Profikoreni badyan cely 50g
Pro vyhledávací frázi Profikoreni badyan cely 50g jsme na našem vyhledávači našli 73 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Profikoreni badyan cely 50g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Profikoření - Badyán celý (50g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (100g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (200g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (500g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (1 Kg)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (5 Kg)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Hřebíček celý (50g)
Hřebíček celý Použitá část rostliny: sušené květy hřebíčkovce vonného Vzhled a barva: barva červenohnědá. Počet kusů: v 10g cca 100 ks hřebíčku Chuť a vůně: charakteristická kořeněná, hořkavá chuť, intenzivní aromatická vůně Použití v kuchyni: při kořenění sladkých pokrmů, rýže a masových jídel. Do sušenek, kompotů, pečiva, svařeného vína, k dochucení hovězí omáčky, šunky...
Více informacíProfikoření - Badyán mletý (50g)
Badyán mletý Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědý prášek Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, hruškových a jablečných povidel a kompotů, svařeného vína, do asijské kuchyně. Historie a současnost: Pochází z jihozápadní Číny, dnes je rozšířen po celé Asii. Do Evropy se dostal...
Více informacíProfikoření - Koriandr celý (50g)
Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn celý (50g)
Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...
Více informacíProfikoření - Zázvor celý (50g)
Zázvor celý Použitá část rostliny: oddenek Vzhled a barva: kousky nepravidelného tvaru a velikosti, žlutá až žlutohnědá barva Vůně a chuť: aromatická, slabě nasládlá vůně, palčivá, ostrá, kořenná chuť Objem: cca 350g zázvoru celého odpovídá objemu v nádobě 1 L Použití v kuchyni: Do pečiva, k masu, do omáček, ke guláši, do piva a limonád. Historie a současnost: Zázvor má...
Více informacíProfikoření - Kmín celý (50g)
Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 dru...
Více informacíProfikoření - Fenykl celý (50g)
Fenykl celý Použitá část rostliny: plody Fenyklu obecného Vzhled a barva: protáhlá semena zelené až světle hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce štiplavá vůně, nasládlá chuť Použití v kuchyni: Ve francouzské a italské kuchyni, k dokořenění chleba, cukrovinek, sladkého pečiva, k dochucení rybích polévek, tvarohových a sýrových jídel, omáček, bylinkového másla, sa...
Více informacíProfikoření - Šafrán celý (50g)
Šafrán celý - Směs SARGOL a NEGIN Použitá část rostliny: sušené blizny Vzhled a barva: křehké, různě zprohýbané blizny tmavěčervené barvy Chuť a vůně: silně aromatická vůně, chuť kořenná, hořká Použití v kuchyni: šafrán je využíván k barvení rýže, do másla, ryb, omáček a polévek, můžete také použít přímo do jídla. Nejlepší způsob použití je nadrcení v hmoždíři a následné...
Více informacíProfikoření - Jalovec celý (50g)
Jalovec celý Použitá část rostliny: plod Vzhled a barva: černé kuličky Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Historie a současnost: J...
Více informacíProfikoření - Anýz celý (50g)
Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do k...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý (50g)
Kardamom celý Vzhled: sušené, téměř zralé plody Kardamovníku obecného (Elettaria cardamomum (L.) Maton var. miniscula Burkill) Barva: tobolky mají barvu od světle zelené až po intenzivně zelenou Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20....
Více informacíBadyán celý 50g
Badyán je vhodný do horkých nápojů, vývarů, zeleninových pokrmů atd. Balení: Znovu uzavíratelný papírový sáček ( doypack )
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (50g)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (50g)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Pepř červený celý (50g)
Pepř červený celý Použitá část rostliny: sušený plod pirulu (strom) Vzhled a barva: červené kuličky Vůně a chuť: silné aroma, lehce sladká chuť Použití v kuchyni: Do směsí s jinými druhy pepře a na ryby. Historie a současnost: Pepř červený (růžový) je původem z Peruánských And, rozšířil se do Texasu, Mexika a Španělska. Není to pravý pepř, ale má pronikavou chuť s pepřem...
Více informacíProfikoření - Kardamom černý celý (50g)
Kardamom černý celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Černý kardamom, také známý jako hnědý, větší, dlouhý nebo nepálský kardamom, z druhu Amomum subulatum, pochází z východního Himálaje a obvykle se pěstuje ve východním Nepálu, Sikkimu a částech oblasti Darjeeling v Západním Bengálsku (Indi...
Více informacíProfikoření - Jalovec červený celý (50g)
Jalovec červenoplodý celý Jalovec jako jediný jehličnan poskytuje koření, a to plody zvané jalovčinky. Tento druh jalovce je blízce příbuzný s jalovcem obecným rostoucím v Česku. Jalovec červenoplodý jehož původ je v Řecku, vyrůstá především v oblastech se středomořským klimatem. Typickou lokalitou je Portugalsko, Španělsko, Balkán a také Maroko. Latinský název: Juniperus...
Více informacíProfikoření - Bobkový list celý (50g)
Bobkový list celý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni a průmyslu: do marinád na ryby a zvěřinu, do nálevů k nakládání zeleniny a hub, do pikantních omáček a kyselých polévek, do šťávy při pečení vepřového a hovězího masa Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavn...
Více informacíProfikoření - Římský kmín celý (50g)
Cumin – Římský kmín celý Použitá část rostliny: semena Barva a vzhled: semena světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem. Historie a současnost: Už od starověku je znám z Egypta...
Více informacíProfikoření - Muškátový květ celý (50g)
Muškátový květ celý Použitá část rostliny: sušený míšek ze semene muškátovníku vonného Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal semene je muškátový květ. Vzhled a barva: zlatavě žlutý až hnědý Vůně a chuť: sladce koř...
Více informacíProfikoření - Muškátový ořech celý (50g)
Muškátový ořech celý Použitá část rostliny: semeno - vnitřní část plodu muškátovníku vonného. Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal, se suší a slouží taktéž jako koření, a to muškátový květ. Vzhled a barva: vysuše...
Více informacíProfikoření - Pepř černý celý (50g)
Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý II. jakost (50g)
Kardamom celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Hrášek zelený sušený celý (50g)
Hrášek zelený sušený Zelený sušený hrášek je nejen chutný, ale i velmi zdravý. Hrášek je bohatý na bílkoviny, sacharidy, vlákninu, kys. listovou a vitamíny skupiny B, C, E, K. Složení: 100% sušený celý hrách loupaný (neobsahuje žádné přísady) Čerstvý hrášek obsahuje 75g vody ve 100g, zatímco sušený pouze 12g. Sušený hrášek obsahuje taktéž více bílkovin, tuků, sacharidů a ...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský červený celý (50g)
Pepř Kampotský červený celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého ...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský bílý celý (50g)
Pepř Kampotský bílý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (Pi...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský černý celý (50g)
Pepř Kampotský černý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (P...
Více informacíProfikoření - Heřmánek pravý květ celý (50g)
Heřmánek květ Popis: jednoletá léčivá bylina rozšířená v Evropě, Asii, Severní Americe a Austrálii Použitá část rostliny: sušený květ Užívá se při: nadýmání kašli, nachlazení nespavosti bolestivé menstruaci křečích trávícího traktu zánětu močových cest kožních vyrážkách spáleninách vymývání očí při očních zánětech snižuje bolest brání tvoření jizev stavech nervozity a n...
Více informacíProfikoření - Hřebíček celý (100g)
Hřebíček celý Použitá část rostliny: sušené květy hřebíčkovce vonného Vzhled a barva: barva červenohnědá. Počet kusů: v 10g cca 100 ks hřebíčku Chuť a vůně: charakteristická kořeněná, hořkavá chuť, intenzivní aromatická vůně Použití v kuchyni: při kořenění sladkých pokrmů, rýže a masových jídel. Do sušenek, kompotů, pečiva, svařeného vína, k dochucení hovězí omáčky, šunky...
Více informacíProfikoření - Hřebíček celý (200g)
Hřebíček celý Použitá část rostliny: sušené květy hřebíčkovce vonného Vzhled a barva: barva červenohnědá. Počet kusů: v 10g cca 100 ks hřebíčku Chuť a vůně: charakteristická kořeněná, hořkavá chuť, intenzivní aromatická vůně Použití v kuchyni: při kořenění sladkých pokrmů, rýže a masových jídel. Do sušenek, kompotů, pečiva, svařeného vína, k dochucení hovězí omáčky, šunky...
Více informacíProfikoření - Hřebíček celý (500g)
Hřebíček celý Použitá část rostliny: sušené květy hřebíčkovce vonného Vzhled a barva: barva červenohnědá. Počet kusů: v 10g cca 100 ks hřebíčku Chuť a vůně: charakteristická kořeněná, hořkavá chuť, intenzivní aromatická vůně Použití v kuchyni: při kořenění sladkých pokrmů, rýže a masových jídel. Do sušenek, kompotů, pečiva, svařeného vína, k dochucení hovězí omáčky, šunky...
Více informacíProfikoření - Koriandr celý (100g)
Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...
Více informacíProfikoření - Koriandr celý (200g)
Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...
Více informacíProfikoření - Koriandr celý (500g)
Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn celý (100g)
Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn celý (200g)
Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn celý (500g)
Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...
Více informacíProfikoření - Čína (50g)
Čína - směs koření Vzhled a barva: sypká kořenící směs hnědo červené barvy Složení: sůl max. 19%, skořice, zázvor, chilli, badyán, zvýrazňovač chuti E621. Použití v kuchyni: vhodná ke kořenění minutek, rožnění kuřat, ryb, vepřového masa, přípravu guláše. Je vhodná i do ostřejších zeleninových salátů. Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde...
Více informacíProfikoření - Čarodějka (50g)
Čarodějka - kouzelná kořenící směs s vůní skořice Vzhled a barva: sypká směs oranžovohnědé barvy Složení: sůl (max. 22,5%), koriandr, česnek, lněné a sezamové semínko, paprika sladká, skořice, kurkuma, badyán, římský kmín, chilli, pepř, zázvor, nové koření, pískavice, kardamon, zvýrazňovač chuti E 621. Použití v kuchyni: Na rožněné všech druhů mas, do omáček, gulášů, poma...
Více informacíProfikoření - Thajský gril (50g)
Thajský gril Vzhled a barva: sypká aromatická směs žluté barvy Složení: sůl (max. 48%), zvýrazňovač chuti E621, směs koření (chilli, paprika, pepř, badyán, hřebíček, kurkuma), cukr Použití v kuchyni: Na grilování vepřového a drůbežího masa, na speciality asijské kuchyně, zeleninových a rýžových pokrmů, do kari omáček, pokrmů z hub, na hranolky a americké brambory. Náš tip...
Více informacíProfikoření - Perníkové koření (50g)
Perníkové koření Vzhled a barva: drobně mletá sypká směs, hnědošedé barvy Vůně a chuť: aromatická vůně, lehké perníkové aroma Složení: pšeničná mouka, skořice, hřebíček, kakao, nové koření, koriandr, zázvor, badyán, pepř černý Použití v kuchyni: Do perníku, vánoček, sušenek a jiného svátečního pečiva nebo svařeného vína. Náš tip: Upečte si s perníkovým kořením svátečné su...
Více informacíProfikoření - Koriandr mletý (50g)
Koriandr mletý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Poc...
Více informacíProfikoření - Hřebíček celý (1 Kg)
Hřebíček celý Použitá část rostliny: sušené květy hřebíčkovce vonného Vzhled a barva: barva červenohnědá. Počet kusů: v 10g cca 100 ks hřebíčku Chuť a vůně: charakteristická kořeněná, hořkavá chuť, intenzivní aromatická vůně Použití v kuchyni: při kořenění sladkých pokrmů, rýže a masových jídel. Do sušenek, kompotů, pečiva, svařeného vína, k dochucení hovězí omáčky, šunky...
Více informacíProfikoření - Hřebíček celý (5 Kg)
Hřebíček celý Použitá část rostliny: sušené květy hřebíčkovce vonného Vzhled a barva: barva červenohnědá. Počet kusů: v 10g cca 100 ks hřebíčku Chuť a vůně: charakteristická kořeněná, hořkavá chuť, intenzivní aromatická vůně Použití v kuchyni: při kořenění sladkých pokrmů, rýže a masových jídel. Do sušenek, kompotů, pečiva, svařeného vína, k dochucení hovězí omáčky, šunky...
Více informacíProfikoření - Hřebíček celý (25 Kg)
Hřebíček celý Použitá část rostliny: sušené květy hřebíčkovce vonného Vzhled a barva: barva červenohnědá. Počet kusů: v 10g cca 100 ks hřebíčku Chuť a vůně: charakteristická kořeněná, hořkavá chuť, intenzivní aromatická vůně Použití v kuchyni: při kořenění sladkých pokrmů, rýže a masových jídel. Do sušenek, kompotů, pečiva, svařeného vína, k dochucení hovězí omáčky, šunky...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (100g)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (200g)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (500g)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Koriandr celý (1 Kg)
Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...
Více informacíProfikoření - Koriandr celý (5 Kg)
Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (25Kg)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Koriandr celý (20 Kg)
Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn celý (1 Kg)
Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn celý (5 Kg)
Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...
Více informacíPodobné fráze: profikoreni kardamom cely ii jakost 50g | profikoreni hrasek zeleny suseny cely 50g | profikoreni pepr kampotsky cerny cely 50g | profikoreni pepr kampotsky bily cely 50g | profikoreni pepr cerveny cely 50g | profikoreni hermanek pravy kvet cely 50g | profikoreni jalovec cerveny cely 50g | gresik badyan cely 10g | badyan cely 250 gramu | badyan cely 100 gramu | badyan cely wiberg 95 g | gresik badyan cely 10 g | hela badyan cely 1 kg | herbal tea badyan 50g | valdemar gresik badyan cely 10g | badyan cely gresik valdemar | sonnentor badyan cely bio 25 g | badyan cely 25 g bio sonnentor | gresik koreni badyan cely 10g | badyan bio cely 25 g sonnentor | sanusvia badyan cely bio 14g | badyan cely wiberg 1 x 95 g | badyan cely hvezdicky 0 5kg | badyan cely hvezdicky 1kg | sonnentor badyan cely bio 25g | badyan cely hvezdicky 250 g | gewurzgarten badyan cely 50 g | profikoreni badyan mlety 500g | profikoreni badyan mlety 5 kg | profikoreni badyan mlety 100g | profikoreni badyan mlety 1 kg | profikoreni badyan mlety 200g | koriandr cely 50g 50g | pepr cerny cely 50g | hrebicek cely 50g