Podprsenka ava

Pro vyhledávací frázi Podprsenka ava jsme na našem vyhledávači našli 36065 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Podprsenka ava trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 36065 produktů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 Bílá 70H

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 70H, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 Bílá 70J

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 70J, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 Bílá 75F

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 75F, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 Bílá 75H

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 75H, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 Bílá 80C

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 80C, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 Bílá 80E

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 80E, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 Bílá 80G

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 80G, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 Bílá 85G

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 85G, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 Bílá 90F

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 90F, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 Bílá 65J

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 65J, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 Bílá 85E

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 85E, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 90F

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 90F, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 95B

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 95B, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 65H

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 65H, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 černá 90B

Vyztužená podprsenka Ava 1263 černá 90B, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 75E

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 75E, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 85E

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 85E, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 85D

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 85D, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 85B

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 85B, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 75F

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 75F, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 80E

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 80E, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 černá 75C

Vyztužená podprsenka Ava 1263 černá 75C, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 černá 70J

Vyztužená podprsenka Ava 1263 černá 70J, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 černá 100C

Vyztužená podprsenka Ava 1263 černá 100C, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 70J

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 70J, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 65E

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 65E, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 100G

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 100G, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 105C

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 105C, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 75I

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 75I, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 85G

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 85G, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi černá 80K

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi černá 80K, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi černá 80J

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi černá 80J, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi černá 100E

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi černá 100E, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi černá 105F

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi černá 105F, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi černá 105E

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi černá 105E, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 95D

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 95D, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 90E

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 90E, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 90D

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 90D, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 90B

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 90B, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 85H

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 85H, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 80I

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 80I, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 100F

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 100F, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 100E

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 100E, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 70F

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 70F, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 75D

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 75D, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 105C

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 105C, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 65G

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 65G, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 65I

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 65I, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 70D

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 bílá 70D, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 75L

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 75L, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 85C

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 85C, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 90F

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 90F, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 85B

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 85B, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 80K

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 80K, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 75K

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 75K, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 80J

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi bílá 80J, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 65E

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 65E, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 95D

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 95D, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 75I

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 75I, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 80C

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 80C, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK