Renault ofuky

Pro vyhledávací frázi Renault ofuky jsme na našem vyhledávači našli 669 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Renault ofuky trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 669 produktů

Ofuky oken - Renault Kadjar 5D 15R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Kadjar 5D 15R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Kadjar 5D 15R (+zadní)

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Kadjar 5D 15R (+zadní). Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 4 ks ofuků (sada na celé auto)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Talisman 4D 16R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Talisman 4D 16R, přední. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Espeace 5D -91R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Espeace 5D -->91R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Espeace 5D 03R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Espeace 5D 03R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Espeace 5D 03R (+zadní)

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Espeace 5D 03R (+zadní). Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 4 ks ofuků (sada na celé auto)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Major 2D, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Major 2D. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Maxity 2D 07R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Maxity 2D 07R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Koleos 4D 08R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Koleos 4D 08R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Koleos 4D 08R (+zadní)

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Koleos 4D 08R (+zadní) . Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 4 ks ofuků (sada na celé auto)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Thalia 4D 08R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Thalia 4D 08R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Thalie 4D 08R (+zadní)

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Thalie 4D 08R (+zadní). Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 4 ks ofuků (sada na celé auto)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Scenic 5D 09R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Scenic 5D 09R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Scenic 5D 09R (+zadní)

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Scenic 5D 09R (+zadní). Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 4 ks ofuků (sada na celé auto)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Magnum II 09R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Magnum II 09R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Fluence 4D 10R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Fluence 4D 10R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Fluence 4D 10R (+zadní)

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Fluence 4D 10R (+zadní). Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 4 ks ofuků (sada na celé auto)

Více informací
Dostupnost: skladem

Ofuky oken - Renault 11 3D 86R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault 11 3D 86R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault 25 4D 86R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault 25 4D 86R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Kangoo 2D 97R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Kangoo 2D 97R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Master 98R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Master 98R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Messenger 2D, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Messenger 2D. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Traffic 2D-00R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Traffic 2D-->00R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Traffic 2D 01R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Traffic 2D 01R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Thalie 4D 01R (+zadní)

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Thalie 4D 01R (+zadní). Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 4 ks ofuků (sada na celé auto)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Kangoo 3D 03R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Kangoo 3D 03R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Mascott 99R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Mascott 99R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Scenic 5D 03R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Scenic 5D 03R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Modus 5D 04R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Modus 5D 04R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Modus 5D 04R (+zadní)

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Modus 5D 04R (+zadní). Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 4 ks ofuků (sada na celé auto)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Captur 5D 13R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Captur 5D 13R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Captur 5D 13R (+zadní)

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Captur 5D 13R (+zadní). Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 4 ks ofuků (sada na celé auto)

Více informací
Dostupnost: skladem

Ofuky oken - Renault Twingo 3D 08R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Twingo 3D 08R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: skladem

Ofuky oken - Renault Trafic 14R OPK, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Trafic 14R OPK. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)OPK = Krátký ofuk oken pouze po vrchní části okna viz. ilustrační obrázekSada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Kadjar 5D 15R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Kadjar 5D 15R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Kadjar 5D 15R (+zadní)

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Kadjar 5D 15R (+zadní). Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 4 ks ofuků (sada na celé auto)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Talisman 4D 16R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Talisman 4D 16R, přední. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Espeace 5D -91R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Espeace 5D -->91R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Espeace 5D 03R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Espeace 5D 03R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Espeace 5D 03R (+zadní)

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Espeace 5D 03R (+zadní). Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 4 ks ofuků (sada na celé auto)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Major 2D, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Major 2D. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Maxity 2D 07R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Maxity 2D 07R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Koleos 4D 08R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Koleos 4D 08R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Koleos 4D 08R (+zadní)

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Koleos 4D 08R (+zadní) . Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 4 ks ofuků (sada na celé auto)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Thalia 4D 08R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Thalia 4D 08R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Thalie 4D 08R (+zadní)

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Thalie 4D 08R (+zadní). Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 4 ks ofuků (sada na celé auto)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Scenic 5D 09R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Scenic 5D 09R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Scenic 5D 09R (+zadní)

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Scenic 5D 09R (+zadní). Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 4 ks ofuků (sada na celé auto)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Magnum II 09R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Magnum II 09R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Fluence 4D 10R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Fluence 4D 10R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Fluence 4D 10R (+zadní)

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Fluence 4D 10R (+zadní). Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 4 ks ofuků (sada na celé auto)

Více informací
Dostupnost: skladem

Ofuky oken - Renault 11 3D 86R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault 11 3D 86R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault 25 4D 86R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault 25 4D 86R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Kangoo 2D 97R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Kangoo 2D 97R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Master 98R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Master 98R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Messenger 2D, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Messenger 2D. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Traffic 2D-00R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Traffic 2D-->00R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Traffic 2D 01R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Traffic 2D 01R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Thalie 4D 01R (+zadní)

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Thalie 4D 01R (+zadní). Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 4 ks ofuků (sada na celé auto)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ofuky oken - Renault Kangoo 3D 03R, přední

Přesné protiprůvanové plexi /ofuky/ pro Renault Kangoo 3D 03R. Jsou dodávány v kouřovém provedení. Zabraňují nepříjemnému proudění vzduchu do interiéru vozu, umožňují otevření oken při nepříznivém počasí (mlžení skel apd.)Sada obsahuje 2 ks ofuků (jen přední dveře, řidiče a spolujezdce)

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK