Puncochy livco corsetti louise

Pro vyhledávací frázi Puncochy livco corsetti louise jsme na našem vyhledávači našli 857 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Puncochy livco corsetti louise trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 857 produktů

Melitta 20 DEN punčochy - LivCo Corsetti 4-L

Melitta 20 DEN punčochy - LivCo Corsetti 4-L, Hladké, měkké samodržící punčochy s nepříliš širokou ozdobnou gumičkou na stehně. Černá s lehkým červeným akcentem. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Punčochy Kornelie Black 20 DEN - LivCo Corsetti 2-S

Punčochy Kornelie Black 20 DEN - LivCo Corsetti 2-S, Klasické černé samodržící punčochy z pružné a měkké příze. Na stehnech jsou zdobené pěknou krajkou. Tloušťka 20 DEN. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Punčochy Kornelie Black 20 DEN - LivCo Corsetti 4-L

Punčochy Kornelie Black 20 DEN - LivCo Corsetti 4-L, Klasické černé samodržící punčochy z pružné a měkké příze. Na stehnech jsou zdobené pěknou krajkou. Tloušťka 20 DEN. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Punčochy Kornelie Black 20 DEN - LivCo Corsetti 5-XL

Punčochy Kornelie Black 20 DEN - LivCo Corsetti 5-XL, Klasické černé samodržící punčochy z pružné a měkké příze. Na stehnech jsou zdobené pěknou krajkou. Tloušťka 20 DEN. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Punčochy Kornelie Black 20 DEN - LivCo Corsetti 6-XXL

Punčochy Kornelie Black 20 DEN - LivCo Corsetti 6-XXL, Klasické černé samodržící punčochy z pružné a měkké příze. Na stehnech jsou zdobené pěknou krajkou. Tloušťka 20 DEN. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Punčochy Kornelie White 20 DEN - LivCo Corsetti 2-S

Punčochy Kornelie White 20 DEN - LivCo Corsetti 2-S, Klasické bílé samodržící punčochy z pružné a měkké příze. Na stehnech jsou zdobené pěknou krajkou. Tloušťka 20 DEN. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Melitta 20 DEN punčochy - LivCo Corsetti 3-M

Melitta 20 DEN punčochy - LivCo Corsetti 3-M, Hladké, měkké samodržící punčochy s nepříliš širokou ozdobnou gumičkou na stehně. Černá s lehkým červeným akcentem. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Melitta 20 DEN Červené punčochy - LivCo Corsetti 2-S

Melitta 20 DEN Červené punčochy - LivCo Corsetti 2-S, Hladké samodržící punčochy v červené barvě. Horní část je podšitá silikonem, který zabraňuje padání punčoch. Zajímavý doplněk, který jste možná dosud neměli. Tloušťka 20DEN.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Melitta 20 DEN Červené punčochy - LivCo Corsetti 3-M

Melitta 20 DEN Červené punčochy - LivCo Corsetti 3-M, Hladké samodržící punčochy v červené barvě. Horní část je podšitá silikonem, který zabraňuje padání punčoch. Zajímavý doplněk, který jste možná dosud neměli. Tloušťka 20DEN.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Melitta 20 DEN Červené punčochy - LivCo Corsetti 4-L

Melitta 20 DEN Červené punčochy - LivCo Corsetti 4-L, Hladké samodržící punčochy v červené barvě. Horní část je podšitá silikonem, který zabraňuje padání punčoch. Zajímavý doplněk, který jste možná dosud neměli. Tloušťka 20DEN.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Vermina 20 DEN Tan punčochy - LivCo Corsetti 3-M

Vermina 20 DEN Tan punčochy - LivCo Corsetti 3-M, Na dotek měkké, ale přesto pevné punčochy na ramínka v tělové barvě. Na stehnech jsou zakončeny decentním vzorem. Tloušťka 20 DEN, složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Černé punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 3-M

Černé punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 3-M, Pásové punčochy s černými pruhy. Mega sexy, šíleně okouzlující. Tyč na zadní straně nohy i kolem stehna. Pozadí v béžové barvě. Tloušťka 20 DEN. Složení: 72 % polyamid, 13 % elastan, 15 % polypropylen.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Vermina 20 DEN Tan punčochy - LivCo Corsetti 4-L

Vermina 20 DEN Tan punčochy - LivCo Corsetti 4-L, Na dotek měkké, ale přesto pevné punčochy na ramínka v tělové barvě. Na stehnech jsou zakončeny decentním vzorem. Tloušťka 20 DEN, složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Černé punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 4-L

Černé punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 4-L, Pásové punčochy s černými pruhy. Mega sexy, šíleně okouzlující. Tyč na zadní straně nohy i kolem stehna. Pozadí v béžové barvě. Tloušťka 20 DEN. Složení: 72 % polyamid, 13 % elastan, 15 % polypropylen.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Černé punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 5-XL

Černé punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 5-XL, Pásové punčochy s černými pruhy. Mega sexy, šíleně okouzlující. Tyč na zadní straně nohy i kolem stehna. Pozadí v béžové barvě. Tloušťka 20 DEN. Složení: 72 % polyamid, 13 % elastan, 15 % polypropylen.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Červené punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 6-XXL

Červené punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 6-XXL, Pásové punčochy s červenými pruhy. Mega sexy, šíleně okouzlující. Tyč na zadní straně nohy i kolem stehna. Pozadí v béžové barvě. Tloušťka 20 DEN. Složení: 72 % polyamid, 13 % elastan, 15 % polypropylen.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Vermina 20 DEN Tan punčochy - LivCo Corsetti 2-S

Vermina 20 DEN Tan punčochy - LivCo Corsetti 2-S, Na dotek měkké, ale přesto pevné punčochy na ramínka v tělové barvě. Na stehnech jsou zakončeny decentním vzorem. Tloušťka 20 DEN, složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Černé punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 6-XXL

Černé punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 6-XXL, Pásové punčochy s černými pruhy. Mega sexy, šíleně okouzlující. Tyč na zadní straně nohy i kolem stehna. Pozadí v béžové barvě. Tloušťka 20 DEN. Složení: 72 % polyamid, 13 % elastan, 15 % polypropylen.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Červené punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 4-L

Červené punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 4-L, Pásové punčochy s červenými pruhy. Mega sexy, šíleně okouzlující. Tyč na zadní straně nohy i kolem stehna. Pozadí v béžové barvě. Tloušťka 20 DEN. Složení: 72 % polyamid, 13 % elastan, 15 % polypropylen.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Černé punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 2-S

Černé punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 2-S, Pásové punčochy s černými pruhy. Mega sexy, šíleně okouzlující. Tyč na zadní straně nohy i kolem stehna. Pozadí v béžové barvě. Tloušťka 20 DEN. Složení: 72 % polyamid, 13 % elastan, 15 % polypropylen.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Červené punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 2-S

Červené punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 2-S, Pásové punčochy s červenými pruhy. Mega sexy, šíleně okouzlující. Tyč na zadní straně nohy i kolem stehna. Pozadí v béžové barvě. Tloušťka 20 DEN. Složení: 72 % polyamid, 13 % elastan, 15 % polypropylen.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Červené punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 3-M

Červené punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 3-M, Pásové punčochy s červenými pruhy. Mega sexy, šíleně okouzlující. Tyč na zadní straně nohy i kolem stehna. Pozadí v béžové barvě. Tloušťka 20 DEN. Složení: 72 % polyamid, 13 % elastan, 15 % polypropylen.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Červené punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 5-XL

Červené punčochy Maramet Pudre - LivCo Corsetti 5-XL, Pásové punčochy s červenými pruhy. Mega sexy, šíleně okouzlující. Tyč na zadní straně nohy i kolem stehna. Pozadí v béžové barvě. Tloušťka 20 DEN. Složení: 72 % polyamid, 13 % elastan, 15 % polypropylen.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Maranea Béžové punčochy 20 DEN - LivCo Corsetti 2-S

Maranea Béžové punčochy 20 DEN - LivCo Corsetti 2-S, Nejnovější kolekce Livia Corsetti a okamžitě stylové, velmi ženské samodržící punčochy dostupné ve dvou barvách: béžové nebo černé. Punčochy se vyznačují krásnou ozdobou na stehně. Měkká, pružná příze. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Punčochy Mieva 15 Den White - LivCo Corsetti 2-S

Punčochy Mieva 15 Den White - LivCo Corsetti 2-S, Efekt Silky Touch pro dokonalé přilnutí k nozeJednotná barvaNeprojevuje se pod oblečením Baleno v krabičceBaleno v sáčkuK dispozici pouze punčochyZdobení na horní části punčochElastan: 9 %Polyamid: 89 %Polypropylen: 2%

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Punčochy Mieva 15 Den White - LivCo Corsetti 3-M

Punčochy Mieva 15 Den White - LivCo Corsetti 3-M, Efekt Silky Touch pro dokonalé přilnutí k nozeJednotná barvaNeprojevuje se pod oblečením Baleno v krabičceBaleno v sáčkuK dispozici pouze punčochyZdobení na horní části punčochElastan: 9 %Polyamid: 89 %Polypropylen: 2%

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Punčochy Mieva 15 Den White - LivCo Corsetti 4-L

Punčochy Mieva 15 Den White - LivCo Corsetti 4-L, Efekt Silky Touch pro dokonalé přilnutí k nozeJednotná barvaNeprojevuje se pod oblečením Baleno v krabičceBaleno v sáčkuK dispozici pouze punčochyZdobení na horní části punčochElastan: 9 %Polyamid: 89 %Polypropylen: 2%

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Punčochy Mieva 15 Den White - LivCo Corsetti 5-XL

Punčochy Mieva 15 Den White - LivCo Corsetti 5-XL, Efekt Silky Touch pro dokonalé přilnutí k nozeJednotná barvaNeprojevuje se pod oblečením Baleno v krabičceBaleno v sáčkuK dispozici pouze punčochyZdobení na horní části punčochElastan: 9 %Polyamid: 89 %Polypropylen: 2%

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Punčochy s pásem Celebina 20 Den - LivCo Corsetti 2-S

Punčochy s pásem Celebina 20 Den - LivCo Corsetti 2-S, Efekt Silky Touch pro dokonalé přilnutí k nozeHladká tkaninaJednotná barvaMěkká a vzdušná tkaninaNeprojevuje se pod oblečením Baleno v krabiciBaleno v sáčkuElastan: 10%Polyamid: 89 %Polypropylen: 1 %

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Punčochy s pásem Celebina 20 Den - LivCo Corsetti 3-M

Punčochy s pásem Celebina 20 Den - LivCo Corsetti 3-M, Efekt Silky Touch pro dokonalé přilnutí k nozeHladká tkaninaJednotná barvaMěkká a vzdušná tkaninaNeprojevuje se pod oblečením Baleno v krabiciBaleno v sáčkuElastan: 10%Polyamid: 89 %Polypropylen: 1 %

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Punčochy s pásem Celebina 20 Den - LivCo Corsetti 4-L

Punčochy s pásem Celebina 20 Den - LivCo Corsetti 4-L, Efekt Silky Touch pro dokonalé přilnutí k nozeHladká tkaninaJednotná barvaMěkká a vzdušná tkaninaNeprojevuje se pod oblečením Baleno v krabiciBaleno v sáčkuElastan: 10%Polyamid: 89 %Polypropylen: 1 %

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Atrami 60 DEN Cappucino punčochy - LivCo Corsetti 2-S

Atrami 60 DEN Cappucino punčochy - LivCo Corsetti 2-S, Neuvěřitelně módní punčochy do pasu z lehce lesklé příze v barvě cappuccino. Stehna s černým hladkým lemováním. Tyto punčochy se jistě stanou hvězdou večera (a jsou neuvěřitelně elegantní). Tloušťka 60 DEN. Složení: 35% polyamid, 32% polyester, 18% metalizovaná příze, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Atrami 60 DEN Cappucino punčochy - LivCo Corsetti 3-M

Atrami 60 DEN Cappucino punčochy - LivCo Corsetti 3-M, Neuvěřitelně módní punčochy do pasu z lehce lesklé příze v barvě cappuccino. Stehna s černým hladkým lemováním. Tyto punčochy se jistě stanou hvězdou večera (a jsou neuvěřitelně elegantní). Tloušťka 60 DEN. Složení: 35% polyamid, 32% polyester, 18% metalizovaná příze, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Atrami 60 DEN Cappucino punčochy - LivCo Corsetti 4-L

Atrami 60 DEN Cappucino punčochy - LivCo Corsetti 4-L, Neuvěřitelně módní punčochy do pasu z lehce lesklé příze v barvě cappuccino. Stehna s černým hladkým lemováním. Tyto punčochy se jistě stanou hvězdou večera (a jsou neuvěřitelně elegantní). Tloušťka 60 DEN. Složení: 35% polyamid, 32% polyester, 18% metalizovaná příze, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Punčochy s karmínovou rtěnkou - LivCo Corsetti 2-S

Punčochy s karmínovou rtěnkou - LivCo Corsetti 2-S, Pásové punčochy s potiskem polibků. Ozdoby jsou u kotníků, takže se skvěle hodí k botám na podpatku a vytvářejí zajímavý efekt. Na zadní straně nohavic je klasický sexy proužek. Tloušťka 20 DEN. Složení: 86 % polyamid, 12 % elastan, 2 % polypropylen.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Punčochy s karmínovou rtěnkou - LivCo Corsetti 4-L

Punčochy s karmínovou rtěnkou - LivCo Corsetti 4-L, Pásové punčochy s potiskem polibků. Ozdoby jsou u kotníků, takže se skvěle hodí k botám na podpatku a vytvářejí zajímavý efekt. Na zadní straně nohavic je klasický sexy proužek. Tloušťka 20 DEN. Složení: 86 % polyamid, 12 % elastan, 2 % polypropylen.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Punčochy s karmínovou rtěnkou - LivCo Corsetti 3-M

Punčochy s karmínovou rtěnkou - LivCo Corsetti 3-M, Pásové punčochy s potiskem polibků. Ozdoby jsou u kotníků, takže se skvěle hodí k botám na podpatku a vytvářejí zajímavý efekt. Na zadní straně nohavic je klasický sexy proužek. Tloušťka 20 DEN. Složení: 86 % polyamid, 12 % elastan, 2 % polypropylen.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Mura 20 DEN Černé punčochy - LivCo Corsetti 2-S

Mura 20 DEN Černé punčochy - LivCo Corsetti 2-S, Samodržící punčochy ozdobně zakončené na stehnech. Spodní část je klidná a hladká, v černé barvě, přičemž zadní část nohavice svádí k mírně lesklému, rovněž černému sexy proužku. Tílko se síťovinou, divoké a koketní. Tloušťka 20 DEN. Složení: 87 % polyamid, 12 % elastan, 1 % metalizovaná příze....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Mura 20 DEN Černé punčochy - LivCo Corsetti 3-M

Mura 20 DEN Černé punčochy - LivCo Corsetti 3-M, Samodržící punčochy ozdobně zakončené na stehnech. Spodní část je klidná a hladká, v černé barvě, přičemž zadní část nohavice svádí k mírně lesklému, rovněž černému sexy proužku. Tílko se síťovinou, divoké a koketní. Tloušťka 20 DEN. Složení: 87 % polyamid, 12 % elastan, 1 % metalizovaná příze....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Mura 20 DEN Černé punčochy - LivCo Corsetti 4-L

Mura 20 DEN Černé punčochy - LivCo Corsetti 4-L, Samodržící punčochy ozdobně zakončené na stehnech. Spodní část je klidná a hladká, v černé barvě, přičemž zadní část nohavice svádí k mírně lesklému, rovněž černému sexy proužku. Tílko se síťovinou, divoké a koketní. Tloušťka 20 DEN. Složení: 87 % polyamid, 12 % elastan, 1 % metalizovaná příze....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Maeve 20 DEN punčochy - LivCo Corsetti 4-L

Maeve 20 DEN punčochy - LivCo Corsetti 4-L, Svůdné černé punčochy určené na pásek, které se vyznačují ozdobnou červenou mašlí, jež zdobí stehna v podobě potisku. Fenomenální nabídka pro každou ženu, která se ráda cítí sexy... Tloušťka 20 DEN. Složení: 82 % polyamid, 14 % elastan, 4 % polypropylen.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Maeve 20 DEN punčochy - LivCo Corsetti 2-S

Maeve 20 DEN punčochy - LivCo Corsetti 2-S, Svůdné černé punčochy určené na pásek, které se vyznačují ozdobnou červenou mašlí, jež zdobí stehna v podobě potisku. Fenomenální nabídka pro každou ženu, která se ráda cítí sexy... Tloušťka 20 DEN. Složení: 82 % polyamid, 14 % elastan, 4 % polypropylen.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Maeve 20 DEN punčochy - LivCo Corsetti 3-M

Maeve 20 DEN punčochy - LivCo Corsetti 3-M, Svůdné černé punčochy určené na pásek, které se vyznačují ozdobnou červenou mašlí, jež zdobí stehna v podobě potisku. Fenomenální nabídka pro každou ženu, která se ráda cítí sexy... Tloušťka 20 DEN. Složení: 82 % polyamid, 14 % elastan, 4 % polypropylen.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochy Audrey - černá - S/M

Dámské punčochy Audrey LivCo - hladké punčochy - k podvazkovému pásu - zakončené černou krajkou

Více informací
Dostupnost: skladem

Punčochy s mašlí 20 Den - LivCo Corsetti 2-S

Punčochy s mašlí 20 Den - LivCo Corsetti 2-S, Efekt Silky Touch pro dokonalé přilnutí k nozeHorní část se silikonovou podporouŠněrovací horní částMěkká a vzdušná tkaninaNeprojevuje se pod oblečením Baleno v krabičceBaleno v sáčkuSamodržící punčochyJemný vzorElastan: 9 %Polyamid: 89 %Polypropylen: 2%

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Punčochy s mašlí 20 Den - LivCo Corsetti 3-M

Punčochy s mašlí 20 Den - LivCo Corsetti 3-M, Efekt Silky Touch pro dokonalé přilnutí k nozeHorní část se silikonovou podporouŠněrovací horní částMěkká a vzdušná tkaninaNeprojevuje se pod oblečením Baleno v krabičceBaleno v sáčkuSamodržící punčochyJemný vzorElastan: 9 %Polyamid: 89 %Polypropylen: 2%

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Punčochy s mašlí 20 Den - LivCo Corsetti 4-L

Punčochy s mašlí 20 Den - LivCo Corsetti 4-L, Efekt Silky Touch pro dokonalé přilnutí k nozeHorní část se silikonovou podporouŠněrovací horní částMěkká a vzdušná tkaninaNeprojevuje se pod oblečením Baleno v krabičceBaleno v sáčkuSamodržící punčochyJemný vzorElastan: 9 %Polyamid: 89 %Polypropylen: 2%

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Rimiani 20 DEN Černé punčochy - LivCo Corsetti 2-S

Rimiani 20 DEN Černé punčochy - LivCo Corsetti 2-S, Vaše nohy v nich budou svádět a lákat... Černé, do pasu, s krásným akcentem na stehnech v podobě lehce lesklých ozdob. Objednejte si je a budete vypadat elegantně a nadpozemsky sexy... Složení: 87 % polyamid, 12 % elastan, 1 % metalizovaná příze.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Rimiani 20 DEN Černé punčochy - LivCo Corsetti 3-M

Rimiani 20 DEN Černé punčochy - LivCo Corsetti 3-M, Vaše nohy v nich budou svádět a lákat... Černé, do pasu, s krásným akcentem na stehnech v podobě lehce lesklých ozdob. Objednejte si je a budete vypadat elegantně a nadpozemsky sexy... Složení: 87 % polyamid, 12 % elastan, 1 % metalizovaná příze.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Rimiani 20 DEN Černé punčochy - LivCo Corsetti 4-L

Rimiani 20 DEN Černé punčochy - LivCo Corsetti 4-L, Vaše nohy v nich budou svádět a lákat... Černé, do pasu, s krásným akcentem na stehnech v podobě lehce lesklých ozdob. Objednejte si je a budete vypadat elegantně a nadpozemsky sexy... Složení: 87 % polyamid, 12 % elastan, 1 % metalizovaná příze.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Vermina 20 DEN Tan punčochy - LivCo Corsetti 2-S

Na dotek měkké, ale přesto pevné punčochy na ramínka v tělové barvě. Na stehnech jsou zakončeny decentním vzorem. Tloušťka 20 DEN, složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Vermina 20 DEN Tan punčochy - LivCo Corsetti 3-M

Na dotek měkké, ale přesto pevné punčochy na ramínka v tělové barvě. Na stehnech jsou zakončeny decentním vzorem. Tloušťka 20 DEN, složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Vermina 20 DEN Tan punčochy - LivCo Corsetti 4-L

Na dotek měkké, ale přesto pevné punčochy na ramínka v tělové barvě. Na stehnech jsou zakončeny decentním vzorem. Tloušťka 20 DEN, složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Punčochy Indar 20 DEN - LivCo Corsetti L/XL

Černé páskové punčochy zdobené květinovým dekorem na stehnech. Klasicky krásná linie, která se hodí prakticky ke všemu. Složení: 90 % polyamid, 10 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Punčochy Kornelie Light Natural - LivCo Corsetti 2-S

Klasické béžové samodržící punčochy z pružné a měkké příze. Na stehnech jsou zdobené pěknou krajkou. Barva Světlo Přírodní. Tloušťka 20 DEN. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Punčochy Kornelie Light Natural - LivCo Corsetti 3-M

Klasické béžové samodržící punčochy z pružné a měkké příze. Na stehnech jsou zdobené pěknou krajkou. Barva Světlo Přírodní. Tloušťka 20 DEN. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Punčochy Kornelie Light Natural - LivCo Corsetti 4-L

Klasické béžové samodržící punčochy z pružné a měkké příze. Na stehnech jsou zdobené pěknou krajkou. Barva Světlo Přírodní. Tloušťka 20 DEN. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Punčochy Kornelie Black 20 DEN - LivCo Corsetti 2-S

Klasické černé samodržící punčochy z pružné a měkké příze. Na stehnech jsou zdobené pěknou krajkou. Tloušťka 20 DEN. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Punčochy Kornelie Black 20 DEN - LivCo Corsetti 5-XL

Klasické černé samodržící punčochy z pružné a měkké příze. Na stehnech jsou zdobené pěknou krajkou. Tloušťka 20 DEN. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Punčochy Kornelie Black 20 DEN - LivCo Corsetti 6-XXL

Klasické černé samodržící punčochy z pružné a měkké příze. Na stehnech jsou zdobené pěknou krajkou. Tloušťka 20 DEN. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podobné fráze: puncochy rosetta livco corsetti l xl cerna | podvazkove puncochy livco corsetti rosalia | puncochy campbell livco corsetti cerna s l | puncochy giorgia livco corsetti l xl bila | puncochy holly livco corsetti cerna s m | eroticke puncochy livco corsetti vandita | livco corsetti modni puncochy mura black 2 | sheila puncochy livco corsetti s l | livco corsetti modni puncochy mura black 3 | puncochy miraneit livco corsetti s l | puncochy sheila livco corsetti cerna s l | puncochy audrey livco corsetti s m | puncochy perry livco corsetti l xl | cerne puncochy marijsen livco corsetti s m | svudne puncochy livco corsetti perry | damske puncochy livco corsetti nora cerne | puncochy niram livco corsetti l xl | livco corsetti modni puncochy lamean black | livco corsetti modni puncochy mura black 4 | livco corsetti modni puncochy lostam black | puncochy audrey livco corsetti cerna s m | puncochy audrey livco corsetti l xl | cerne puncochy giorgia livco corsetti s m | puncochy livco corsetti durdonata | damske puncochy livco corsetti rosetta s m | puncochy durdonata livco corsetti cerna m | rafinovane puncochy livco corsetti dionena | puncochy fenne cerne livco corsetti | puncochy durdonata livco corsetti m cerna | livco corsetti puncochy sukne paquita | sitovane puncochy mabella livco corsetti | eroticke puncochy livco corsetti leda | puncochy audrey livco corsetti cerna l xl | miradia puncochy bezove livco corsetti 2 s | puncochy fenne cerne livco corsetti s 

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK