Provita hrach zeleny cely bio 500 g

Pro vyhledávací frázi Provita hrach zeleny cely bio 500 g jsme na našem vyhledávači našli 6 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Provita hrach zeleny cely bio 500 g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 6 produktů

Country Life Hrách zelený celý BIO 500 g

Country Life Hrách zelený celý BIO 500 g Složení: Hrách zelený celý*. Může obsahovat stopy lepku a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům. Návod k přípravě: Hrách zelený celý namočte na 8 - 12 hodin, propláchněte a vařte do měkka 60 minut....

Více informací
Dostupnost: skladem

Country Life Hrách zelený celý BIO 500 g

Hrách zelený celý namočte na 8 - 12 hodin, propláchněte a vařte do měkka 60 minut.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hrách zelený celý COUNTRY LIFE BIO 500 g

Složení: Hrách zelený celý*. Může obsahovat stopy lepku a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Více informací
Dostupnost: skladem

Hrách zelený celý 500 g BIO COUNTRY LIFE

Zelený hrách má výhodu, že je po namáčení rychle uvařený. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. Vychutnejte si ho v biokvalitě.

Více informací
Dostupnost: skladem

Country Life Hrách zelený celý BIO 500 g

Jedná se v Evropě o dobře známou luštěninu již od 6. století. Při správném vaření se zelený hrách nemá tendenci rozvářet a po dovaření je pevný na skus. Pří mixování nevytváří krém, ale spíše mouky, protože má pevnější konzistenci. Pokud máte problém s nadýmáním, můžete při vaření přidat saturejku nebo bazalku. Hrách pochází z rostliny s názvem hrách setý, která pochází z...

Více informací
Dostupnost: skladem

Country Life Hrách zelený půlený BIO 500 g

Hrách není potřeba namáčet a vaří se cca 35 minut. Jedná se v Evropě o dobře známou luštěninu již od 6. století. Při správném vaření se zelený hrách nemá tendenci rozvářet a po dovaření je pevný na skus. Pří mixování nevytváří krém, ale spíše mouky, protože má pevnější konzistenci. Pokud máte problém s nadýmáním, můžete při vaření přidat saturejku nebo bazalku. Hrách poch...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK