Profikoreni koreni na steak 50g
Pro vyhledávací frázi Profikoreni koreni na steak 50g jsme na našem vyhledávači našli 247 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Profikoreni koreni na steak 50g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Profikoření - Asádo (50g)
Asádo Vzhled a barva: sypká směs barevná, kousky sušené zeleniny, zelené, červené bílé a žluté Složení: sůl max 12%, pepř, paprika floky, pastinák, petržel, cibule, oregano Použití v kuchyni: Na marinování, grilování ryb a jiných druhů mas a zeleniny, luštěnin. K nakládání masa, pečení a rožnění. Náš tip: Koření asádo je také vhodné na nakládání skopového masa! Recept: ...
Více informacíProfikoření - Pátý element (50g)
Pátý element Vzhled a barva: sypká směs žlutobéžové barvy s viditelnými kousky koření a sušené zeleniny Dávkování: 30g / 1 kg Složení: sůl jedlá (max. 44%), sušená zelenina (cibule, česnek, paprika floky, petrželová nať), bazalka, saturejka, kurkuma, oregano, pepř černý, skořice, extrakty koření, protispékavá látka E551 Použití v kuchyni: K dochucení a doladění chuti pokr...
Více informacíProfikoření - Mexiko (50g)
Mexiko Vzhled a barva: sypká směs hnědé barvy Složení: jedlá sůl max.44%, chilli mleté, paprika červená a zelená, rajčatový prášek, cibule, paprika sladká mletá, glutaman sodný E621, česnek, oregano, koriandr, kmín, skořice, cukr, kyselina citrónová, nové koření Použití v kuchyni: Pro přípravu masa, zeleniny a luštěnin. Alergen: Obsahuje stopy lepku, celeru, hořčice a sez...
Více informacíProfikoření - Domácí sekaná (50g)
Domácí sekaná Vzhled a barva: tmavě hnědý prášek Složení: koření, aromata, zesilovač chuti E 621, bylinky, dextróza, hořčice Alergen: hořčice Dávkování: 4-5g / 1 kg Použití v kuchyni: Pro potravinářský průmysl – masný průmysl. Do každého masového pokrmu, sekaná, jitrnice, játrové knedlíčky, mleté maso, paštiky, tlačenky a mnoho dalších. Náš tip: Tato směs by neměla chybě...
Více informacíProfikoření - Škvarková pomazánka (50g)
Škvarková pomazánka Vzhled a barva: sypká směs bílé barvy Složení: kuchyňská sůl, zesilovač chuti E621, kořenící aromata, kouř Dávkování: 15 g / 1 kg Použití v kuchyni a průmyslu: Pro potravinářský průmysl – masný průmysl. K ochucení pomazánek. Náš tip: S kořením škvarková pomazánka připravíte spoustu lahodných pomazánek! Recept: Škvarková pomazánka Vyškvařené sádlo, Škva...
Více informacíProfikoření - Andělská křidélka (50g)
Andělská křidélka Vzhled a barva: sypká směs, sytě oranžová až červená Vůně a chuť: velmi výrazná Složení: sůl (55%), zvýrazňovač chuti a vůně E621, směs přírodního koření (chilli, paprika sladká, kurkuma) a sušené zeleniny. Použití v kuchyni: na grilování masa, pro přípravu kachny a husy, steaky, pikantní žebírka Náš tip: S kořením Andělská křidélka můžete vyrobit i mari...
Více informacíProfikoření - Chmeli suneli (50g)
Chmeli suneli Popis: gruzínská směs bylinek a koření Vzhled a barva: hrubší zelenohnědá směs koření Složení: sůl 24%, pískavice, kukuřice, hořčice, koriandr, paprika pálivá, celer, majoránka, saturejka, bazalka, fenykl, kurkuma, máta, hřebíček. Použití v kuchyni: do masných výrobků, jelita, saláty, dušené maso, kebab, dušená zelenina, do bigosu, do guláše, polévek Nutričn...
Více informacíProfikoření - Country - směs koření (100g)
Country – směs koření Vzhled a barva: červená směs s kousky koření Složení: sůl (30%), paprika, česnek, hořčice, římský kmín, glutaman sodný E621 Alergen: obsahuje hořčici Použití v kuchyni: grilování a rožnění masa, steaků a klobás, příprava marinád Náš tip: Ideální na zahradní grilovačku! Recept: Zapečené brambory s cuketou a paprikami 5 brambor, 1 cuketa, 2 žluté papri...
Více informacíProfikoření - Country - směs koření (200g)
Country – směs koření Vzhled a barva: červená směs s kousky koření Složení: sůl (30%), paprika, česnek, hořčice, římský kmín, glutaman sodný E621 Alergen: obsahuje hořčici Použití v kuchyni: grilování a rožnění masa, steaků a klobás, příprava marinád Náš tip: Ideální na zahradní grilovačku! Recept: Zapečené brambory s cuketou a paprikami 5 brambor, 1 cuketa, 2 žluté papri...
Více informacíProfikoření - Country - směs koření (500g)
Country – směs koření Vzhled a barva: červená směs s kousky koření Složení: sůl (30%), paprika, česnek, hořčice, římský kmín, glutaman sodný E621 Alergen: obsahuje hořčici Použití v kuchyni: grilování a rožnění masa, steaků a klobás, příprava marinád Náš tip: Ideální na zahradní grilovačku! Recept: Zapečené brambory s cuketou a paprikami 5 brambor, 1 cuketa, 2 žluté papri...
Více informacíProfikoření - Country - směs koření (1kg)
Country – směs koření Vzhled a barva: červená směs s kousky koření Složení: sůl (30%), paprika, česnek, hořčice, římský kmín, glutaman sodný E621 Alergen: obsahuje hořčici Použití v kuchyni: grilování a rožnění masa, steaků a klobás, příprava marinád Náš tip: Ideální na zahradní grilovačku! Recept: Zapečené brambory s cuketou a paprikami 5 brambor, 1 cuketa, 2 žluté papri...
Více informacíProfikoření - Country - směs koření (5kg)
Country – směs koření Vzhled a barva: červená směs s kousky koření Složení: sůl (30%), paprika, česnek, hořčice, římský kmín, glutaman sodný E621 Alergen: obsahuje hořčici Použití v kuchyni: grilování a rožnění masa, steaků a klobás, příprava marinád Náš tip: Ideální na zahradní grilovačku! Recept: Zapečené brambory s cuketou a paprikami 5 brambor, 1 cuketa, 2 žluté papri...
Více informacíProfikoření - Kari (50g)
Kari Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, žlutozelené barvy Složení: koriandr, sůl, kurkuma, římský kmín, zázvor, hřebíček, fenykl, bobkový list, pískavice, česnek, skořice, pepř černý, sušené mango, kukuřice Použití v kuchyni: Do rýžových pokrmů, masových jídel, polévek, omáček, smažené zeleniny. Nejčastěji se používá v Asijské kuchyni. Historie a současnost: Kari je o...
Více informacíProfikoření - Krkovička (50g)
Krkovička - směs koření Vzhled a barva: sypká kořenící směs hnědo červené barvy Složení: sůl (max.30%), paprika, pepř, oregano, cibule, kmín, cukr, česnek Alergen: může obsahovat stopové množství hořčice a celeru Použití v kuchyni: vhodné pro grilovanou nebo jinak upravovanou krkovičku, ale i na rožnění vepřového a hovězího masa Pro shlédnutí kompletního sortimetu - kli...
Více informacíProfikoření - Havana gril (50g)
Havana gril - kořenící směs s kouřovým aroma Vzhled a barva: sypká směs hnědé barvy Složení: sůl (max.35%), zvýrazňovač chuti (glutaman sodný), hořčice, paprika, nové koření, tymián, česnek, cibule. Alergen: hořčice Použití v kuchyni: Na pečení vepřového a hovězího masa, grilování, marinování Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde...
Více informacíProfikoření - Čarodějka (50g)
Čarodějka - kouzelná kořenící směs s vůní skořice Vzhled a barva: sypká směs oranžovohnědé barvy Složení: sůl (max. 22,5%), koriandr, česnek, lněné a sezamové semínko, paprika sladká, skořice, kurkuma, badyán, římský kmín, chilli, pepř, zázvor, nové koření, pískavice, kardamon, zvýrazňovač chuti E 621. Použití v kuchyni: Na rožněné všech druhů mas, do omáček, gulášů, poma...
Více informacíProfikoření - Tandoori masala (50g)
Tandoori masala - indická směs koření Vzhled a barva: sypká směs červenohnědé barvy Složení: sůl (max.40%), glutaman sodný, koriandr, česnek, zázvor, chilli, římský kmín Použití v kuchyni: marinování kuřecího, vepřového, jehněčího masa, zeleninové pokrmy, do bílého jogurtu jako marináda na kuře Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde...
Více informacíProfikoření - Ardénská májka (50g)
Kompletní směs koření a pomocných látek pro jemnou Ardénskou paštiku Dávkování: 35g na 1 kg díla Alergen: sója Složení: bramborový škrob, E450, E 451, emulgátor E471, E472, glukozový sirup, jodizovaná sůl, antioxidant E315, majoránka, kořenící extrakt Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Více informacíProfikoření - Pepř barevný (50g)
Pepř barevný Vzhled a barva: tvrdé barevné kuličky pepře Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Složení: bílý, černý, zelený a růžový pepř Použití v kuchyni: Do masových pokrmů, salátů, omáček, při konzervaci a do polévek. Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárněj...
Více informacíProfikoření - Thajský gril (50g)
Thajský gril Vzhled a barva: sypká aromatická směs žluté barvy Složení: sůl (max. 48%), zvýrazňovač chuti E621, směs koření (chilli, paprika, pepř, badyán, hřebíček, kurkuma), cukr Použití v kuchyni: Na grilování vepřového a drůbežího masa, na speciality asijské kuchyně, zeleninových a rýžových pokrmů, do kari omáček, pokrmů z hub, na hranolky a americké brambory. Náš tip...
Více informacíProfikoření - Bruselská paštika (50g)
Bruselská paštika - směs koření bez vanilínu Složení: bramborový škrob, dextróza, koření, glukozový sirup, zahušťovadlo E412, rostlinný protein, kuchyňská sůl, kořenící extrakty, antioxidant E316 Dávkování: 28g na 1 kg díla Recept: Suroviny na 10 kg díla: 2,8 kg vepřových jater, 5 kg vařených vepřových laloků, 2,2 kg vývaru Přísady na 1 kg: 15 g dusitanové solící směsi, 2...
Více informacíProfikoření - Čubrica červená (50g)
Čubrica červená Barva a vzhled: sypká směs bez hrudek, pomerančově červené barvy Vůně a chuť: aromatická vůně, pikantní chuť Složení: sůl 40%, saturejka, pískavice, kukuřičná mouka, chilli, paprika pálivá, řepkový olej Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fa...
Více informacíProfikoření - Bigos (50g)
Bigos Aromatická a jedinečná kompozice koření podle staré polské receptury. Jedinečná směs na dušené maso a jakékoliv jídlo se zelím. Bigos je tradiční polské, běloruské i litevské jídlo ze zelí a masa. Je to pokrm z jednoho hrnce, který prochází dlouhým procesem vaření všech ingrediencí. V závislosti na regionu a domácích tradicích se může lišit. Obvykle jej jíme v zimě....
Více informacíProfikoření - Vanilka mletá (50g)
Vanilka mletá I. kvalita Odrůda: Bourbon lat. Vanilla Planifolia . Jedná se o tradiční a nejrozšířenější odrůdu s vysokým obsahem vanilinu. Složení: 100% mleté lusky vanilky Madagaskar Podíl vanilinu: cca 1,2 % Vůně a chuť: Nejdůležitější látkou vanilky je vanilin, který dává příjemnou vůni a sladkou chuť tohoto koření. Historie a vývoj: Vanilka pravá (Vanilla planifoli...
Více informacíProfikoření - Kentucky (50g)
Kentucky Vzhled a barva: sypká směs béžové až světle hnědé barvy Složení: jodizovaná sůl, kořenící látky, cukr, ztužený rostlinný tuk, bylinky, kořenící extrakt Dávkování: 22g / 1kg Použití v kuchyni: k přípravě různých druhů mas Náš tip: Překvapte návštěvu skvělým obědem, kořenící směs Kentucky dodá báječnou chuť třeba kuřecímu masu! Recept: Kuře Kentucky na žampionech 1...
Více informacíProfikoření - Chorizo Mediterran (50g)
Chorizo Mediterran Složení: koření, aroma, sacharóza, dextróza, antioxidant E316, kořenící extrakt, kouřové aroma Dávkování: podle chuti, na 1 kg díla 18g směsi a přidíme cca 24g dusitanové solící směsi. Nutriční hodnoty: energetická hodnota 358,0 kcal; energetická hodnota 1499,0 Kj; tuk 7,1g; nasycené mastné kyseliny 2,1g; uhlohydráty (celkem) 58,7g; uhlohydráty (cukry) ...
Více informacíProfikoření - Zatar (50g)
ZATAR neboli Za'atar Směs je populární i v zemích severní Afriky, v Jordánsku, Libanonu, Sýrii a v Turecku. Složení: sezamové semínko, sumah, tymián Vzhled a barva: barevná hrubá směs Použití v kuchyni: zatarem se koření hummus, tvaroh, chléb a zeleninové saláty, do kuskusu, zeleninových karbanátků a koft, polévek. Smícháme s olivovým olejem a podáváme s pita chlebem jako...
Více informacíProfikoření - Adžika (50g)
Adžika Vzhled a barva: sypká kořenící směs tmavě červené až karmínové barvy Složení: sůl (max. 24,9%), směs koření (česnek, sladká paprika, saturejka, chilli, kopr, bobkový list, bazalka, majoránka, petržel, koriandr, máta). Použití v kuchyni: vhodná k rýžovým, zeleninovým i masovým pokrmům. Přísada ke grilování masa (kuře, ryby, šašlik), do mletých mas, k dušeným a pečen...
Více informacíProfikoření - Česnekový pepř (50g)
Česnekový pepř Vzhled a barva: sytě zelená sypká směs Složení: sůl, koření, bylinky, glutaman sodný E621, dextróza Obsah soli: 42,8g ve 100g směsi Dávkování: 10-15g / 1kg Použití v kuchyni a průmyslu: Pro potravinářský průmysl – masný průmysl. Používá se ke grilování, při pečení a rožnění masa, na špízy a další masové pokrmy. Lze přidat i do bramborových jídel, salátů, o...
Více informacíProfikoření - Oregano extra (50g)
Oregano extra Obsahuje 2% éterických olejů. Použitá část rostliny: nať dobromysli Vzhled a barva: sušená krájená nať, světle zelená barva Použití v kuchyni: Na pizzu, součást provensálského koření, na těstoviny a do salátů. Historie a současnost: Dobromysl obecná je rostlina čeledi hluchavkovité. Pochází ze Středomoří, již od antiky se rozšířily do Evropy. Nachází se i v...
Více informacíProfikoření - Sumah (50g)
SUMAH Sumah, koření bez kterého se neobejde žádný gurmán holdující arabské či libanonské kuchyni. Staří Řekové a Římané sumah používali už v době, kdy citróny nebyly v Evropě ještě známy. Použitá část rostliny: umleté plodové palice keře Škumpa Koželužská Složení: Sumah, 7% soli. Použitá část rostliny: umleté plodové palice keře Škumpa Koželužská. Vzhled a chuť: tmavě čer...
Více informacíProfikoření - Slovácká paštika (50g)
Slovácká paštika Složení: modifikovaný kukuřičný škrob, koření (s hořčicí), dextróza, kukuřičný škrob, bylinky (s celerem), látka zvýrazňující chuť a vůni E621, aromaDávkování: 50g na 1 kg díla Receptura:Suroviny na 10 kg díla:1 kg vepřový bok vařený2 kg vepřový lalok vařený3,7 kg vepřové hlavy vařené2,3 kg vepřová játra1 kg horký vývar Přísady na 1 kg díla: 16 g dusitan...
Více informacíProfikoření - Anýz mletý (50g)
Anýz mletý Použitá část rostliny:mletá semínka Vzhled a barva: sypká, zlatohnědé barvy Použití v kuchyni:do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do kořenících směsí Historie a současnost: Anýz pochází z Egypta a Sýrie. Pěstuje se na Balkáně, ve Střed...
Více informacíProfikoření - Balkánská směs (50g)
Balkánská směs Vyjímečná aromatická směs z vybraných druhů koření a bylinek, která skvěle dochutí nejen grilovaná a pečená masa. Chuť a vůně této směsi byla inspirována kuchyní Balkánského poloostrova charakteristickou chutěmi z celého světa - Bulharska, Srbska, Chorvatska, Makedonie, Slovinska... a dokonce i Řecka. Všechny tyto země mají jedno společné, a to aromatické ...
Více informacíProfikoření - Argentina (50g)
Argentina Vzhled a barva: sypká směs béžové až hnědé barvy Složení: jedlá sůl (max.45%), látka zvýrazňující vůni a chuť E621, směs koření (česnek, cibule, paprika, koriandr, pepř, kmín, tymián). Použití v kuchyni: příprava různých druhů mas, hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, drůbeží, vhodné na grilování Historie a současnost: kořenící směs Argentina je Jihoamerického pův...
Více informacíProfikoření - Kmín celý (50g)
Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 dru...
Více informacíProfikoření - Barbecue (50g)
Barbecue Vzhled a barva: sypká směs oranžovohnědé barvy Složení: chilli, pepř bylinný (hořčice, koriandr, majoránka, saturejka, chilli, kmin), paprika sladká, muškátový ořech, kmín, cibule, česnek, nové koření, koriandr, hořčice, hřebíček, petrželka Použití v kuchyni: pro grilování, pečení a smažení všech druhů mas, ryb i zeleniny, pro přípravu marinády Recept: Vepřová ko...
Více informacíProfikoření - Kmín drcený (50g)
Kmín drcený Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má a...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn drcený (50g)
Rozmarýn drcený Popis: Rozmarýn je stálezelený výrazně vnící keř, dorůstající až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti pobřeží moře. Pěstuje se také v Anglii, USA, Mexiku a téměř po celé střední a východní Evropě. Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: drcené zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K př...
Více informacíProfikoření - Kopr semínka (50g)
Semena kopru (Anethum graveolens) Kopr vonný patří mezi miříkovité rostliny, pěstuje se na zahradách, polích, jako koření a zelenina. Kopr pochází z jihozápadní Asie a jižního Ruska, rozšířil se dále na Ukrajinu, Skandinávii, do Rumunska a západní Afriky. Semena kopru jsou mnohem silnější a romatičtější než nať. Obsahují hodně vápníku pro posílení kostí, železo pro dobrou...
Více informacíProfikoření - Kmín mletý (50g)
Kmín mletý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: mletá semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi...
Více informacíProfikoření - Pažitka sušená (50g)
Pažitka sušená Použitá část rostliny: stonek Vzhled a barva: krájený stonek zelené barvy Vůně a chuť: cibulové aroma Použití v kuchyni: Do vývarů, polévek, na chleba, do salátů, pomazánek a bylinkového másla. Historie a současnost: Pochází ze Středomoří, roste i v Asii a Americe, nejčastěji kolem vodních toků. V Česku se vyskytuje v Krkonoších a Hrubém Jeseníku, podél řek...
Více informacíProfikoření - Pískavice celá (50g)
Pískavice celá Použitá část rostliny: semena pískavice Vzhled a barva: sypká tvrdá, šedožluté matné barvy Použití v kuchyni: Do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených pokrmů a na obalení smažených pokrmů. Historie a současnost: Pískavice neboli řecké seno, pochází z okolí Středozemního moře. U nás se pěstuje ojediněle. Zdravotní účinky: Povzbuzuje trá...
Více informacíProfikoření - Italia směs (50g)
Italia směs Vzhled a barva: hrubá směs žlutozelené barvy Složení: sůl (max. 30%), paprikové floky, česnek, cibule, oregano, bazalka, E621 Použití v kuchyni: Na saláty, pizzu a těstoviny. Náš tip: Ochutnejte doma italskou kuchyni! Recept: Linguine s rajčaty a mátovým pestem 450g těstovin linguine, 6 rajčat, 20 lístků bazalky, 10 lístků máty, 2 stroužky česneku, 70g piniov...
Více informacíProfikoření - Kardamom zrno (50g)
Kardamom zrno Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Šafrán celý (50g)
Šafrán celý - Směs SARGOL a NEGIN Použitá část rostliny: sušené blizny Vzhled a barva: křehké, různě zprohýbané blizny tmavěčervené barvy Chuť a vůně: silně aromatická vůně, chuť kořenná, hořká Použití v kuchyni: šafrán je využíván k barvení rýže, do másla, ryb, omáček a polévek, můžete také použít přímo do jídla. Nejlepší způsob použití je nadrcení v hmoždíři a následné...
Více informacíProfikoření - Kari Madras (50g)
Kari Madras Popis: kari je směs až pětadvaceti druhů různých koření a také pokrm. K nejčastějším komponentám patří kurkuma, pepř, chilli, kardamom, koriandr, zázvor, římský kmín, muškát, skořice a další. Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, žlutohnědé barvy Složení: koriandr mletý, kurkuma, hořčice mletá, římský kmín mletý, chili mleté, pískavice mletá, pepř černý mlet...
Více informacíProfikoření - Levandule květ (50g)
Levandule květ Popis: levandule je je aromatická a léčivá rostlina 60-120 cm vysoká, bohatě větvená. Použitá část rostliny: sušený květ Vůně a chuť: silná vůně Zdravotní účinky: zlepšuje spánek pomáhá při bolestech hlavy nervozitě a závratích snižuje krevní tlak má povzbuzující účinek pomáhá při revmatických bolestech Použití: nálev z květu levandule se přidává do...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn celý (50g)
Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...
Více informacíProfikoření - Anýz celý (50g)
Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do k...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn mletý (50g)
Rozmarýn mletý Popis: Rozmarýn je stálezelený výrazně vnící keř, dorůstající až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti pobřeží moře. Pěstuje se také v Anglii, USA, Mexiku a téměř po celé střední a východní Evropě. Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: namleté zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K př...
Více informacíProfikoření - Bazalka sušená (50g)
Bazalka sušená Použitá část rostliny: listy rostliny Vzhled a barva: světle zelené drcené listy Vůně: charakteristická, výrazná Použití v kuchyni a průmyslu: saláty, koření na ryby, luštěniny, maso, dušené maso, omáčky, polévky, nejčastěji se používá v Italské kuchyni, využívá se v potravinářství i léčitelství Historie a současnost: Bazalka je jednoletá rostlina vysoká 20...
Více informacíProfikoření - Bazalka mletá (50g)
Bazalka sušená mletá Použitá část rostliny: listy rostliny Vzhled a barva: světle zelené mleté listy Vůně: charakteristická, výrazná Použití v kuchyni a průmyslu: saláty, koření na ryby, luštěniny, maso, dušené maso, omáčky, polévky, nejčastěji se používá v Italské kuchyni, využívá se v potravinářství i léčitelství Historie a současnost: Bazalka je jednoletá rostlina vyso...
Více informacíProfikoření - Celer zrno (50g)
Celer zrno (Apium graveolens) Miřík celer je dvouletá bylina pěstovaná jako zelenina i koření. Celer pochází ze Středomoří a Blízkého východu, postupně se rozšířil do Evropy, Egypta, Indie, Číny, Texasu. Nejkvalitnější jsou semena z Francie a Indie. Celerová semena jsou vynikajím zdrojem mnoha důležitých živin pro naše zdraví. Vitamín A udržuje zdravou pokožku a oči, vita...
Více informacíProfikoření - Česnek mletý (50g)
Česnek mletý Barva a vzhled: sypká bez hrudek, krémové barvy Vůně a chuť: typická česneková Použití v kuchyni: Je základní přísadou tisíce jídel. Se zázvorem a cibulí tvoří trojici chutí známou v orientální a asijské kuchyni. Ochucuje se jím máslo, zálivky a omáčky k těstovinám, rybám, drůbeži, masu, zvěřině a zelenině. K úpravě skopového masa, uzenin, karbanátků, při dom...
Více informacíProfikoření - Hřebíček celý (50g)
Hřebíček celý Použitá část rostliny: sušené květy hřebíčkovce vonného Vzhled a barva: barva červenohnědá. Počet kusů: v 10g cca 100 ks hřebíčku Chuť a vůně: charakteristická kořeněná, hořkavá chuť, intenzivní aromatická vůně Použití v kuchyni: při kořenění sladkých pokrmů, rýže a masových jídel. Do sušenek, kompotů, pečiva, svařeného vína, k dochucení hovězí omáčky, šunky...
Více informacíProfikoření - Kardamom mletý (50g)
Kardamom mletý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; ...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý (50g)
Kardamom celý Vzhled: sušené, téměř zralé plody Kardamovníku obecného (Elettaria cardamomum (L.) Maton var. miniscula Burkill) Barva: tobolky mají barvu od světle zelené až po intenzivně zelenou Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20....
Více informacíProfikoření - Jägermett dekorační koření (1 Kg)
Jägermett dekorační koření Vzhled a barva: hrubá dekorativní směs, žlutozelenooranžové barvy Složení: Červená a zelená granulovaná paprika, mincovaná cibule, drcený pepř, hořčičné semínko Alergen: obsahuje hořičici Dávkování: 10-12g / 1 kg Použití v kuchyni: sekaná, rolované pečeně, steaky, různé nádivky, plněný bůček Náš tip: Vyzkoušejte koření Jägermett na dobrý šťavnat...
Více informacíProfikoření - Bílá klobása - vinná (50g)
Bílá klobása - směs koření Složení: koření, dextróza, kořenící látky, kuchyňská sůl, přírodní aroma Dávkování: na 1 kg díla 4 - 6 g směsi Použití: Kořenící preparát pro bílé klobásy Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Více informacíPodobné fráze: profikoreni koreni na ryby 1 kg | profikoreni koreni na kure 200g | profikoreni koreni na kure 500g | profikoreni koreni na pizzu 100g | profikoreni koreni na pizzu 1 kg | profikoreni koreni na pizzu 200g | profikoreni koreni na kure 1 kg | profikoreni koreni na gyros 25kg | profikoreni koreni na gyros | profikoreni koreni na gyros 500g | profikoreni saturejka nat 50g | profikoreni pecene na rozni 50g | profikoreni smes na hranolky 50g | profikoreni nasi goreng 50g | profikoreni celer nat susena 50g | korenici smes na veprove maso 50g | gresik koreni na svarene vino 50g | koreni na ryby cervene 50g | pikantni koreni na drubez 50g | ogorodnyk koreni na brambory 50g | profikoreni koreni na hamburgery 500g | profikoreni koreni na bramborak 1kg | profikoreni koreni na bramborak 100g | profikoreni koreni na hamburgery 200g | profikoreni koreni na zebirka 100g | profikoreni koreni na saslik 200g | profikoreni koreni na zverinu 1kg | profikoreni koreni na hamburgery 100g | profikoreni koreni na hamburgery 1kg | profikoreni koreni na saslik 500g | profikoreni koreni na zebirka 200g | profikoreni koreni na zebirka 500g | profikoreni koreni na bramborak 5kg | profikoreni koreni na zverinu 5kg | profikoreni koreni na zebirka 1kg