Profikoreni steak 500g

Nalezeno 4 produkty

Profikoření - Steak (500g)

Steak Vzhled a barva: sypká směs hnědé barvy Složení: sůl (max.30%), pepř, hořčičné semínko, koriandr, tymián, cibule, paprika, chilli Použití v kuchyni: Na steaky a všechny ostatní druhy masa. Alergen: obsahuje hořčici Náš tip: Chodíte rádi na houby? Steakové koření lze přidat ne jen na maso, ale i houby! Recept: Masákový steak Steakové koření, 4 masáky, 2-3 lžíce vepřov...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Americký steak (500g)

Americký steak Vzhled a barva: sypká směs, červeno hnědé barvy Složení: jedlá sůl (max. 27%), česnek, cibule, hořčice, pepř černý, zelený a červený, kmín, cukr, kvasnicový extrakt, petrželová nať, chilli, bílý pepř Alergen: hořčice Použití v kuchyni: Na steaky a různé druhy masa Náš TIP: Maso potřete směsí, kterou připravíte smícháním oleje, citronové šťávy a koření na am...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Jägermett dekorační koření (500g)

Jägermett dekorační koření Vzhled a barva: hrubá dekorativní směs, žlutozelenooranžové barvy Složení: Červená a zelená granulovaná paprika, mincovaná cibule, drcený pepř, hořčičné semínko Alergen: obsahuje hořičici Dávkování: 10-12g / 1 kg Použití v kuchyni: sekaná, rolované pečeně, steaky, různé nádivky, plněný bůček Náš tip: Vyzkoušejte koření Jägermett na dobrý šťavnat...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Mořská sůl černá (500g)

Mořská sůl ve tvaru pyramidy s přídavkem přírodního sépiového inkoustu, který dodává její jedinečnou černo-šedou barvu. Prvotřídní mořská sůl sklizená z mořských solí v Messolonghi - přirozeném prostředí divokého života v západním Řecku. Sůl je nerafinovaná, tedy získaná přirozeným odpařováním mořské vody. Složení: krystalky mořské soli, sépiový inkoust v prášku 1% (produ...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK