Puncochove kalhoty model 49101 gatta m

Pro vyhledávací frázi Puncochove kalhoty model 49101 gatta m jsme na našem vyhledávači našli 597 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Puncochove kalhoty model 49101 gatta m trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 597 produktů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 inka/odc.hnědá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 inka/odc.hnědá 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 latte 2/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 latte 2/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 lyon/dec.hnědá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 lyon/dec.hnědá 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 moka/odc.hnědá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 moka/odc.hnědá 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 přírodní/neobvyklé.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 přírodní/neobvyklé.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 perla/odc.šedá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 perla/odc.šedá 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 playa/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 playa/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 sabbia/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 sabbia/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 sierra/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 sierra/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 topino/odc.šedá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 topino/odc.šedá 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 visone/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 latte/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 latte/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Tiffy wz.01 20 den 2-4 nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Tiffy wz.01 20 den 2-4 nero/černá 3-M, Dámské vzorované punčochové kalhoty. Punčocháče jsou ozdobené jemným vzorem srdíček. Model nemá vyznačený sed s malým klínem. Špičky nejsou zesílené. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den béžová/dec.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den béžová/dec.béžová 3-M, Body Slimmer jsou komfortní dámské punčochové kalhoty, které se ideálně přizpůsobují tělu. Punčocháče tvarují postavu a korigují a zeštíhlují bříško. Model má ploché švy a je velmi pohodlný. Guma, která netlačí, nepřekáží v pohybu a nerýsuje se pod oblečením....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Ars Amandi Casandra Strip Panty nero 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Ars Amandi Casandra Strip Panty nero 3-M, Dámské punčochové kalhoty typu "strip panty". Model představuje spojení punčochových kalhot a punčoch k podvazkovému pásu. Punčocháče jsou vyrobené z pružné tkaniny se saténovým leskem. Složení: 76 % polyamid, 24 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Protect wz.01 20 den Mama nero 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Protect wz.01 20 den Mama nero 3-M, Vzorované dámské punčochové kalhoty, které jsou určené těhotným ženám. Punčocháče mají ve přední části pohodlný panelový klín. Boční švy nedráždí rostoucí bříško. Díky neobyčejně pružným přízím se model ideálně přizpůsobuje postavě a při nošení je pohodlný a komfortní. Špičky nejsou zesílené. Jemnost...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Dotsy nr 03 20 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Dotsy nr 03 20 den nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z moderní příze Lycra 3D fusion s výjimečnou pružností a větší odolností vůči zatahování a "padajícím očkům". Punčocháče jsou ideálně vypasované, jsou měkké a na dotyk působí jako sametové. Model poskytuje pocit komfortu a elegance....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Punčochové kalhoty Gatta Funny nr 05 20 den nero/černá 3-M

Punčochové kalhoty Gatta Funny nr 05 20 den nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty se vzorem husté síťoviny. Punčocháče jsou vyrobené z lycrové oplétané příze. Model je průhledný, matný, má malý klín a nemá zvýrazněný sed. Složení: 84 % polyamid, 16 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Funny nr 06 20 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Funny nr 06 20 den nero/černá 3-M, Hustě síťované dámské punčochové kalhoty, které jsou ozdobené vzorem hvězdiček. Punčocháče jsou průsvitné, matné a jsou vyrobené z opletené lycrové příze. Model nemá vyznačený sed s malým klínem. Složení: 92 % polyamid, 8 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Funny nr 07 20 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Funny nr 07 20 den nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty s hustou síťovinou. Punčocháče jsou ozdobené puntíkovaným vzorem. Model je vyrobený z opletené lycry. Punčocháče jsou průsvitné, matné a nemají vyznačený sed s malým klínem. Složení: 92 % polyamid, 8 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Punčochové kalhoty Gatta Funny nr 05 20 den daino 3-M

Punčochové kalhoty Gatta Funny nr 05 20 den daino 3-M, Dámské punčochové kalhoty se vzorem husté síťoviny. Punčocháče jsou vyrobené z lycrové oplétané příze. Model je průhledný, matný, má malý klín a nemá zvýrazněný sed. Složení: 84 % polyamid, 16 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 20 den 2-4 nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 20 den 2-4 nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den daino/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den daino/odc.béžová 3-M, Body Slimmer jsou komfortní dámské punčochové kalhoty, které se ideálně přizpůsobují tělu. Punčocháče tvarují postavu a korigují a zeštíhlují bříško. Model má ploché švy a je velmi pohodlný. Guma, která netlačí, nepřekáží v pohybu a nerýsuje se pod oblečením....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den golden/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den golden/odd.béžová 3-M, Body Slimmer jsou komfortní dámské punčochové kalhoty, které se ideálně přizpůsobují tělu. Punčocháče tvarují postavu a korigují a zeštíhlují bříško. Model má ploché švy a je velmi pohodlný. Guma, která netlačí, nepřekáží v pohybu a nerýsuje se pod oblečením....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den nero/černá 3-M, Body Slimmer jsou komfortní dámské punčochové kalhoty, které se ideálně přizpůsobují tělu. Punčocháče tvarují postavu a korigují a zeštíhlují bříško. Model má ploché švy a je velmi pohodlný. Guma, která netlačí, nepřekáží v pohybu a nerýsuje se pod oblečením.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den visone/odc.béžová 3-M, Body Slimmer jsou komfortní dámské punčochové kalhoty, které se ideálně přizpůsobují tělu. Punčocháče tvarují postavu a korigují a zeštíhlují bříško. Model má ploché švy a je velmi pohodlný. Guma, která netlačí, nepřekáží v pohybu a nerýsuje se pod oblečením....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 120 den grafit/dek.šedá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 120 den grafit/dek.šedá 3-M, Elegantní matné krycí dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze Lycra 3D. Model je měkký a na dotyk působí jako samet. Složení: 93 % polyamid, 6 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 90 den grafit/dek.šedá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 90 den grafit/dek.šedá 3-M, Elegantní matné krycí dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze Lycra 3D. Model je měkký a na dotyk působí jako samet. Složení: 93 % polyamid, 6 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Dotsy wz.01 20 den 2-4 nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Dotsy wz.01 20 den 2-4 nero/černá 3-M, Vzorované dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou ozdobené drobnými puntíky v pravidelných svislých řádách. Model je vyrobený z opletené elastanové příze. Punčocháče jsou matné a nemají vyznačený sed. Složení: 71 % polyamid, 24 % polyester, 5 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 120 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 120 den nero/černá 3-M, Elegantní matné krycí dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze Lycra 3D. Model je měkký a na dotyk působí jako samet. Složení: 93 % polyamid, 6 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 90 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 90 den nero/černá 3-M, Elegantní matné krycí dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze Lycra 3D. Model je měkký a na dotyk působí jako samet. Složení: 93 % polyamid, 6 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 50 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 50 den nero/černá 3-M, Elegantní matné krycí dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze Lycra 3D. Model je měkký a na dotyk působí jako samet. Složení: 85 % polyamid, 14 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Touch of Silk Mel.džínovina 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Touch of Silk Mel.džínovina 3-M, Elegantní dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem ušlechtilého hedvábí. Model je neobyčejně měkký a je ideální pro chladnější dny. Složení: 57 % bavlna, 28 % polyamid, 8 % vlna, 4 % hedvábí, 3 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Touch of Silk Mel.nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Touch of Silk Mel.nero/černá 3-M, Elegantní dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem ušlechtilého hedvábí. Model je neobyčejně měkký a je ideální pro chladnější dny. Složení: 57 % bavlna, 28 % polyamid, 8 % vlna, 4 % hedvábí, 3 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Touch of Silk nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Touch of Silk nero/černá 3-M, Elegantní dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem ušlechtilého hedvábí. Model je neobyčejně měkký a je ideální pro chladnější dny. Složení: 57 % bavlna, 28 % polyamid, 8 % vlna, 4 % hedvábí, 3 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Punčochové kalhoty Gatta Body Totalslim Fusion 10 den golden/odd.béžová 3-M

Punčochové kalhoty Gatta Body Totalslim Fusion 10 den golden/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty BODY TOTAL SLIM. Díky speciálnímu prodlouženému střihu sedu tento model ideálně přiléhá k tělu a vytváří tvar ženské siluety. Navíc modeluje linii hýždí, bříška a beder. Prodloužené nohavičky kalhotkové části zeštíhlují stehna. Punčocháče mají ploché švy a gumu, která př...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Punčochové kalhoty Gatta Body Totalslim Fusion 10 den visone/odc.béžová 3-M

Punčochové kalhoty Gatta Body Totalslim Fusion 10 den visone/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty BODY TOTAL SLIM. Díky speciálnímu prodlouženému střihu sedu tento model ideálně přiléhá k tělu a vytváří tvar ženské siluety. Navíc modeluje linii hýždí, bříška a beder. Prodloužené nohavičky kalhotkové části zeštíhlují stehna. Punčocháče mají ploché švy a gumu, která př...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Punčochové kalhoty Gatta Body Totalslim Fusion 10 den nero/černá 3-M

Punčochové kalhoty Gatta Body Totalslim Fusion 10 den nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty BODY TOTAL SLIM. Díky speciálnímu prodlouženému střihu sedu tento model ideálně přiléhá k tělu a vytváří tvar ženské siluety. Navíc modeluje linii hýždí, bříška a beder. Prodloužené nohavičky kalhotkové části zeštíhlují stehna. Punčocháče mají ploché švy a gumu, která při nošen...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 grafit 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 grafit 3-M, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Protect Cotton nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Protect Cotton nero/černá 3-M, Dámské těhotenské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou vyrobené z měkké bavlny a z pružné moderní příze Lycra Xceptionelle. Model poskytuje při nošení dokonalý komfort a pohodlí. Přední i zadní část sedu (kalhotkové části) jsou utkané asymetricky, aby se vytvořily speciální prodyšné oblasti. Punčocháče ma...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, grigio 3-M i170_000219000341

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, zlatý 3-M i170_000219000319

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, daino 3-M i170_000219000322

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, MOKA 3-M i170_000219000331

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, béžová 3-M i170_000219000326

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, ANTILOPE 3-M i170_000219000320

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, playa 3-M i170_0002190003269

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, sierra 3-M i170_0002190003263

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, visone 3-M i170_000219000321

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, fumo 3-M i170_000219000344

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, bronzo 3-M i170_000219000327

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, Blu jeans 3-M i170_000219000380

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, lyon 3-M i170_000219000332

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, inka 3-M i170_000219000330

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, nero 3-M i170_000219000390

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, grafit 3-M i170_000219000343

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, duny 3-M i170_000219000323

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, topino 3-M i170_0002190003454

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Podobné fráze: puncochove kalhoty model 71136 fiore 3 m | puncochove kalhoty model 162791 amour s m | puncochove kalhoty model 162784 amour s m | puncochove kalhoty model 162761 amour s m | puncochove kalhoty model 162782 amour s m | puncochove kalhoty model 109752 misso l xl | puncochove kalhoty model 162776 amour s m | puncochove kalhoty model 162781 amour s m | puncochove kalhoty model 72063 fiore 3 m | puncochove kalhoty model 162773 amour s m | puncochove kalhoty model 84210 fiore 3 m | puncochove kalhoty model 72062 fiore 3 m | puncochove kalhoty model 152686 fiore 3 m | puncochove kalhoty model 71134 fiore 3 m | puncochove kalhoty model 84211 fiore 3 m | puncochove kalhoty model 84207 fiore 3 m | puncochove kalhoty model 162777 amour s m | puncochove kalhoty model 109740 misso xxl | puncochove kalhoty model 71107 fiore 3 m | puncochove kalhoty model 162762 amour s m | puncochove kalhoty model 72045 fiore 3 m | puncochove kalhoty model 162783 amour s m | puncochove kalhoty model 162780 amour s m | puncochove kalhoty model 148448 fiore 3 m | puncochove kalhoty model 109758 misso l xl | puncochove kalhoty model 71112 fiore 3 m | puncochove kalhoty model 122759 misso l xl | puncochove kalhoty model 162788 amour s m | puncochove kalhoty model 162785 amour s m | puncochove kalhoty model 109760 misso l xl | puncochove kalhoty model 162769 amour s m | puncochove kalhoty model 162786 amour s m | puncochove kalhoty model 148450 fiore 3 m | puncochove kalhoty model 109760 misso xxl | puncochove kalhoty model 109756 misso xxl 

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK