Puncochove kalhoty model 49174 gatta s

Pro vyhledávací frázi Puncochove kalhoty model 49174 gatta s jsme na našem vyhledávači našli 1504 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Puncochove kalhoty model 49174 gatta s trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1504 produktů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Touch of Silk Mel.nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Touch of Silk Mel.nero/černá 2-S, Elegantní dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem ušlechtilého hedvábí. Model je neobyčejně měkký a je ideální pro chladnější dny. Složení: 57 % bavlna, 28 % polyamid, 8 % vlna, 4 % hedvábí, 3 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Funny nr 06 20 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Funny nr 06 20 den nero/černá 2-S, Hustě síťované dámské punčochové kalhoty, které jsou ozdobené vzorem hvězdiček. Punčocháče jsou průsvitné, matné a jsou vyrobené z opletené lycrové příze. Model nemá vyznačený sed s malým klínem. Složení: 92 % polyamid, 8 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Touch of Silk nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Touch of Silk nero/černá 2-S, Elegantní dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem ušlechtilého hedvábí. Model je neobyčejně měkký a je ideální pro chladnější dny. Složení: 57 % bavlna, 28 % polyamid, 8 % vlna, 4 % hedvábí, 3 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Touch of Silk Mel.džínovina 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Touch of Silk Mel.džínovina 2-S, Elegantní dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem ušlechtilého hedvábí. Model je neobyčejně měkký a je ideální pro chladnější dny. Složení: 57 % bavlna, 28 % polyamid, 8 % vlna, 4 % hedvábí, 3 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 visone/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 visone/odc.béžová 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 bianco/bílá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 bianco/bílá 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Těhotenské punčochové kalhoty BODY PROTECT - 100 DEN - GATTA nero 2-S

Těhotenské punčochové kalhoty BODY PROTECT - 100 DEN - GATTA nero 2-S, Punčochové kalhoty pro těhotné ženy. Punčocháče mají speciální střih kalhotkové části, která nadnáší rostoucí bříško. Model je vyrobený z neobyčejně pružné elastické příze typu lycra. Složení: 91 % polyamid, 9 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Ars Amandi Casandra Strip Panty nero 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Ars Amandi Casandra Strip Panty nero 2-S, Dámské punčochové kalhoty typu "strip panty". Model představuje spojení punčochových kalhot a punčoch k podvazkovému pásu. Punčocháče jsou vyrobené z pružné tkaniny se saténovým leskem. Složení: 76 % polyamid, 24 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Protect wz.01 20 den Mama nero 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Protect wz.01 20 den Mama nero 2-S, Vzorované dámské punčochové kalhoty, které jsou určené těhotným ženám. Punčocháče mají ve přední části pohodlný panelový klín. Boční švy nedráždí rostoucí bříško. Díky neobyčejně pružným přízím se model ideálně přizpůsobuje postavě a při nošení je pohodlný a komfortní. Špičky nejsou zesílené. Jemnost...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den golden/odd.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den golden/odd.béžová 2-S, Body Slimmer jsou komfortní dámské punčochové kalhoty, které se ideálně přizpůsobují tělu. Punčocháče tvarují postavu a korigují a zeštíhlují bříško. Model má ploché švy a je velmi pohodlný. Guma, která netlačí, nepřekáží v pohybu a nerýsuje se pod oblečením....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Punčochové kalhoty Gatta Funny nr 05 20 den nero/černá 2-S

Punčochové kalhoty Gatta Funny nr 05 20 den nero/černá 2-S, Dámské punčochové kalhoty se vzorem husté síťoviny. Punčocháče jsou vyrobené z lycrové oplétané příze. Model je průhledný, matný, má malý klín a nemá zvýrazněný sed. Složení: 84 % polyamid, 16 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Punčochové kalhoty Gatta Funny nr 05 20 den daino 2-S

Punčochové kalhoty Gatta Funny nr 05 20 den daino 2-S, Dámské punčochové kalhoty se vzorem husté síťoviny. Punčocháče jsou vyrobené z lycrové oplétané příze. Model je průhledný, matný, má malý klín a nemá zvýrazněný sed. Složení: 84 % polyamid, 16 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 20 den 2-4 nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 20 den 2-4 nero/černá 2-S, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den béžová/dec.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den béžová/dec.béžová 2-S, Body Slimmer jsou komfortní dámské punčochové kalhoty, které se ideálně přizpůsobují tělu. Punčocháče tvarují postavu a korigují a zeštíhlují bříško. Model má ploché švy a je velmi pohodlný. Guma, která netlačí, nepřekáží v pohybu a nerýsuje se pod oblečením....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den daino/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den daino/odc.béžová 2-S, Body Slimmer jsou komfortní dámské punčochové kalhoty, které se ideálně přizpůsobují tělu. Punčocháče tvarují postavu a korigují a zeštíhlují bříško. Model má ploché švy a je velmi pohodlný. Guma, která netlačí, nepřekáží v pohybu a nerýsuje se pod oblečením....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den nero/černá 2-S, Body Slimmer jsou komfortní dámské punčochové kalhoty, které se ideálně přizpůsobují tělu. Punčocháče tvarují postavu a korigují a zeštíhlují bříško. Model má ploché švy a je velmi pohodlný. Guma, která netlačí, nepřekáží v pohybu a nerýsuje se pod oblečením.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den visone/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Slimmer 20 den visone/odc.béžová 2-S, Body Slimmer jsou komfortní dámské punčochové kalhoty, které se ideálně přizpůsobují tělu. Punčocháče tvarují postavu a korigují a zeštíhlují bříško. Model má ploché švy a je velmi pohodlný. Guma, která netlačí, nepřekáží v pohybu a nerýsuje se pod oblečením....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 120 den aloe zelená/odd.zelená 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 120 den aloe zelená/odd.zelená 2-S, Elegantní matné krycí dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze Lycra 3D. Model je měkký a na dotyk působí jako samet. Složení: 93 % polyamid, 6 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 120 den grafit/dek.šedá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 120 den grafit/dek.šedá 2-S, Elegantní matné krycí dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze Lycra 3D. Model je měkký a na dotyk působí jako samet. Složení: 93 % polyamid, 6 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 90 den grafit/dek.šedá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 90 den grafit/dek.šedá 2-S, Elegantní matné krycí dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze Lycra 3D. Model je měkký a na dotyk působí jako samet. Složení: 93 % polyamid, 6 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 50 den grafit/dek.šedá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 50 den grafit/dek.šedá 2-S, Elegantní matné krycí dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze Lycra 3D. Model je měkký a na dotyk působí jako samet. Složení: 85 % polyamid, 14 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Dotsy wz.01 20 den 2-4 nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Dotsy wz.01 20 den 2-4 nero/černá 2-S, Vzorované dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou ozdobené drobnými puntíky v pravidelných svislých řádách. Model je vyrobený z opletené elastanové příze. Punčocháče jsou matné a nemají vyznačený sed. Složení: 71 % polyamid, 24 % polyester, 5 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 120 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 120 den nero/černá 2-S, Elegantní matné krycí dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze Lycra 3D. Model je měkký a na dotyk působí jako samet. Složení: 93 % polyamid, 6 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 90 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 90 den nero/černá 2-S, Elegantní matné krycí dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze Lycra 3D. Model je měkký a na dotyk působí jako samet. Složení: 93 % polyamid, 6 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 50 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Satti Matti 50 den nero/černá 2-S, Elegantní matné krycí dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze Lycra 3D. Model je měkký a na dotyk působí jako samet. Složení: 85 % polyamid, 14 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Punčochové kalhoty Gatta Body Totalslim Fusion 10 den visone/odc.béžová 2-S

Punčochové kalhoty Gatta Body Totalslim Fusion 10 den visone/odc.béžová 2-S, Dámské punčochové kalhoty BODY TOTAL SLIM. Díky speciálnímu prodlouženému střihu sedu tento model ideálně přiléhá k tělu a vytváří tvar ženské siluety. Navíc modeluje linii hýždí, bříška a beder. Prodloužené nohavičky kalhotkové části zeštíhlují stehna. Punčocháče mají ploché švy a gumu, která př...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Punčochové kalhoty Gatta Body Totalslim Fusion 10 den nero/černá 2-S

Punčochové kalhoty Gatta Body Totalslim Fusion 10 den nero/černá 2-S, Dámské punčochové kalhoty BODY TOTAL SLIM. Díky speciálnímu prodlouženému střihu sedu tento model ideálně přiléhá k tělu a vytváří tvar ženské siluety. Navíc modeluje linii hýždí, bříška a beder. Prodloužené nohavičky kalhotkové části zeštíhlují stehna. Punčocháče mají ploché švy a gumu, která při nošen...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Punčochové kalhoty Gatta Body Totalslim Fusion 10 den golden/odd.béžová 2-S

Punčochové kalhoty Gatta Body Totalslim Fusion 10 den golden/odd.béžová 2-S, Dámské punčochové kalhoty BODY TOTAL SLIM. Díky speciálnímu prodlouženému střihu sedu tento model ideálně přiléhá k tělu a vytváří tvar ženské siluety. Navíc modeluje linii hýždí, bříška a beder. Prodloužené nohavičky kalhotkové části zeštíhlují stehna. Punčocháče mají ploché švy a gumu, která př...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, ANTILOPE 2-S i170_000219000220

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, duny 2-S i170_000219000223

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, inka 2-S i170_000219000230

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, claro 2-S i170_0002190002264

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, lyon 2-S i170_000219000232

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, grafit 2-S i170_000219000243

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, londýnský 2-S i170_000219000207A

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, playa 2-S i170_0002190002269

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, béžová 2-S i170_000219000226

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, fumo 2-S i170_000219000244

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, nero 2-S i170_000219000290

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, nocciola 2-S i170_000219000225

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, bronzo 2-S i170_000219000227

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, zlatý 2-S i170_000219000219

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, MOKA 2-S i170_000219000231

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, castoro 2-S i170_000219000233

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, visone 2-S i170_000219000221

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, glace 2-S i170_000219000224

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, grigio 2-S i170_000219000241

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, sierra 2-S i170_0002190002263

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, latte 2-S i170_0002190002316

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, MODRÉ DŽÍNY 2-S i170_000219000280

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, daino 2-S i170_000219000222

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty LAURA X1Y791 - X1Y791 DEN Gatta, topino 2-S i170_0002190002454

Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností X1Y791 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model má zesílenou kalhotkovou část (sed) a špičky. S...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Gatta Thin Skin 6 den, visone 2-S i384_15414625

Dámské punčochové kalhoty 3D s efektem jemného rozjasňujícího make-upu. Punčocháče jsou ultra transparentní a prodyšné. Model je ideální pro teplé jarní a letní dny. Punčocháče jsou vyrobené z moderní japonské příze s prodyšnými vlastnostmi. Špičky nejsou zesílené. Model má malý klín. Složení: 63 % polyamid, 37 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Gatta Thin Skin 6 den, zlatý 2-S i384_11893031

Dámské punčochové kalhoty 3D s efektem jemného rozjasňujícího make-upu. Punčocháče jsou ultra transparentní a prodyšné. Model je ideální pro teplé jarní a letní dny. Punčocháče jsou vyrobené z moderní japonské příze s prodyšnými vlastnostmi. Špičky nejsou zesílené. Model má malý klín. Složení: 63 % polyamid, 37 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Gatta Thin Skin 6 den, nero 2-S i384_7222025

Dámské punčochové kalhoty 3D s efektem jemného rozjasňujícího make-upu. Punčocháče jsou ultra transparentní a prodyšné. Model je ideální pro teplé jarní a letní dny. Punčocháče jsou vyrobené z moderní japonské příze s prodyšnými vlastnostmi. Špičky nejsou zesílené. Model má malý klín. Složení: 63 % polyamid, 37 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 grafit 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 grafit 2-S, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Protect Cotton nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Protect Cotton nero/černá 2-S, Dámské těhotenské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou vyrobené z měkké bavlny a z pružné moderní příze Lycra Xceptionelle. Model poskytuje při nošení dokonalý komfort a pohodlí. Přední i zadní část sedu (kalhotkové části) jsou utkané asymetricky, aby se vytvořily speciální prodyšné oblasti. Punčocháče ma...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Funny nr TJ8 29MK4 den, nero/černá 2-S i384_7649099

Dámské punčochové kalhoty s hustou síťovinou. Punčocháče jsou ozdobené puntíkovaným vzorem. Model je vyrobený z opletené lycry. Punčocháče jsou průsvitné, matné a nemají vyznačený sed s malým klínem. Složení: 92 % polyamid, 8 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Gatta Electra 25Q5P den 2-4, fumo 2-S i384_13052041

První dámské punčochové kalhoty s antistatickými vlastnostmi. Příze SHEER SENSATION redukuje elektrizování punčocháčů. Model je vyrobený z lycry a má jemnost 25Q5P DEN. Punčocháče mají zesílený sed i špičky. Složení: 90 % polyamid, 10 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Gatta Touch of Silk, BLUENIGHT 2-S i384_96190383

Elegantní dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z bavlny s přídavkem ušlechtilého hedvábí. Model je neobyčejně měkký a je ideální pro chladnější dny. Složení: 57 % bavlna, 28 % polyamid, 8 % vlna, 4 % hedvábí, 3 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK