Rericha na kliceni 120 g bio sonnentor
Pro vyhledávací frázi Rericha na kliceni 120 g bio sonnentor jsme na našem vyhledávači našli 17 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Rericha na kliceni 120 g bio sonnentor trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Sonnentor Řeřicha BIO 120 g
Má výraznou chuť i aroma a ostudu neudělá ani v salátu nebo jako pikantní posypka na polévku. Řeřicha také ladí s různými dresingy, dipy a majonézovými či vaječnými pokrmy. Je ideální jako pomocník proti jarní únavě. Řeřichu jako jedno z mála semínek na klíčení nemusíte dopředu namáčet. Můžete ji pěstovat v klíčící misce, na vatě nebo v zahradnickém substrátu. Řeřicha vel...
Více informacíSonnentor BIO Řeřicha - semínka k nakličování 120 g
Řeřicha – z cestovního balíčku starých Římanů. Římané přinesli zahradní řeřichu do Evropy. Řeřicha je osvěžující při jarní únavě. Mladé lístky řeřichy se s oblibou používají jako přísada do salátů, majonéz, sýrů a vajíček nebo jednoduše k dozdobení chleba s máslem. Vedle naklíčených lístků ...
Více informacíSonnentor Řeřicha 120 g
semena vhodná ke klíčení řeřicha vhodné do salátů nebo na chleba výrobce: Sonnentor, s.r.o.
Více informacíAlfalfa na klíčení 120 g BIO SONNENTOR
Klíčky vojtěšky můžeme použít k dochucení teplého jídla, salátu či polévky.
Více informacíKLÍČIVÝ MIX NA KLÍČENÍ 120 G BIO SONNENTOR
Ideální směs na klíčení z alfalfy, ředkvičky, hořčice a řeřichy.
Více informacíŘeřicha 120 g BIO SONNENTOR
Drobné, pikantní výhonky řeřichy nesmí chybět jako ozdoba na žádném chlebu s domácí pomazánkou. Řeřicha se typicky klíčí a seje na jaro. Můžete si ji ale naklíčit po celý rok.
Více informacíSonnentor Alfalfa BIO 120 g
Sonnentor Alfalfa BIO 120 g Výhonky alfalfa jsou semena vojtěšky a v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější, používají do salátů, polévek a jako obloha na chleba. Složení: alfalfa - semena vojtěšky bio (Medicago sativa) Návod k použití: doba namáčení: 6 - 8 hodin, poté propláchnout vodou. Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2 - 4 dny na světle. Ideální teplota:...
Více informacíSonnentor Mungo BIO 120 g
semena vhodná ke klíčení mungo vhodné do salátů nebo na chleba výrobce: Sonnentor, s.r.o.
Více informacíSonnentor Pískavice řecké seno BIO 120 g
Sonnentor Pískavice řecké seno BIO 120 g Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům. Návod k přípravě: Doba namáčení: 6-8 hodin, poté opláchnout...
Více informacíSonnentor Vojtěška Alfalfa Bio 120 g
semena vhodná ke klíčení vojtěška (Lucerna setá) vhodné do salátů nebo na chleba výrobce: Sonnentor...
Více informacíSonnentor BIO Pískavice řecké seno - semínka k nakličování 120 g
Egypťané prý její semínka využívali jako koření. Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k tě...
Více informacíSonnentor BIO Směs semínek - semínka k nakličování 120 g
Naklíčená semínka jsou vhodná k vylepšení salátů, polévek a jiných pokrmů. Různorodé chuťové tóny pískavice, čočky a ředkviček se vám nikdy neomrzí. Fantazii se meze nekladou! Návod k přípravě: Doba namáčení: 6-8...
Více informacíSonnentor BIO Rukola - semínka k nakličování 120 g
Rukola nebo také roketa zapadla na dlouhý čas v zapomnění. V posledních letech slaví tato malá peprná rostlinka svůj návrat a těší se o to větší oblibě. Ostře aromatickou chuť klíčků rukoly využijete při přípravě masa, zeleniny, polévek a salátů. Návod k přípravě:
Více informacíSonnentor BIO Mungo - semínka k nakličování 120 g
Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako sójové klíčky – se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK. Návod k přípravě: doba namáčení: 12 hodin, doba klíčení: 4-5 dní, ideální teplota: 18-20 °C, 2-3 x denně proplachovat.
Více informacíSonnentor BIO Semínka hořčice žluté - semínka k nakličování 120 g
Může být označovaná také jako bílá a v našich zeměpisných šířkách se používá k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. Indové jsou při jejím použití podstatně kreativnější. Žlutá a černá hořčičná semínka jsou v jihoindické kuchyni obzvláště důležitá a před použitím do Ghee (přepuštěné máslo) ...
Více informacíPodobné fráze: sonnentor smes seminek bio 120 g | smes seminek bio 120 g sonnentor | jetel bio 120 g sonnentor | redkvicka bio 120 g sonnentor | alfalfa bio 120 g sonnentor | rukola bio 120 g sonnentor | redkvicka 120 g bio sonnentor | sonnentor klicive trio bio 120 g | sonnentor klicovy mix bio 120 g | sonnentor klicivy mix bio 120 g | sonnentor semana rukoly 120 g bio | smes seminek 120 g bio sonnentor | sonnentor alfalfa 120 g bio | 12 bylinna sul 120 g bio sonnentor | klicive trio 120 g bio sonnentor | klicivy mix 120 g bio sonnentor | sonnentor bio redkvicka 120 g | klicivy mix bio 120 g sonnentor | probio horcice na kliceni 100 g bio | pohanka na kliceni 100 g bio probio | probio pohanka na kliceni 100 g bio | vojteska na kliceni 100 g bio probio | sonnentor dobra nalada bio 27 g | sonnentor koreni na vejce 70 g bio | koriandr nat 15 g bio sonnentor | sonnentor koriandr nat bio15 g | sonnentor balzam na nervy bio 27 g | dobra nalada bio 50 g sonnentor | napoj druidu bio 50 g sonnentor | sonnentor koriandr nat bio 15 g | caj nadechnuti 27 g bio sonnentor | ovoce na zizu 32 4 g bio sonnentor | sonnentor bio koreni na vejce 70 g | piskavice recke seno 120 g bio sonnentor | sonnentor seminka horcice zlute bio 120 g