Recepty ze zameckych kuchyni
Pro vyhledávací frázi Recepty ze zameckych kuchyni jsme na našem vyhledávači našli 849 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Recepty ze zameckych kuchyni trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Faro Sada 3 kuchyňských utěrek Kuke Breakfast 014 40x60 cm růžová
Chybí vaší kuchyni pořádná dávka zábavy? Pak je pro vás sada kuchyňských utěrek Breakfast jako stvořená! První utěrka má motiv ,,Food is my best friend" a je pro ty, kteří si užívají každou chvíli strávenou v kuchyni. Je to jako mít nejlepšího kamaráda, který vás podporuje při vašich cukrářských zázracích. Ať už vaříte, pečete nebo jen experimentujete s novými recepty, ...
Více informacíJahody
Jahody jsou zkrátka božské. Omamně voní, jsou šťavnaté, sladké a nádherné na pohled. Už to je předurčuje k tomu, že je budou milovat davy. Navíc existuje tolik možností, jak si jahody užít! Naše kuchařka vás snadno přesvědčí, že jejich potenciál je téměř nevyčerpatelný. Jahody jednoduše milujeme! Jejich chuť nás vrátí do dětství i přenese do exkluzivních cukráren. Přestož...
Více informacíJak se vařívalo dříve a jak dnes, 4. díl: P–Š (978-80-748-2204-9)
Elektronická kniha ze série Jak se vařívalo dříve a jak dnes, autor Jaroslav Vašák, 330 stran Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často pinelky, ošlejch či kardy? Myslíte, že ne? Nedáte s...
Více informacíJak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž (978-80-748-2219-3)
Elektronická kniha ze série Jak se vařívalo dříve a jak dnes, autor Jaroslav Vašák, 290 stran Jedná se již o pátý díl oblíbené kuchařky Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, ...
Více informacíJak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž (978-80-748-2222-3)
Elektronická kniha ze série Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, autor Jaroslav Vašák, 1460 stran Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, hlavatici či prezle? Zpejchnete cibuli? My...
Více informacíJak se vařívalo dříve a jak dnes, 2. díl: H–K (978-80-748-2189-9)
Elektronická kniha ze série Jak se vařívalo dříve a jak dnes, autor Jaroslav Vašák, 364 stran Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť? Myslíte, že ne? Nedáte si čas ...
Více informacíJahody (978-80-88409-03-8)
Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jahody jsou zkrátka božské. Omamně voní, jsou šťavnaté, sladké a nádherné na pohled. Už to je předurčuje k tomu, že je budou milovat davy. Navíc existuje tolik možností, jak si jahody užít! Naše kuchařka vás snadno přesvědčí, že jejich potenciál je téměř nevyčerpatelný. Jahody jednoduše milujeme! Jejich chuť nás vrátí ...
Více informacíKoření (Edice Apetit)
<p></p><p> Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru.</p> <p> V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantněj...
Více informacíKnedlíky, noky & omáčky
Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční omáčky… Už se vám sbíhají sliny? Novinka z Edice Apetit Knedlíky, noky & omáčky. Co by byly knedlíky a noky bez pořádných omáček? Stejně jako na talíři se setkávají také v naší nové kuchařce. Vybrali jsme do ní přes 140 receptů, které jsme pro v...
Více informacíKouzelné Vánoce (978-80-253-6035-4)
Elektronická kniha - autor Lucie Baštová, 176 stran, česky Užijte si vánoční čas od adventu až do Tří králů! Již podruhé spojila známá česká foodblogerka Coolinářka síly s dalšími předními blogerkami a hvězdami českého Instagramu, aby vytvořily knihu vánočních nápadů, které jsou originální, mají styl, a to pravé sváteční kouzlo. Najdete zde návody na jednoduché dekorace...
Více informacíPřírodní léčení (978-80-264-2571-7)
Elektronická kniha - autor Melissa Corkhill, 128 stran, česky Co může být lepšího než umět pomoci sobě i svým blízkým zmírnit či vyléčit zdravotní potíže, a to pomocí přírodních prostředků? Melissa Corkhill v této knize nabízí řadu praktických doporučení, jak těžit z možností, které nám nabízí příroda. Najdete zde tipy na pěstování vlastních bylinek, recepty na výrobu r...
Více informacíKnedlíky, noky & omáčky (978-80-88409-01-4)
Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční omáčky… Už se vám sbíhají sliny? Novinka z Edice Apetit Knedlíky, noky & omáčky. Co by byly knedlíky a noky bez pořádných omáček? Stejně jako na talíři se setkávají také v naší nové kuchařce....
Více informacíZdravě a chutně k vysněné postavě: Fitness kuchařka (978-80-901714-5-9)
Kniha - česky Chcete dosáhnout vysněné postavy bez jakýchkoliv dietních extrémů a ještě si přitom na jídle vždy skvěle pochutnat? Máte už plné zuby různých „dietních“ jídel bez chuti? Máte pocit, že už jste vyzkoušeli všechno a stejně nic nefungovalo? Všemožným dietám a dlouhým hodinám stráveným v kuchyni definitivně odzvonilo. Po velkém úspěchu naší první kuchařky js...
Více informacíGRIZLY Pohanková mouka 500 g
GRIZLY Pohanková mouka 500 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka Složení: Pohanka jemně mletá 100% Země původu: Slovensko Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody:&...
Více informacíKAP70.000GY - nástavec Roto Prospero+ pro frézu na potraviny
S kráječem potravin pro Prospero budete moci plynule strouhat a sekat větší množství surovin bez jakýchkoli omezení. To znamená, že budete moci rychle a snadno připravit různé pokrmy, jako jsou saláty, coleslaw, zeleninové obložené chlebíčky a mnoho dalších. Díky tomu bude vaše vaření efektivnější a budete mít více času na to, abyste si užili přípravu a konzumaci svých ob...
Více informacíKnedlíky, noky & omáčky
Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční omáčky… Už se vám sbíhají sliny? Novinka z Edice Apetit Knedlíky, noky & omáčky.Co by byly knedlíky a noky bez pořádných omáček? Stejně jako na talíři se setkávají také v naší nové kuchařce. Vybrali jsme do ní přes 140 receptů, které jsme pro vá...
Více informacíSyrob Okurka BIO - okurkový sirup 0,5l Kitl
Zajímavosti o okurce Okurka je původně tropická rostlina pocházející z Asie. Před více než 4 tisíci lety ji začali pěstovat Indové, od nichž se pak díky starým Řekům a Římanům rozšířila do Evropy. A byla tak populární, že císař Tiberius ji vyžadoval na stole každý den, a to i v zimě. Okurky měly tehdy své místo i v léčitelství. Slavný filosof a spisovatel Plinius Starší z...
Více informacíLauben Multi Cooker 18SB
Lauben Multi Cooker 18SB je multifunkční tlakový hrnec, který vám díky 18 přednastaveným programům ušetří v kuchyni spoustu času a námahy. Kromě tlakového hrnce, slow cookeru, nebo rýžovaru, nahradí také vařič vajec, parní hrnec, jogurtovač, nebo ohřívačku. Ušetříte spoustu místa v kuchyni a připravíte širokou paletu pokrmů. Hrnec se snadno ovládá pomocí přehledného dotyk...
Více informací15 minút a hotovo
<p></p><p> Viacerí sa naháňame za prácou, štúdiom, povinnosťami a stáva sa, že v zhone a strese nám často neostáva nič iné, len siahnuť po polotovaroch a "fast-foodových jedlách", ktoré nemusia byť vždy tou najlepšou voľbou.</p> <p> Aj preto sme sa rozhodli pripraviť túto knihu, v nádeji, že sa stane vaším pomocníkom pri <em>...
Více informacíZavařování (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 1...
Více informacíJíme zdravě za pár korun - Více než 90 zdravých a výživných receptů s tipy, jak při vaření a nákupech ušetřit
Kuchařka Jíme zdravě za pár korun šetří vaši peněženku, ne chuťové pohárky. Levné, vynikající a snadné. Přesně takové jsou recepty v této úsporné kuchařce. Představujeme kuchařku, díky níž si připravíte jídla, která vás nadchnou, zasytí a zároveň vyjdou na pár korun. Díky více než 90 receptům ušetříte peníze, čas i nervy. Na 208 stránkách kuchařky se naučíte, jak si poch...
Více informacíZeleninová kuchařka - z farmy přímo na váš stůl - Petr Klíma
Přemýšlíte-li o tom, že omezíte ve své stravě maso, mléko, lepek či cukr a přikloníte se ke zdravému a k životnímu prostředí ohleduplnému způsobu stravování, ale nevíte, co vlastně vařit, pak je tato kniha určena právě vám! Úspěšný titul se právě dočkal druhého vydání v upraveném grafickém provedení. Vyzkoušejte osvědčené postupy na zdravá a výživná jídla plná zeleniny, l...
Více informacíJíme zdravě - Velikonoční speciál : 31 zdravých receptů na českou velikonoční klasiku - kolektiv autorů
Po řadě úspěšných bestsellerů přichází tým Jíme zdravě s Velikonočním speciálem. Přivítejte jaro v kuchyni s tímto nádhernou kuchařkou, která vás zaručeně dostane do velikonoční nálady. Kvalitní matný papír, krásné fotografie, jednoduchý a čistý vzhled a hlavně pořádná dávka inspirace na to, jak si užít zdravé a chutné Velikonoce. Těšte se na 34 receptů ve 4 kapitolách. ...
Více informacíRychlovky a chuťovky Břicháče Toma - Tomáš Kosačík - 15x22 cm
Zdravými recepty ke štíhlé postavě. Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma jsou pokračováním první knihy, která Vám ukázala, že zhubnout lze i chutným jídlem, bez držení diet a počítání kalorií. Nezáleží na tom, jestli chcete zhubnout nebo si postavu udržet. V knize najdete mé další rady, které jsem využíval při mém hubnutí, když jsem za rok zhubl 27 kg a 33 cm v pase. Těmit...
Více informacíZeleninová kuchařka - Z farmy přímo na váš stůl - Klíma Petr, Sleva 70%
Přemýšlíte-li o tom, že omezíte ve své stravě maso, mléko, lepek či cukr a přikloníte se ke zdravému a k životnímu prostředí ohleduplnému způsobu stravování, ale nevíte, co vlastně vařit, pak je tato kniha určena právě vám! Úspěšný titul se právě dočkal druhého vydání v upraveném grafickém provedení. Vyzkoušejte osvědčené postupy na zdravá a výživná jídla plná zeleniny, l...
Více informacíJíme zdravě Velikonoční speciál
Po řadě úspěšných bestsellerů přichází tým Jíme zdravě s Velikonočním speciálem. Přivítejte jaro v kuchyni s tímto nádhernou kuchařkou, která vás zaručeně dostane do velikonoční nálady. Kvalitní matný papír, krásné fotografie, jednoduchý a čistý vzhled a hlavně pořádná dávka inspirace na to, jak si užít zdravé a chutné Velikonoce. Těšte se na 34 receptů ve 4 kapitolách. ...
Více informacíZeleninová kuchařka - z farmy přímo na váš stůl
Přemýšlíte-li o tom, že omezíte ve své stravě maso, mléko, lepek či cukr a přikloníte se ke zdravému a k životnímu prostředí ohleduplnému způsobu stravování, ale nevíte, co vlastně vařit, pak je tato kniha určena právě vám! Úspěšný titul se právě dočkal druhého vydání v upraveném grafickém provedení. Vyzkoušejte osvědčené postupy na zdravá a výživná jídla plná zeleniny, l...
Více informacíZeleninová kuchařka - Z farmy přímo na váš stůl, 2. vydání - Petr Klíma
<p>Přemýšlíte-li o tom, že omezíte ve své stravě maso, mléko, lepek či cukr a přikloníte se ke zdravému a k životnímu prostředí ohleduplnému způsobu stravování, ale nevíte, co vlastně vařit, pak je tato kniha určena právě vám! Úspěšný titul se právě dočkal druhého vydání v upraveném grafickém provedení.</p><p>Vyzkoušejte osvědčené postupy na zdravá a výž...
Více informacíJeme zdravo do 30 minút
Ďalšia publikácia z edície Jeme zdravo – pri zostavovaní kuchárky, ktorú držíte v rukách, ste nás inšpirovali vy, naši čitatelia. Práve od našich fanúšikov vieme, že najväčšou prekážkou, keď sa snažíte jesť zdravo, je čas. Našimi najnovšími receptami vám však dokážeme, že sa môžu zdravo stravovať naozaj všetci, aj tí, ktorí nemajú času nazvyš. Jeme zdravo do 30 minút obsa...
Více informacíJíme zdravě - Velikonoční speciál : 31 zdravých receptů na českou velikonoční klasiku - kolektiv autorů
<p>Po řadě úspěšných bestsellerů přichází tým Jíme zdravě s Velikonočním speciálem. Přivítejte jaro v kuchyni s tímto nádhernou kuchařkou, která vás zaručeně dostane do velikonoční nálady. Kvalitní matný papír, krásné fotografie, jednoduchý a čistý vzhled a hlavně pořádná dávka inspirace na to, jak si užít zdravé a chutné Velikonoce. Těšte se na 34 receptů ve 4 kapi...
Více informacíAriete Party Time ART 183 červený
Palačinkovač * Kdo by je neměl rád? Lahodné jemné palačinky si můžete připravit na elektrické plotně s retro designem, která umožnuje přípravu palačinek velmi jednoduchým způsobem. * Těsto jednoduše rozetřete pomocí přiložené dřevěné stěrky a stejně jednoduše otočíte pomocí obracečky, kterou najdete v balení. * Po tom se stačí rozhodnout,...
Více informacíToskánsko na každý den - Frances Mayesová
Vydala se do Itálie, kde spolu s přítelem zakoupili opuštěnou usedlost a našli v ní domov. Výročí dvou dekád strávených v Bramasole přivedlo autorku k dalším zápiskům o jejím sžívání se s toskánskou krajinou, historií, kuchyní a životním stylem. Co ji přimělo k navázání až překvapivě hlubokého vztahu s místní krajinou, jejími obyvateli a způsobem života? Znovu podává zprá...
Více informacíVaříme pro vegetariány - Marianne Zunner
Rádi si pochutnáte na jídle bez masa? Možná ne vždy, ale stále častěji? Pak jste našli tu správnou knihu. Centrem našeho zájmu je vždy chuťový zážitek. Vaření bez masa nemusí znamenat, že se o něco ochudíte, jak si mnozí myslí. Naopak máte možnost rozšířit si své obzory - ty zajímavé vůně zeleniny, bylinek a koření a nekonečné možnosti jejich kombinací! Při přípravě recep...
Více informacíVýhonky a mikrozelenina (978-80-271-0641-7)
Elektronická kniha - autor Angelika Fürstler, 200 stran Pro pěstování výhonků a mikrozeleniny vůbec a jejich používání v kuchyni hovoří řada pozitiv. Obsahují vitamíny, bílkoviny, minerály a spoustu dalších prospěšných látek, které náš organismus velmi ocení, zvláště v zimě. Tak proč se do jejich pěstování sami nepustit, zvláště když je to ekonomicky výhodné? Pora...
Více informacíKuchařka pro malé šéfkuchaře a šéfkuchařky (978-80-266-0829-5)
Elektronická kniha - autor Martina Krupárová, 56 stran Tato publikace plná barevných fotografií a veselých ilustrací je určena všem dětem, které by si rády vyzkoušely své kuchařské umění. Kniha obsahuje rozmanité recepty oblíbených jídel, které si mohou snadno a rychle připravit – od předkrmů, polévek, hlavních jídel, až po moučníky a nápady na rychlé „párty občerstvení“...
Více informacíKrásné Vánoce (978-80-253-4461-3)
Elektronická kniha - autor Svatava Vašková, 176 stran, česky Pojďme si spolu užít vánoční čas. Začněme adventem a pokračujme až do silvestra! Známá česká foodblogerka Coolinářka spojila své úžasné recepty s návody na výzdobu interiéru a exteriéru od předních českých blogerek a instagramerek. Vznikla tak tato galerie vánočních nápadů plná krásných fotek a tvořiivé inspir...
Více informacíJan Werich (ne)známý
Audiokniha MP3 Jan Werich, čte Jan Werich Na našem výběru zvukových záznamů s Janem Werichem představujeme málo známé, či téměř úplně neznámé nahrávky z let šedesátých, kdy Werich ukončil práci v divadle. Mnoho ze snímků, které v té době s Janem Werichem vznikly, dosáhlo již své nesmrtelné proslulosti, přesto stále ještě v archivu nalézáme klenoty, o nichž si jen znalci ...
Více informacíVaříme pro vegetariány: zeleninový zážitek bez hranic (978-80-7541-076-4)
Kniha - autor Marianne Zunner, 64 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Rádi si pochutnáte na jídle bez masa? Možná ne vždy, ale stále častěji? Pak jste našli tu správnou knihu. Centrem našeho zájmu je vždy chuťový zážitek. Vaření bez masa nemusí znamenat, že se o něco ochudíte, jak si mnozí myslí. Naopak máte možnost rozšířit si své obzory - ty zajímavé vůně zelen...
Více informacíČtyři roční období na talíři (978-80-7281-509-8)
Kniha - autor Jaroslav Sapík; Jiří Babica, 200 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. „Byl to náš progresivní elév,“ vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho ...
Více informacíBezlepková kuchařka (978-80-88409-02-1)
Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nová kuchaoka z edice Apetit vychází už 24. 2. a nese poíznaený název Bezlepková. Obsahuje totiž více než 100 ovioených receptu plných chuti ovšem prostých lepku. Musíte se z nijakého duvodu vyhýbat lepku, a najednou nevíte, co vaoit? Sestavili jsme pro vás kuchaoku, v níž najdete poes 100 receptu a tipu na skvilá j...
Více informacíJeruzalém (978-80-276-0293-3)
Kniha - autor Yotam Ottolenghi; Sami Tamimi, 320 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě. Setkali se v Londýně roku 1999 a stali se z nich obch...
Více informacíJamie Oliver Jeden: Jednoduché zázraky v jednom (978-80-276-0571-2)
Kniha - autor Jamie Oliver, 312 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nejnovější kuchařku, točící se kolem magického čísla jedna, Jamie Oliver symbolicky věnuje své lásce a „jedničce" - manželce a matce svých dětí Jools. Rozhodl se zjednodušit čtenářům život a ulehčit jim od otravného mytí nádobí. Všechna jídla, která v knize představuje, proto připravíte v jediné nádo...
Více informacíCatler KM 8012 (KM 8012)
Kuchyňský robot - celokovový, planetární hnětení, příkon 800 W, kovové vnitřní převody, nerezový plášť, objem mísy 5 l, 8 rychlostí, s automatickými recepty, součástí míchací metla, hnětací hák, krouhací nástavec, flexi metla a mlýnek na maso, hmotnost 0,6 kg, stříbrná barva Všestranný kuchyňský robot Catler KM 8012 disponuje množstvím užitečných funkcí a bude...
Více informacíSMEG 50's Retro Style 4,8 l černý, s nerezovým podstavcem (SMF02BLEU)
Kuchyňský robot SMEG 50's Retro Style - celokovový, planetární hnětení, příkon 800 W, kovové vnitřní převody, hliníkový plášť, objem mísy 4,8 l, 10 rychlostí, plynulá regulace otáček, s automatickými recepty, funkce šlehání, mísení a hnětení, součástí hnětací hák, průhledný kryt mísy, balónová metla, flexi metla a nalévací štít, hmotnost 9,18 kg, rozměry 37,8 ...
Více informacíSMEG 50's Retro Style 4,8 l krémový, s nerezovým podstavcem (SMF02CREU)
Kuchyňský robot SMEG 50's Retro Style - celokovový, planetární hnětení, příkon 800 W, kovové vnitřní převody, hliníkový plášť, objem mísy 4,8 l, 10 rychlostí, plynulá regulace otáček, s automatickými recepty, funkce šlehání, mísení a hnětení, součástí hnětací hák, průhledný kryt mísy, balónová metla, flexi metla a nalévací štít, hmotnost 9,18 kg, rozměry 37,8 ...
Více informacíLáska s chutí makronky - Sarah Vaughanová, Sleva 40%
Jedna pekařská soutěž, pět životních osudů.... Román pro ženy odehrávající se v prostředí populární gastronomické soutěže Hledá se nejlepší pekařka! Každý z účastníků má k zalíbení, které našel v přípravě pečených lahůdek, své vlastní důvody. Baculatá Jenny čelí syndromu prázdného hnízda a problémům v manželství. Svobodná matka Claire obětovala životní sen kvůli dceři...
Více informacíMoje sváteční pečení - Josef Maršálek - 20x23 cm, Sleva 60%
Stylové recepty, nádherné fotografie, nečekané chutě. Pečte s populárním českým cukrářem!. Přemýšlíte, jak dodat svátečnímu pečení jiskru? Zkuste tentokrát rozvonět svou kuchyni trochu jinak! V šedesáti unikátních receptech inspirovaných dětstvím, zážitky z cest i aktuálními světovými trendy vám ukážu, jak z klasického cukroví udělat něco výjimečného. Podělím se s vámi t...
Více informacíGastrosexuál - Svenja Jelen; Simon Knittel; Emil Levy Z. Schramm
Anotace: Znáte muže, kteří si raději čtou o hovězím mase než výsledky hokejové extraligy? Muže, kteří své peníze rádi investují do papiňáku a tyčového mixéru? A kteří nadšeně tráví čas nikoliv konzumací pokrmů, ale jejich přípravou? To jsou...
Více informacíSladká inspirace - O Kapku lepší sladkosti Marzicake - Tuháčková Dana
Anotace: "Když mi bylo 9 let, dostala jsem od své babičky velký černo-šedý sešit. Do něj jsem si společně s ní zapisovala recepty sladkostí. Vůbec jsem netušila, že mě ten sešit bude provázet celý můj život v kuchyni." Mgr. Dana Tuháčková.Kniha může sloužit jako inspirace pro vás, kteří milujete sladké nebo plánujete různé rodinné oslavy. Poradí i při velkých slavnostníc...
Více informacíToskánsko na každý den - Frances Mayesová
Anotace: Pozvánka do míst, kde autorka našla nový domov, přináší popisy toskánských městeček, zvyků, umění a všemožných vůní vycházející z místních receptů. <br><br> Vydala se do Itálie, kde spolu s přítelem zakoupili opuštěnou usedlost a našli v ní domov. Výročí dvou dekád strávených v Bramasole přivedlo autorku k dalším zápiskům o jejím sžívání se s toskáns...
Více informacíBožská kuchařka 2 - Od jara do zimy - Alena Kolaříková
Anotace: Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý rok. Budete p...
Více informacíVaříme pro vegetariány - Zeleninový zážitek bez hranic - Marianne Zunner
Anotace: Rádi si pochutnáte na jídle bez masa? Možná ne vždy, ale stále častěji? Pak jste našli tu správnou knihu. Centrem našeho zájmu je vždy chuťový zážitek. Vaření bez masa nemusí znamenat, že se o něco ochudíte, jak si mnozí myslí. Naopak máte možnost rozšířit si své obzory - ty zajímavé vůně zeleniny, bylinek a koření a nekonečné možnosti jejich kombinací! Při příp...
Více informacíKniha Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny pro celou rodinu Petr Klíma
Kuchařka od šéfkuchaře dejvické restaurace Country Life: Český veganský šéfkuchař Petr Klíma spojuje zkušenosti ze světové gastronomie s denní praxí v restauraci i v domácí kuchyni. Využívá originální postupy a sezonní suroviny. Spolu se škálou luštěnin hraje v jeho receptech velkou roli také čerstvá lokální zelenina z farmářských trhů. Všechny recepty navíc nejen sestav...
Více informacíVaříme pro vegetariány - Zeleninový zážitek bez hranic - Zunner Marianne
Rádi si pochutnáte na jídle bez masa? Možná ne vždy, ale stále častěji? Pak jste našli tu správnou knihu. Centrem našeho zájmu je vždy chuťový zážitek. Vaření bez masa nemusí znamenat, že se o něco ochudíte, jak si mnozí myslí. Naopak máte možnost rozšířit si své obzory – ty zajímavé vůně zeleniny, bylinek a koření a nekonečné možnosti jejich kombinací! Při přípravě recep...
Více informacíKuchyňské utěrky 15 ks s chňapkami a podložkami šedé bavlna
Tato sada utěrek je ideální do kuchyní, hotelů, restaurací, pekáren apod. Velmi měkký a savý materiál: Utěrky jsou vyrobeny ze 100% bavlny, která je měkká, odolná a prodyšná. Jelikož jsou vyrobeny z měkké bavlněné tkaniny, jsou utěrky také savější a rychle schnou.Velkorysé balení: Dostanete 3 kuchyňské utěrky, 3 ručníky pro hosty, 4 utěrky na nádobí, 1 zástěru, 2 podložky...
Více informacíLáska je na houby - Václav Láska
<p>Ještě dříve než senátorem byl Václav Láska houbařem. Dodnes zůstává houbami posedlý – samozřejmě v tom nejlepším slova smyslu. A celá jeho knížka houbami voní. Ať už to jsou příběhy a vyprávění z lesů, luk a parků, nebo kulinářské rady, recepty a taje houbové kuchyně.</p><p>Otvírá se tak před námi fascinující svět hub půvabných i nevzhledných, které d...
Více informacíMák jako potravina a droga - Jan Novák
<p>Mák jako potravina a droga je další knihou ze série Fotografické atlasy, a i tentokrát obsahuje Receptář jídel.</p><p>První polovina knihy je zaměřena na mák z botanického pohledu - jeho typy a odrůdy, obsahové látky, pěstování a využití. Kromě máku setého (kuchyňského máku) je v knize pojednáno např. o máku listenatém, vlčím a o okrasných mácích, pěs...
Více informacíKuchyňské utěrky 15 ks s chňapkami a podložkami černé bavlna
Tato sada utěrek je ideální do kuchyní, hotelů, restaurací, pekáren apod. Velmi měkký a savý materiál: Utěrky jsou vyrobeny ze 100% bavlny, která je měkká, odolná a prodyšná. Jelikož jsou vyrobeny z měkké bavlněné tkaniny, jsou utěrky také savější a rychle schnou.Velkorysé balení: Dostanete 3 kuchyňské utěrky, 3 ručníky pro hosty, 4 utěrky na nádobí, 1 zástěru, 2 podložky...
Více informacíSladká inspirace - O Kapku lepší sladkosti Marzicake - Dana Tuháčková
<p>"Když mi bylo 9 let, dostala jsem od své babičky velký černo-šedý sešit. Do něj jsem si společně s ní zapisovala recepty sladkostí. Vůbec jsem netušila, že mě ten sešit bude provázet celý můj život v kuchyni." Mgr. Dana Tuháčková. Kniha může sloužit jako inspirace pro vás, kteří milujete sladké nebo plánujete různé rodinné oslavy. Poradí i při velkých ...
Více informacíVaříme pro vegetariány - Zeleninový zážitek bez hranic - Marianne Zunner
<p>Rádi si pochutnáte na jídle bez masa? Možná ne vždy, ale stále častěji? Pak jste našli tu správnou knihu. Centrem našeho zájmu je vždy chuťový zážitek. Vaření bez masa nemusí znamenat, že se o něco ochudíte, jak si mnozí myslí. Naopak máte možnost rozšířit si své obzory – ty zajímavé vůně zeleniny, bylinek a koření a nekonečné možnosti jejich kombinací! Při přípr...
Více informacíPodobné fráze: recepty ze zameckych kuchyni j nejdl | s italem v kuchyni recepty | nove recepty v ceske kuchyni | cinske recepty v ceske kuchyni | s italem v kuchyni recepty na polevky | nove recepty v slovenskej kuchyni | cinske recepty v slovenskej kuchyni | zelenina na zahradce a v kuchyni | sabykinova zelenina v kuchyni | dekorace na zed v kuchyni | ziva zed samolepka v kuchyni | recepty na zavarovani zeleniny | recepty ze sumavske vesnice | recepty ze svatojanu box | zelene smoothie recepty | recepty se zeleninou beze zbytku | recepty ze zajezdniho hostince | recepty ze svatojanu box motto | dobrodruzstvi v kuchyni ladislav zelinka | klara trnkova tajne zeleninove recepty | krajec na zeleninove spagety recepty | krizovky do kuchyne recepty ze zahradky | recepty ze svatojanu box eva francova | trnkova klara tajne zeleninove recepty | zemiaky jednoduche recepty pre kazdeho | recepty ze svatojanu 978 80 267 1563 4 | r b zdrava svaca recepty modra zelena | recepty ze svatojanu eva francova | popron cz zelene smoothie recepty | tajne zeleninove recepty klara trnkova | boutenko victoria zelene smoothie recepty | tajne zeleninove recepty trnkova klara | zelene smoothie recepty victoria boutenko | zelene smoothie recepty boutenko victoria | r b zdrava svaca recepty zelena zluta