Promesse edt 50 ml

Pro vyhledávací frázi Promesse edt 50 ml jsme na našem vyhledávači našli 1338 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Promesse edt 50 ml trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1338 produktů

Jesus Del Pozo Halloween Fleur - EDT 50 ml

V roce 2013 představila značka Jesus Del Pozo toaletní vodu pro dívky a ženy Halloween Fleur. Tato smyslná vůně je plná výjimečných tónů, které jsou mistrně zkombinovány, aby tato vůně co nejlépe vynikla. Nechte se vtáhnout do jejích tónů.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Moschino Cheap & Chic Chic Petals - EDT 50 ml

Toaletní voda Cheap & Chic Chic Petals od značky Moschino je květinově-ovocná vůně pro dívky a ženy, kterou vytvořil parfumér Guillaume Flavigny. Nechte se unést opojnou vůní exotických květin a ovoce! Na trh byla uvedena v roce 2013.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cartier Pasha De Cartier Edition Noire - EDT 50 ml

Pasha De Cartier Edition Noire je maskulinní a moderní parfém pro muže od značky Cartier. Vůně byla vytvořena jako neodolatelná reedice klasické Pasha De Cartier z roku 1992. Pasha De Cartier Edition Noire je kombinací čerstvých zelených citrusů a jantaru, který přispívá k intenzitě vůně. Parfém je vhodný pro moderní a charismatické muže. Na trh byla uvedena v roce 2013....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Adidas Get Ready! For Her - EDT 50 ml

Vášeň. Spontánnost. Život, který žijeme naplno. Duo limitované edice Adidas Get Ready! je inspirované brazilským pestrobarevným způsobem života. Kolekce vůní Get Ready! oslavuje jedinečný způsob, kterým Brazilci předvádějí své nadšení ze sportu a lásku k němu. Flakony nesou živé a optimistické barvy inspirované Brazílií, vyzařují energii, zábavu a spontánnost. Adida...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hugo Boss Boss No. 6 Bottled Unlimited - EDT 50 ml

Boss No. 6 Unlimited od značky Hugo Boss je aromatická, fougerová vůně pro nezkrotné muže. Unlimited představuje další verzi původní vůně Boss No. 6, která patří k nejoblíbenějším parfémům na trhu již od roku 1998! Boss No. 6 Unlimited nezná mezí, je divoká a extrémní. Otevírá se ostrými tóny svěží máty, které přecházejí v labdanum a vše uzavírají sametové dřevité akordy....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Burberry Brit Rhythm For Her - EDT 50 ml

Do páru k pánské vůni Brit Rhythm z roku 2013 Burberry vydává parfém pro ženy Brit Rhythm For Her, pod kterým jsou podepsaní Givaudan Nathalie Cetto a Antoine Maisondieu. Parfém Brit Rhythm For Her představuje aromatickou a svěží anglickou levanduli z Kentu, která hraje ve složení vůně klíčovou roli, zatímco květ pomerančovníku a kosatec přinášejí kapku smyslnosti. Na t...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Tom Ford Tom Ford For Men - EDT 50 ml

Tom Ford For Men je květinově-dřevitá vůně pro muže, kterou vytvořil Yves Cassar. Vůně se otevírá tóny lístky fialky, bergamotu, bazalky, citronového oleje, zázvoru a mandarinky. V srdci převládá vůně tabáku, pepře a květ pomerančovníku. V závěru se objevují vůně dubového mechu, vetiveru, cedrového dřeva, pačuli a ambry.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Guerlain L’Homme Ideal - EDT 50 ml

L’Homme Ideal od značky Guerlain je dřevitá-aromatická vůně pro muže. Vrchní tóny tvoří citrusy, rozmarýn a květ pomerančovníku. Střední tóny představují fazoli Tonka a mandle. Samotnou vůni uzavírá vetiver, cedr a kůže. Vůně byla uvedena na trh v roce 2014.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hugo Boss Boss No. 6 Bottled Intense - EDT 50 ml

Luxusní, rafinovaná a moderní, to je pánská vůně No.6 Intense od značky Hugo Boss pro rok 2015. Vyvážená kompozice propojuje svěží tóny bergamotu, pomerančových květů a jablka. Pikantní nádech dodává parfému No.6 Intense hřebíček, pelargónie a skořice, které tvoří srdce parfému. Vůni uzavírají tóny hřejivého dřeva, cedru a vanilky. Obohaťte svůj styl jednoduchou elegancí....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Carolina Herrera CH Men Privé - EDT 50 ml

Pánský parfém Carolina Herrera CH Men Prive je symbolem smyslnosti a přirozené elegance. Nadčasová, moderní a zároveň opojná vůně CH Men Prive definuje eleganci, luxus a vášeň. Orientálně-dřevitý parfém CH Men Prive kombinuje výbušné tóny whiskey a šťavnatého ovoce. Ucítíte vůni pomela a svěžího grapefruitu, které obohacuje dotek pikantního koření a dřeva. Výsledný mi...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Boucheron Boucheron Quatre Pour Homme - EDT 50 ml

Quatre Pour Homme od značky Boucheron je citrusová, dřevitá vůně pro muže. V úvodu se ukrývá citron, listy fialky, limetka - srdce je tvořeno růží a jasmínem a na závěr vůni korunuje cedrové dřevo, kašmírové dřevo a pižmo. Vůně byla uvedena na trh v roce 2015.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Yves Saint Laurent Kouros Silver - EDT 50 ml

Yves Saint Laurent Kouros Silver je moderní vůně pro muže. Složení se otevírá šťavnatými tóny jablka a šalvěje, které pozvolna postupují do dřevitého základu. Vůně plná čerstvých tónů Vám dodá novou energii a povzbudí tělo i mysl. Na trh byla vůně uvedena v roce 2015.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dolce & Gabbana Dolce Floral Drops - EDT 50 ml

Svěžejší a vzdušnější než původní vůně Dolce - to je Dolce Floral Drops od značky Dolce & Gabbana. Snaží se popsat vůni čerstvě natrhané kytice zalitou rosou. Otevírá se s čerstvým neroli listem, broskví, jablkem a papájovým květem. Jeho srdce patří bílým květům amarylis, narcisu a leknínu. Základem jsou kašmír, pižmo a santalové dřevo. Na trh byla uvedena v roc...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir - EDT 50 ml

Narciso Rodriguez představuje pánskou vůni For Him Bleu Noir. Tato kořenito-dřevitá vůně pro muže vznikla v roce 2015 a kombinuje v sobě muškátový oříšek, kardamon, pižmo, ambru, cedrové dřevo, vetiver a ebenové dřevo. Nechte se unést jejími mužnými tóny!

Více informací
Dostupnost: neudáno

Avon Toaletní voda Pur Blanca EDT 50 ml

Jemné aroma svěží bílé frézie a vodní máty se mísí s vůní bílé pivoňky, smyslného ylang ylang a bílé růže na základu tónů santalového dřeva a mošusu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elie Saab Le Parfum Rose Couture - EDT 50 ml

Le Parfum Rose Couture od Elie Saab perfektní skladba svěžesti a květin. Skládá se z růže, pivoňky, oranžového květu a bergamotu. Srdce je složené z růže, jasmínu, vanilky, broskve a litchi. V základu je pačuli, santal a karamel. Francis Kurkdjianová pro vás vytvořila parfém, který vás nezklame.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Marc Jacobs Daisy Dream Kiss - EDT 50 ml

Éterická vůně Daisy Dream Kiss od Marca Jacobse pro ženy. Květinově-ovocná vůně je jako lehký polibek na rty. V parfému je cítit jako po olíznutí rtů černý rybíz, grapefruit a ananas. Ve vzduchu se nese frézie, jasmín a rebarbora. V paměti vám zůstane ambroxan, pižmo a cedr. Vůni na trh v roce 2017 uvedla Amandine Clerc-Marie.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hugo Boss Boss Bottled Tonic - EDT 50 ml

Boss Bottled Tonic je osvěžující vůně pro muže od Hugo Bosse. Ideální vůně pro běžné nošení. Není příliš intenzivní a tak se dá nosit do práce či na schůzky. Klasický flakon, který otevírá grapefruit, hořký pomeranč, citrón a jablko. V srdci se spojí se zázvorem, skořicí, hřebíčkem a pelargónií. Ustaluje se na vetiveru a dřevěných poznámkách Vůně byla uvedena na trh v ro...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bruno Banani Man´s Best - EDT 50 ml

Bruno Banani Man´s Best představuje orientálně-kořeněnou vůni pro muže, kteří chtějí upoutat pozrnost. Otevírá se tóny růžového pepře, pomela a jablka. Srdce tvoří muškátový oříšek, skořice a kašmírové dřevo. Na závěr se rozvoní fazole tonka ve spojení s vanilkou a santalovým dřevem. Vůně byla uvedena na trh v roce 2017.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mont Blanc Lady Emblem L`Eau - EDT 50 ml

Lady Emblem L'Eau je květinově-ovocná vůně pro ženy od značky Mont Blanc. Hlavu tvoří list mandarinky, broskev, liči, bergamot a pomeranč. Květinové srdce v podobě růže, magnolie, jasmínu, konvalink a pivoňky doplňuje šťavnatá hruška. V základu ucítíte cedr, pryskyřici, pižmo a kašmíran. Vůně byla uvedena na trh v roce 2017.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Paco Rabanne 1 Million Lucky - EDT 50 ml

Paco Rabanne 1 Million Lucky je dřevitá vůně pro muže. Hlavu tvoří švestka, grep, bergamot a ozónové akordy. V srdci se snoubí lískový oříšek, jasmín, med a pomerančový květ společně s kašmírovým a cedrovým dřevem. Vůni uzavírá pačuli, vetiver, dubový mech a ambrové dřevo. Na trh byla uvedena v roce 2018.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kenzo Flower By Kenzo Eau De Lumière - EDT 50 ml

Flower By Kenzo Eau De Lumière je další z kolekce květinových vůní. Tato byla uvedena na trh v roce 2017. Její hlava obsahuje svěží bergamot a listy černého rybízu. V srdci najdete kombinaci bulharské růže, jasmínu a y-lang y-lang doplněné o šťavnatou broskev. Kompozici uzavírá bílé pižmo, fialka a květina heliotrop.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Carolina Herrera CH For Men - EDT 50 ml

Vůně Carolina Herrera CH For Men byla uvedena na trh v roce 2009 jako moderní společnice vůně CH pro ženy, která byla na trh uvedena v roce 2007. CH For Men je propojením elegance a výstřednosti. CH Vůně je určena pro osobité muže, kteří jsou rádi středem pozornosti a dění.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Yves Saint Laurent Black Opium (2018) - EDT 50 ml

Toaletní voda Black Opium z roku 2018 je orientálně-vanilková vůně pro ženy. Hlava obsahuje kávu, hrušku, bergamot a citron. V květinovém srdci ucítíte pomerančový květ a sambacký jasmín. Kompozici uzavírá cedr, pačuli a pižmo.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Calvin Klein Escape For Men - EDT 50 ml

Je to živá vůně, která naplňuje mužskou touhu po svobodě utéci za hranice všedního dne. Je vytvořena, aby evokovala dlouhotrvající působivý dojem. Tato vůně je tak individuální a dobrodružná, jako muž, který ji nosí. „Vůně Escape For Men odráží potřebu každého muže učinit svůj život dobrodružným” – Calvin Klein. Moderní, cylindrický, jakoby ledový flakon se stříbrným uzáv...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Calvin Klein Escape For Men - EDT 50 ml

Je to živá vůně, která naplňuje mužskou touhu po svobodě utéci za hranice všedního dne. Je vytvořena, aby evokovala dlouhotrvající působivý dojem. Tato vůně je tak individuální a dobrodružná, jako muž, který ji nosí. „Vůně Escape For Men odráží potřebu každého muže učinit svůj život dobrodružným” – Calvin Klein. Moderní, cylindrický, jakoby ledový flakon se stříbrným uzáv...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Oscar De La Renta Oscar - EDT 50 ml

Oscar je orientálně-květinová vůně pro ženy, která byla poprvé představena v roce 1977. Hlavu tvoří koriandr, pomerančový květ, gardénie, broskev, bazalka, bergamot a hřebíček. V květinovém srdci ucítíte rozmarýn, tuberózu, levanduli, orchidej, růži, jasmín, ylang-ylang a kosatec. Kompozice se uzavírá kombinací santalového dřeva, ambry, pačuli, levandule, pryskyřice opopo...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Oscar De La Renta Oscar - EDT 50 ml

Oscar je orientálně-květinová vůně pro ženy, která byla poprvé představena v roce 1977. Hlavu tvoří koriandr, pomerančový květ, gardénie, broskev, bazalka, bergamot a hřebíček. V květinovém srdci ucítíte rozmarýn, tuberózu, levanduli, orchidej, růži, jasmín, ylang-ylang a kosatec. Kompozice se uzavírá kombinací santalového dřeva, ambry, pačuli, levandule, pryskyřice opopo...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Nina Ricci Les Belles Nina Luna - EDT 50 ml

Vůně Les Belles Nina Luna od Niny Ricci je květinově-ovocná vůně pro ženy. Tato vůně odpovídá ženám, které jsou lákavé, mocné, tajemné a zároveň romantické a moderní. Tato vůně je nerozhodná trochu jako blíženci. Flakon je ve tvaru jablka a symbolikou je Luna, dle které je pojmenován i tento parfém. Samotná vůně je lahodná, sladká a intenzivní. Skládá se z lesních plodů,...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Nina Ricci Les Belles Nina Luna - EDT 50 ml

Vůně Les Belles Nina Luna od Niny Ricci je květinově-ovocná vůně pro ženy. Tato vůně odpovídá ženám, které jsou lákavé, mocné, tajemné a zároveň romantické a moderní. Tato vůně je nerozhodná trochu jako blíženci. Flakon je ve tvaru jablka a symbolikou je Luna, dle které je pojmenován i tento parfém. Samotná vůně je lahodná, sladká a intenzivní. Skládá se z lesních plodů,...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Lanvin Eclat D´Arpege Pour Homme - EDT 50 ml

Značka Lanvin představuje citrusovou, svěží vůni pro muže s názvem Eclat D´Arpege Pour Homme. Tato toaletní voda byla vytvořena v roce 2015 a kombinuje v sobě šťavnaté ovocné tóny s dřevitými. Nechte se nést na vlně svěžesti s vůní Eclat D´Arpege Pour Homme.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Lanvin Eclat D´Arpege Pour Homme - EDT 50 ml

Značka Lanvin představuje citrusovou, svěží vůni pro muže s názvem Eclat D´Arpege Pour Homme. Tato toaletní voda byla vytvořena v roce 2015 a kombinuje v sobě šťavnaté ovocné tóny s dřevitými. Nechte se nést na vlně svěžesti s vůní Eclat D´Arpege Pour Homme.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hugo Boss Boss No. 6 Bottled Night - EDT 50 ml

Boss No. 6 Night posouvá hranice přímočaré mužnosti tím, že kombinuje výrazné aromatické tóny hlavy a srdce, jimž vévodí lístky břízy a kardamon s bohatým dřevitým základem a zřetelným dotekem pižma. Kanadský herec Ryan Reynolds, který se stal tváří této vůně, je ideálním představitelem úspěšného a moderně sofistikovaného muže. Boss No. 6 Night je ideální volbou pro muže...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hugo Boss Boss No. 6 Bottled Night - EDT 50 ml

Boss No. 6 Night posouvá hranice přímočaré mužnosti tím, že kombinuje výrazné aromatické tóny hlavy a srdce, jimž vévodí lístky břízy a kardamon s bohatým dřevitým základem a zřetelným dotekem pižma. Kanadský herec Ryan Reynolds, který se stal tváří této vůně, je ideálním představitelem úspěšného a moderně sofistikovaného muže. Boss No. 6 Night je ideální volbou pro muže...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jesus Del Pozo Halloween Tattoo Woman - EDT 50 ml

Halloween Tattoo Woman je květinově-ovocná vůně pro ženy uvedená na trh v roce 2015. Hlava obsahuje netradiční kombinaci hrušky, červeného pepře, piňakolády a hrušky. V srdci ucítíte gardénii, jasmín a černou růži doplněné o mořskou sůl. Kompozici uzavírá cedrové a santalové dřevo, fazole Tonka a pižmo.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jesus Del Pozo Halloween Tattoo Woman - EDT 50 ml

Halloween Tattoo Woman je květinově-ovocná vůně pro ženy uvedená na trh v roce 2015. Hlava obsahuje netradiční kombinaci hrušky, červeného pepře, piňakolády a hrušky. V srdci ucítíte gardénii, jasmín a černou růži doplněné o mořskou sůl. Kompozici uzavírá cedrové a santalové dřevo, fazole Tonka a pižmo.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Salvatore Ferragamo Signorina In Fiore - EDT 50 ml

Signorina In Fiore je další květinově-ovocná vůně pro ženy z kolekce Signorina. Otevírá se sladkými tóny sorbetu, hrušky a granátového jablka. Poté přechází do květinového srdce, které tvoří jasmín a třešňový květ. Na závěr vás zahalí do akordů santalového dřeva a bílého pižma. Na trh byla uvedena v roce 2017.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Salvatore Ferragamo Signorina In Fiore - EDT 50 ml

Signorina In Fiore je další květinově-ovocná vůně pro ženy z kolekce Signorina. Otevírá se sladkými tóny sorbetu, hrušky a granátového jablka. Poté přechází do květinového srdce, které tvoří jasmín a třešňový květ. Na závěr vás zahalí do akordů santalového dřeva a bílého pižma. Na trh byla uvedena v roce 2017.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Salvatore Ferragamo F By Ferragamo Pour Homme - EDT 50 ml

Salvatore Ferragamo představuje F By Ferragamo Pour Homme - vůni pro muže plnou vzrušující energie. Aniž by vyvolávala nepřiměřenou pozornost, dovede beze zbytku uchvátit. Vyzařuje z ní neodolatelná smyslnost a vášeň. F By Ferragamo Pour Homme je esencí famózního muže hýřícího energií. Je ztělesněním fantastického milence, který dovede naplno prožívat lásku, aniž by se sn...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Calvin Klein Euphoria Men Intense - EDT 50 ml

Euphoria Men Intense je bohatá a temnější verze vůně Euphoria Men, která způsobuje výraznější a intenzivnější pocit. Orientálně-dřevitá vůně s exotickou a sexy aurou. Provokativní směs smyslných a mužných ingrediencí navozuje dojem záhad a intrik. O této vůni vám více napoví náš magazín.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Salvatore Ferragamo F By Ferragamo Pour Homme - EDT 50 ml

Salvatore Ferragamo představuje F By Ferragamo Pour Homme - vůni pro muže plnou vzrušující energie. Aniž by vyvolávala nepřiměřenou pozornost, dovede beze zbytku uchvátit. Vyzařuje z ní neodolatelná smyslnost a vášeň. F By Ferragamo Pour Homme je esencí famózního muže hýřícího energií. Je ztělesněním fantastického milence, který dovede naplno prožívat lásku, aniž by se sn...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Calvin Klein Euphoria Men Intense - EDT 50 ml

Euphoria Men Intense je bohatá a temnější verze vůně Euphoria Men, která způsobuje výraznější a intenzivnější pocit. Orientálně-dřevitá vůně s exotickou a sexy aurou. Provokativní směs smyslných a mužných ingrediencí navozuje dojem záhad a intrik. O této vůni vám více napoví náš magazín.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dolce & Gabbana The One For Men - EDT 50 ml

Nadčasová klasika s moderními prvky, která nepostrádá eleganci a smyslnost. Právě taková je tato pánská vůně Dolce&Gabbana The One For Men. Perfektní partner pro populární dámskou The One. The One For Men je ryzím koncentrátem elegance a smyslnosti, který nepostrádá klasickou koncepci s pečetí modernosti, což z ní činí lehkou a přitom poutavou vůni charakterizovan...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dolce & Gabbana The One Grey - EDT 50 ml

The One Grey je aromaticko-dřevitá vůně pro muže. Hlavu tvoří kombinace koriandru, grepu, bazalky a kardamomu. V srdci se snoubí výrazná levandule s pelargonií a muškátovou šalvějí. Kompozici uzavírá vetiver, pačuli, tabák a pryskyřice labdanum. Na trh byla uvedena v roce 2018.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dolce & Gabbana The One For Men - EDT 50 ml

Nadčasová klasika s moderními prvky, která nepostrádá eleganci a smyslnost. Právě taková je tato pánská vůně Dolce&Gabbana The One For Men. Perfektní partner pro populární dámskou The One. The One For Men je ryzím koncentrátem elegance a smyslnosti, který nepostrádá klasickou koncepci s pečetí modernosti, což z ní činí lehkou a přitom poutavou vůni charakterizovan...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dolce & Gabbana The One Grey - EDT 50 ml

The One Grey je aromaticko-dřevitá vůně pro muže. Hlavu tvoří kombinace koriandru, grepu, bazalky a kardamomu. V srdci se snoubí výrazná levandule s pelargonií a muškátovou šalvějí. Kompozici uzavírá vetiver, pačuli, tabák a pryskyřice labdanum. Na trh byla uvedena v roce 2018.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Avon Toaletní voda dámská SUMMER WHITE EDT 50 ml

S dámskou vůní Summer White vstoupíte do světa svěžesti a elegance.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kenzo L´Eau Par Kenzo - EDT 50 ml

Jednoduchost. Opravdovost. Tyto dvě vlastnosti Kenzo miluje. Vůně je oslavou čisté svěžesti. Jiskřivá, moderní, čistá, blankytně modrá, dokonale střídmá, daleko od bláznivého hluku. Elegantní osobitá vůně, oproštěná od všech výstřelků. Rafinovaná, upřímná harmonie. Její lehká vůně ztělesňuje základní životní hodnoty. Je svěží, povzbuzující, průsvitná....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kenzo L´Eau Par Kenzo - EDT 50 ml

Jednoduchost. Opravdovost. Tyto dvě vlastnosti Kenzo miluje. Vůně je oslavou čisté svěžesti. Jiskřivá, moderní, čistá, blankytně modrá, dokonale střídmá, daleko od bláznivého hluku. Elegantní osobitá vůně, oproštěná od všech výstřelků. Rafinovaná, upřímná harmonie. Její lehká vůně ztělesňuje základní životní hodnoty. Je svěží, povzbuzující, průsvitná....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Avon Toaletní voda dámská SUMMER WHITE SUNSET EDT 50 ml

Dámská vůně Summer White Sunset je lehká svěží hodně oblíbena dámská vůně pro celodenní nošení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Avon Toaletní voda dámská SUMMER WHITE BALI EDT 50 ml

Zahalte se do letní atmosféry se Summer White Bali s tropickou kompozicí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hermes Un Jardin Sur Le Toit - EDT 50 ml

Parfém Hermes Un Jardin Sur Le Toit navrhl Jean-Claude Ellena. V parfému ucítíte příjemnou vůni bylin a květin, která se mění. Svěží nádech parfému dodává ovoce, v podobě hrušky a jablka, a zelená tráva. Vůně byla uvedena na trh v roce 2011.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hermes Un Jardin Sur Le Toit - EDT 50 ml

Parfém Hermes Un Jardin Sur Le Toit navrhl Jean-Claude Ellena. V parfému ucítíte příjemnou vůni bylin a květin, která se mění. Svěží nádech parfému dodává ovoce, v podobě hrušky a jablka, a zelená tráva. Vůně byla uvedena na trh v roce 2011.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dárková sada Trussardi My Land, EDT 50 ml, peněženka

Vůně Trussardi My Land symbolizuje tvořivost, zdrženlivost a nenápadnost. Je navržena ve stejném duchu, jako je celá tvář značky Trussardi. Samotný název vůně My Land definuje příslušnost a silnou vazbu muže k jeho kořenům. Cestování a návrat domů - to je základním tématem vůně Trussardi My Land.Hlava: bergamot, mandarinkaSrdce: fialka, levanduleZáklad: kůže, vetiver, kaš...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mexx Energizing woman EdT 15 ml+SG 50 ml+BL 50 ml

Mexx Energizing woman EdT 15 ml+SG 50 ml+BL 50 ml

Více informací
Dostupnost: neudáno

DIOR Fahrenheit EdT Set 160 ml (3348901636919)

Dárková sada parfémů obsahuje: EdT 100 ml, EdT 10 ml, Sprchový gel 50 ml toaletní voda 100 ml + sprchový gel 75 ml + deodorant ve spreji 50 mlObsah 100 ml

Více informací
Dostupnost: skladem

Puma Jam Woman - EDT 40 ml + deodorant ve spreji 50 ml + sprchový gel 50 ml

Kdy a kde jste se cítili opravdu sami sebou? Odpočatí, připraveni se dobře bavit a užívat si života? Možná, když jste byli na pláži. Pohodový rytmus plážového života vám dovolí se skutečně uvolnit a být sami sebou. Nyní si tento pocit můžete užít kdykoliv a kdekoliv s vůní Jam Woman. Vůně Jam Woman je úžasným „plážovým koktejlem“, který dodá vašemu dni záchvěv prázdn...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Puma Jam Woman - EDT 40 ml + deodorant ve spreji 50 ml + sprchový gel 50 ml

Kdy a kde jste se cítili opravdu sami sebou? Odpočatí, připraveni se dobře bavit a užívat si života? Možná, když jste byli na pláži. Pohodový rytmus plážového života vám dovolí se skutečně uvolnit a být sami sebou. Nyní si tento pocit můžete užít kdykoliv a kdekoliv s vůní Jam Woman. Vůně Jam Woman je úžasným „plážovým koktejlem“, který dodá vašemu dni záchvěv prázdn...

Více informací
Dostupnost: neudáno

VERSACE Eros EdT Set 80 ml (8011003814541)

Dárková sada parfémů obsahuje: EdT 30 ml + Sprchový gel 50 ml. Citronové tóny se zeleným jablkem a ledovou mátou.  Toaletní voda Versace Eros Edt 30ml + 50ml sprchový gel Versace čerpá inspiraci v řecké mytologii a vytváří parfém Versace Eros zdůrazňující neomezenou vášeň a touhu. Parfém Versace Eros je vůní hrdinů; všech těch, kteří bojují a stojí si za svými ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Hermes Le Jardin de Monsieur Li : EDT 50 ml + tělové mléko 40 ml + EDT 7,5 ml unisex

Hermes Le Jardin de Monsieur Li. Vyhledáváte luxusní unisexové vůně, které můžete sdílet se svým protějškem? Pak by vaší pozornosti neměla uniknout toaletní voda pro muže a ženy Hermes Le Jardin de Monsieur Li. Vůně z dílny parfuméra Jeana-Clauda Ellena, jíž podle zákaznických recenzí dominují osvěžující citrusové akordy, byla na trh uvedena v roce 2015. Její svěží nádech...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK