Rostliny stredozemi
Pro vyhledávací frázi Rostliny stredozemi jsme na našem vyhledávači našli 100 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Rostliny stredozemi trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Okrasné rostliny tropů a subtropů (978-80-247-1548-3)
Elektronická kniha - autor Václav Zelený, Libor Kunte, 224 stran Zaujala Vás při dovolené netradiční květina nebo strom? Tato publikace představuje přes 400 nejzajímavějších rostlin, které lze spatřit při návštěvě tropických a subtropických oblastí všech kontinentů, ale i nám bližšího Středozemí. Řadu z nich lze i u nás pěstovat v bytě, v zimní zahradě, ale dokonce i ve ...
Více informacíOkrasné rostliny tropů a subtropů - Václav Zelený, Libor Kunte e-kniha
Zaujala Vás při dovolené netradiční květina nebo strom? Tato publikace představuje přes 400 nejzajímavějších rostlin, které lze spatřit při návštěvě tropických a subtropických oblastí všech kontinentů, ale i nám bližšího Středozemí.
Více informacíProfikoření - Pastinák sušený drcený (100g)
Pastinák sušený drcený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: drcený kořen, krémové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a současnost: Pastinák setý má původ z Eurasie ze Středozemí. Pochází z Kavkazu, Blízkého Východu a Střední...
Více informacíProfikoření - Pastinák sušený drcený (50g)
Pastinák sušený drcený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: drcený kořen, krémové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a současnost: Pastinák setý má původ z Eurasie ze Středozemí. Pochází z Kavkazu, Blízkého Východu a Střední...
Více informacíProfikoření - Pastinák sušený drcený (200g)
Pastinák sušený drcený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: drcený kořen, krémové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a současnost: Pastinák setý má původ z Eurasie ze Středozemí. Pochází z Kavkazu, Blízkého Východu a Střední...
Více informacíProfikoření - Pastinák sušený drcený (500g)
Pastinák sušený drcený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: drcený kořen, krémové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a současnost: Pastinák setý má původ z Eurasie ze Středozemí. Pochází z Kavkazu, Blízkého Východu a Střední...
Více informacíProfikoření - Pastinák sušený drcený (1kg)
Pastinák sušený drcený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: drcený kořen, krémové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a současnost: Pastinák setý má původ z Eurasie ze Středozemí. Pochází z Kavkazu, Blízkého Východu a Střední...
Více informacíProfikoření - Hořčice černá mletá (100g)
Hořčice černá mletá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena žluto-černo-hnědé barvy Použití v kuchyni: Pokrmy s kari kořením, hořčičný olej, hořčičná omáčka k rybám, kečupy, chutney, nakládaná zelenina Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie. Zdravotní účinky: Zvyšuje látkovo...
Více informacíProfikoření - Hořčice černá mletá (50g)
Hořčice černá mletá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena žluto-černo-hnědé barvy Použití v kuchyni:pPokrmy s kari kořením, hořčičný olej, hořčičná omáčka k rybám, kečupy, chutney, nakládaná zelenina Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie. Zdravotní účinky: Zvyšuje látkovo...
Více informacíProfikoření - Hořčice černá mletá (200g)
Hořčice černá mletá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena žluto-černo-hnědé barvy Použití v kuchyni:pPokrmy s kari kořením, hořčičný olej, hořčičná omáčka k rybám, kečupy, chutney, nakládaná zelenina Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie. Zdravotní účinky: Zvyšuje látkovo...
Více informacíProfikoření - Hořčice černá mletá (500g)
Hořčice černá mletá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena žluto-černo-hnědé barvy Použití v kuchyni:pPokrmy s kari kořením, hořčičný olej, hořčičná omáčka k rybám, kečupy, chutney, nakládaná zelenina Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie. Zdravotní účinky: Zvyšuje látkovo...
Více informacíProfikoření - Hořčice černá mletá (1kg)
Hořčice černá mletá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena žluto-černo-hnědé barvy Použití v kuchyni:pPokrmy s kari kořením, hořčičný olej, hořčičná omáčka k rybám, kečupy, chutney, nakládaná zelenina Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie. Zdravotní účinky: Zvyšuje látkovo...
Více informacíProfikoření - Pastinák sušený mletý (100g)
Pastinák sušený mletý Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: drcený kořen, krémové barvy Alergen: oxid siřičitý. Může obsahovat stopové množství hořčice, soji, celeru, mléka, vajec a lepku. Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a souča...
Více informacíProfikoření - Pastinák sušený mletý (50g)
Pastinák sušený mletý Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: drcený kořen, krémové barvy Alergen: oxid siřičitý. Může obsahovat stopové množství hořčice, soji, celeru, mléka, vajec a lepku. Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a souča...
Více informacíProfikoření - Pastinák sušený mletý (200g)
Pastinák sušený mletý Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: drcený kořen, krémové barvy Alergen: oxid siřičitý. Může obsahovat stopové množství hořčice, soji, celeru, mléka, vajec a lepku. Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a souča...
Více informacíProfikoření - Pastinák sušený mletý (500g)
Pastinák sušený mletý Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: drcený kořen, krémové barvy Alergen: oxid siřičitý. Může obsahovat stopové množství hořčice, soji, celeru, mléka, vajec a lepku. Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a souča...
Více informacíProfikoření - Pastinák sušený mletý (1kg)
Pastinák sušený mletý Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: drcený kořen, krémové barvy Alergen: oxid siřičitý. Může obsahovat stopové množství hořčice, soji, celeru, mléka, vajec a lepku. Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a souča...
Více informacíProfikoření - Petržel kořen kostka sušený (100g)
Petržel kostka kořen sušený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: O...
Více informacíProfikoření - Petržel kořen kostka sušený (50g)
Petržel kostka kořen sušený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: O...
Více informacíProfikoření - Petržel kořen kostka sušený (200g)
Petržel kostka kořen sušený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: O...
Více informacíProfikoření - Petržel kořen kostka sušený (500g)
Petržel kostka kořen sušený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: O...
Více informacíProfikoření - Petržel kořen kostka sušený (1kg)
Petržel kostka kořen sušený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: O...
Více informacíProfikoření - Petržel kořen kostka sušený (5kg)
Petržel kostka kořen sušený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: O...
Více informacíProfikoření - Hořčice černá mletá (5kg)
Hořčice černá mletá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena žluto-černo-hnědé barvy Použití v kuchyni:pPokrmy s kari kořením, hořčičný olej, hořčičná omáčka k rybám, kečupy, chutney, nakládaná zelenina Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie. Zdravotní účinky: Zvyšuje látkovo...
Více informacíProfikoření - Hořčice černá mletá (25kg)
Hořčice černá mletá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena žluto-černo-hnědé barvy Použití v kuchyni:pPokrmy s kari kořením, hořčičný olej, hořčičná omáčka k rybám, kečupy, chutney, nakládaná zelenina Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie. Zdravotní účinky: Zvyšuje látkovo...
Více informacíProfikoření - Petržel kořen kostka sušený (20 kg)
Petržel kostka kořen sušený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: O...
Více informacíProfikoření - Pastinák sušený drcený (5 Kg)
Pastinák sušený drcený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: drcený kořen, krémové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a současnost: Pastinák setý má původ z Eurasie ze Středozemí. Pochází z Kavkazu, Blízkého Východu a Střední...
Více informacíProfikoření - Pastinák sušený drcený (25 Kg)
Pastinák sušený drcený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: drcený kořen, krémové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a současnost: Pastinák setý má původ z Eurasie ze Středozemí. Pochází z Kavkazu, Blízkého Východu a Střední...
Více informacíProfikoření - Hořčice bílá celá (100g)
Hořčice bílá celá Použitá část rostliny: semena hořčice bílé Vzhled a barva: kulaté semeno hořčice světložluté až žluté barvy Chuť: štiplavá Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Střed...
Více informacíProfikoření - Pastinák kostka sušený (100g)
Pastinák kostka sušený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: kostky kořene, krémové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a současnost: Pastinák setý má původ z Eurasie ze Středozemí. Pochází z Kavkazu, Blízkého Východu a Středn...
Více informacíProfikoření - Hořčice bílá celá (200g)
Hořčice bílá celá Použitá část rostliny: semena hořčice bílé Vzhled a barva: kulaté semeno hořčice světložluté až žluté barvy Chuť: štiplavá Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Střed...
Více informacíProfikoření - Pastinák kostka sušený (200g)
Pastinák kostka sušený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: kostky kořene, krémové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a současnost: Pastinák setý má původ z Eurasie ze Středozemí. Pochází z Kavkazu, Blízkého Východu a Středn...
Více informacíProfikoření - Hořčice bílá celá (500g)
Hořčice bílá celá Použitá část rostliny: semena hořčice bílé Vzhled a barva: kulaté semeno hořčice světložluté až žluté barvy Chuť: štiplavá Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Střed...
Více informacíProfikoření - Pastinák kostka sušený (500g)
Pastinák kostka sušený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: kostky kořene, krémové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a současnost: Pastinák setý má původ z Eurasie ze Středozemí. Pochází z Kavkazu, Blízkého Východu a Středn...
Více informacíProfikoření - Hořčice bílá celá (1 Kg)
Hořčice bílá celá Použitá část rostliny: semena hořčice bílé Vzhled a barva: kulaté semeno hořčice světložluté až žluté barvy Chuť: štiplavá Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Střed...
Více informacíProfikoření - Pastinák kostka sušený (1 Kg)
Pastinák kostka sušený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: kostky kořene, krémové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a současnost: Pastinák setý má původ z Eurasie ze Středozemí. Pochází z Kavkazu, Blízkého Východu a Středn...
Více informacíProfikoření - Hořčice bílá celá (5 Kg)
Hořčice bílá celá Použitá část rostliny: semena hořčice bílé Vzhled a barva: kulaté semeno hořčice světložluté až žluté barvy Chuť: štiplavá Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Střed...
Více informacíProfikoření - Pastinák kostka sušený (5 Kg)
Pastinák kostka sušený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: kostky kořene, krémové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a současnost: Pastinák setý má původ z Eurasie ze Středozemí. Pochází z Kavkazu, Blízkého Východu a Středn...
Více informacíProfikoření - Hořčice bílá celá (50g)
Hořčice bílá celá Použitá část rostliny: semena hořčice bílé Vzhled a barva: kulaté semeno hořčice světložluté až žluté barvy Chuť: štiplavá Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Střed...
Více informacíProfikoření - Pastinák kostka sušený (50g)
Pastinák kostka sušený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: kostky kořene, krémové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a současnost: Pastinák setý má původ z Eurasie ze Středozemí. Pochází z Kavkazu, Blízkého Východu a Středn...
Více informacíProfikoření - Hořčice bílá celá (25 Kg)
Hořčice bílá celá Použitá část rostliny: semena hořčice bílé Vzhled a barva: kulaté semeno hořčice světložluté až žluté barvy Chuť: štiplavá Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Střed...
Více informacíProfikoření - Pastinák kostka sušený (25 Kg)
Pastinák kostka sušený Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: kostky kořene, krémové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a současnost: Pastinák setý má původ z Eurasie ze Středozemí. Pochází z Kavkazu, Blízkého Východu a Středn...
Více informacíProfikoření - Hořčice černá celá (100g)
Hořčice černá celá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kulatá semena černé barvy Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie. Zdravotní účinky: Zvyšuje lá...
Více informacíProfikoření - Hořčice černá celá (200g)
Hořčice černá celá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kulatá semena černé barvy Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie. Zdravotní účinky: Zvyšuje lá...
Více informacíProfikoření - Hořčice černá celá (500g)
Hořčice černá celá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kulatá semena černé barvy Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie. Zdravotní účinky: Zvyšuje lá...
Více informacíProfikoření - Hořčice černá celá (1kg)
Hořčice černá celá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kulatá semena černé barvy Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie. Zdravotní účinky: Zvyšuje lá...
Více informacíProfikoření - Hořčice černá celá (5 Kg)
Hořčice černá celá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kulatá semena černé barvy Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie. Zdravotní účinky: Zvyšuje lá...
Více informacíProfikoření - Hořčice černá celá (50g)
Hořčice černá celá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kulatá semena černé barvy Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie. Zdravotní účinky: Zvyšuje lá...
Více informacíProfikoření - Hořčice černá celá (25 Kg)
Hořčice černá celá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kulatá semena černé barvy Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie. Zdravotní účinky: Zvyšuje lá...
Více informacíProfikoření - Petržel list sušený 0,5x4 (100g)
Petržel nať sušená Použitá část rostliny: nať Vzhled a barva: drcená petrželová nať zelené barvy Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: Obsahuje vita...
Více informacíProfikoření - Petržel list sušený 0,5x4 (200g)
Petržel nať sušená Použitá část rostliny: nať Vzhled a barva: drcená petrželová nať zelené barvy Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: Obsahuje vita...
Více informacíProfikoření - Petržel list sušený 0,5x4 (500g)
Petržel nať sušená Použitá část rostliny: nať Vzhled a barva: drcená petrželová nať zelené barvy Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: Obsahuje vita...
Více informacíProfikoření - Petržel list sušený 0,5x4 (1 Kg)
Petržel nať sušená Použitá část rostliny: nať Vzhled a barva: drcená petrželová nať zelené barvy Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: Obsahuje vita...
Více informacíProfikoření - Petržel list sušený 0,5x4 (5 Kg)
Petržel nať sušená Použitá část rostliny: nať Vzhled a barva: drcená petrželová nať zelené barvy Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: Obsahuje vita...
Více informacíProfikoření - Petržel list sušený 0,5x4 (50g)
Petržel nať sušená Použitá část rostliny: nať Vzhled a barva: drcená petrželová nať zelené barvy Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: Obsahuje vita...
Více informacíBuxus (Zimostráz)
Zachovají si stejný vzhled 5 až 10 letPravé "živé" stabilizované dekorace (okvětní lístky či mech) které jsou ošetřeny tzv. stabilizací což je proces, který zachovává přirozenou čerstvost našich rostlin a zároveň udržuje jejich brilantní barvy po mnoho let. POPIS: "Zimostráz vždyzelený" v přírodě je, jak název napovídá, stále zelený. Keř pochází ze Středozemí. v: 40 – 80...
Více informacíSOAPHORIA Levandulové pole - Přírodní tělový jogurt 250 ml
Zavřete oči a představte před sebou levandulová pole mediteránské přírody. Ponořte se do fialového horizontu bez hranic a vdechněte tu úžasně uklidňující vůni, která je pravým balzámem pro neklidnou duši po vyčerpávajícím dni. Nechte, ať Vás příjemně uvolní. Levandule se používají pro své protizánětlivé a diuretické účinky, působí blahodárně proti vyrážkám, ekzémům, lupen...
Více informacíProfikoření - Hřebíček mletý (100g)
Hřebíček mletý Použitá část rostliny: sušené květy hřebíčkovce vonného Vzhled a barva: sypká, barva červenohnědá nejednotná Chuť a vůně: charakteristická kořeněná, hořkavá chuť, intenzivní aromatická vůně Použití v kuchyni: při kořenění sladkých pokrmů, rýže a masových jídel. Do sušenek, kompotů, pečiva, svařeného vína, k dochucení hovězí omáčky, šunky, masové i zeleninov...
Více informacíProfikoření - Kopr (100g)
Kopr Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: sušené krájené listy tmavě zelené barvy Použití v kuchyni: Do nakládané zeleniny, do okurek, zelí a cibule, do mléčných omáček, polévek, tvarohu nebo do kyselých zálivek salátů. Na syrovou zeleninu, maso a ryby. Historie a současnost: Kopr je jednoletá rostlina, dokáže sama vysemenit. Pochází ze Středozemí a ze západní As...
Více informacíProfikoření - Hřebíček mletý (200g)
Hřebíček mletý Použitá část rostliny: sušené květy hřebíčkovce vonného Vzhled a barva: sypká, barva červenohnědá nejednotná Chuť a vůně: charakteristická kořeněná, hořkavá chuť, intenzivní aromatická vůně Použití v kuchyni: při kořenění sladkých pokrmů, rýže a masových jídel. Do sušenek, kompotů, pečiva, svařeného vína, k dochucení hovězí omáčky, šunky, masové i zeleninov...
Více informacíPodobné fráze: rostliny stredozemi vaclav zeleny