Pruvodce ockovanim mame se bat chripky
Pro vyhledávací frázi Pruvodce ockovanim mame se bat chripky jsme na našem vyhledávači našli 11 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Pruvodce ockovanim mame se bat chripky trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Průvodce očkováním Máme se bát chřipky?
V textu je probrána historie poznání infekčních nemocí na základě rozvoje mikrobiologie a imunologie. Krátce je vyložen vztah a následky působení mikroorganizmu na makroorganizmus, etiologie infekčního procesu a z tohoto poznání pak vyplývající možnosti a nynější stav léčby infekčních chorob, hlavně však jejich prevence. Jsou vysvětleny pojmy pasivní a aktivní imunizace,...
Více informacíPrůvodce očkováním Máme se bát chřipky? - Jaroslav Koten
V textu je probrána historie poznání infekčních nemocí na základě rozvoje mikrobiologie a imunologie. Krátce je vyložen vztah a následky působení mikroorganizmu na makroorganizmus, etiologie infekčního procesu a z tohoto poznání pak vyplývající možnosti a nynější stav léčby infekčních chorob, hlavně však jejich prevence. Jsou vysvětleny pojmy pasivní a aktivní imunizace, ...
Více informacíPrůvodce očkováním. Máme se bát chřipky? - Jaroslav Koten
Anotace: V textu je probrána historie poznání infekčních nemocí na základě rozvoje mikrobiologie a imunologie. Krátce je vyložen vztah a následky působení mikroorganizmu na makroorganizmus, etiologie infekčního procesu a z tohoto poznání pak vyplývající možnosti a nynější stav léčby infekčních chorob, hlavně však jejich prevence. Jsou vysvětleny pojmy pasivní a aktivní i...
Více informacíPrůvodce očkováním. Máme se bát chřipky?. Svazek III. - Jaroslav Koten
V textu je probrána historie poznání infekčních nemocí na základě rozvoje mikrobiologie a imunologie. Krátce je vyložen vztah a následky působení mikroorganizmu na makroorganizmus.
Více informacíPrůvodce očkováním. Máme se bát chřipky? - Jaroslav Koten
<p>V textu je probrána historie poznání infekčních nemocí na základě rozvoje mikrobiologie a imunologie. Krátce je vyložen vztah a následky působení mikroorganizmu na makroorganizmus, etiologie infekčního procesu a z tohoto poznání pak vyplývající možnosti a nynější stav léčby infekčních chorob, hlavně však jejich prevence. Jsou vysvětleny pojmy pasivní a aktivní im...
Více informacíPrůvodce očkováním. Máme se bát chřipky? - Koten Jaroslav
V textu je probrána historie poznání infekčních nemocí na základě rozvoje mikrobiologie a imunologie. Krátce je vyložen vztah a následky působení mikroorganizmu na makroorganizmus, etiologie infekčníh
Více informacíPrůvodce očkováním Máme se bát chřipky?: Svazek III. (978-80-87250-14-3)
Kniha - autor Jaroslav Koten, 56 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá V textu je probrána historie poznání infekčních nemocí na základě rozvoje mikrobiologie a imunologie. Krátce je vyložen vztah a následky působení mikroorganizmu na makroorganizmus, etiologie infekčního procesu a z tohoto poznání pak vyplývající možnosti a nynější stav léčby infekčních chorob, hl...
Více informacíCo se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé...
Více informacíCo se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotl...
Více informacíCo se děje s potravinami při přípravě pokrmů: Svazek II. (978-80-903820-8-4)
Kniha - autor Jana Dostálová, 54 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzoric...
Více informacíCo se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek - Jana Dostálová
<p>Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, j...
Více informacíPodobné fráze: mame se bat ruska | mame se bat ruska veronika susova salminen