Rericha na kliceni 120 g bio sonnentor

Pro vyhledávací frázi Rericha na kliceni 120 g bio sonnentor jsme na našem vyhledávači našli 17 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Rericha na kliceni 120 g bio sonnentor trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 17 produktů

Sonnentor Řeřicha BIO 120 g

Má výraznou chuť i aroma a ostudu neudělá ani v salátu nebo jako pikantní posypka na polévku. Řeřicha také ladí s různými dresingy, dipy a majonézovými či vaječnými pokrmy. Je ideální jako pomocník proti jarní únavě. Řeřichu jako jedno z mála semínek na klíčení nemusíte dopředu namáčet. Můžete ji pěstovat v klíčící misce, na vatě nebo v zahradnickém substrátu. Řeřicha vel...

Více informací
Dostupnost: skladem

Řeřicha BIO 120 g SONNENTOR

Složení: Řeřicha ke klíčení bio 120g

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonnentor BIO Řeřicha - semínka k nakličování 120 g

Řeřicha – z cestovního balíčku starých Římanů. Římané přinesli zahradní řeřichu do Evropy. Řeřicha je osvěžující při jarní únavě. Mladé lístky řeřichy se s oblibou používají jako přísada do salátů, majonéz, sýrů a vajíček nebo jednoduše k dozdobení chleba s máslem. Vedle naklíčených lístků ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonnentor Řeřicha 120 g

semena vhodná ke klíčení řeřicha vhodné do salátů nebo na chleba výrobce: Sonnentor, s.r.o.

Více informací
Dostupnost: skladem

Alfalfa na klíčení 120 g BIO SONNENTOR

Klíčky vojtěšky můžeme použít k dochucení teplého jídla, salátu či polévky.

Více informací
Dostupnost: skladem

KLÍČIVÝ MIX NA KLÍČENÍ 120 G BIO SONNENTOR

Ideální směs na klíčení z alfalfy, ředkvičky, hořčice a řeřichy.

Více informací
Dostupnost: skladem

Řeřicha 120 g BIO SONNENTOR

Drobné, pikantní výhonky řeřichy nesmí chybět jako ozdoba na žádném chlebu s domácí pomazánkou. Řeřicha se typicky klíčí a seje na jaro. Můžete si ji ale naklíčit po celý rok.

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonnentor Alfalfa BIO 120 g

Sonnentor Alfalfa BIO 120 g Výhonky alfalfa jsou semena vojtěšky a v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější, používají do salátů, polévek a jako obloha na chleba. Složení: alfalfa - semena vojtěšky bio (Medicago sativa) Návod k použití: doba namáčení: 6 - 8 hodin, poté propláchnout vodou. Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2 - 4 dny na světle. Ideální teplota:...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonnentor Mungo BIO 120 g

semena vhodná ke klíčení mungo vhodné do salátů nebo na chleba výrobce: Sonnentor, s.r.o.

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonnentor Pískavice řecké seno BIO 120 g

Sonnentor Pískavice řecké seno BIO 120 g Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům. Návod k přípravě: Doba namáčení: 6-8 hodin, poté opláchnout...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonnentor Vojtěška Alfalfa Bio 120 g

semena vhodná ke klíčení vojtěška (Lucerna setá) vhodné do salátů nebo na chleba výrobce: Sonnentor...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonnentor BIO Pískavice řecké seno - semínka k nakličování 120 g

Egypťané prý její semínka využívali jako koření. Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k tě...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonnentor BIO Směs semínek - semínka k nakličování 120 g

Naklíčená semínka jsou vhodná k vylepšení salátů, polévek a jiných pokrmů. Různorodé chuťové tóny pískavice, čočky a ředkviček se vám nikdy neomrzí. Fantazii se meze nekladou! Návod k přípravě: Doba namáčení: 6-8...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonnentor BIO Rukola - semínka k nakličování 120 g

Rukola nebo také roketa zapadla na dlouhý čas v zapomnění. V posledních letech slaví tato malá peprná rostlinka svůj návrat a těší se o to větší oblibě. Ostře aromatickou chuť klíčků rukoly využijete při přípravě masa, zeleniny, polévek a salátů. Návod k přípravě:

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonnentor BIO Mungo - semínka k nakličování 120 g

Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako sójové klíčky – se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK. Návod k přípravě: doba namáčení: 12 hodin, doba klíčení: 4-5 dní, ideální teplota: 18-20 °C, 2-3 x denně proplachovat.

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonnentor BIO Semínka hořčice žluté - semínka k nakličování 120 g

Může být označovaná také jako bílá a v našich zeměpisných šířkách se používá k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. Indové jsou při jejím použití podstatně kreativnější. Žlutá a černá hořčičná semínka jsou v jihoindické kuchyni obzvláště důležitá a před použitím do Ghee (přepuštěné máslo) ...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK