Pt lx351e projektor panasonic

Pro vyhledávací frázi Pt lx351e projektor panasonic jsme na našem vyhledávači našli 10125 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Pt lx351e projektor panasonic trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 10125 produktů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-LX02E, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-LX02E je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-LX02E, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-LX02E je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-LX22, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-LX22 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-LX22A, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-LX22A je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-LX22E, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-LX22E je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-LX22EA, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-LX22EA je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-LX26, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-LX26 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-LX26A, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-LX26A je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-LX26E, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-LX26E je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-LX26EA, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-LX26EA je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-LX26H, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-LX26H je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-LX26HE, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-LX26HE je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-LX26HU, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-LX26HU je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-LX30H, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-LX30H je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-LX30HE, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-LX30HE je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-LX30HEA, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-LX30HEA je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-LX30HU, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-LX30HU je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-P2500, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-P2500 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-PS650, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-PS650 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-PS95, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-PS95 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-PX650, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-PX650 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-PX660, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-PX660 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-PX670, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-PX670 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-PX95, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-PX95 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-PX98, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-PX98 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-SD2600C, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-SD2600C je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-SD2600C, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-SD2600C je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor PANASONIC PT-SD2600SX, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro projektor PANASONIC PT-SD2600SX je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé lampy...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro projektor PANASONIC PT-SD2600SX, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-SD2600SX je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-SLW63C, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-SLW63C je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-SLW73C, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-SLW73C je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-SLX60, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-SLX60 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-SLX60C, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-SLX60C je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-SLX65C, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-SLX65C je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-SLX70C, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-SLX70C je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-SLZ67C, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-SLZ67C je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-ST10, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-ST10 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-ST10EA, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-ST10EA je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-ST10U, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-ST10U je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-TW370, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-TW370 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-TW371R, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-TW371R je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-TW380, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-TW380 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-TW381R, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-TW381R je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-TX340, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-TX340 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-TX350, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-TX350 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-TX350U, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-TX350U je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-TX430, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-TX430 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-TX440, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-TX440 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-TX440U, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-TX440U je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-U1S66, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-U1S66 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-U1S80, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-U1S80 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-U1S80, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-U1S80 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-U1S87, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-U1S87 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-U1S90, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-U1S90 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-U1S90, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-U1S90 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-U1S91, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-U1S91 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-U1S91, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-U1S91 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-U1X66, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-U1X66 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-U1X67, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-U1X67 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro projektor PANASONIC PT-U1X68, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro projektor PANASONIC PT-U1X68 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK