Profikoreni koriandr cely 500g
Pro vyhledávací frázi Profikoreni koriandr cely 500g jsme na našem vyhledávači našli 105 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Profikoreni koriandr cely 500g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Profikoření - Koriandr celý (500g)
Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...
Více informacíProfikoření - Koriandr mletý (500g)
Koriandr mletý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Poc...
Více informacíProfikoření - Koriandr celý (100g)
Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...
Více informacíProfikoření - Koriandr celý (200g)
Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...
Více informacíProfikoření - Koriandr celý (50g)
Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...
Více informacíProfikoření - Koriandr list (500g)
Koriandr list drcený Popis: Koriandr je jedním z nejstarších koření, zmínky o něm jsou i ve Starém zákoně. Jedná se o jednoletou bylinu nepostradatelnou v jihoamerické, thajské a mexické kuchyni. Použitá část rostliny: sušené listy Zdravotní účinky: pomáhá při zažívacích obtížích proti nadýmání křeče břicha posílení nervů kašli posílení slinivky břišní Použití: grilo...
Více informacíProfikoření - Koriandr celý (1 Kg)
Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...
Více informacíProfikoření - Koriandr celý (5 Kg)
Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...
Více informacíProfikoření - Koriandr celý (20 Kg)
Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...
Více informacíProfikoření - Fenykl celý (500g)
Fenykl celý Použitá část rostliny: plody Fenyklu obecného Vzhled a barva: protáhlá semena zelené až světle hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce štiplavá vůně, nasládlá chuť Použití v kuchyni: Ve francouzské a italské kuchyni, k dokořenění chleba, cukrovinek, sladkého pečiva, k dochucení rybích polévek, tvarohových a sýrových jídel, omáček, bylinkového másla, sa...
Více informacíProfikoření - Zázvor celý (500g)
Zázvor celý Použitá část rostliny: oddenek Vzhled a barva: kousky nepravidelného tvaru a velikosti, žlutá až žlutohnědá barva Vůně a chuť: aromatická, slabě nasládlá vůně, palčivá, ostrá, kořenná chuť Objem: cca 350g zázvoru celého odpovídá objemu v nádobě 1 L Použití v kuchyni: Do pečiva, k masu, do omáček, ke guláši, do piva a limonád. Historie a současnost: Zázvor má...
Více informacíProfikoření - Kmín celý (500g)
Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 dru...
Více informacíProfikoření - Hřebíček celý (500g)
Hřebíček celý Použitá část rostliny: sušené květy hřebíčkovce vonného Vzhled a barva: barva červenohnědá. Počet kusů: v 10g cca 100 ks hřebíčku Chuť a vůně: charakteristická kořeněná, hořkavá chuť, intenzivní aromatická vůně Použití v kuchyni: při kořenění sladkých pokrmů, rýže a masových jídel. Do sušenek, kompotů, pečiva, svařeného vína, k dochucení hovězí omáčky, šunky...
Více informacíProfikoření - Jalovec celý (500g)
Jalovec celý Použitá část rostliny: plod Vzhled a barva: černé kuličky Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Historie a současnost: J...
Více informacíProfikoření - Anýz celý (500g)
Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do k...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (500g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý (500g)
Kardamom celý Vzhled: sušené, téměř zralé plody Kardamovníku obecného (Elettaria cardamomum (L.) Maton var. miniscula Burkill) Barva: tobolky mají barvu od světle zelené až po intenzivně zelenou Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20....
Více informacíProfikoření - Rozmarýn celý (500g)
Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...
Více informacíProfikoření - Koriandr mletý (100g)
Koriandr mletý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Poc...
Více informacíProfikoření - Koriandr mletý (200g)
Koriandr mletý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Poc...
Více informacíProfikoření - Koriandr mletý (50g)
Koriandr mletý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Poc...
Více informacíProfikoření - Pepř červený celý (500g)
Pepř červený celý Použitá část rostliny: sušený plod pirulu (strom) Vzhled a barva: červené kuličky Vůně a chuť: silné aroma, lehce sladká chuť Použití v kuchyni: Do směsí s jinými druhy pepře a na ryby. Historie a současnost: Pepř červený (růžový) je původem z Peruánských And, rozšířil se do Texasu, Mexika a Španělska. Není to pravý pepř, ale má pronikavou chuť s pepřem...
Více informacíProfikoření - Kardamom černý celý (500g)
Kardamom černý celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Černý kardamom, také známý jako hnědý, větší, dlouhý nebo nepálský kardamom, z druhu Amomum subulatum, pochází z východního Himálaje a obvykle se pěstuje ve východním Nepálu, Sikkimu a částech oblasti Darjeeling v Západním Bengálsku (Indi...
Více informacíProfikoření - Jalovec červený celý (500g)
Jalovec červenoplodý celý Jalovec jako jediný jehličnan poskytuje koření, a to plody zvané jalovčinky. Tento druh jalovce je blízce příbuzný s jalovcem obecným rostoucím v Česku. Jalovec červenoplodý jehož původ je v Řecku, vyrůstá především v oblastech se středomořským klimatem. Typickou lokalitou je Portugalsko, Španělsko, Balkán a také Maroko. Latinský název: Juniperus...
Více informacíProfikoření - Bobkový list celý (500g)
Bobkový list celý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni a průmyslu: do marinád na ryby a zvěřinu, do nálevů k nakládání zeleniny a hub, do pikantních omáček a kyselých polévek, do šťávy při pečení vepřového a hovězího masa Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavn...
Více informacíProfikoření - Římský kmín celý (500g)
Cumin – Římský kmín celý Použitá část rostliny: semena Barva a vzhled: semena světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem. Historie a současnost: Už od starověku je znám z Egypta...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (500g)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Muškátový květ celý (500g)
Muškátový květ celý Použitá část rostliny: sušený míšek ze semene muškátovníku vonného Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal semene je muškátový květ. Vzhled a barva: zlatavě žlutý až hnědý Vůně a chuť: sladce koř...
Více informacíProfikoření - Muškátový ořech celý (500g)
Muškátový ořech celý Použitá část rostliny: semeno - vnitřní část plodu muškátovníku vonného. Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal, se suší a slouží taktéž jako koření, a to muškátový květ. Vzhled a barva: vysuše...
Více informacíProfikoření - Pepř černý celý (500g)
Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (500g)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Ostropestřec mariánský celý (500g)
Ostropestřec mariánský (Silybum marianum) je bylina z čeledi hvězdnicovité (Asteraceae) dorůstající až do výšky 150 až 250 cm. Ostropestřec mariánský se nachází ve Středomoří a také na Kanárských ostrovech či v jihozápadní Asii. Vzhled: jsou to lesklé asi 8 mm velké světle hnědé nažky s tmavě-hnědým žíháním a žluto-okrovým lemem na vrcholku. Na první pohled je podobný bo...
Více informacíProfikoření - Koriandr mletý (1 Kg)
Koriandr mletý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Poc...
Více informacíProfikoření - Koriandr mletý (5 Kg)
Koriandr mletý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Poc...
Více informacíProfikoření - Koriandr mletý (25 Kg)
Koriandr mletý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Poc...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý II. jakost (500g)
Kardamom celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Hrášek zelený sušený celý (500g)
Hrášek zelený sušený Zelený sušený hrášek je nejen chutný, ale i velmi zdravý. Hrášek je bohatý na bílkoviny, sacharidy, vlákninu, kys. listovou a vitamíny skupiny B, C, E, K. Složení: 100% sušený celý hrách loupaný (neobsahuje žádné přísady) Čerstvý hrášek obsahuje 75g vody ve 100g, zatímco sušený pouze 12g. Sušený hrášek obsahuje taktéž více bílkovin, tuků, sacharidů a ...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský červený celý (500g)
Pepř Kampotský červený celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého ...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský bílý celý (500g)
Pepř Kampotský bílý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (Pi...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský černý celý (500g)
Pepř Kampotský černý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (P...
Více informacíProfikoření - Kurkuma kořen sušený celý (500g)
Kurkuma kořen celý (Curcuma longa) Kurkuma je známá už tisíce let. Říká se jí také indický šafrán, protože ve středověku nahrazovala drahý šafrán. Kurkuma je oddenek kurkumovníku dlouhého, který patří do čeledi zázvorovitých. Tyto oddenky se sbírají každý rok a používají se buďto čerstvé nebo se melou na prášek. Právě tento žlutooranžový prášek dodá pokrmům správnou barv...
Více informacíProfikoření - Heřmánek pravý květ celý (500g)
Heřmánek květ Popis: jednoletá léčivá bylina rozšířená v Evropě, Asii, Severní Americe a Austrálii Použitá část rostliny: sušený květ Užívá se při: nadýmání kašli, nachlazení nespavosti bolestivé menstruaci křečích trávícího traktu zánětu močových cest kožních vyrážkách spáleninách vymývání očí při očních zánětech snižuje bolest brání tvoření jizev stavech nervozity a n...
Více informacíKoriandr celý 500g
Vhodný k nakládání zeleniny a hub, do omáček, na dušené maso atd.
Více informacíProfikoření - Fenykl celý (50g)
Fenykl celý Použitá část rostliny: plody Fenyklu obecného Vzhled a barva: protáhlá semena zelené až světle hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce štiplavá vůně, nasládlá chuť Použití v kuchyni: Ve francouzské a italské kuchyni, k dokořenění chleba, cukrovinek, sladkého pečiva, k dochucení rybích polévek, tvarohových a sýrových jídel, omáček, bylinkového másla, sa...
Více informacíProfikoření - Fenykl celý (100g)
Fenykl celý Použitá část rostliny: plody Fenyklu obecného Vzhled a barva: protáhlá semena zelené až světle hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce štiplavá vůně, nasládlá chuť Použití v kuchyni: Ve francouzské a italské kuchyni, k dokořenění chleba, cukrovinek, sladkého pečiva, k dochucení rybích polévek, tvarohových a sýrových jídel, omáček, bylinkového másla, sa...
Více informacíProfikoření - Fenykl celý (200g)
Fenykl celý Použitá část rostliny: plody Fenyklu obecného Vzhled a barva: protáhlá semena zelené až světle hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce štiplavá vůně, nasládlá chuť Použití v kuchyni: Ve francouzské a italské kuchyni, k dokořenění chleba, cukrovinek, sladkého pečiva, k dochucení rybích polévek, tvarohových a sýrových jídel, omáček, bylinkového másla, sa...
Více informacíProfikoření - Fenykl celý (1kg)
Fenykl celý Použitá část rostliny: plody Fenyklu obecného Vzhled a barva: protáhlá semena zelené až světle hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce štiplavá vůně, nasládlá chuť Použití v kuchyni: Ve francouzské a italské kuchyni, k dokořenění chleba, cukrovinek, sladkého pečiva, k dochucení rybích polévek, tvarohových a sýrových jídel, omáček, bylinkového másla, sa...
Více informacíProfikoření - Nebeská krůta (500g)
Nebeská krůta - směs koření Vzhled a barva: sypká kořenící směs hnědo oranžové barvy Složení: sůl (max. 40%), paprika, oregano, kapie, cibule, koriandr, chilli Alergen: může obsahovat stopové množství hořčice a celeru Použití v kuchyni: vhodné pro pečenou krůtu, kačenu či kuřecí maso Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Více informacíProfikoření - Aztécký poklad (500g)
Aztécký poklad Vzhled a barva: sypká směs žlutočervené barvy Složení: sůl (max.35%), látka zvýrazňující chuť a vůni E621, směs koření (cibule, pepř, paprika, koriandr), barvivo - vitamín B1. Použití v kuchyni: pro přípravu minutek, zeleniny, sójového masa, do omáček, zapečených brambor, těstovin Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde...
Více informacíProfikoření - Čarodějka (500g)
Čarodějka - kouzelná kořenící směs s vůní skořice Vzhled a barva: sypká směs oranžovohnědé barvy Složení: sůl (max. 22,5%), koriandr, česnek, lněné a sezamové semínko, paprika sladká, skořice, kurkuma, badyán, římský kmín, chilli, pepř, zázvor, nové koření, pískavice, kardamon, zvýrazňovač chuti E 621. Použití v kuchyni: Na rožněné všech druhů mas, do omáček, gulášů, poma...
Více informacíProfikoření - Hungaria (500g)
Hungaria - dekorační směs Vzhled a barva: sypká směs červenohnědé barvy Složení: sůl (max.40%), glutaman sodný, paprika, saturejka, hořčice, oregano, petržel, mrkev, koriandr, cibule Použití v kuchyni: maďarská kořenící směs do gulášů, grilování steaků, klobás, různé druhy masa, zapékané brambory Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde...
Více informacíProfikoření - Tandoori masala (500g)
Tandoori masala - indická směs koření Vzhled a barva: sypká směs červenohnědé barvy Složení: sůl (max.40%), glutaman sodný, koriandr, česnek, zázvor, chilli, římský kmín Použití v kuchyni: marinování kuřecího, vepřového, jehněčího masa, zeleninové pokrmy, do bílého jogurtu jako marináda na kuře Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde...
Více informacíProfikoření - Harissa (500g)
Harissa Popis: populární pikantní směs koření tuniské kuchyně Vzhled a barva: sypká oranžová směs koření Složení: koriandr, paprika, římský kmín, chilli, sůl 40%, česnek Použití v kuchyni: grilované a pečené maso, orientální jídla, omáčky, těstoviny, polévky, kuskus, dochucení rýže Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Více informacíProfikoření - Garam masala (500g)
Garam masala Popis: pikantní směs koření indické kuchyně Vzhled a barva: sypká žluto-zelená směs koření Složení: koriandr, chili mleté, kmín římský, černý pepř, skořice, bobkový list, muškátový ořech, hřebíček Použití v kuchyni: zelenina, ryby, rýže, drůběž, pokrmy připravované na jehle, dochucení jogurtu Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde...
Více informacíProfikoření - Kebab (500g)
Kebab Popis: směs koření turecké a arabské kuchyně Vzhled a barva: sypká oranžovohnědá směs koření Složení: sůl 47%, paprika sladká, česnek, cibule, glukóza, glutaman sodný E621, oregano, koriandr, rozmarýn, chilli, pepř černý, kmín, muškátový ořech, řepkový olej, barvivo paprikový extrakt Použití v kuchyni: pro grilovaná nebo na rožni pečená jídla, jehněčí, hovězí, kuřec...
Více informacíProfikoření - Fenykl celý (5 kg)
Fenykl celý Použitá část rostliny: plody Fenyklu obecného Vzhled a barva: protáhlá semena zelené až světle hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce štiplavá vůně, nasládlá chuť Použití v kuchyni: Ve francouzské a italské kuchyni, k dokořenění chleba, cukrovinek, sladkého pečiva, k dochucení rybích polévek, tvarohových a sýrových jídel, omáček, bylinkového másla, sa...
Více informacíProfikoření - Pátý element (500g)
Pátý element Vzhled a barva: sypká směs žlutobéžové barvy s viditelnými kousky koření a sušené zeleniny Dávkování: 30g / 1 kg Složení: sůl jedlá (max. 44%), sušená zelenina (cibule, česnek, paprika floky, petrželová nať), bazalka, saturejka, kurkuma, oregano, pepř černý, skořice, extrakty koření, protispékavá látka E551 Použití v kuchyni: K dochucení a doladění chuti pokr...
Více informacíProfikoření - Barbecue (500g)
Barbecue Vzhled a barva: sypká směs oranžovohnědé barvy Složení: chilli, pepř bylinný (hořčice, koriandr, majoránka, saturejka, chilli, kmin), paprika sladká, muškátový ořech, kmín, cibule, česnek, nové koření, koriandr, hořčice, hřebíček, petrželka Použití v kuchyni: pro grilování, pečení a smažení všech druhů mas, ryb i zeleniny, pro přípravu marinády Recept: Vepřová ko...
Více informacíProfikoření - Kari Madras (500g)
Kari Madras Popis: kari je směs až pětadvaceti druhů různých koření a také pokrm. K nejčastějším komponentám patří kurkuma, pepř, chilli, kardamom, koriandr, zázvor, římský kmín, muškát, skořice a další. Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, žlutohnědé barvy Složení: koriandr mletý, kurkuma, hořčice mletá, římský kmín mletý, chili mleté, pískavice mletá, pepř černý mlet...
Více informacíProfikoření - Steak (500g)
Steak Vzhled a barva: sypká směs hnědé barvy Složení: sůl (max.30%), pepř, hořčičné semínko, koriandr, tymián, cibule, paprika, chilli Použití v kuchyni: Na steaky a všechny ostatní druhy masa. Alergen: obsahuje hořčici Náš tip: Chodíte rádi na houby? Steakové koření lze přidat ne jen na maso, ale i houby! Recept: Masákový steak Steakové koření, 4 masáky, 2-3 lžíce vepřov...
Více informacíPodobné fráze: koriandr cely 5 kg | koriandr cely 30 g | koriandr cely 1 kg | koriandr cely 25 kg | koriandr cely 200g | koriandr cely 50g | koriandr cely 100g | koriandr list 500g | koriandr cely 100 gramu | koriandr cely 50g 50g | koriandr cely bio 35g | koriandr cely trs 100 g | koriandr cely 500 gramu | koriandr plod cely 50 g | koriandr mlety 500g | koriandr cely gresik valdemar | gresik koriandr plod cely 50 g | cely koriandr hosjauschka 100 g | heera koriandr cely 100 g dhania | koriandr cely bio vyprodej | koriandr cely neloupany 50 g | gresik koriandr cely 30g | sanusvia koriandr cely bio 25g | koriandr cely 35 g bio sonnentor | gresik koreni koriandr cely 30g | koriandr bio cely 35 g sonnentor | sonnentor koriandr cely bio 35 g | nejlevnejsi koriandr cely 50g | wiberg koriandr cely 160 g | gresik koriandr cely 30 g | gewurzgarten koriandr cely 60 g | profikoreni koriandr mlety 100g | profikoreni koriandr mlety 200g | profikoreni koriandr list 200g | profikoreni koriandr mlety 50g