Profikoreni skopove a kralici 100g
Pro vyhledávací frázi Profikoreni skopove a kralici 100g jsme na našem vyhledávači našli 28 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Profikoreni skopove a kralici 100g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Profikoření - Skopové a králičí (100g)
Skopové a králičí Vzhled a barva: hrubá směs koření Složení: sůl max. 40%, zázvor, oregano, bazalka, rozmarýn, římský kmín celý, cibule, česnek, glutaman sodný E621 Použití v kuchyni: K ochucení skopového, králičího masa i jiných druhů mas. Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Více informacíProfikoření - Skopové a králičí (200g)
Skopové a králičí Vzhled a barva: hrubá směs koření Složení: sůl max. 40%, zázvor, oregano, bazalka, rozmarýn, římský kmín celý, cibule, česnek, glutaman sodný E621 Použití v kuchyni: K ochucení skopového, králičího masa i jiných druhů mas. Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Více informacíProfikoření - Skopové a králičí (50g)
Skopové a králičí Vzhled a barva: hrubá směs koření Složení: sůl max. 40%, zázvor, oregano, bazalka, rozmarýn, římský kmín celý, cibule, česnek, glutaman sodný E621 Použití v kuchyni: K ochucení skopového, králičího masa i jiných druhů mas. Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Více informacíProfikoření - Skopové a králičí (500g)
Skopové a králičí Vzhled a barva: hrubá směs koření Složení: sůl max. 40%, zázvor, oregano, bazalka, rozmarýn, římský kmín celý, cibule, česnek, glutaman sodný E621 Použití v kuchyni: K ochucení skopového, králičího masa i jiných druhů mas. Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Více informacíProfikoření - Skopové a králičí (1kg)
Skopové a králičí Vzhled a barva: hrubá směs koření Složení: sůl max. 40%, zázvor, oregano, bazalka, rozmarýn, římský kmín celý, cibule, česnek, glutaman sodný E621 Použití v kuchyni: K ochucení skopového, králičího masa i jiných druhů mas. Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Více informacíProfikoření - Skopové a králičí (5kg)
Skopové a králičí Vzhled a barva: hrubá směs koření Složení: sůl max. 40%, zázvor, oregano, bazalka, rozmarýn, římský kmín celý, cibule, česnek, glutaman sodný E621 Použití v kuchyni: K ochucení skopového, králičího masa i jiných druhů mas. Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Více informacíSkopové a králičí 100g
Směs koření vhodná k ochucení skopového a králičího masa. Směs koření s římským kmínem, česnekem a rozmarýnou, která velmi dobře ochutí nejen králičí maso a masa skopová, ale je výborná i na zvěřině či vepřovém. Masa se mohou do směsi naložit nebo jen tak posypat kořením a nechat odležet. Můžou se pak péct, dusit, grilovat nebo opéct na pánvi....
Více informacíProfikoření - Provensálské koření (100g)
Provensálské koření Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa. Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie). Zdravotní účinky: P...
Více informacíProfikoření - Asádo (100g)
Asádo Vzhled a barva: sypká směs barevná, kousky sušené zeleniny, zelené, červené bílé a žluté Složení: sůl max 12%, pepř, paprika floky, pastinák, petržel, cibule, oregano Použití v kuchyni: Na marinování, grilování ryb a jiných druhů mas a zeleniny, luštěnin. K nakládání masa, pečení a rožnění. Náš tip: Koření asádo je také vhodné na nakládání skopového masa! Recept: ...
Více informacíProfikoření - Pepř dlouhý (100g)
Pepř dlouhý - Piper longum Popis: Pepřovník dlouhý je tropická rostlina, která roste divoce od Himálají po jih Indie. Její 2,5 – 3 cm dlouhé, šedočerné klasy ve tvaru šišek, připomínají tuhé jehnědy. Chuť a vůně: dlouhý pepř má podobnou chuť jako černý, je však o trochu mírnější a nasládlý, je však stejně ostrý. Použití v kuchyni: na ochucení masa, ať hovězí, skopové, jeh...
Více informacíProfikoření - Pátý element (100g)
Pátý element Vzhled a barva: sypká směs žlutobéžové barvy s viditelnými kousky koření a sušené zeleniny Dávkování: 30g / 1 kg Složení: sůl jedlá (max. 44%), sušená zelenina (cibule, česnek, paprika floky, petrželová nať), bazalka, saturejka, kurkuma, oregano, pepř černý, skořice, extrakty koření, protispékavá látka E551 Použití v kuchyni: K dochucení a doladění chuti pokr...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn drcený (100g)
Rozmarýn drcený Popis: Rozmarýn je stálezelený výrazně vnící keř, dorůstající až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti pobřeží moře. Pěstuje se také v Anglii, USA, Mexiku a téměř po celé střední a východní Evropě. Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: drcené zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K př...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn mletý (100g)
Rozmarýn mletý Popis: Rozmarýn je stálezelený výrazně vnící keř, dorůstající až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti pobřeží moře. Pěstuje se také v Anglii, USA, Mexiku a téměř po celé střední a východní Evropě. Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: namleté zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K př...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn celý (100g)
Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...
Více informacíProfikoření - Argentina (100g)
Argentina Vzhled a barva: sypká směs béžové až hnědé barvy Složení: jedlá sůl (max.45%), látka zvýrazňující vůni a chuť E621, směs koření (česnek, cibule, paprika, koriandr, pepř, kmín, tymián). Použití v kuchyni: příprava různých druhů mas, hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, drůbeží, vhodné na grilování Historie a současnost: kořenící směs Argentina je Jihoamerického pův...
Více informacíProfikoření - Gyros bez soli (100g)
Gyros bez soli a glutamanu Popis: originální řecká specialita Vzhled a barva: hrubší sypká směs hnědozelené barvy Složení: koření, bylinky, dextroza, kořenící látky, jedlá sůl (v minimálním množství slouží jako nosič extraktů), ztužený rostlinný tuk Alergen: hořčice Dávkování: dle chuti cca 6-8g / 1kg masa Použití v kuchyni: Příprava různých druhů mas, skopové nebo vepřo...
Více informacíProfikoření - Kardamom černý celý (100g)
Kardamom černý celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Černý kardamom, také známý jako hnědý, větší, dlouhý nebo nepálský kardamom, z druhu Amomum subulatum, pochází z východního Himálaje a obvykle se pěstuje ve východním Nepálu, Sikkimu a částech oblasti Darjeeling v Západním Bengálsku (Indi...
Více informacíProfikoření - Pepř černý celý (100g)
Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený drcený (100g)
Pepř zelený drcený Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pe...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený mletý (100g)
Pepř zelený mletý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pep...
Více informacíProfikoření - Pepř černý drcený (100g)
Pepř černý drcený Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pe...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (100g)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Pepř černý mletý PREMIUM (100g)
Pepř černý mletý PREMIUM Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: sypká, černošedá barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná silná vůně, pálivá chuť Použití v kuchyni: Na ochucení masa, ať hovězí, skopové, jehněčí, kuřecí nebo dary moře, do zeleninových a bramborových salátů, polévek a omáček. Historie a současnost: Pepřovník má svůj původ v Indii, kde...
Více informacíProfikoření - Provensálské koření (200g)
Provensálské koření Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa. Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie). Zdravotní účinky: P...
Více informacíProfikoření - Provensálské koření (500g)
Provensálské koření Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa. Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie). Zdravotní účinky: P...
Více informacíProfikoření - Provensálské koření (1Kg)
Provensálské koření Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa. Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie). Zdravotní účinky: P...
Více informacíProfikoření - Provensálské koření (50g)
Provensálské koření Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa. Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie). Zdravotní účinky: P...
Více informacíProfikoření - Provensálské koření (5 Kg)
Provensálské koření Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa. Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie). Zdravotní účinky: P...
Více informacíPodobné fráze: profikoreni arasidy loupane natural 100g | profikoreni americke brambory 100g | profikoreni paprika sladka asta 140 100g | profikoreni paprika sladka asta 100 100g | profikoreni paprika paliva asta 200 100g | profikoreni paprika sladka asta 120 100g | profikoreni ajwain koptsky kmin 100g