Podprsenka gorsenia

Pro vyhledávací frázi Podprsenka gorsenia jsme na našem vyhledávači našli 27658 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Podprsenka gorsenia trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 27658 produktů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 80 E

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 80 E, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Blanca K357 Ecru - Gorsenia 75 F

Podprsenka Blanca K357 Ecru - Gorsenia 75 F, Polovyztužená podprsenka v barvě ecru pokrytá jemnou krajkou. Vrchní díl s průsvitným efektem. Košíčky s kosticemi. Konstrukce umožňuje dokonalé vybrání poprsí a správnou modelaci. Pružný obvod, dobře drží. Složení: 71 % polyamid, 21 % bavlna, 8 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Luisse K441 Béžová - Gorsenia 75 E

Podprsenka Luisse K441 Béžová - Gorsenia 75 E, Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Luisse K441 Béžová - Gorsenia 90 J

Podprsenka Luisse K441 Béžová - Gorsenia 90 J, Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Luisse K441 Béžová - Gorsenia 95 I

Podprsenka Luisse K441 Béžová - Gorsenia 95 I, Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 J

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 J, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 65 H

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 65 H, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 80 I

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 80 I, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 90 J

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 90 J, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 F

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 F, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 95 C

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 95 C, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 95 I

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 95 I, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 I

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 I, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Sara K359 Beige - Gorsenia 70 E

Podprsenka Sara K359 Beige - Gorsenia 70 E, Elegantní podprsenka v béžové barvě. Vyrobeno z exkluzivní krajky. Krásná a nesmírně ženská. Vyztužené košíčky s kosticemi nádherně zvedají poprsí, podporují ho a shrnují do dekoltu. Nastavitelné, neodnímatelné ramenní popruhy, šířka nastavitelná podle velikosti. Boky s kosticemi. Dvouřadé a třířadé zapínání na háčky a oka s tro...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Blanca K357 Ecru - Gorsenia 110 C

Podprsenka Blanca K357 Ecru - Gorsenia 110 C, Polovyztužená podprsenka v barvě ecru pokrytá jemnou krajkou. Vrchní díl s průsvitným efektem. Košíčky s kosticemi. Konstrukce umožňuje dokonalé vybrání poprsí a správnou modelaci. Pružný obvod, dobře drží. Složení: 71 % polyamid, 21 % bavlna, 8 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 80 F

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 80 F, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 90 D

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 90 D, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 70 F

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 70 F, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Blanca K357 Ecru - Gorsenia 75 D

Podprsenka Blanca K357 Ecru - Gorsenia 75 D, Polovyztužená podprsenka v barvě ecru pokrytá jemnou krajkou. Vrchní díl s průsvitným efektem. Košíčky s kosticemi. Konstrukce umožňuje dokonalé vybrání poprsí a správnou modelaci. Pružný obvod, dobře drží. Složení: 71 % polyamid, 21 % bavlna, 8 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 75 J

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 75 J, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 I

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 I, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 85 L

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 85 L, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 95 I

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 95 I, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 80 G

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 80 G, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 100 C

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 100 C, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 90 I

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 90 I, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 85 K

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 85 K, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 80 H

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 80 H, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 110 D

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 110 D, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 85 E

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 85 E, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 95 G

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 95 G, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 95 G

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 95 G, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 95 H

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 95 H, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 65 I

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 65 I, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 105 C

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 105 C, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 D

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 D, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 80 C

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 80 C, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 85 D

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 85 D, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 90 C

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 90 C, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 90 F

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 90 F, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 105 D

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 105 D, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 90 E

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 90 E, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 95 H

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 95 H, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 115 C

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 115 C, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 110 C

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 110 C, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 85 H

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 85 H, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 C

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 C, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 85 C

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 85 C, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 90 C

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 90 C, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 95 C

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 95 C, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 70 H

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 70 H, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 80 E

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 80 E, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 80 J

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 80 J, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 80 K

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 80 K, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 G

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 G, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 90 H

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 90 H, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 70 K

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 70 K, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 J

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 J, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 K

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 K, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 80 J

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 80 J, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK