Recepty z jednoho hrnce
Pro vyhledávací frázi Recepty z jednoho hrnce jsme na našem vyhledávači našli 938 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Recepty z jednoho hrnce trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Zelenina z jednoho hrnce
Poznejte delikátní tajemství přípravy zeleniny v jednom hrnci! ***** Vaření v jednom hrnci je univerzální a jednoduché, přesto můžete připravit chutný pokrm přesně podle svého gusta. ať už jde o zeleninový guláš, sytou polévku, výživnou omáčku nebo sladkou snídani. Jídla z pár ingerediencí jsou hotová za chvíli... a ani nebudete muset umývat moc nádobí. ***** V knize najd...
Více informacíZelenina z jednoho hrnce
Poznejte delikátní tajemství přípravy zeleniny v jednom hrnci! ***** Vaření v jednom hrnci je univerzální a jednoduché, přesto můžete připravit chutný pokrm přesně podle svého gusta. ať už jde o zeleninový guláš, sytou polévku, výživnou omáčku nebo sladkou snídani. Jídla z pár ingerediencí jsou hotová za chvíli... a ani nebudete muset umývat moc nádobí. ***** V knize najd...
Více informacíZelenina z jednoho hrnce - Dominika Wójciak
<p>Poznejte delikátní tajemství přípravy zeleniny v jednom hrnci! ***** Vaření v jednom hrnci je univerzální a jednoduché, přesto můžete připravit chutný pokrm přesně podle svého gusta. ať už jde o zeleninový guláš, sytou polévku, výživnou omáčku nebo sladkou snídani. Jídla z pár ingerediencí jsou hotová za chvíli... a ani nebudete muset umývat moc nádobí. ***** V k...
Více informacíZelenina z jednoho hrnce - Dominika Wójciak
Anotace: Poznejte delikátní tajemství přípravy zeleniny v jednom hrnci!*****Vaření v jednom hrnci je univerzální a jednoduché, přesto můžete připravit chutný pokrm přesně podle svého gusta. ať už jde o zeleninový guláš, sytou polévku, výživnou omáčku nebo sladk...
Více informacíSonnentor Koření na jídla z jednoho hrnce BIO 50 g
Sonnentor Koření na jídla z jednoho hrnce BIO 50 g kořenící přípravek bio Pokrmy z jednoho hrnce jsou neuvěřitelně rozmanité. Stejně tak ingredience, kterými je můžeme dochutit. S tím správným kořením dodáte šmrnc dušenému masu i zelenině. Složení: Šalvěj bio, Kurkuma bio, Bedrník obecný bio, Česnek bio, Bazalka bio, Mateřídouška bio, Chil...
Více informacíSonnentor Bio Koření na jídla z jednoho hrnce 50g
Pokrmy z jednoho hrnce jsou neuvěřitelně rozmanité. Stejně tak ingredience, kterými je můžeme dochutit. Složení: šalvěj bio, kurkuma bio, bedrník bio, česnek bio, bazalka bio, mateřídouška bio, chilli bio, zázvor bio, echinacea bio Obsah: 50 g Země původu: Rakousko Bio Koření na jídla z jednoho hrnce Sonnentor 50g od výrobce Sonnentor v kategorii Potraviny | Koření a jeji...
Více informacíMami, mám hlad - Recepty pro děti do jednoho roku
Docházejí vám nápady, co připravit svému děťátku k jídlu, a hledáte inspiraci pro každodenní vaření? Tato kniha vás provede pestrým světem příkrmů pro děti do jednoho roku. Najdete zde rady, jak na rychlé a zdravé vaření z běžně dostupných surovin, i autorčiny zkušenosti s přípravou jídel pro malé dítě. Recepty jsou přehledně uspořádány podle věku dítěte a většina z nich ...
Více informacíNejjednodušší recepty
Kniha Nejjednodušší recepty pro každý den je nezbytným průvodcem pro ty, kteří chtějí pokračovat v Nejjednodušším plánu na 29 dní, zhubnout další kg, usnadnit si vaření a cítit se lépe. Jsou to jednoduše připravená jídla ze surovin, které vždy najdete doma - to nejsnadnější, co lze ve zdravé kuchyni a z pár surovin vyko...
Více informacíDivočák - Recepty z kančího masa
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy. Ka...
Více informacíMami, mám hlad - Recepty pro děti do jednoho roku - Šmíd Winterová Jana
Docházejí vám nápady, co připravit svému děťátku k jídlu, a hledáte inspiraci pro každodenní vaření? Tato kniha vás provede pestrým světem příkrmů pro děti do jednoho roku. Najdete zde rady, jak na rychlé a zdravé vaření z běžně dostupných surovin, i autorčiny zkušenosti s přípravou jídel pro malé dítě. Recepty jsou přehledně uspořádány podle věku dítěte a většina z nich...
Více informacíMami, mám hlad - Recepty pro děti do jednoho roku - Winterová Jana Šmíd
<p></p><p> <strong>Docházejí vám nápady, co připravit svému děťátku k jídlu, a hledáte inspiraci pro každodenní vaření? </strong></p> <p> Tato kniha vás provede pestrým světem příkrmů pro děti do jednoho roku. Najdete zde rady, jak na rychlé a zdravé vaření z běžně dostupných surovin, i autorčiny zkušenosti s přípravou jídel pro...
Více informacíMami, mám hlad: Recepty pro děti do jednoho roku (978-80-271-1703-1)
Kniha - autor Winterová Jana Šmíd, 168 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá, doprava zdarma s AlzaPlus+ Recepty pro děti do jednoho rokuDocházejí vám nápady, co připravit svému děťátku k jídlu, a hledáte inspiraci pro každodenní vaření?Tato kniha vás provede pestrým světem příkrmů pro děti do jednoho roku. Najdete zde rady, jak na rychlé a zdravé vaření z běžně dostup...
Více informacíMami, mám hlad - Recepty pro děti do jednoho roku - Winterová Jana Šmíd
Anotace: Docházejí vám nápady, co připravit svému děťátku k jídlu, a hledáte inspiraci pro každodenní vaření?Tato kniha vás provede pestrým světem příkrmů pro děti do jednoho roku. Najdete zde rady, jak na rychlé a zdravé vaření z běžně dostupných surovi...
Více informacíNejjednodušší recepty - Tomáš Kosačík
Kniha **Nejjednodušší recepty** pro každý den je nezbytným průvodcem pro ty, kteří chtějí pokračovat v Nejjednodušším plánu na 29 dní, zhubnout další kg, usnadnit si vaření a cítit se lépe. Jsou to jednoduše připravená jídla ze surovin, které vždy najdete doma - to nejsnadnější, co lze ve zdravé kuchyni a z pár surovin vykouzlit! U většiny receptů trvá příprava jen 30 min...
Více informacíDivočák - recepty z kančího masa - Mikael Axell
<p>Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké vý...
Více informacíTradice lidové zvyky a recepty
V knize _Tradice_ s podtitulem _Lidové zvyky a recepty_ spojily síly časopisy _Venkov & styl_, který už více než deset let přináší svým čtenářům spoustu reportáží o našich tradicích a zvycích, a Apetit, jenž téměř po dvě desetiletí nabízí inspiraci pro všechny, kteří rádi dobře jedí a vědí, že domácí pohoda se odvíjí od dobrého jídla a společného posezení u jednoho stolu....
Více informacíTradice - Lidové zvyky a recepty
<p>V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým čtenářům spoustu reportáží o našich tradicích a zvycích, a Apetit, jenž téměř po dvě desetiletí nabízí inspiraci pro všechny, kteří rádi dobře jedí a vědí, že domácí pohoda se odvíjí od dobrého jídla a společného posezení u jed...
Více informacíTradice - Lidové zvyky a recepty
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým čtenářům spoustu reportáží o našich tradicích a zvycích, a Apetit, jenž téměř po dvě desetiletí nabízí inspiraci pro všechny, kteří rádi dobře jedí a vědí, že domácí pohoda se odvíjí od dobrého jídla a společného posezení u jednoho stolu. Zvyky...
Více informacíTradice lidové zvyky a recepty
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým čtenářům spoustu reportáží o našich tradicích a zvycích, a Apetit, jenž téměř po dvě desetiletí nabízí inspiraci pro všechny, kteří rádi dobře jedí a vědí, že domácí pohoda se odvíjí od dobrého jídla a společného posezení u jednoho stolu. Zvyk...
Více informacíŘecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)
Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná těch nejlepších řeckých specialit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol - najdete v nich všechno od receptů na oblíbené mezze (předkrmy - plněné vinné listy, pomazánku z pečeného lilku, marinovaný sýr feta), přes jídla se zeleninou (svěží saláty, p...
Více informacíŘecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)
<p></p><p> Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná těch nejlepších řeckých specialit.</p> <p> Kniha je rozdělena do šesti kapitol - najdete v nich všechno od receptů na oblíbené mezze (předkrmy - plněné vinné listy, pomazánku z pečeného lilku, marinovaný ...
Více informacíAbecední databáze úspěšných receptů i z pomalého hrnce - Zdeněk Brýdl e-kniha
Rozsáhlá databáze více než 2000 receptů z celého světa, které rozšíří rozsah vašeho kulinářského umění i z pomalého hrnce. Recepty mají unikátní zápis uzpůsobený pro stručný zápis a celkovou přehlednost.
Více informacíServírovací stojan na 3 litinové hrnce mini černý Staub
Dřevěný servírovací stojan na 3 litinové mini hrnce typu "Cocotte" francouzského výrobce Staub v černé barvě využijete pro stylové a zároveň praktické a bezpečné servírování pokrmů z mini hrnců téže značky o průměru 10 cm. Dřevěný stojan na první pohled zaujme svým vkusným designem, který krásně ladí s jakýmkoli stylem prostírání a vybavení vaší...
Více informacíAbecední databáze úspěšných receptů i z pomalého hrnce (999-00-037-1679-8)
Elektronická kniha - autor Zdeněk Brýdl, česky Rozsáhlá databáze více než 2000 receptů z celého světa, které rozšíří rozsah vašeho kulinářského umění i z pomalého hrnce. Recepty mají unikátní zápis uzpůsobený pro stručný zápis a celkovou přehlednost. Před začátkem databáze receptů jsou uvedeny některé důležité zásady zdravého stravování a informace o důležitých potravin...
Více informacíDivočák - Recepty z kančího masa - Axell Mikael, Ernsth Frida,
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy. Ka...
Více informacíDivočák - Recepty z kančího masa - Mikael Axell; Frida Ernsth
Anotace: Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového ...
Více informacíU jednoho stolu s masem i bez masa
Vařit při jednom pro toho, kdo si potrpí na maso, ale i kdo ho z nějakého důvodu nechce? S naší ojedinělou kuchařkou to nebude žádný problém! Kniha vychází z myšlenky tolerantního flexiteriánství, kdy jídlo má být pro všechny příjemným zážitkem. Proto nabízí recepty, které umožňují, aby se kuchař neschvátil a všichni, kteří se sejdou u společného stolu, se výborně najedli...
Více informacíU jednoho stolu s masem i bez masa
Vařit při jednom pro toho, kdo si potrpí na maso, ale i kdo ho z nějakého důvodu nechce? S naší ojedinělou kuchařkou to nebude žádný problém! Kniha vychází z myšlenky tolerantního flexiteriánství, kdy jídlo má být pro všechny příjemným zážitkem. Proto nabízí recepty, které umožňují, aby se kuchař neschvátil a všichni, kteří se sejdou u společného stolu, se výborně najedl...
Více informacíU jednoho stolu s masem i bez masa - Jana Trundová
<p>Vařit při jednom pro toho, kdo si potrpí na maso, ale i kdo ho z nějakého důvodu nechce? S naší ojedinělou kuchařkou to nebude žádný problém! Kniha vychází z myšlenky tolerantního flexiteriánství, kdy jídlo má být pro všechny příjemným zážitkem. Proto nabízí recepty, které umožňují, aby se kuchař neschvátil a všichni, kteří se sejdou u společného stolu, se výbor...
Více informacíTradice - Lidové zvyky a recepty - Burda
Anotace: V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým čtenářům spoustu reportáží o našich tradicích a zvycích, a Apetit, jenž téměř po dvě desetiletí nabízí inspi...
Více informacíJak jíme zdravě v zimě: Průvodce zdravou zimou s 90 sezónními recepty - kolektiv autorů
Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě a Jak jíme zdravě na podzim se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek propojujících sezónnost se zdravým stravováním. Pomocí kuchařky si sestavíte jídelníček nebo plán na vaření pro celou rodinu tak, aby byla vaše strava...
Více informacíJak jíme zdravě v zimě: Průvodce zdravou zimou s 90 sezónními recepty
Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě a Jak jíme zdravě na podzim se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek propojujících sezónnost se zdravým stravováním. Pomocí kuchařky si sestavíte jídelníček nebo plán na vaření pro celou rodinu tak, aby byla vaše strava ...
Více informacíJak jíme zdravě v zimě: Průvodce zdravou zimou s 90 sezónními recepty - autorů kolektiv
<p>Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě a Jak jíme zdravě na podzim se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek propojujících sezónnost se zdravým stravováním. Pomocí kuchařky si sestavíte jídelníček nebo plán na vaření pro celou rodinu tak, aby byla va...
Více informacíŘecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná těch nejlepších řeckých specialit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol - najdete v nich všechno od receptů na oblíbené mezze ...
Více informacíJak jíme zdravě v zimě: Průvodce zdravou zimou s 90 sezónními recepty - Fitrecepty
Anotace: Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě a Jak jíme zdravě na podzim se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek propojujíc&iacu...
Více informacíKELA Napařovací vložka do hrnce 20 cm nerez FLAVORIA KL-10192
- napařovací vložka pro vaření v páře, která zajistí šetrnou přípravu zeleniny, brambor, knedlíků, atd - ušlechtilá nerezová ocel v nejvyšší kvalitě 18/10 - vynikající vlastnosti pro vaření - tvarově stálé nádobí s pevnou konstrukcí, které lze hodně rozpálit - pevné nýtované rukojeti, bez vnitřních spojů - nádobí Flavoria je ze zcela hygienických materiálů a neobsahuje žá...
Více informacíKELA Napařovací vložka do hrnce 20 cm nerez FLAVORIA KL-10192
- napařovací vložka pro vaření v páře, která zajistí šetrnou přípravu zeleniny, brambor, knedlíků, atd - ušlechtilá nerezová ocel v nejvyšší kvalitě 18/10 - vynikající vlastnosti pro vaření - tvarově stálé nádobí s pevnou konstrukcí, které lze hodně rozpálit - pevné nýtované rukojeti, bez vnitřních spojů - nádobí Flavoria je ze zcela hygienic...
Více informacíDivočák - Recepty z kančího masa Jan Vašut s.r.o.
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy. Ka...
Více informacíU jednoho stolu s masem i bez masa (978-80-88406-55-6)
Kniha - 151 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Vařit při jednom pro toho, kdo si potrpí na maso, ale i kdo ho z nějakého důvodu nechce? S naší ojedinělou kuchařkou to nebude žádný problém! Kniha vychází z myšlenky tolerantního flexiteriánství, kdy jídlo má být pro všechny příjemným zážitkem. Proto nabízí recepty, které umožňují, aby se kuchař neschvátil a všichni,...
Více informacíKuchařka syrové stravy - Recepty pro zdraví a dlouhověkost
Živá strava pro zdraví a dlouhověkost Nyní se můžete radovat ze všech blahodárných účinků, které s sebou stravování založené na přijímání čerstvých plodin přináší, a zároveň si pochutnávat na výborných jídlech. V této nádherné knize vám Doreen Virtue a Jenny Ross prozradí stovky receptů a tipů na gurmánské pokrmy, všechny vyrobené čistě ze syrového ovoce, zeleniny a ořech...
Více informacíKuchařka syrové stravy - Recepty pro zdraví a dlouhověkost - Jenny Ross
<p></p><p> Živá strava pro zdraví a dlouhověkost.</p> <p> Nyní se můžete radovat ze všech blahodárných účinků, které s sebou stravování založené na přijímání čerstvých plodin přináší, a zároveň si pochutnávat na výborných jídlech. V této nádherné knize vám Doreen Virtue a Jenny Ross prozradí stovky receptů a tipů na gurmánské pokrmy, všechn...
Více informacíU jednoho stolu s masem i bez masa - Trundová Jana, Kortus Martin
Anotace: Vařit při jednom pro toho, kdo si potrpí na maso, ale i kdo ho z nějakého důvodu nechce? S naší ojedinělou kuchařkou to nebude žádný problém! Kniha vychází z myšlenky tolerantního flexiteriánství, kdy jídlo má být pro všechny příjemn&ya...
Více informacíNejjednodušší recepty - Tomáš Kosačík - 148 x 210 mm, Sleva 70%
Pár běžných surovin a výborné zdravé jídlo je na stole. 116 nejlepších kombinací pro každý den Kniha Nejjednodušší recepty pro každý den je nezbytným průvodcem pro ty, kteří chtějí pokračovat v Nejjednodušším plánu na 29 dní, zhubnout další kg, usnadnit si vaření a cítit se lépe. Jsou to jednoduše připravená jídla ze surovin, které vždy najdete doma. To nejsnadnější, co...
Více informacíNejjednodušší recepty - Mgr. Tomáš Kosačík & Ing. Lucie Kosačíková
Kniha Nejjednodušší recepty pro každý den je nezbytným průvodcem pro ty, kteří chtějí pokračovat v Nejjednodušším plánu na 29 dní, zhubnout další kg, usnadnit si vaření a cítit se lépe. Jsou to jednoduše připravená jídla ze surovin, které vždy najdete doma - to nejsnadnější, co lze ve zdravé kuchyni a z pár surovin vykouzlit! U většiny receptů trvá příprava jen 30 minut. ...
Více informacíVaříme pro batolata - Zdravé recepty pro maminku a dítě - Dagmar Von Cramm
<p>Uvařit rychle, zdravě a tak, aby jídlo bylo vhodné i pro dítě? A navíc tak, aby chutnalo i dospělému? Ano, jde to a je to mnohem jednodušší, než byste si mysleli. Vaše dítě totiž nepotřebuje hlavní jídlo vařit zvlášť, protože už zhruba v půl roce může jíst většinu toho, co jíte vy. V první kapitole této knihy najdete recepty, které jsou vhodné pro děti od 5. měsí...
Více informacíVaříme pro batolata - Zdravé recepty pro maminku a dítě - von Cramm Dagmar
Uvařit rychle, zdravě a tak, aby jídlo bylo vhodné i pro dítě? A navíc tak, aby chutnalo i dospělému? Ano, jde to a je to mnohem jednodušší, než byste si mysleli. Vaše dítě totiž nepotřebuje hlavní jídlo vařit zvlášť, protože už zhruba v půl roce může jíst většinu toho, co jíte vy. V první kapitole této knihy najdete recepty, které jsou vhodné pro děti od 5. měsíce. Dětsk...
Více informacíPéct dokáže každý: Recepty, které snadno zvládnete a zkombinujete (978-80-242-6992-4)
Kniha - autor Dominique Ansel, 352 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S´More nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po celém světě. V této kuchařce poprvé uvádí svoje jednoduché, ověřené, základní...
Více informacíKuchařka syrové stravy: Recepty pro zdraví a dlouhověkost (978-80-7336-738-1)
Kniha - autor Doreen Virtue, 174 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Živá strava pro zdraví a dlouhověkost. Nyní se můžete radovat ze všech blahodárných účinků, které s sebou stravování založené na přijímání čerstvých plodin přináší, a zároveň si pochutnávat na výborných jídlech. V této nádherné knize vám Doreen Virtue a Jenny Ross prozradí stovky receptů a t...
Více informacíVaříme pro batolata - Zdravé recepty pro maminku a dítě - Dagmar von Cramm
Anotace: Uvařit rychle, zdravě a tak, aby jídlo bylo vhodné i pro dítě? A navíc tak, aby chutnalo i dospělému? Ano, jde to a je to mnohem jednodušší, než byste si mysleli. Vaše dítě totiž nepotřebuje hlavní jídlo vařit zvlášť, protože už zhruba v půl roce může jíst vě...
Více informacíTradice lidové zvyky a recepty: Čtyři roční období ve zvycích a obyčejích a především v dobrém jídle (978-80-88409-60-1)
Kniha - 192 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým čtenářům spoustu reportáží o našich tradicích a zvycích, a Apetit, jenž téměř po dvě desetiletí nabízí inspiraci pro všechny, kteří rádi dobře jedí a vědí, že domácí pohoda se odvíjí od dob...
Více informacíZdraví z pralesa
Mgr. Ludmila Škrabáková vystudovala obecnou antropologii na Fakultě humanitních studií Univerzity Karlovy, kde je v současné době doktorandkou. Učarovala jí amazonská džungle, kam se od svého prvního výzkumu k bakalářské práci neustále vrací. Zajímá ji život místních lidí v podmínkách největší biodiverzity a přírodního bohatství a zároveň jednoho z nejobtížnějších prostře...
Více informacíZdraví z pralesa - Ludmila Škrabáková
Mgr. Ludmila Škrabáková vystudovala obecnou antropologii na Fakultě humanitních studií Univerzity Karlovy, kde je v současné době doktorandkou. Učarovala jí amazonská džungle, kam se od svého prvního výzkumu k bakalářské práci neustále vrací. Zajímá ji život místních lidí v podmínkách největší biodiverzity a přírodního bohatství a zároveň jednoho z nejobtížnějších prostře...
Více informacíZDRAVÍ Z PRALESA - Ludmila Škrabáková
Anotace: Mgr. Ludmila Škrabáková vystudovala obecnou antropologii na Fakultě humanitních studií Univerzity Karlovy, kde je v současné době doktorandkou. Učarovala jí amazonská džungle, kam se od svého prvního výzkumu k bakalářské práci neustále vrací. Zajímá ji život místních lidí v podmínkách největší biodiverzity a přírodního bohatství a zároveň jednoho z nejobtížnější...
Více informacíGRIZLY Mouka z červené čočky 500 g
GRIZLY Mouka z červené čočky 500 g Mouka z červené čočky by ve vaší kuchyni určitě měla mít své místo. Obsahuje totiž mnoho důležitých živin, jakými jsou třeba železo, draslík, hořčík nebo vitamíny skupiny B. Navíc je přirozeně bezlepková, takže ji celiaci mohou využít jako náhradu klasické pšeničné mouky. Mouka z červené čočky se také vyznačuje vysokým obsahem rost...
Více informacíZdraví z pralesa - Léčivé rostliny Amazonie
Mgr. Ludmila Škrabáková vystudovala obecnou antropologii na Fakultě humanitních studií Univerzity Karlovy, kde je v současné době doktorandkou. Učarovala jí amazonská džungle, kam se od svého prvního výzkumu k bakalářské práci neustále vrací. Zajímá ji život místních lidí v podmínkách největší biodiverzity a přírodního bohatství a zároveň jednoho z nejobtížnějších prostře...
Více informacíDivočák: ecepty z kančího masa (978-80-7541-323-9)
Kniha - autor Mikael Axell; Frida Ernsth, 144 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této ...
Více informacíViva la vida!: aneb Žhavá jízda z Mexika až do Chile (978-80-87575-44-4)
Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek - kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky. V kuchařce tak najdete přes 100 receptů - to nejlepší ze žhavé kuchyně Mexika, recepty na argentinská grilovaná mas...
Více informací7krát jinak - Snadné nápady z vašich oblíbených surovin - Jamie Oliver
<p>Hledáte novou inspiraci? Jamie má něco pro vás. Oslavu 18 nejoblíbenějších surovin ve více než 120 receptech na hitovky s maximem chuti a minimem úsilí.</p> <p>Poskytne vám nápady ze surovin, kterými plníte nákupní košíky týden co týden a pak z nich dokola vaříte pár receptů. Jamie vás ale vyzbrojí novými oblíbenci, co dobře fungují! Seznamy surovin n...
Více informacíPodobné fráze: recepty zo zivota 1 | recepty zo zivota 5 | recepty zo zivota 9 | recepty zo zivota 6 | recepty z valasska | recepty z konopi | recepty pro zdravi | recepty pro zivot | recepty z dovolene | recepty z ulice | recepty za babku | svedectvi jednoho zivota | pribeh jednoho zivota e book | nejlevnejsi dve z jednoho testa 3 | zakon jednoho saunders ashley | z jednoho dve marta ottova | kolibri vylety z jednoho do peti | popis jednoho zapasu dvd | kafka franz popis jednoho zapasu | vanoce jednoho kluka z walesu | marta ottova z jednoho dve | z jednoho dve ottova marta | popis jednoho zapasu kafka franz | popis jednoho zapisu jakub ceska | popis jednoho zapisu josef fulka | milostny pribeh jednoho zivota | zakon jednoho ashley saunders | lahodna jidla z jednoho plechu | popis jednoho zapasu franz kafka | z jednoho klubka neuveden | jednoho krasneho dne semi zarhin | houpadlo pro jednoho male zlute | popis jednoho zapasu vysehrad | citliva zpoved jednoho blazna | keramicke hrnce na zeli