Prsten stribrny na nohu

Pro vyhledávací frázi Prsten stribrny na nohu jsme na našem vyhledávači našli 2243 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Prsten stribrny na nohu trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 2243 produktů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Rivoli (barva Hematit)T 1188 7286

Stříbrný prsten s průřezy na stranách.K výrobě byl použit krystal Swarovski velikosti 12mm.Barva Hematit.Na tyto prstenové šperky byla použita povrchová úprava čisté Rhodium,která nezpůsobuje žádné alergické reakce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Rivoli (barva Fuchsia)T 1188 7287

Stříbrný prsten s průřezy na stranách.K výrobě byl použit krystal Swarovski velikosti 12mm.Barva Fuchsia.Na tyto prstenové šperky byla použita povrchová úprava čisté Rhodium,která nezpůsobuje žádné alergické reakce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Rivoli(barva Vitral Medium)T 1188 7288

Stříbrný prsten s průřezy na stranách.K výrobě byl použit krystal Swarovski velikosti 12mm.Barva Vitral Medium.Na tyto prstenové šperky byla použita povrchová úprava čisté Rhodium,která nezpůsobuje žádné alergické reakce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Rivoli (barva Black diamond) T 1188 8611

Stříbrný prsten s průřezy na stranách.K výrobě byl použit krystal Swarovski velikosti 12mm.BarvaBlack diamond.Na tyto prstenové šperky byla použita povrchová úprava čisté Rhodium,která nezpůsobuje žádné alergické reakce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Rivoli (barva Light saphire)T 1188 8612

Stříbrný prsten s průřezy na stranách.K výrobě byl použit krystal Swarovski velikosti 12mm.Barva light saphire.Na tyto prstenové šperky byla použita povrchová úprava čisté Rhodium,která nezpůsobuje žádné alergické reakce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Rivoli (barva Light topaz) T 1188 8613

Stříbrný prsten s průřezy na stranách.K výrobě byl použit krystal Swarovski velikosti 12mm.Barva Light topaz.Na tyto prstenové šperky byla použita povrchová úprava čisté Rhodium,která nezpůsobuje žádné alergické reakce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Rivoli (barva Chryzolit)T 1188 8885

Stříbrný prsten s průřezy na stranách.K výrobě byl použit krystal Swarovski velikosti 12mm.Barva chryzolit.Na tyto prstenové šperky byla použita povrchová úprava čisté Rhodium,která nezpůsobuje žádné alergické reakce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem swarovski indian pink,šperk T 1337 6310

Stříbrný prsten s krystalem swarovski ve tvaru půlkoule. Barva swarovski krystalu je indian pink. Kameny jsou pevně uchyceny v kovu, záruka na vypadávání. Tyto šperky se dají zakoupit do soupravy s koulemi, které najdete v naší nabídce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Prsten stříbrný s krystalem swarovski blue zirkon,šperk T 1337 7965

Stříbrný prsten s krystalem swarovski ve tvaru půlkoule. Barva swarovski krystalu je blue zirkon. Kameny jsou pevně uchyceny v kovu, záruka na vypadávání. Tyto šperky se dají zakoupit do soupravy s koulemi, které najdete v naší nabídce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Prsten stříbrný s krystalem Swarovski light siam,šperk T 1337 7966

Stříbrný prsten s krystalem swarovski ve tvaru půlkoule. Barva swarovski krystalu je siam. Kameny jsou pevně uchyceny v kovu, záruka na vypadávání. Tyto šperky se dají zakoupit do soupravy s koulemi, které najdete v naší nabídce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o 1 Prsten stříbrný s krystalem Swarovski light rose,šperk T 1337 7968

Stříbrný prsten s krystalem swarovski ve tvaru půlkoule. Barva swarovski krystalu je light rose. Kameny jsou pevně uchyceny v kovu, záruka na vypadávání. Tyto šperky se dají zakoupit do soupravy s koulemi, které najdete v naší nabídce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o 1 Prsten stříbrný s krystalem Swarovski light sapphire,šperk T 1337 7970

Stříbrný prsten s krystalem swarovski ve tvaru půlkoule. Barva swarovski krystalu je light sapphire. Kameny jsou pevně uchyceny v kovu, záruka na vypadávání. Tyto šperky se dají zakoupit do soupravy s koulemi, které najdete v naší nabídce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Prsten stříbrný s krystalem Swarovski AB krystal,šperk T 1337 7972

Stříbrný prsten s krystalem swarovski ve tvaru půlkoule. Barva swarovski krystalu je AB krystal. Kameny jsou pevně uchyceny v kovu, záruka na vypadávání. Tyto šperky se dají zakoupit do soupravy s koulemi, které najdete v naší nabídce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem swarovski light azore,šperk T 1337 7976

Stříbrný prsten s krystalem Swarovski ve tvaru půlkoule. Barva krystalu je light azore. Kameny jsou pevně uchyceny v kovu, záruka na vypadávání. Tyto šperky se dají zakoupit do soupravy s koulemi, které najdete v naší nabídce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten,přírodní lazurit,lapis 14 x 10 mm, T 1454 14440

Stříbrný prsten s přírodním kamenem lapis lazuli, lazurit. Velikost kamene je 14 x 10 mm. Materiál je 925/1000. K tomuto prstenu najdete na našem e-shopu náušnice a přívěsek do sady.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s přírodním kamenem sluneční kámen 16 x 12 mm, T 1455 5260

Stříbrný prsten s přírodním kamenem sluneční kámen. Velikost kamene je 16 x 12 mm. Materiál je 925/1000. K tomuto prstenu najdete na našem e-shopu náušnice a přívěsek do sady.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski (Light rose 6 mm)T 1297 8775

Stříbrný prsten s krystalem Swarovski ve tvaru kytičky. Barva- light rose. Velikost krystalu - 6 mm. Kvalitní přilepení minimalizuje riziko ztráty. Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou - čisté Rhodium, která nezpůsobuje žádné alergické reakce na nikl.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten, přírodní říční perla bílá 5-6 mm, T 1525 12392

Stříbrný prsten osazený přírodní bílou perlou velikosti 5 - 6 mm. Zdobná část prstenu, v níž je perla zasazena, utváří pravidelný ornament a je tak sama o sobě vysoce dekorativním prvkem. Šperk je vhodný do společnosti i na běžné nošení. Vyhotoveno ze stříbra ryzosti 925/1000. Protože se jedná o přírodní perly, jejich barva, tvar a velikost se mohou od fotografie nepatrně...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten, přírodní ametyst světlý , prstýnek ze stříbra,T 1245 8835

Tento šperk zdobí pravý přírodní ametyst velikosti oválu 8x6 mm.Na tento stříbrný prsten byla použita povrchová úprava - čisté Rhodium,které nevyvolává žádné alergické reakce.K prstenu nabízí náš E-shop i přívěsek nebo náušnice do soupravy.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o 1 Stříbrný prsten s krystalem Swarovski ( Crystal 6 mm)T 1297 8670

Stříbrný prsten s krystalem Swarovski ve tvaru kytičky.Barva- Crystal-čirá.Velikost krystalu - 6 mm.Kvalitní přilepení minimalizuje ryziko ztráty.Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou - čisté Rhodium, která nezpůsobuje žádné alergické reakce na nikl.K

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten, stříbro, prstýnek ze stříbra, přírodní ametyst světlý, T 1246 8839

Tento šperk zdobí pravý přírodní ametyst velikosti oválu 7x5 mm.Na tento stříbrný prsten byla použita povrchová úprava - čisté Rhodium,které nevyvolává žádné alergické reakce.K prstenu nabízí náš E-shop i přívěsek nebo náušnice do soupravy.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski (Light siam 6 mm)T 1297 8989

Stříbrný prsten s krystalem Swarovski ve tvaru kytičky.Barva- light siam.Velikost krystalu - 6 mm.Kvalitní přilepení minimalizuje ryziko ztráty.Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou - čisté Rhodium, která nezpůsobuje žádné alergické reakce na nikl.K to

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten,přírodní rubín,prstýnek ze stříbra, T 1250 2888

Stříbrný prstýnek je zdoben přírodním rubínem o průměru 6 mm. Materiál prstenu je stříbro ryzosti 925/1000. Prstýnek má povrchovou úpravu čisté Rhodium. Na našem e-shopu také nabízíme přívěsek a náušnice do sady.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten,přírodní křišťál,prstýnek ze stříbra, T 1250 2891

Stříbrný prstýnek je zdoben přírodním křišťálem průměru 6 mm. Materiál prstenu je stříbro ryzosti 925/1000. Prstýnek má povrchovou úpravu čisté Rhodium. Na našem e-shopu také nabízíme přívěsek a náušnice do sady.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten,přírodní růženín,prstýnek ze stříbra, T 1250 2893

Stříbrný prstýnek je zdoben přírodním růženínem průměru 6 mm. Materiál prstenu je stříbro ryzosti 925/1000. Prstýnek má povrchovou úpravu čisté Rhodium. Na našem e-shopu také nabízíme přívěsek a náušnice do sady.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten,přírodní ametyst světlý,prstýnek ze stříbra, T 1250 2889

Stříbrný prstýnek je zdoben přírodním světlým ametystem o průměru 6 mm. Materiál prstenu je stříbro ryzosti 925/1000. Prstýnek má povrchovou úpravu čisté Rhodium. Na našem e-shopu také nabízíme přívěsek a náušnice do sady.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten,přírodní olivín,prstýnek ze stříbra, T 1250 2892

Stříbrný prstýnek je zdoben přírodním olivínem průměru 6 mm. Materiál prstenu je stříbro ryzosti 925/1000. Prstýnek má povrchovou úpravu čisté Rhodium. Na našem e-shopu také nabízíme přívěsek a náušnice do sady.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten,přírodní topaz sky,prstýnek ze stříbra, T 1250 2894

Stříbrný prstýnek je zdoben přírodním topazem sky o průměru 6 mm. Materiál prstenu je stříbro ryzosti 925/1000. Prstýnek má povrchovou úpravu čisté Rhodium. Na našem e-shopu také nabízíme přívěsek a náušnice do sady.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten,přírodní ametyst tmavý,prstýnek ze stříbra, T 1250 2895

Stříbrný prstýnek je zdoben přírodním ametystem tmavým o průměru 6 mm. Materiál prstenu je stříbro ryzosti 925/1000. Prstýnek má povrchovou úpravu čisté Rhodium. Na našem e-shopu také nabízíme přívěsek a náušnice do sady.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten,přírodní topaz swiss,prstýnek ze stříbra, T 1250 2896

Stříbrný prstýnek je zdoben přírodním topazem swiss o průměru 6 mm. Materiál prstenu je stříbro ryzosti 925/1000. Prstýnek má povrchovou úpravu čisté Rhodium. Na našem e-shopu také nabízíme přívěsek a náušnice do sady.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ThajskoSilvermanufacture.Stříbrný motorkářský přívěsek 1%. .AGPRIV620044

Stříbrný přívěsek 1 % Známy symbol - 1%Er, mezi motorkářskými kluby. Pro ty kdo nevědí, tak si to jistě najdou na netu. Kdo ví tak ví a třeba zatouží mít tento symbol na ruce. Nebo na krku. Máme i prsten. Kontrola puncovním úřadem, ano

Více informací
Dostupnost: skladem

Potapěčský nůž Profi - žlutý-stříbrný

Potápěčský nůž se zlato-černou rukojetí.V plastovém pouzdře s gumou na nohu.Vlastností:• čepel z oceli 3Cr13 s hladkým broušením• částečně zoubkované ostřím a řezačkou na opasek• plastová rukojeť s pryžovou vložkou• s ochranou prstů• rozbíječ skla

Více informací
Dostupnost: do 6 dnů

Volně stojící držák 10x A4 kapes, Stříbrný

Stojan na noze se stříbrným listovacím souborem s držákem na 10 A4 kapes. Díky oboustranným kapsám lze zobrazit 20 stran na jednom místě. Informace jsou vždy dobře přístupné. praktický systém organizace informací v průmyslu či obchodu oboustranné kapsy nejsou součásti balení a je potřeba je objednat zvlášť Na nohu základny lze také zavěsit akrylové, či plechové kapsy na p...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Arwenina Hvězda stříbrný náhrdelník Pán Prstenů

Arwenina Hvězda stř a iacute;brn a yacute; n a aacute;hrdeln a iacute;k P a aacute;n Prstenů Jeden prsten vl a aacute;dne v a scaron;em, jeden jim v a scaron;em k a aacute;že, jeden v a scaron;echny přivede, do temnoty sv a aacute;že! Sauron opět povstal a vyslal prstenov a eacute; př a iacute;zraky aby mu přivedly jeden prsten... Pro v a scaron;echny milovn a iacute;ky e...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětský stříbrný přívěsek Swarovski® elements - čirá kolečka

Dětský stříbrný přívěsek s čirým krystalem Swarovski. Přívěsek je vyroben ze stříbra s rhodiovou úpravou, která zajišťuje stříbru stejné vlastnosti jako u bílého zlata – odolává oxidaci a nečerná. PARAMETRY Materiál: stříbro 925/1000 Povrchová ú...

Více informací
Dostupnost: skladem

Prsten Brosway Fancy Fredom Blue FFB10A

Stylový stříbrný prsten Brosway Fancy Fredom  FFB10A  vel 52 , vyrobený ze sterlingového stříbra, rhodiovaný povrch - snižuje výskyt alergických reakcí a zachovává lesk šperku, na první pohled si vás získá svými modrými kubickými zirkony, příjemně se nosí.

Více informací
Dostupnost: skladem

Šperky4U Bílá dárková krabička, stříbrný anděl - KR0282-ST

Bílá dárková krabička na prsten Krabička je zdobena motivem stříbrného andílka

Více informací
Dostupnost: skladem

Perlový prsten Catur - Bílá / Sterlingové stříbro (925) / 54

Stříbrný perlový prsten, který má drobné ozdobné zářezy na kroužku.

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Zirkonový prsten VIA ze stříbra - JJJR0801

Dámský stříbrný prsten Silvego se zirkony VIA JJJR0801 velikost 48 mm Vkusný dámský prsten Silvego se zirkony VIA vyrobený ze stříbra. Prsten je dekorován třemi broušenými zirkony. Prsten je pokoven rhodiem. Má lesklou i matnou povrchovou úpravu. Rhodium vzhledově připomíná barevnost bílého zlata. Rhodium je povrchová úprava zabraňující černání stříbra a dodává výrobku vy...

Více informací
Dostupnost: skladem

Nestor - pánský prsten s onyxem a monogramem na přání, Materiál: Stříbro, ryzost 925/1000

Elegantní pánský stříbrný (či zlatý) prsten zdobený dominantním onyxem a stříbrným či zlatým monogramem s písmeny na přání v ceně

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nestor - pánský prsten s onyxem a monogramem na přání, Materiál: Zlato (žluté), ryzost 585/1000

Elegantní pánský stříbrný (či zlatý) prsten zdobený dominantním onyxem a stříbrným či zlatým monogramem s písmeny na přání v ceně

Více informací
Dostupnost: do 9 dnů

Nestor - pánský prsten s onyxem a monogramem na přání, Materiál: Bílé zlato, ryzost 585/1000

Elegantní pánský stříbrný (či zlatý) prsten zdobený dominantním onyxem a stříbrným či zlatým monogramem s písmeny na přání v ceně

Více informací
Dostupnost: do 9 dnů

Nestor - pánský prsten s onyxem a monogramem na přání, Materiál: Růžové zlato, ryzost 585/1000

Elegantní pánský stříbrný (či zlatý) prsten zdobený dominantním onyxem a stříbrným či zlatým monogramem s písmeny na přání v ceně

Více informací
Dostupnost: do 9 dnů

Athos - pánský prsten s onyxem a monogramem na přání, Materiál: Stříbro, ryzost 925/1000

Elegantní pánský stříbrný (či zlatý) prsten zdobený dominantním onyxem a stříbrným či zlatým monogramem s písmeny na přání v ceně

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Athos - pánský prsten s onyxem a monogramem na přání, Materiál: Zlato (žluté), ryzost 585/1000

Elegantní pánský stříbrný (či zlatý) prsten zdobený dominantním onyxem a stříbrným či zlatým monogramem s písmeny na přání v ceně

Více informací
Dostupnost: do 9 dnů

Athos - pánský prsten s onyxem a monogramem na přání, Materiál: Bílé zlato, ryzost 585/1000

Elegantní pánský stříbrný (či zlatý) prsten zdobený dominantním onyxem a stříbrným či zlatým monogramem s písmeny na přání v ceně

Více informací
Dostupnost: do 9 dnů

Athos - pánský prsten s onyxem a monogramem na přání, Materiál: Růžové zlato, ryzost 585/1000

Elegantní pánský stříbrný (či zlatý) prsten zdobený dominantním onyxem a stříbrným či zlatým monogramem s písmeny na přání v ceně

Více informací
Dostupnost: do 9 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný náušnice, přírodní olivín, náušnice na patent, NK 1250 8842

Stříbrné náušnice s pravým přírodním olivínem velikosti 6 mm.Naše šperky mají povrchovou úpravu - čisté Rhodium,které nevyvolává žádné alergické reakce.Zapínání - klasický patent.K těmto náušnicím nabízíme na našem E-shopu i přívěsek nebo prsten barevn

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

SILVEGO stříbrný decentní prstýnek se Swarovski® Zirconia 5mm

Stříbrný prsten se Swarovski® Zirconia. Prsten poutá zaslouženou pozornost díky čirému zirkonu se Swarovski® Zirconia 5mm, který září na všechny strany. Šperk je dále jemně zkrášlen drobnými zirkony, které jen zdůrazňují jeho krásu a brilanci. Tento něžný šperk se krásně vyjímá na ženské ruce a může být nádherným dárkem pro zvláštní příležitosti. Materiál: Stříbro ryzost...

Více informací
Dostupnost: skladem

SILVEGO stříbrný decentní prstýnek se Swarovski® Zirconia 5mm

Stříbrný prsten se Swarovski® Zirconia. Prsten poutá zaslouženou pozornost díky čirému zirkonu se Swarovski® Zirconia 5mm, který září na všechny strany. Šperk je dále jemně zkrášlen drobnými zirkony, které jen zdůrazňují jeho krásu a brilanci. Tento něžný šperk se krásně vyjímá na ženské ruce a může být nádherným dárkem pro zvláštní příležitosti. Materiál: Stříbro ryzost ...

Více informací
Dostupnost: skladem

SILVEGO stříbrný zásnubní prstýnek POESIS se Swarovski® Zirconia

Stříbrný prsten se Swarovski® Zirconia Tento něžný klenot poutá zaslouženou pozornost díky čirému zirkonu se Swarovski® Zirconia 5mm, který má diamantový lesk a vysokou brilanci. Prsten je dále po bocích jemně ozvláštněn drobnými zirkony, které zdůrazňují jeho krásu a jedinečnost. Prstýnek bude krásným dárkem věnovaný z lásky k různým příležitostem. Materiál: Stříbro ryzo...

Více informací
Dostupnost: skladem

Stříbrný přívěsek srdce Fanny s Brilliance Zirconia MW14082P

Parametry UrčeníDámské DekorKřišťál, zirkon KovStříbro 925/1000 Povrchová úpravaLeštěný povrch, Rhodiované stříbro – vzhled bílého zlata Barvastříbrná ZapínáníKarabina Velikost23 x 12 Váha1,8 g Stříbrný dámský přívěsek Fanny ve tvaru srdce zdobený čirými SILVEGO® Brilliance Zirconia. Přívěsek je jemný a navíc má neobyčejné zapínání karabinkou. Díky tomu se nádherně hodí...

Více informací
Dostupnost: skladem

Stříbrný přívěsek křížek Abrid s Brilliance Zirconia MW02208P

Parametry UrčeníUnisex, Dámské, Pánské DekorKřišťál, zirkon KovStříbro 925/1000 Povrchová úpravaLeštěný povrch, Rhodiované stříbro – vzhled bílého zlata Barvastříbrná, bezbarvá ZapínáníKarabina Velikost26 x 9 Váha1.1 g Stříbrný přívěsek křížek Abrid s SILVEGO® Brilliance ZirconiaPřívěsek je jemný a navíc má neobyčejné zapínání karabinkou. Díky tomu se nádherně hodí neje...

Více informací
Dostupnost: skladem

Eppi Tepaný prsten se žlutými diamanty Milan R42454

stříbrný prsten s možností pozlacení okouzlí milovnice jemných šperků. trojice žlutých diamantů září na dálku a tepaný povrch přidává prstenu originální detail. udělejte si radost výjimečným šperkem nebo jej darujte blízkému člověku.

Více informací
Dostupnost: skladem

Eppi Safírový eternity prsten ze stříbra Urian R34577

Neostýchejte se vidět svět růžově! Velice žensky vyhlížející stříbrný prsten se safíry vás naladí na optimistickou vlnu a navíc podtrhne vaši ženskost. Je také dokonalým dárkem pro romantické duše s hlavami plnými ideálů, jimž chcete připomenout jejich neopakovatelnost a důležitost ve vlastním životě. Prsten bude vždy výzvou, aby jeho nositelka nezapomínala na své sny a s...

Více informací
Dostupnost: do 19 dnů

Eppi Rubínový eternity prsten ze stříbra Lass R34585

Hledáte výrazné doplňky s neobvyklým designem? Stříbrný prsten s rubínem vás nezklame. Romanticky elegantní červená barva je na první pohled lehce tlumená masivním zpracováním šperku. Díky tomu je jeho design harmonicky vyvážený jako jin a jang. Je to dokonalý doplněk k vášnivým a energickým ženám, které milují život a vše, co je jeho součástí....

Více informací
Dostupnost: do 13 dnů

Eppi Topazový 2.25ct eternity prsten ze stříbra Paulinie R36437

I obyčejné okamžiky se mohou proměnit v okamžiky jedinečné ve chvíli, kdy na ně začneme pohlížet jinýma očima. Kdy jste naposledy tančila v kalužích vody a užívala si dotek průzračných kapek, které se třpytily jako diamanty? K výjimečným věcem vás inspiruje stříbrný eternity prsten s topazy a zirkony.

Více informací
Dostupnost: do 19 dnů

Eppi Olivínový eternity prsten ze stříbra Urian R33404

Magické olivíny jsou oblíbeným přírodním zářičem lidských elfek, které pozvedají jejich náladu, čistí jejich srdce a dodávají jim energii pro běhání bosky v přírodě i na nákup. Jste dívka z města ale máte oči otevřené, víte že nerosty mluví vlastní řečí, proto milujete přírodní barvu olivínů. A tento nádherný stříbrný prstýnek vás provází jako talisman pro štěstí na vaší ...

Více informací
Dostupnost: do 19 dnů

Evolution Group prsten Swarovski elements 35031.3 blue style

Evolution Group prsten Swarovski elements 35031.3 blue style Prsten Swarovski elements je vyroben z rhodiovaného stříbra 925/1000 a dostupný ve velikostech č. 52, 54, 56 a 58. Stříbrný prsten je dekorován krystaly Swarovski elements v barvě blue style (odstíny modré a fialové) a dodáme Vám ho v dárkové krabičce včetně certifikátu prokazujícího pravost použitých Swarovski ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group prsten Swarovski elements 35031.4 galaxy

Evolution Group prsten Swarovski elements 35031.4 galaxy Prsten Swarovski elements je vyroben z rhodiovaného stříbra 925/1000 a dostupný ve velikostech č. 52, 54, 56 a 58. Stříbrný prsten je dekorován krystaly Swarovski elements v barvě galaxy (odstíny růžové a modré) a dodáme Vám ho v dárkové krabičce včetně certifikátu prokazujícího pravost použitých Swarovski kamínků. ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK