadřuje moderní den dospělého muže, osl...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Boucheron Boucheron Pour Femme - EDT 50 ml

Květinově-ovocná dámská vůně Boucheron Pour Femme je moderní a harmonická. Bohatá vůně se sladkým a jiskřivě-ovocným nádechem, zdůrazňující harmonii květinové rozkoše. Určena elegantním ženám, které se nechají rády hýčkat. Vůně byla uvedena na trh v roce 1988.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bruno Banani Magic Man - EDT 50 ml

Je magické být mužem! Šťastlivče, jsi muž! Máš to, co ti přináší úspěch u žen. Neber se příliš vážně, sedni si kousek dál, relaxuj, buď zkrátka v pohodě… a tvé sny se stanou skutečností… možná dřív, než si dokážeš představit! Takové je hlavní motto pánské vůně od Bruno Banani – Magic Man. V magicky modrém flakonu, vyladěném podle nejnovějších trendů, se skrývá svěží, dřev...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jil Sander Sport Water - EDT 50 ml

Jak již prozrazuje název, Jil Sander Sport Water je vytvořen, aby evokoval atmosféru moře. Je ideální vůní po sportování a v horkých letních dnech pro osvěžení a harmonii nositelky. Na trh byla vůně uvedena v roce 2008.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Chanel No. 19 - EDT 50 ml

Odvážné a překvapivé spojení zelených, bílých květin a dřeva ve vůni No. 19 ocení především ženy se svůdným šarmem, ženy novátorské a optimistické. Na začátku vás zaujme galbanum a hyacint v kombinaci s olejem z květů hořkého pomeranče (neroli) a bergamotem. V srdci tepe růže, kosatec a jasmín společně s konvalinkou, narcisem a ylang-ylang. Tuto originální vůni zakončuje ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Paco Rabanne 1 Million - EDT 50 ml

Paco Rabanne 1 Million - neodolatelná a velmi exkluzivní pánská vůně sladšího ražení s jemně svěžím složením. Nechte se pohltit touto vůní a spolehněte se na ni během celého dne. Bude vás doprovázet jako vaše druhá kůže. Na trh byla uvedena v roce 2008.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jesus Del Pozo Ambar - EDT 50 ml

Ambar od Jesus Del Pozo je orientálně-květinová vůně pro ženy. V první fázi se rozvoní mandarinka v kombinaci s kardamonem a bergamotem. Srdce má tato vůně květinové v podobě kosatce, pivoňky a čaje. V poslední fázi se rozvinou tóny ambry, pelyňku a virginského cedru. Na trh byla uvedena v roce 2010.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Burberry Brit Sheer - EDT 50 ml

Burberry Brit Sheer je citrusově-ovocná vůně pro ženy, která se otevírá svěžími tóny ananasu a liči. Srdce vůně patří mandarince a yuzu, v základu nalezneme pižmo a pryskyřici. Jedná se o mimořádně křehkou a růžově zasněnou vůni, která je určena pro ženy charismatické, elegantní a s mladistvým duchem. Vůně byla na trh uvedena v roce 2007....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Adidas Pure Lightness - EDT 50 ml

Pure Lightness od Adidasu je květinově-ovocná vůně pro ženy, klasická a osvěžující. Vrchní tóny jsou příjemné melounovou vůní, po chvíli přecházejí do jasmínovo-fialkové. Závěr podtrhuje svůdné pižmo. Ideální pro mladou a sportovně založenou ženu. Vůně byla představena v roce 2008.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Diesel Only The Brave - EDT 50 ml

Diesel Only The Brave je vůně, která vám bude zaručeně bombardovat vaše ego. Je určena pro muže, kteří umí překonat nepřízeň osudu. Objeví ve vás skrytého rebela. Flakon je skutečným potěšením pro oči. Malá plastika mužské pěsti je opravdu nevšedním tvarem pro parfémy. Orientální, kožené a dřevité akordy dělají tento parfém vůní skutečných odvážlivců....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vera Wang Princess - EDT 50 ml

Vera Wang Princess je krásná květinová vůně pro všechny "princezny". V srdci parfému tepe vodní lilie a mandarinka. Smyslnost vůně zajišťuje vanilka a mošus v základu vůně. Flakon je ve tvaru srdce s ozdobenou korunkou na vrcholu. Tento parfém je vhodný jak na denní nošení, tak na večerní party.

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK