Searchlight stropni svitidlo 8235ab

Pro vyhledávací frázi Searchlight stropni svitidlo 8235ab jsme na našem vyhledávači našli 185 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Searchlight stropni svitidlo 8235ab trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 185 produktů

Searchlight Stropní svítidlo 7304-4CC Hanna

Stropní světlo ze série Hanna září jako drahokam. Zboží ze shodné série najdete níže. Kombinací těchto světel, dosáhnete dokonalosti.Lesklý chrom se skleněnými ověsy rozzáří Váš domov.Svítidlo má třídu ochrany 1. Svítidlo má stupeň krytí IP20.Energetická třída pro tento výrobek je C.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Stropní svítidlo 7306-6CC Hanna

Stropní světlo ze série Hanna září jako drahokam. Zboží ze shodné série najdete níže. Kombinací těchto světel, dosáhnete dokonalosti.Čtverec s rozměry 44x44cm nenásilně zútulní Váš interiér.Lesklý chrom se skleněnými ověsy rozzáří Váš domov.Svítidlo má třídu ochrany 1. Svítidlo má stupeň krytí IP20.Energetická třída pro tento výrobek je C....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Stropní svítidlo 7828-8CC Hanna

Stropní světlo ze série Hanna září jako drahokam. Zboží ze shodné série najdete níže. Kombinací těchto světel, dosáhnete dokonalosti.Toto světlo je největší ve své sérii. Obdélník má rozměry 83x20cm. Žádného drobečka nečekejte.Lesklý chrom se skleněnými ověsy rozzáří Váš domov.Svítidlo má třídu ochrany 1. Svítidlo má stupeň krytí IP20.Energetická třída pro tento výrobek j...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní LED svítidlo Rollo 3173CC Searchlight

Stropní LED svítidlo z řady Rollo vybaveno třemi LED moduly o celkovém výkonu 12W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého polykarbonátu. S reflektorem je možno otáčet dle libosti. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 0,56kg.

Více informací
Dostupnost: skladem

Stropní LED svítidlo Rollo 3173WH Searchlight

Stropní LED svítidlo z řady Rollo vybaveno třemi LED moduly o celkovém výkonu 12W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do bílé a chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého polykarbonátu. S reflektorem je možno otáčet dle libosti. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 0,56kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní LED svítidlo Rollo 3174CC Searchlight

Stropní LED svítidlo z řady Rollo vybaveno čtyřmi LED moduly o celkovém výkonu 16W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého polykarbonátu. S reflektorem je možno otáčet dle libosti. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 0,7kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní LED svítidlo Rollo 3174WH Searchlight

Stropní LED svítidlo z řady Rollo vybaveno čtyřmi LED moduly o celkovém výkonu 16W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do bílé a chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého polykarbonátu. S reflektorem je možno otáčet dle libosti. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 0,7kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní svítidlo Edinburgh 4132-2AB Searchlight, IP44

Stropní svítidlo z řady Edinburgh vybaveno dvěmi paticemi E27 o maximálním výkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do barvy antické mosazi. Difuzor je vyroben z opálového skla. Hodnota stupně krytí je IP44, hmotnost svítidla 1,51kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní LED svítidlo Quad 4233SS Searchlight

Stropní LED svítidlo z řady Quad vybaveno třemi LED moduly o výkonu 12W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do saténově stříbrné barvy. Difuzor je vyroben z opálového skla. S reflektorem je možno otáčet a naklápět dle libosti. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 0,57kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní LED svítidlo Quad 4234SS Searchlight

Stropní LED svítidlo z řady Quad vybaveno čtyřmi LED moduly o výkonu 16W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do saténově stříbrné barvy. Difuzor je vyroben z opálového skla. S reflektorem a rameny je možno otáčet nebo je naklápět dle libosti. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 0,7kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní svítidlo Edinburgh 5182AB Searchlight, IP44

Stropní svítidlo z řady Edinburgh vybaveno dvěmi paticemi E27 o maximálním výkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do barvy antické mosazi. Difuzor je vyroben z čirého skla. Hodnota stupně krytí je IP44, hmotnost svítidla 1,7kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní svítidlo Edinburgh 5182CC Searchlight, IP44

Stropní svítidlo z řady Edinburgh vybaveno dvěmi paticemi E27 o maximálním výkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Hodnota stupně krytí je IP44, hmotnost svítidla 1,7kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní svítidlo Samson 6603AB Searchlight, IP44

Stropní svítidlo z řady Samson, které je vybaveno třemi paticemi GU10 o maximálním příkonu 5W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do barvy antické mosazi. Se světelnou částí je možno otáčet a naklápět dle libosti. Hodnota stupně krytí je IP44, hmotnost svítidla 0,75kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní svítidlo Samson 6603SS Searchlight, IP44

Stropní svítidlo z řady Samson, které je vybaveno třemi paticemi GU10 o maximálním příkonu 5W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do saténově stříbrné barvy. Se světelnou částí je možno otáčet a naklápět dle libosti. Hodnota stupně krytí je IP44, hmotnost svítidla 0,75kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní svítidlo Samson 6604AB Searchlight, IP44

Stropní svítidlo z řady Samson, které je vybaveno čtyřmi paticemi GU10 o maximálním příkonu 5W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do barvy antické mosazi. Se světelnou částí a rameny je možno otáčet a naklápět dle libosti. Hodnota stupně krytí je IP44, hmotnost svítidla 1,1kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní svítidlo Samson 6604SS Searchlight, IP44

Stropní svítidlo z řady Samson, které je vybaveno čtyřmi paticemi GU10 o maximálním příkonu 5W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do saténově stříbrné barvy. Se světelnou částí a rameny je možno otáčet a naklápět dle libosti. Hodnota stupně krytí je IP44, hmotnost svítidla 1,1kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní svítidlo Samson 6606AB Searchlight, IP44

Stropní svítidlo z řady Samson, které je vybaveno šesti paticemi GU10 o maximálním příkonu 5W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do barvy antické mosazi. Se světelnou částí a rameny je možno otáčet a naklápět dle libosti. Hodnota stupně krytí je IP44, hmotnost svítidla 1,9kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní svítidlo Samson 6606SS Searchlight, IP44

Stropní svítidlo z řady Samson, které je vybaveno šesti paticemi GU10 o maximálním příkonu 5W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do saténově stříbrné barvy. Se světelnou částí a rameny je možno otáčet a naklápět dle libosti. Hodnota stupně krytí je IP44, hmotnost svítidla 1,9kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní svítidlo 6769-26BK Flush Searchlight

Stropní svítidlo z řady Flush, ke kterému je potřeba dokoupit dvě žárovky s paticí E14 o maximálním výkonu 40W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do matné černé barvy. Difuzor je vyroben z čirého zkoseného skla. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,9kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní svítidlo Armstrong 8046-6BK Searchlight

Stropní svítidlo z řady Armstrong, ke kterému je potřeba dokoupit šest žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 10W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do matné černé barvy a saténové mosazi. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,1kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní svítidlo Armstrong 8048-8BK Searchlight

Stropní svítidlo z řady Armstrong, ke kterému je potřeba dokoupit osm žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 10W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do matné černé barvy a saténové mosazi. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,4kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní svítidlo Autunm 9037-5CC Searchlight, IP44

Stropní svítidlo z řady Autumn, ke kterému je potřeba dokoupit pět žárovek s paticí G9 o maximálním výkonu 18W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do bronzové barvy. Okrasné závěsy jsou vyrobeny z čirých křišťálků. Hodnota stupně krytí je IP44, hmotnost svítidla 2,5kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní LED svítidlo Gianna 9371-37BGO Searchlight

Stropní LED svítidlo z řady Gianna vybaveno LED modulem o výkonu 15W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, difuzor z opálového polykarbonátu. Stínidlo je vyrobeno z černé textílie zvenčí a zlatého plastu uvnitř. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 0,9kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní LED svítidlo Gianna 9371-37GY Searchlight

Stropní LED svítidlo z řady Gianna vybaveno LED modulem o výkonu 15W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, difuzor z opálového polykarbonátu. Stínidlo je vyrobeno z šedé textílie zvenčí a bílého plastu uvnitř. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 0,9kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní LED svítidlo Gianna 9371-37WH Searchlight

Stropní LED svítidlo z řady Gianna vybaveno LED modulem o výkonu 15W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, difuzor z opálového polykarbonátu. Stínidlo je vyrobeno z bílé textílie zvenčí a bílého plastu uvnitř. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 0,9kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní LED svítidlo Gianna 9371-50BGO Searchlight

Stropní LED svítidlo z řady Gianna vybaveno LED modulem o výkonu 25W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, difuzor z opálového polykarbonátu. Stínidlo je vyrobeno z černé textílie zvenčí a zlatého plastu uvnitř. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,7kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní LED svítidlo Gianna 9371-50BR Searchlight

Stropní LED svítidlo z řady Gianna vybaveno LED modulem o výkonu 25W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, difuzor z opálového polykarbonátu. Stínidlo je vyrobeno z hnědé textílie zvenčí a bílého plastu uvnitř. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,7kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní LED svítidlo Gianna 9371-50GY Searchlight

Stropní LED svítidlo z řady Gianna vybaveno LED modulem o výkonu 25W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, difuzor z opálového polykarbonátu. Stínidlo je vyrobeno z šedé textílie zvenčí a bílého plastu uvnitř. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,7kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní LED svítidlo Gianna 9371-50WH Searchlight

Stropní LED svítidlo z řady Gianna vybaveno LED modulem o výkonu 25W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, difuzor z opálového polykarbonátu. Stínidlo je vyrobeno z bílé textílie zvenčí a bílého plastu uvnitř. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,7kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní svítidlo Bathroom 1773CC Searchlight, IP44

Závěsné svítidlo z řady Bathroom vybaveno třemi paticemi G9 o maximálním výkonu 33W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Závěsy jsou vyrobeny křišťálků. Hodnota stupně krytí je IP44, hmotnost svítidla 1,9kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Searchlight 4370 - Stropní svítidlo FLUSH 2xE14/40W/230V SR0129

Svítidlo přímo od výrobce Searchlight máme skladem za cenu 1440.00 Kč a se zárukou 3 roky.

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Křišťálové stropní svítidlo HANNA 6xG9/33W/230V (113786)

Stropní světlo - pro žárovku G9 (není součástí), výška 20 cm, materiál křišťál, IP20, Máte v plánu modernizaci světel v domácnosti? Se stropním světlem Searchlight uděláte na každého dojem. Aby světlo mohlo fungovat jako na drátkách, potřebuje přístup k elektrické síti. Ptáte-li se na technické specifikace, tak očekávejte, že potřebuje napětí 230 V. Výrobce přidal světl...

Více informací
Dostupnost: skladem

Stropní LED svítidlo 2714CC FLUSH Searchlight SL_2714CC

Stropní svítidlo pochází z dílny anglického výrobce Searchlight.Svítidlo je vyrobeno z kovu a má chromovou povrchovou úpravu. Skleněné křišťálky při rozsvícení svítidla vytváří úchvatné světelné efekty. Svítidlo má integrovanou LEDku, která svítí denní bílou barvou o síle 1608lumeny. LED diody využívají až o 85%méně energie a vydrží až 20krát delší dobu než klasické žárov...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight - Stropní svítidlo FISHNeT 3xE27/60W/230V Černá (113815)

Stropní světlo - pro žárovku E27 (není součástí), max. příkon 60 W, výška 21 cm, šířka 45 cm, materiál kov, IP20, Obnovujete osvětlení vaší domácnosti? Se stropním světlem Searchlight zapůsobíte na každou návštěvu. Jeho jednoduchý moderní styl přirozeně splyne s designem vašeho domova. Aby vám světlo mohlo hezky svítit, potřebuje přístup k elektrické síti. Ptáte-li se n...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Stropní svítidlo EDINBURGH I 2xE27/40W/230V chrom (113774)

Stropní světlo - pro žárovku E27 (není součástí), max. příkon 40 W, výška 15 cm, šířka 35 cm, materiál kov, IP20, Obnovujete osvětlení vaší domácnosti? Se stropním světlem Searchlight jistě každého potěšíte. Jeho jednoduchý moderní styl přirozeně splyne s designem vašeho domova. Aby vám světlo mohlo hezky svítit, potřebuje přístup k elektrické síti. Zajímají-li vás tech...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Stropní svítidlo FLUSH 2xE14/40W/230V (113649)

Stropní světlo - pro žárovku E14 (není součástí), max. příkon 40 W, výška 17 cm, šířka 33 cm, materiál kov, IP20, Vybavujete svoji domácnost novým osvětlením? Se stropním světlem Searchlight jistě každého potěšíte. Jeho jednoduchý klasický styl přirozeně splyne s designem vašeho domova. Aby světlo mohlo fungovat jako na drátkách, potřebuje přístup k elektrické síti. Chc...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Křišťálové stropní svítidlo HANNA 6xG9/33W/230V (113655)

Stropní světlo - pro žárovku G9 (není součástí), max. příkon 33 W, výška 20 cm, šířka 45 cm, materiál kov, IP20, Plánujete zmodernizovat osvětlení ve vaší domácnosti? Se stropním světlem Searchlight zapůsobíte na každou návštěvu. Jeho jednoduchý moderní styl navíc nenuceně splyne s designem vašeho domova. Aby světlo mohlo fungovat jako na drátkách, potřebuje přístup k e...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Stropní svítidlo FLUSH 2xE14/40W/230V (113773)

Stropní světlo - pro žárovku E14 (není součástí), max. příkon 40 W, výška 15 cm, šířka 28 cm, materiál kov, IP20, Vybavujete svoji domácnost novým osvětlením? Se stropním světlem Searchlight jistě každého příjemně překvapíte. Jeho jednoduchý klasický styl přirozeně splyne s designem vašeho domova. Aby světlo mohlo fungovat jako na drátkách, potřebuje přístup k elektrick...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Křišťálové stropní svítidlo HANNA 7xG9/33W/230V (113808)

Stropní světlo - pro žárovku G9 (není součástí), max. příkon 33 W, výška 18 cm, šířka 35 cm, materiál kov, IP20, Vybavujete svoji domácnost novým osvětlením? Se stropním světlem Searchlight jistě každého potěšíte. Jeho jednoduchý moderní styl navíc nenuceně splyne s designem vašeho domova. Aby světlo mohlo fungovat jako na drátkách, potřebuje přístup k elektrické síti. ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Stropní svítidlo CLARISSA 5xE14/40W/230V (113623)

Stropní světlo - pro žárovku E14 (není součástí), max. příkon 40 W, výška 34 cm, šířka 45 cm, materiál sklo, IP20, Rádi byste si pořídili nové osvětlení? Se stropním světlem Searchlight určitě neuděláte chybu. Jeho jednoduchý moderní styl přirozeně splyne s designem vašeho domova. Pro správnou funkčnost světla jej zapojte do klasické elektrické sítě. Chcete-li být sezná...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Stropní svítidlo EDINBURGH 2xE27/40W/230V chrom (113602)

Stropní světlo - pro žárovku E27 (není součástí), max. příkon 40 W, výška 16 cm, šířka 35 cm, materiál kov, IP20, Obnovujete osvětlení vaší domácnosti? Se stropním světlem Searchlight rozhodně neuděláte chybu. Jeho jednoduchý moderní styl přirozeně splyne s designem vašeho domova. Pro správnou funkčnost světla jej zapojte do klasické elektrické sítě. Ptáte-li se na tech...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Stropní svítidlo FLUSH 2xE14/40W/230V (113709)

Stropní světlo - pro žárovku E14 (není součástí), max. příkon 40 W, výška 18 cm, šířka 29 cm, materiál kov, IP20, Plánujete zútulnit svoji domácnost moderním světlem? Se stropním světlem Searchlight jistě každého potěšíte. Jeho jednoduchý moderní styl navíc nenuceně splyne s designem vašeho domova. Aby vám světlo mohlo hezky svítit, potřebuje přístup k elektrické síti. ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Stropní svítidlo FISHNET 3xE27/60W/230V zlatá (113654)

Stropní světlo - pro žárovku E27 (není součástí), max. příkon 60 W, výška 21 cm, šířka 45 cm, materiál kov, IP20, Obnovujete osvětlení vaší domácnosti? Se stropním světlem Searchlight určitě každého příjemně překvapíte. Jeho jednoduchý moderní styl přirozeně splyne s designem vašeho domova. Pro správnou funkčnost světla jej zapojte do klasické elektrické sítě. Zajímají-...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Stropní svítidlo EDINBURGH 2xE27/40W/230V Bronzová (113809)

Stropní světlo - pro žárovku E27 (není součástí), max. příkon 40 W, výška 16 cm, šířka 35 cm, materiál kov, IP20, Plánujete vybavit domácnost novým osvětlením? Se stropním světlem Searchlight uděláte na každého dojem. Jeho jednoduchý moderní styl přirozeně splyne s designem vašeho domova. Aby světlo fungovalo jako na drátkách, je potřeba jej zapojit do klasické elektric...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Křišťálové stropní svítidlo HANNA 8xG9/33W/230V (113685)

Stropní světlo - pro žárovku G9 (není součástí), max. příkon 33 W, výška 21 cm, šířka 55 cm, materiál kov, IP20, Plánujete vybavit domácnost novým osvětlením? Se stropním světlem Searchlight určitě neuděláte chybu. Jeho jednoduchý moderní styl navíc nenuceně splyne s designem vašeho domova. Pro správnou funkčnost světla jej zapojte do klasické elektrické sítě. Chcete-li...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Křišťálové stropní svítidlo HANNA 4xG9/33W/230V (113639)

Stropní světlo - pro žárovku G9 (není součástí), max. příkon 33 W, výška 18 cm, šířka 35 cm, materiál kov, IP20, Plánujete vybavit domácnost novým osvětlením? Se stropním světlem Searchlight uděláte na každého dojem. Jeho jednoduchý moderní styl přirozeně splyne s designem vašeho domova. Pro správnou funkčnost světla jej zapojte do klasické elektrické sítě. Zajímají-li ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Koupelnové stropní svítidlo FLUSH 1xE27/60W/230V IP44 (113634)

Stropní světlo - pro žárovku E27 (není součástí), max. příkon 60 W, výška 10 cm, šířka 23 cm, materiál sklo, IP44, Vybavujete svoji domácnost novým osvětlením? Se stropním světlem Searchlight určitě neuděláte chybu. Jeho jednoduchý moderní styl přirozeně splyne s designem vašeho domova. Pro správnou funkčnost světla jej zapojte do klasické elektrické sítě. Ptáte-li se n...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Stropní svítidlo FLUSH 2xE14/40W/230V černá (113803)

Stropní světlo - pro žárovku E14 (není součástí), max. příkon 40 W, výška 10 cm, šířka 25 cm, materiál kov, IP20, Plánujete zmodernizovat osvětlení ve vaší domácnosti? Se stropním světlem Searchlight zapůsobíte na každou návštěvu. Jeho jednoduchý moderní styl navíc nenuceně splyne s designem vašeho domova. Aby světlo mohlo fungovat jako na drátkách, potřebuje přístup k ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Stropní svítidlo FLUSH 2xE14/40W/230V (113681)

Stropní světlo - pro žárovku E14 (není součástí), max. příkon 40 W, výška 15 cm, šířka 30 cm, materiál kov, IP20, Rádi byste vybavili svou domácnost novým osvětlením? Se stropním světlem Searchlight uděláte na každého dojem. Jeho jednoduchý klasický styl přirozeně splyne s designem vašeho domova. Aby světlo fungovalo jako na drátkách, je potřeba jej zapojit do klasické ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Koupelnové stropní svítidlo FLUSH 1xE27/60W/230V IP44 (113720)

Stropní světlo - pro žárovku E27 (není součástí), max. příkon 60 W, výška 12 cm, šířka 28 cm, materiál plast, IP44, Máte v plánu modernizaci světel v domácnosti? Se stropním světlem Searchlight nešlápnete vedle. Jeho jednoduchý moderní styl navíc nenuceně splyne s designem vašeho domova. Aby vám světlo mohlo hezky svítit, potřebuje přístup k elektrické síti. Zajímají-li...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Stropní svítidlo FLUSH 2xE14/40W/230V (113736)

Stropní světlo - pro žárovku E14 (není součástí), max. příkon 40 W, výška 17 cm, šířka 28 cm, materiál kov, IP20, Sháníte dokonalé osvětlení pro vaši domácnost? Se stropním světlem Searchlight nešlápnete vedle. Jeho jednoduchý klasický styl navíc nenuceně splyne s designem vašeho domova. Aby světlo mohlo fungovat jako na drátkách, potřebuje přístup k elektrické síti. Pt...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Stropní svítidlo FLUSH 2xE14/40W/230V chrom (113718)

Stropní světlo - pro žárovku E14 (není součástí), max. příkon 40 W, výška 10 cm, šířka 25 cm, materiál kov, IP20, Vybavujete svoji domácnost novým osvětlením? Se stropním světlem Searchlight určitě každého příjemně překvapíte. Jeho jednoduchý moderní styl přirozeně splyne s designem vašeho domova. Aby světlo fungovalo jako na drátkách, je potřeba jej zapojit do klasické...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Stropní svítidlo EDINBURGH I 2xE27/40W/230V Bronzová (113747)

Stropní světlo - pro žárovku E27 (není součástí), max. příkon 40 W, výška 15 cm, šířka 35 cm, materiál kov, IP20, Vybavujete svoji domácnost novým osvětlením? Se stropním světlem Searchlight jistě každého příjemně překvapíte. Jeho jednoduchý moderní styl navíc nenuceně splyne s designem vašeho domova. Aby světlo fungovalo jako na drátkách, je potřeba jej zapojit do klas...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Křišťálové stropní svítidlo HANNA 8xG9/33W/230V (113721)

Stropní světlo - pro žárovku G9 (není součástí), max. příkon 33 W, světelný tok 614 lm, výška 24 cm, šířka 80 cm, materiál kov, IP20, Vybavujete svoji domácnost novým osvětlením? Se stropním světlem Searchlight rozhodně neuděláte chybu. Jeho jednoduchý moderní styl přirozeně splyne s designem vašeho domova. Stropní světlo svítí s intenzitou 614 lm. Aby vám světlo mohlo ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Křišťálové stropní svítidlo HANNA 8xG9/33W/230V (113630)

Stropní světlo - pro žárovku G9 (není součástí), max. příkon 33 W, výška 21 cm, šířka 55 cm, materiál kov a křišťál, IP20, Plánujete vybavit domácnost novým osvětlením? Se stropním světlem Searchlight nešlápnete vedle. Jeho jednoduchý moderní styl přirozeně splyne s designem vašeho domova. Aby světlo fungovalo jako na drátkách, je potřeba jej zapojit do klasické elektri...

Více informací
Dostupnost: skladem

Stropní LED svítidlo 8100-30CC Flush Searchlight, IP44

Stropní LED svítidlo z řady Flush vybaveno LED modulem o výkonu 18W. Svítidlo je vyrobeno z plykarbonátu, lakováno do chromové barvy. Difuzor je vyroben z akrylu s imitací hvězné oblohy. Hodnota stupně krytí je IP44, hmotnost svítidla 0,91kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní LED svítidlo 8702SS LED Flush Searchlight, IP44

Stropní LED svítidlo z řady LED Flush vybaveno LED modulem o výkonu 12W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do saténově stříbrné barvy. Difuzor je vyroben z opálového skla. Hodnota stupně krytí je IP44, hmotnost svítidla 1,36kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight - Koupelnové stropní svítidlo DISC 1xE27/60W/230V IP44 (113595)

Stropní světlo - pro žárovku E27 (není součástí), max. příkon 60 W, světelný tok 205 lm, výška 10 cm, šířka 23 cm, materiál kov, IP44, Plánujete vybavit domácnost novým osvětlením? Se stropním světlem Searchlight uděláte na každého dojem. Jeho jednoduchý moderní styl přirozeně splyne s designem vašeho domova. Stropní světlo svítí s intenzitou 205 lm. Aby vám světlo mohl...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Koupelnové stropní svítidlo FLUSH 1xE27/60W/230V IP44 (113811)

Stropní světlo - pro žárovku E27 (není součástí), max. příkon 60 W, výška 12 cm, šířka 35 cm, materiál sklo, IP44, Plánujete zútulnit svoji domácnost moderním světlem? Se stropním světlem Searchlight rozhodně neuděláte chybu. Jeho jednoduchý moderní styl navíc nenuceně splyne s designem vašeho domova. Aby světlo fungovalo jako na drátkách, je potřeba jej zapojit do klas...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight - Koupelnové stropní svítidlo DISC 1xE27/60W/230V IP44 (113777)

Stropní světlo - pro žárovku E27 (není součástí), max. příkon 60 W, výška 10 cm, šířka 23 cm, materiál kov, IP44, Máte v plánu pořídit světlo, které vytvoří lepší atmosféru vašeho pokoje? Se stropním světlem Searchlight určitě každého příjemně překvapíte. Jeho jednoduchý moderní styl navíc nenuceně splyne s designem vašeho domova. Pro správnou funkčnost světla jej zapoj...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK