Pracka na 12 kg

Pro vyhledávací frázi Pracka na 12 kg jsme na našem vyhledávači našli 69671 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Pracka na 12 kg trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 69671 produktů

Beko pračka WTE9636WX0A + záruka 10 let na motor

Předem plněná automatická pračka v energetické třídě B s kapacitou 9 kg prádla při praní a 14 programy. Beko WTE9636WX0A disponuje technologií ovládání pračky pomocí chytrého telefonu přes aplikaci HomeWhiz, funkcí SteamCure pro využití páry a funkcí Fast+, s jejíž pomocí můžete zkrátit vybrané programy až o polovinu času.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG automatická slim pračka F2S7V3HYTW + záruka 10 let na motor

Předem plněná slim automatická parní pračka v energetické třídě D a bílém provedení s náplní 7 kg prádla a 14 programy. LG F2S7V3HYTW disponuje Inverter Direct Drive motorem, inteligentním systémem praní AI DD, parním praním Steam a možností přidání prádla během praní.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens pračka WG44G000CS + záruka 10 let na motor

Předem plněná pračka v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 9 kg prádla a 14 programy. Siemens WG44G000CS disponuje funkcí speedPack L pro zkrácení délky pracích programů, velkým LED displejem a programem outdoor/impregnace, který ochrání nepromokavé textilie. Inteligentní a výkonný motor iQdrive.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch pračka WGG24400BY + záruka 10 let na motor - použité

Předem plněná pračka v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 9 kg prádla a 14 programy. Bosch WGG24400BY disponuje systémem AntiStain pro odstranění skvrn, tichým motorem EcoSilence Drive a programem Hygiena Plus pro hygienické praní. SpeedPerfect zajistí dokonale čisté prádlo za kratší dobu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG automatická parní pračka F4TURBO9E + záruka 10 let na motor

Volně stojící automatická parní pračka s předním plněním v energetické třídě B a bílém provedení s náplní 9 kg prádla a 14 programy. LG F4TURBO9E disponuje invertorovým motorem Direct Drive, inteligentním systémem praní AI DD, parním praním Steam a inteligentní diagnostikou Smart Diagnosis.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG předem plněná pračka FA610V7RABW + záruka 10 let na motor

Předem plněná automatická pračka v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 10,5 kg prádla a 14 programy. LG FA610V7RABW má možnost automatického dávkování detergentu a disponuje inteligentním systémem praní AI DD, který si automaticky váží prádlo a detekuje jemnosti vláken a vyvážení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG předem plněná pračka FA104V5URW0 + záruka 10 let na motor

Předem plněná automatická pračka v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 10,5 kg prádla a 14 programy. LG FA104V5URW0 má možnost přidání prádla během praní a disponuje inteligentním systémem praní AI DD, který si automaticky váží prádlo a detekuje jemnosti vláken a vyvážení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

AEG pračka ProSense L6FEG49SC + 10 let záruka na motor - použité

Volně stojící předem plněná pračka v energetické třídě D a bílém provedení pro 9 kg prádla s 10 programy. AEG ProSense L6FEG49SC disponuje technologií ProSense, která automaticky zváží každou náplň a snímače automaticky upraví délku praní pro úsporu vody a energie.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch pračka se sušičkou WDU8H541EU + záruka 10 let na motor

Kombinovaná pračka se sušičkou v energetické třídě E a bílém provedení s náplní 10 kg prádla při praní a 17 programy a možností stažení dalších přes aplikaci. Bosch WDU8H541EU disponuje funkcí AutoDry, která šetrně usuší prádlo přesně podle požadovaného stupně sušení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko automatická pračka WTV8744CSXW0 + záruka 10 let na motor

Předem plněná automatická pračka v energetické třídě C s kapacitou 8 kg prádla při praní a 14 programy. Beko WTV8744CSXW0 disponuje technologií ovládání pračky pomocí chytrého telefonu přes aplikaci HomeWhiz, funkcí SteamCure pro využití páry a ProSmart invertorovým motorem pro tiché, spolehlivé a úsporné praní.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG automatická parní pračka F610V10RW2W + záruka 10 let na motor

Předem plněná automatická parní pračka v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 10,5 kg prádla, 14 programy a možností stažení dalších. LG F610V10RW2W disponuje Inverter Direct Drive motorem, optimální volbou pracích pohybů AI DD a parní péčí Steam+.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch předem plněná pračka WGG244M0CS + záruka 10 let na motor

Předem plněná pračka v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 9 kg prádla a 14 programy. Bosch WGG244M0CS disponuje systémem AntiStain, který odstraní čtyři nejběžnější typy skvrn, bubnem VarioDrum s dostatkem místa a motorem EcoSilence Drive s úsporným a tichým chodem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG slim automatická pračka F26V2WN3W + záruka 10 let na motor

Předem plněná Slim automatická pračka v energetické třídě E a bílém provedení s náplní 6,5 kg prádla, velkým LED displejem a 14 programy. LG F26V2WN3W disponuje Inverter Direct Drive motorem, optimální volbou pracích pohybů AI DD a inteligentní diagnostikou Smart Diagnosis.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy pračka RO14146DWMCE/1-S + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka RapidÓ v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 14 kg prádla a 16 základními programy s možností stažení dalších přes Wi-Fi. Candy RO14146DWMCE/1-S nabízí 9 rychlých cyklů a invertorový motor s tichým chodem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch pračka WAV28EH0BY + záruka 10 let na motor

Předem plněná pračka v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 9 kg prádla a 14 základními programy. Bosch WAV28EH0BY disponuje systémem i-DOS, který automaticky odměří přesné množství pracího prostředku a vody potřebné pro každé praní, technologií AntiStain Plus pro spolehlivé odstranění odolných skvrn a 4D Wash Systémem pro vysoce účinné proniknutí vody a pracího...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch předem plněná pračka WAV28K00CS + záruka 10 let na motor

Předem plněná pračka v energetické třídě B a bílém provedení s náplní 9 kg prádla, velkým LED displejem a 14 programy. Bosch WAV28K00CS disponuje systémem i-DOS, který automaticky odměří přesné množství pracího prostředku a vody potřebné pro každé praní.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch předem plněná pračka WAV28L91BY + záruka 10 let na motor

Předem plněná pračka v energetické třídě B a bílém provedení s náplní 9 kg prádla a 14 programy. Bosch WAV28L91BY disponuje systémem AntiStain, který odstraní čtyři nejběžnější typy skvrn a systémem 4D Wash vysoce účinným proniknutím vody a pracího prostředku do tkaniny.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko pračka se sušičkou HTV8716X0 + záruka 10 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě D a bílém provedení s kapacitou 8 kg prádla při praní a 15 programy. Beko HTV8716X0 disponuje technologií ovládání pračky pomocí chytrého telefonu přes aplikaci HomeWhiz a funkcí SteamCure pro využití páry.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG předem plněná pračka F69V5VW1W + záruka 10 let na motor

Předem plněná automatická parní pračka v energetické třídě B a bílém designu s černými dvířky, náplní 9 kg prádla a 14 programy. LG F69V5VW1W disponuje Inverter Direct Drive motorem, inteligentním systémem praní AI DD, úsporným praním TurboWash a parním praním Steam.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG pračka se sušičkou F84DV3UTNWT + záruka 10 let na motor

Předem plněná automatická parní pračka se sušičkou v energetické třídě E a bílém designu s černými dvířky, náplní 8 kg prádla a 14 programy. LG F84DV3UTNWT disponuje Inverter Direct Drive motorem, inteligentním systémem praní AI DD, inteligentní diagnostikou a parním praním Steam.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG pračka se sušičkou F4DV910H2E + záruka 10 let na motor

Automatická parní pračka se sušičkou v energetické třídě E a bílém provedení s náplní 10,5 kg prádla při praní a 14 programy. LG F4DV910H2E disponuje Inverter Direct Drive motorem, optimální volbou pracích pohybů AI DD, parním praním Steam a možností přidání prádla během praní.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG pračka F171P1CY2W + záruka 10 let na motor

Předem plněná automatická pračka v energetické třídě E a bílém provedení s náplní 17 kg prádla a 14 programy. LG F171P1CY2W disponuje Inverter Direct Drive motorem, 6 pracími pohyby 6 MOTION DD pro efektivní a šetré praní, parním praním Steam a možností přidání prádla během praní.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch předem plněná pračka WAL28PH0BY + záruka 10 let na motor

Předem plněná pračka v energetické třídě C a bílém provedení s náplní 10 kg prádla a 15 programy. Bosch WAL28PH0BY disponuje systémem i-DOS, který automaticky odměří přesné množství pracího prostředku a vody a systémem Home Connect pro chytré propojení domácích spotřebičů.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch předem plněná pračka WGG25400BY + záruka 10 let na motor

Předem plněná pračka v energetické třídě C a bílém provedení s náplní 10 kg prádla a 14 programy. Bosch WGG25400BY disponuje systémem AntiStain, který odstraní čtyři nejběžnější typy skvrn, bubnem VarioDrum s dostatkem místa a motorem EcoSilence Drive s úsporným a tichým chodem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy pračka RO14116DWMCE/1-S + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka RapidÓ v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 11 kg prádla a 16 základními programy s možností stažení dalších přes Wi-Fi. Candy RO14116DWMCE/1-S nabízí 9 rychlých cyklů a invertorový motor s tichým chodem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch pračka WAV28MH0BY + záruka 10 let na motor

Předem plněná automatická pračka pro 9 kg prádla v energetické třídě A a bílém provedení a přehledným LED displejem. Bosch WAV28MH0BY disponuje extrémně efektivním a tichým motorem EcoSilence Drive s dlouhou životností a technologií SpeedPerfect pro dokonale čisté prádlo za až o 65 % méně času.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch předem plněná pračka WAL28PH1BY + záruka 10 let na motor

Předem plněná pračka v energetické třídě C a bílém provedení s náplní 10 kg prádla a 14 programy. Bosch WAL28PH1BY disponuje technologií i-DOS pro automatické odměřování přesného množství pracího prostředku a vody a inteligentním připojením Home Connect pro snadnější každodenní život.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens pračka WM14VEH0CS + záruka 10 let na motor

Předem plněná pračka v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 9 kg prádla a 14 programy. Siemens WM14VEH0CS disponuje automatickým dávkováním pracího prostředku a vody i-Dos, zrychlením programů speedPack XL a odstraňováním i těch nejodolnějších skvrn stainRemoval.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG pračka F610V10RABW + záruka 10 let na motor

Předem plněná automatická parní pračka v energetické třídě A a bílo-stříbrném provedení s náplní 10,5 kg prádla, 14 programy a možností stažení dalších. LG F610V10RABW disponuje Inverter Direct Drive motorem, optimální volbou pracích pohybů AI DD a parní péčí Steam+.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch pračka WGG14202BY + záruka 10 let na motor

Předem plněná pračka v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 9 kg prádla a 14 programy. Bosch WGG14202BY disponuje systémem AntiStain pro odstranění skvrn, tichým motorem EcoSilence Drive a AlergiePlus pro alergiky a osoby s citlivou pokožkou. SpeedPerfect zajistí dokonale čisté prádlo za kratší dobu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch pračka WGG14400BY + záruka 10 let na motor

Předem plněná pračka v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 9 kg prádla a 14 programy. Bosch WGG14400BY disponuje systémem AntiStain pro odstranění skvrn, tichým motorem EcoSilence Drive a programem Hygiena Plus pro hygienické praní. SpeedPerfect zajistí dokonale čisté prádlo za kratší dobu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

AEG pračka ProSense L6SE26SC + záruka 10 let na motor

Volně stojící předem plněná pračka v energetické třídě D a bílém provedení pro 6 kg prádla s 10 programy. AEG ProSense L6SE26SC disponuje technologií ProSense, která automaticky zváží každou náplň a snímače automaticky upraví délku praní pro úsporu vody a energie.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko pračka EWUE7736CSX0C + záruka 10 let na motor

Předem plněná automatická pračka v energetické třídě D s kapacitou 7 kg prádla při praní a 14 programy. Beko EWUE7736CSX0C disponuje technologií ovládání pračky pomocí chytrého telefonu přes aplikaci HomeWhiz, funkcí SteamCure pro využití páry a programem StainExpert pro perfektní odstranění až 24 druhů skvrn.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Pračka Gorenje Essential WESI62AS bílá ..Vystaveno na prodejně

Popis produktu předem plněná pračka • kapacita 6 kg • energetická třída A • 1 200 ot./min. • 15 let záruka na motor • český panel • parní praní • funkce AddClothes – pro přidávání prádla v průběhu praní • technologie bubnu SnowFlake – pro šetrné a efektivní praní • program Drum...

Více informací
Dostupnost: skladem

PLD 106 ECZ automatická pračka PHILCO (PLD 106 ECZ automatická pračka )

Předem plněná pračka Philco s maximální náplní 6 kg, která disponuje 24-mi programy v energetické třídě E a účinností odstředění C. Pračka je vybavena extra odstředěním, programem na čištění bubnu, LED displejem a otočným ovládáním.Vlastnosti:Čištění bubnu na 95°COdložený start 0-24 hod.Rychlý program 15´, 30´, 45´Extra mácháníUkazatel zbývajícího časuSignalizace konce pr...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka se sušičkou vrchem plněná Brandt WTD 6384K, B, 6/4 kg

Pračka se sušičkou BRANDT Vrchem plněná pračka se sušičkou BRANDT WTD6384K B zvládne vyprat až 6 kg oblečení na jeden prací cyklus. U tohoto modelu si můžete vybírat z osmi programů praní a dvou programů sušení. Pračka automaticky vyváží náplň a detekuje nerovnoměrné zatížení. Je také zabezpečena proti úniku pracího prostředku. Z hlediska bezpečnosti vás jistě potěší také...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Pračka AEG ProSteam® LTN7E272C / 7 kg / 1200 ot./min. / vrchem plněná / bílá / 2. JAKOST

vrchem plněná pračka • kapacita 7 kg • energetická třída C • 1200 ot./min. • český panel • program pro alergiky • odložený start • regulace spotřeby vody • technologie ProSense® – zváží prádlo a vybere vhodný program • technologie ProSteam® – program s dávkou páry • V × Š × H: 89 × 40 × 60 cm (hloubka s přesahem: 60 cm). U tohoto produktu je vada v podobě malého škrábance...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka s předním plněním Indesit BWE 71253X WSSS EU, A+++, 7 kg

Innex Předem plněná pračka Indesit BWE 71253X WSSS EU nabízí kapacitu pro 7 kg prádla s možností nastavení až 1200 ot/min. Pračka nabízí rychlou volbu praní pomocí funkce Innex. Stisknutím tlačítka se aktivuje program, který dokáže odstranit každodenních nečistot z bavlny a syntetiky za 50 minut. Program pro odstranění zápachů Speciální program pro odstranění zápachů doká...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Pračka Bosch Serie 6 WUU28T61BY / 9 kg / 1400 ot./min. / bílá / 2. JAKOST

předem plněná pračka • kapacita 9 kg • energetická třída A • 1400 ot./min. • vícenásobná ochrana proti vodě • hygienické praní • tichá pračka 71 dB • funkce Reload – možnost přerušení programu • motor EcoSilence Drive™ – efektivní a tichý motor s dlouhou životností • buben VarioDrum – unikátní struktura pro šetrné praní • program SpeedPerfect – zkrácení doby praní až o 65...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka AEG ProSteam® 7000 LFR73944QC / 9 kg / 1400 ot./min. / bílá / 2. JAKOST

hluboká předem plněná pračka • kapacita 9 kg • energetická třída A • 1400 ot./min • ökoinvertorový motor • český panel • parní praní • funkce TimeManager pro nastavení konce programu • technologie AutoDose pro správné dávkování pracího prostředku • AquaControl – ochrana proti úniku vody • 15 programů • antialergický program • rychlý program • certifikace Woolmark Blue pro...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka Miele WWD020 WCS / 8 kg / 1400 ot./min. / bílá / 2. JAKOST

předem plněná pračka • kapacita 8 kg • energetická třída A • 1400 ot./min. • český panel • množstevní automatika – přizpůsobí spotřebu vody a energie každé náplni • funkce AddLoad – pro přidání nebo odebrání prádla po zahájení pracího cyklu • systém Watercontrol – pro rozpoznání úniku vody • odložený start • rozměry: V × Š × H: 85 × 59,6 × 64,3 cm. U tohoto produktu je va...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka AEG ProSteam® LTN8C373C / 7 kg / 1300 ot./min. / vrchem plněná / bílá / 2. JAKOST

vrchem plněná pračka • kapacita 7 kg • energetická třída C • 1300 ot./min. • parní praní • technologie ProSense – detekce množství prádla a úprava délky praní • technologie ÖKOmix – pro rovnoměrný rozvod pracího prostředku a aviváže • automatické nastavení bubnu do horní pozice • 11 programů • ÖKOpower denní prací program • bezpečnostní prvky: ochrana proti úniku vody, Aq...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka AEG ProSense™ 6000 LFR61844BC / 8 kg / 1400 ot./min. / bílá / 2. JAKOST

předem plněná pračka • kapacita 8 kg • energetická třída A • 1400 ot./min. • invertor motor • český panel • odložený start • technologie ProSense® – upraví délku cyklu dle náplně • TimeSave dvojnásobně zkrátí program • AquaControl – ochrana proti úniku vody • 11 programů • antialergický program Hygiene • rychlý program Extra–Quick • Woolmark Blue péče pro vlnu a hedvábí •...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka AEG ProSense™ 6000 LFR61844BC / 8 kg / 1400 ot./min. / bílá / 2. JAKOST

předem plněná pračka • kapacita 8 kg • energetická třída A • 1400 ot./min. • invertor motor • český panel • odložený start • technologie ProSense® – upraví délku cyklu dle náplně • TimeSave dvojnásobně zkrátí program • AquaControl – ochrana proti úniku vody • 11 programů • antialergický program Hygiene • rychlý program Extra–Quick • Woolmark Blue péče pro vlnu a hedvábí •...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka LG FSR5A34WG / 13 kg / 1360 ot./min. / bílá / 2. JAKOST

předem plněná pračka • kapacita 13 kg • energetická třída A • 1360 ot./min • český panel • chytrá diagnostika • invertorový Direct Drive™ motor • technologie AI DD™ – optimální volba pracích pohybů • Steam™ – vysoká účinnost praní, redukce alergenů • Auto Restart – obnova programu po výpadku elektrického proudu • rychlý program Bavlna Turbo • Smart Diagnosis™ – inteligent...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka AEG ProSense™ 6000 LFR61844BC / 8 kg / 1400 ot./min. / bílá / 2. JAKOST

předem plněná pračka • kapacita 8 kg • energetická třída A • 1400 ot./min. • invertor motor • český panel • odložený start • technologie ProSense® – upraví délku cyklu dle náplně • TimeSave dvojnásobně zkrátí program • AquaControl – ochrana proti úniku vody • 11 programů • antialergický program Hygiene • rychlý program Extra–Quick • Woolmark Blue péče pro vlnu a hedvábí •...

Více informací
Dostupnost: skladem

Klarstein Bubble Boost, pračka, 260 W, 3 kg, časovač 0 - 10 min., černá

Zařízení Klarstein Bubble Boost je kompaktní pračka pro použití na cestách s výkonem 260 W a s kapacitou 3 kg.Mimo obvyklá místa, kde ji umístit, usnadňuje praní i odstřeďování v kempech, na cestách nebo na zahradách. Tato kompaktní pračka je však vhodná ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka Bosch Serie 6 WGG14400CS / 9 kg / 1400 ot./min. / bílá / 2. JAKOST

předem plněná pračka • kapacita 9 kg • energetická třída A • 1400 ot./min. • český panel • vícenásobná ochrana proti vodě • AntiStain pro odstranění skvrn • motor EcoSilence Drive™ – efektivní a tichý motor s dlouhou životností • program vhodný pro alergiky, ničí bakterie • buben VarioDrum – unikátní struktura pro šetrné praní • program SpeedPerfect – zkrácení doby praní ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka LG FLR7A82WC / 8 kg / 1160 ot./min. / slim provedení / bílá / 2. JAKOST

úzká předem plněná pračka • kapacita 8 kg • energetická třída A • 1160 ot./min • český panel • parní praní • Wi-Fi, komunikace s mobilem, chytrá diagnostika • invertorový Direct Drive™ motor • technologie AI DD™ – optimální volba pracích pohybů • Steam™ – parní program Pro alergiky • TurboWash™ 360° – úspora času, vody a elektřiny • LG ThinQ + Wi-Fi – chytré funkce • SLIM...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka LG FA94V5UVW1 / 9 kg / 1400 ot./min. / bílá / 2. JAKOST

předem plněná pračka • kapacita 9 kg • energetická třída A • 1400 ot./min • český panel • parní praní • Wi-Fi, komunikace s mobilem, chytrá diagnostika • invertorový Direct Drive™ motor • technologie AI DD™ – optimální volba pracích pohybů • Steam™ – parní programy Pro alergiky a Dětská parní péče • TurboWash™ – vypráno za 59 minut • LG ThinQ + Wi-Fi – načtení programu a ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka AEG ProSteam® LTN8C373C / 7 kg / 1300 ot./min. / vrchem plněná / bílá / 2. JAKOST

vrchem plněná pračka • kapacita 7 kg • energetická třída C • 1300 ot./min. • parní praní • technologie ProSense – detekce množství prádla a úprava délky praní • technologie ÖKOmix – pro rovnoměrný rozvod pracího prostředku a aviváže • automatické nastavení bubnu do horní pozice • 11 programů • ÖKOpower denní prací program • bezpečnostní prvky: ochrana proti úniku vody, Aq...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka s předním plněním CANDY CS 1272D3/1-S, A+++, 7 kg

Pračka s předním plněním CANDY CS 1272D3/1-S Aby vaše oblečení vypadalo i po několika nošení jako byste si ho právě koupili, je důležité mu poskytnou jedinečnou péči. Tu vám zajistí pračka s předním plněním CANDY CS 1272D3/1-S. Ta se pyšní až 16 programy, díky kterým si zvládne poradit i s těmi nejodolnějšími nečistotami, ale zároveň neporuší tkaninu. Kapacita bubnu je 7 ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Pračka se sušičkou Beko HTV 8733 XS0, A, 8/5 kg

Předem plněná pračka s kondenzační sušičkou a ProSmart invertorovým motorem na 8 kg praní prádla a 5 kg sušení. Tento typ se stane vašim skvělým pomocníkem a pomůže vám jak s ušetřením času, peněz, tak energie. Se svou nízkou spotřebou energie i vody spadá do energetické třídy A. Velká výhoda spočívá i v nízké hlučnosti, takže nového pomocníka můžete mít klidně v kuchyni,...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Pračka Miele WWV980 WPS Passion / 9 kg / 1600 ot./min. / bílá / 2. JAKOST

předem plněná pračka • kapacita 9 kg • energetická třída A • 1600 ot./min. • český panel • parní praní • Wi-Fi, komunikace s mobilem • speciální voštinový buben • funkce Skvrny – intenzivní praní na různé typy skvrn • systém TwinDos – dávkování tekutých prostředků pro čisté a zářivé prádlo • funkce SingleWash – méně než 1 kg prádla vypere s minimální spotřebou • kapsle Ca...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka se sušičkou Indesit XWDA 751480X WSSS EU, A, 7/5 kg

Kombinovaná volně stojící pračka se sušičkou Indesit na 7kg prádla. Praktický pomocník, který prádlo nejenom skvěle vypere, ale i usuší. Přednímu panelu dominuje ukazatel fáze pracího cyklu, který vás bude informovat o momentálním stavu praní a sušení. Tento typ spadá do energetické třídy A, a tím zajistí šetření energie i vašich peněz. Tichý chod je zaručen bezuhlíkovým ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Pračka ETA 3741 90000 / 7 kg / 1400 ot./min. / vrchem plněná / bílá / 2. JAKOST

vrchem plněná pračka • kapacita 7 kg • energetická třída B • 1400 ot./min. • český panel • mechanismus bubnu Soft Opening • funkce Odložený start – umožňuje naprogramovat začátek praní • funkce HYGIENE+ – účinně odstraňuje alergeny • program EKO – optimalizuje spotřebu vody a energie • program Sport – čisté a svěží funkční oblečení • funkce Detekce hmotnosti prádla – auto...

Více informací
Dostupnost: skladem

OneConcept Ecowash-Pico, zelená, mini pračka, funkce ždímání, 3,5 kg, 260 W

Mini pračka oneConcept Ecowash-Pico zredukuje kopu prádla jednotlivců, majitelů zahradních domků nebo těch, co se vydají kempovat.Kompaktní mini pračka s vrchním plněním je určena pro místa, kde bylo předtím jedinou možností čistého prádla ruční praní. S pracím výkonem...

Více informací
Dostupnost: skladem

OneConcept SG003, 180 W, 2,8 kg, mini pračka, odstřeďování, IPX4

Zařízení oneConcept SG003 je kompaktní pračka s funkcí odstřeďování, s výkonem 180 W a s celkovou kapacitou prádla 2,8 kg.Předurčena pro provoz mimo obvyklých míst usnadňuje sušení prádla na kempování, na cestách nebo v zahradách. Lze ji však použ&...

Více informací
Dostupnost: skladem

OneConcept Ecowash-Pico, černá, mini pračka, funkce ždímání, 3,5 kg, 260 W

Mini pračka oneConcept Ecowash-Pico zredukuje kopu prádla jednotlivce, majitele zahradních domků nebo kempujících.Kompaktní mini pračka s horním plněním je určena pro místa, kde bylo předtím jedinou možností čistého prádla ruční praní. S pracím výkonem 260 W usn...

Více informací
Dostupnost: skladem

OneConcept Ecowash-Pico, modrá, mini pračka, funkce ždímání, 3,5 kg, 260 W

Mini pračka oneConcept Ecowash-Pico zredukuje kopu prádla jednotlivce, majitele zahradních domků nebo kempujících.Kompaktní mini pračka s horním plněním je určena pro místa, kde bylo předtím jedinou možností čistého prádla ruční praní. S pracím výkonem 260 W usn...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK