Polevky apetit

Pro vyhledávací frázi Polevky apetit jsme na našem vyhledávači našli 125 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Polevky apetit trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 125 produktů

Těstoviny

Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Na 160 stranách rozdělených do osmi kapitol si vyberou ti, kteří se chtějí naučit úplné základy i ti, kdo hledají nové nápady. Díky této deváté kuchařce z Edice Apetit se naučíte připravovat úplné pilíře italské kuchyně jako je omáčka bolognese, janovské pesto, špagety carbonara, aglio e olio, al...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ryby a plody moře

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.

Více informací
Dostupnost: skladem

Bylinky

Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezerty i tipy, jak zachytit chuť a v...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bylinky (978-80-87575-42-0)

Kniha - 168 stran, česky, pevná bez přebalu matná Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ry...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bylinky

Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezertyi tipy, jak zachytit chuť a vů...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vegetariánská kuchařka

Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a přes vydatné polévky...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vegetariánská kuchařka (978-80-87575-75-8)

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snída...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vegetariánská kuchařka

Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a pře...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ryby a plody moře

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, **Ryby a plody moře**, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ryby a plody moře (978-80-87575-00-0)

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprv...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ryby a plody moře

Další z řady kuchařek Miniedice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně při...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Ryby a plody moře

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně přip...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sýry

Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzo...

Více informací
Dostupnost: skladem

Rýže

V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi. Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mleté maso (978-80-88409-63-2)

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů, stejně jako neotřelé nápady inspirované kuchyněmi...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sýry (978-80-87575-12-3)

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Rýže (978-80-87575-31-4)

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi. Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mrkev, dýně, cuketa (978-80-88409-68-7)

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Co spojuje mrkev, dýni a cuketu? Jsou to snadno dostupné druhy zeleniny, ze kterých připravíte všechny typy pokrmů od polévky po skvělý dezert. Sepsali jsme z nich pro vás více než 130 receptů. Při psaní jsme mysleli na vegetariány i milovníky masa. Nechybí klasika jako cuketová nádivka či vepřové v mrkvi ani neotře...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vegetariánská kuchařka

Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření.V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a přes vydatné polévky ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Brambory

Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo třeba v...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bylinky

Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezerty

Více informací
Dostupnost: skladem

To nejlepší od českých a slovenských food blogerů

Jídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví. Někteří svými recepty, jiní vtipnými komentáři k nim či krásnými fotkami jídel, dokonalým dekor i food stylingem, další z nich krásnými dorty anebo tím, jak o jídle a vaření přemýšlejí... Na 148 stranách nabízí ...

Více informací
Dostupnost: skladem

63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem

Ty nejzajímavější recepty, které pro Apetit přpravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem. Uvnitř najdete: * neotřelé recepty od polévek po dezerty * do detailů popsané návody * postupové fotky * tipy a fígle odkoukané od profíků Kniha je rozdělena do kapitol: polévky, malá jídla, hlavní chod, z cizích krajů a dezerty. Obsahuje recepty na klasiku, jako je třeba španělský ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polévka je grunt

Sepsali jsme pro vás **150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa**. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete **klasické** i **moderní** verze polévek, **krémové** i **čiré**, a k nim nespočet tipů na **zavářky**, **knedlíčky**, **krutonky** a další vylepšení. Nechybí ani osvěžují...

Více informací
Dostupnost: skladem

63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem (978-80-87575-50-5)

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Ty nejzajímavější recepty, které pro Apetit přpravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem. Uvnitř najdete: neotřelé recepty od polévek po dezerty do detailů popsané návody postupové fotky tipy a fígle odkoukané od profíků Kniha je rozdělena do kapitol: polévky, malá jídla, hlavní chod, z cizích krajů a dezerty...

Více informací
Dostupnost: skladem

To nejlepší od českých a slovenských food blogerů (978-80-87575-60-4)

Kniha - 148 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví. Někteří svými recepty, jiní vtipnými komentáři k nim či krásnými fotkami jídel, dokonalým dekor i food stylingem, další z nich krásnými dorty anebo tím, jak o...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polévka je grunt

Sepsali jsme pro vás 150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete klasické i moderní verze polévek, krémové i čiré, a k nim nespočet tipů na zavářky, knedlíčky, krutonky a další vylepšení. Nechybí ani osvěžující studené polévky na léto a pod...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

To nejlepší od českých a slovenských food blogerů

Jídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví. Někteří svými recepty, jiní vtipnými komentáři k nim či krásnými fotkami jídel, dokonalým dekor i food stylingem, další z nich krásnými dorty anebo tím, jak o jídle a vaření přemýšlejí...Na 148 stranách nabízí r...

Více informací
Dostupnost: skladem

63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem

Ty nejzajímavější recepty, které pro Apetit přpravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem. Uvnitř najdete: neotřelé recepty od polévek po dezerty do detailů popsané návody postupové fotky tipy a fígle odkoukané od profíků Kniha je rozdělena do kapitol: polévky, malá jídla, hlavní chod, z cizích krajů a dezerty. Obsahuje recepty na klasiku, jako je třeba španělský...

Více informací
Dostupnost: skladem

63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem

Ty nejzajímavější recepty, které pro Apetit přpravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem. Uvnitř najdete: neotřelé recepty od polévek po dezerty do detailů popsané návody postupové fotky tipy a fígle odkoukané od profíků Kniha je rozdělena do kapitol: polévky, malá jídla, hlavní cho...

Více informací
Dostupnost: skladem

Těstoviny 150 nejlepších receptů (978-80-87575-85-7)

Kniha - Nová kuchařka z edice The Best of Apetit obsahuje 150 skvělých receptů na těstoviny - 236 stran, česky Nová kuchařka z edice The Best of Apetit obsahuje 150 skvělých receptů na těstovinyEdice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připrav...

Více informací
Dostupnost: skladem

Honzo, vstávej!

5. kuchařka z edice Apetit na cestách - ČeskoVšude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná tradičních českých receptů.Najdete v ní ty nejlepší recepty na pokrmy, které všichni milujeme a které voní dětstvím: na husté polévky, vývar s játrovými knedlíčky, luxus...

Více informací
Dostupnost: skladem

Těstoviny 150 nejlepších receptů

Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali. Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol. milujeme v redakci časopisu Apetit stejně jako vy. Otiskli jsme na ně stovky receptů, a tak trvalo opravdu dlouho,...

Více informací
Dostupnost: skladem

Těstoviny 150 nejlepších receptů

Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali. Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol. milujeme v redakci časopisu Apetit stejně jako vy. Otiskli jsme na ně stovky receptů, a tak trvalo opravdu dlouho,...

Více informací
Dostupnost: skladem

Honzo, vstávej!

Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy (pečenou kachnu, knedlo vepřo zelo, sekanou, karbanátky…), známé šlágry, jako je české rizoto, bramborák, knedlíky s uzeným masem, čočka nakyselo, ale i něco na zub - nepřekonatelné chlebíčky, játrovou paštiku a domácí housky, pomazánky… Nechybí ani hlavní sla...

Více informací
Dostupnost: skladem

Rýže

V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi. Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Drůbež (978-80-87575-04-8)

Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale dík...

Více informací
Dostupnost: skladem

Brambory (978-80-904675-8-3)

Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramboro...

Více informací
Dostupnost: skladem

Drůbež

Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kucha...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchařka pro singles

Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro více lidí. Když se neodbudete, prospějete své duši i tělu víc než fast foodem, a navíc máte svobodu jíst, na co máte zrovna chuť, i šanci otestovat si přípravu nových dobrot bez obav, co jim řeknou ostatní! V Kuchařce pro singles najdete víc než st...

Více informací
Dostupnost: skladem

Koření (978-80-87575-48-2)

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razant...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchařka pro singles: Chytré a chutné recepty na jednom talíři (978-80-87575-89-5)

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro více lidí. Když se neodbudete, prospějete své duši i tělu víc než fast foodem, a navíc máte svobodu jíst, na co máte zrovna chuť, i šanci otestovat si přípravu nových dobrot bez obav, co jim řekn...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polévka je grunt: 150 nejlepších receptů (978-80-87575-97-0)

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná 150 nejlepších polévkových receptů z české kuchyně i ze všech koutů světaSepsali jsme pro vás 150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete klasické i moderní verze polévek, krémové i čiré, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchařka pro singles

Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro více lidí. Když se neodbudete, prospějete své duši i tělu víc než fast foodem, a navíc máte svobodu jíst, na co máte zrovna chuť, i šanci otestovat si přípravu nových dobrot bez obav, co jim řeknou ostatní! V Kuchařce pro singles najdete víc než st...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bez masa

19. kuchařka Edice Apetit - Bez masaChcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete tady zeleninové polévky, hlavní jídla i chuťovky pro vegetariány, ale i recepty, ve kt...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Bez masa

Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete tady zeleninové polévky, hlavní jídla i chuťovky pro vegetariány, ale i recepty, ve kterých se maso nebo ryby vyskytují je...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bez masa (978-80-87575-34-5)

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete tady zeleninové polévky, hlavní jídla i chuťovky pro vegetariány, ale ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Koření

Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, bady...

Více informací
Dostupnost: skladem

Koření

Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, bady...

Více informací
Dostupnost: skladem

Tajemství Východu

Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní!"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné byli...

Více informací
Dostupnost: skladem

Koření

Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriand...

Více informací
Dostupnost: skladem

Tajemství Východu

"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchařka pro začátečníky

Chcete se naučit vařit? Nebo už se v kuchyni nějaký čas pohybujete, ale stále to není ono? Nová kniha z dílny Apetitu vás provede přípravou oblíbených jídel, která díky srozumitelně napsaným receptům zvládne opravdu každý. Kuchařka pro začátečníky od Apetitu vám bude skvělým rádcem při prvních krůčcích v kuchyni. Sáhnout však po ní můžete i v případě, že už nějaké zkušeno...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchařka pro začátečníky

Chcete se naučit vařit? Nebo už se v kuchyni nějaký čas pohybujete, ale stále to není ono? Nová kniha z dílny Apetitu vás provede přípravou oblíbených jídel, která díky srozumitelně napsaným receptům zvládne opravdu každý. Kuchařka pro začátečníky od Apetitu vám bude skvělým rádcem při prvních krůčcích v kuchyni. Sáhnout však po ní můžete i v případě, že už nějaké zkuše...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vegetariánská kuchařka edice Apetit

Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a přes vydatné polév...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit

Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na c...

Více informací
Dostupnost: skladem

Drůbež (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit

<p></p><p> Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit<strong> Drůbež </strong>právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta &amp; spol., S vůní dálek, Chuťovky &amp; saláty, Nádivky &amp; Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bylinky (Edice Apetit) - neuveden

Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezerty i tipy, jak zachytit chuť a v...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Brambory (Edice Apetit), 1. vydání - redakce časopisu Apetit

<p></p><p> Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit <strong>Brambory,</strong> vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit.</p> <p> Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové po...

Více informací
Dostupnost: skladem

Apetit food bloggers - To nejlepší od českých a slovenských food blogerů - neuveden - 21x28 cm

TO NEJLEPŠÍ OD ČESKÝCH A SLOVENSKÝCH FOOD BLOGERŮ Jídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví. Někteří svými recepty, jiní vtipnými komentáři k nim či krásnými fotkami jídel, dokonalým dekor i food stylingem, další z nich krásnými dorty anebo tím, jak o j...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK