Searchlight zavesne svitidlo 9291cc

Pro vyhledávací frázi Searchlight zavesne svitidlo 9291cc jsme na našem vyhledávači našli 301 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Searchlight zavesne svitidlo 9291cc trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 301 produktů

Závěsné svítidlo 8274-4SB Conio Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Conia, ke kterému jsou potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do barvy saténové mosazi. Difuzor je vyroben z čirého skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 3,8kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo 8295-5BK Victoria Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Victoria, ke kterému jsou potřeba dokoupit pět žárovek s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do matné černé barvy. Difuzor je vyroben z křišťálků. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 6,85kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo 8295-5CC Victoria Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Victoria, ke kterému jsou potřeba dokoupit pět žárovek s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Difuzor je vyroben z křišťálků. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 6,85kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo 8337-7CC Elise Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Elise, ke kterému jsou potřeba dokoupit sedm žárovek s paticí G9 o maximálním výkonu 33W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Okrasné závěsy jsou vyrobeny z čirých křišťálků. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 4,48kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo 8416-6BK Anthea Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Anthea, ke kterému jsou potřeba dokoupit šest žárovek s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do černé a měděné barvy.Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 3,3kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Paris 87312-12AB Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Paris, ke kterému je potřeba dokoupit dvanáct žárovek s paticí E14 o maximálním výkonu 40W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do barvy antické mosazi. Ozdobné závěsy jsou vyrobeny z křišťálků. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 12,6kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Paris 87312-12SS Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Paris, ke kterému je potřeba dokoupit dvanáct žárovek s paticí E14 o maximálním výkonu 40W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do saténově stříbrné barvy. Ozdobné závěsy jsou vyrobeny z křišťálků. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 12,6kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Paris 8736-6AB Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Paris, ke kterému je potřeba dokoupit šest žárovek s paticí E14 o maximálním výkonu 40W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do barvy antické mosazi. Ozdobné závěsy jsou vyrobeny z křišťálků. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 6,5kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Paris 8736-6SS Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Paris, ke kterému je potřeba dokoupit šest žárovek s paticí E14 o maximálním výkonu 40W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do saténově stříbrné barvy. Ozdobné závěsy jsou vyrobeny z křišťálků. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 6,5kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Paris 8738-8AB Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Paris, ke kterému je potřeba dokoupit osm žárovek s paticí E14 o maximálním výkonu 40W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do barvy antické mosazi. Ozdobné závěsy jsou vyrobeny z křišťálků. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 8,53kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Paris 8738-8SS Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Paris, ke kterému je potřeba dokoupit osm žárovek s paticí E14 o maximálním výkonu 40W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do saténově stříbrné barvy. Ozdobné závěsy jsou vyrobeny z křišťálků. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 8,53kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné LED svítidlo Drape 8857CC Searchlight

Závěsné LED svítidlo z řady Drape vybaveno LED páskem o výkonu 15W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Okrasné závěsy jsou vyrobeny z čirých akrylů. Difuzor je vyroben z opálového skla. Délku závěsu můžete libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 2,56kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Catalina 9045-5CC Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Catalina, ke kterému je potřeba dokoupit pět žárovek s paticí E14 o maximálním výkonu 40W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Délku závěsu je možné libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 4kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Catalina 9048-8CC Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Catalina, ke kterému je potřeba dokoupit osm žárovek s paticí E14 o maximálním výkonu 40W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Délku závěsu je možné libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 6,1kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Avalon 9171-1GO Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Avalon, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do zlaté barvy. Difuzor je vyroben z opálového skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Avalon 9171-1SS Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Avalon, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do saténově stříbrné barvy. Difuzor je vyroben z opálového skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Bird Cage 9411BK Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Bird Cage, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do matné černé barvy a saténové mosazi. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,3kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Bird Cage 9412BK Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Bird Cage, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do matné černé barvy a saténové mosazi. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,06kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Bird Cage 9413BK Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Bird Cage, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do matné černé barvy a saténové mosazi. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,47kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Squiggle 9663-3BK Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Squiggle, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do matné černé barvy. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 0,7kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Squiggle 9665-5BK Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Squiggle, ke kterému je potřeba dokoupit pět žárovek s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do matné černé barvy. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 0,95kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Squiggle 9669-9BK Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Squiggle, ke kterému je potřeba dokoupit devět žárovek s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do matné černé barvy. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,8kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Clarissa 9835-5CC Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Clarissa, ke kterému je potřeba dokoupit pět žárovek s paticí E14 o maximálním výkonu 40W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Okrasné závěsy jsou vyrobeny ze skla v čiré, kouřové a jantarové barvě. Difuzor je vyroben z matného skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 11kg....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Clarissa 9838-8CC Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Clarissa, ke kterému je potřeba dokoupit osm žárovek s paticí E14 o maximálním výkonu 40W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Okrasné závěsy jsou vyrobeny ze skla v čiré, kouřové a jantarové barvě. Difuzor je vyroben z matného skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 7,33kg...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Pipes 1164-4AB Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Pipes vybaveno čtyřmi paticemi E27 o maximálním výkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do barvy antické mosazi. Difuzor je vyroben z čirého skla se vzduchovými bublinkami. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 3,5kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Pipes 1265-5AB Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Pipes vybaveno pěti paticemi E27 o maximálním výkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do barvy antické mosazi. Difuzor je vyroben z čirého skla se vzduchovými bublinkami. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 4,1kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěsné svítidlo 4943-3CC 4943-3cc

Toto výškově nastavitelné svítidlo s trojitě zakřiveným okrajem je zdobené velkým počtem kvalitních krystalů. Svítidlo je dodáváno včetně velice úsporných LED zdrojů.

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight Závěsné svítidlo 6461-12CU meděné

Moderní světlo vyrobené z dílny anglického výrobce v metalickém provedení měděných barev. Kombinujte osvětlení ze shodné série Vibrant, najdete ho v souvisejícím zboží.Průměr stínidla je 12cm, na výšku má 19cm. Celková výška se závěsem má 1,4m. Tuto výšku lze regulovat dle potřeby.Moderně je řešen i kabel v bíločerném provedení. Vyzkoušejte něco nového, jiného a moderního...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo ORBIT 2476-6SS Searchlight SL_2476-6SS

Závěsné svítidlo pochází z dílny anglického výrobce Searchlight.Toto svítidlo je určeno pro 6 LED žárovek s paticí E14, limitováni jste pouze příkonem 6x7W. Skvělou volbou do tohoto svítidla jsou vintage žárovky , které dodají tomuto svítidlu opravdové kouzlo. Svítidlo je vyrobeno z kovu v saténově stříbrném provedení. Stínítko má výšku 65cm, celková výška se závěsem měří...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné LED svítidlo LEXI 3090-50CC Searchlight SL_3090-50CC

Závěsné svítidlo pochází z dílny anglického výrobce Searchlight.Svítidlo je vyrobeno z kovu a má chromovou povrchovou úpravu. Světelná kruhová část připomíná svým designem rozdrcený led, při rozsvícení svítidla tak vytváří krásné, světelné odlesky. Svítidlo je vybaveno LEDkou, která svítí denní bílou barvou o síle 2340 lumenů. LED diody využívají až o 85%méně energie a vy...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné LED svítidlo 6720-20-LED Ice Cube Searchlight

Závěsné LED svítidlo z řady Ice Cube vybaveno dvaceti LED diodami o výkonu 3W . Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 11,8kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné LED svítidlo Ice Cube 6775-5-LED Searchlight

Závěsné LED svítidlo z řady Ice Cube vybaveno pěti LED moduly o výkonu 5x5W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 2,7kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné LED svítidlo Ice Cube 6778-8-LED Searchlight

Závěsné LED svítidlo z řady Ice Cube vybaveno osmi LED moduly o výkonu 8x5W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 4,2kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné LED svítidlo 7820-20-LED Ice Cube Searchlight

Závěsné LED svítidlo z řady Ice Cube vybaveno dvaceti LED diodami o výkonu 3W . Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 12,3kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo School House 8071-1SS Searchlight, IP44

Závěsné svítidlo z řady School House, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do saténově stříbrné barvy. Difuzor je vyroben z opálového skla. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Stupeň krytí je IP44, hmotnost svítidla 1,15kg. Kombinujte s nástěnným svítidlem ve shodné sérii....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěsné svítidlo 1025-5CC s pěti stínidly

Anglické světlo Angelique je menší varintou ze své série. Průměr světla je 53cm, stínidla jsou látková a omyvatelná, konstrukce je kovová. Rozměry sínidla jsou na výšku 13cm a šířku 15cm.Závěsné svítidlo může být osazeno maximálně světelnými zdroji 5x40 W. Svítidlo má třídu ochrany 1 a stupeň krytí IP20. Je osazeno patící E14.Energetická třída pro tento výrobek je A++,A+,...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné světlo Atom 6077SB pr.30cm Searchlight

Závěsné svítidlo řady Atom v provedení saténově mosazné barvě. Svítidlo má kruhový tvar a hodí se do všech typů interiéru, právě díky svému jednoduchému designu. Výrobcem svítidla je společnost Searchlight. Balení neobsahuje světelný zdroj. Délku kabelu lze regulovat dle potřeby.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné světlo Atom 6077 pr.30cm Searchlight

Závěsné svítidlo řady Atom v provedení saténově stříbrné. Svítidlo má kruhový tvar a hodí se do všech typů interiéru, právě díky svému jednoduchému designu. Výrobcem svítidla je společnost Searchlight. Balení neobsahuje světelný zdroj. Délku kabelu lze regulovat dle potřeby.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné světlo Atom 6066 25cm Searchlight

Závěsné svítidlo řady Atom v provedení saténově stříbrné. Svítidlo má kruhový tvar a hodí se do všech typů interiéru, právě díky svému jednoduchému designu. Výrobcem svítidla je anglická společnost Searchlight. Balení neobsahuje světelný zdroj. Délku kabelu lze regulovat dle potřeby.

Více informací
Dostupnost: skladem

Závěsné stropní svítidlo Searchlight Vibrant / 60 W / E27 / Ø 26 cm / IP20 / ocel / červená

[:0:]závěsné stropní svítidlo • výkon 60 W • patice E27 • stupeň ochrany IP20 • materiál ocel • Ø světla 26 cm • napětí 230 V • barva červená ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Závěsné stropní svítidlo Searchlight Vibrant / E27 / ocel / 60 W / IP20 / tvar slzy / Ø 26 cm / zelená

[:0:]stropní svítidlo závěsné • max. výkon 60 W • barva zelená • stupeň ochrany IP20 • materiál pouzdra lampy ocel • Ø 26 cm • patice E27 • tvar slzy • barva světla - teplá bílá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Závěsné stropní svítidlo Searchlight Vibrant / 60 W / E27 / Ø 26 cm / IP20 / ocel / zlatá

[:0:]Závěsné stropní svítidlo • výkon 60 W • patice E27 • stupeň ochrany IP20 • materiál ocel • Ø světla 26 cm • napětí 230 V • barva zlatá • barva světla teplá bílá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Závěsné světlo 3228BK Pyramid Searchlight matná černá

Závěsné svítidlo z řady PYRAMID se vyrábí z kovu a skla. Svítidlo je včetně zavěšení dlouhé 1m. Pokud budete potřebovat, tak si délku kabelu zkrátíte. Vhodnými místy pro montáž jsou suché vnitřní prostory jako je kancelář, firma nebo váš domov.Do svítidla patří žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Žárovka není součástí svítidla, její výběr je zcela na vás.Svítid...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné světlo Atom II 6066SB 25cm Searchlight

Závěsné světlo od anglického výrobce Searchlight je moderní a minimalistické svítidlo navržené tak, aby pozvedlo atmosféru Vašeho interiéru. Toto světlo je vyrobeno z kombinace odolného saténového mosazného kovu a stínidla z bílého opálového skla. Představuje dokonalou kombinaci stylu a funkčnosti. S průměrem 25 cm a výškou nastavitelnou až do 1,2 m se vyznačuje úžasným ...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Venkovní svítidlo 1641

Závěsné venkovní svítidlo řady Genoa je vyrobeno z kvalitního hliníku a skla. Svítidlo má stříbrnou a černou barvu, svým tělem připomíná lucernu.Výrobcem tohoto svítidla je anglická společnost Searchlight. Svítidlo má krytí IP 23 a záruku na 3 roky.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Chalupářské svítidlo 576RU

Klasické závěsné svítidlo pochází z řady Oil Lantern. Svítidlo je typické pro chlalupářské interiéry, kde vytváří útulnou atmosféru venkova. Svítidlo má zdroj o příkonu 60W. Světlo je vyrobeno ze železa a opálového skla. Výrobcem tohoto svítidla je anglická výrobní společnost Searchlight.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Stropní svítidlo 9113-39GO

Závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight z řady VERSAILLES .Svítidlo se vyrábí v kombinaci materiálů kov akřišťál .Svítidlo využívá patici E14 s příkonem 5x40W.Svítidlo dodáváme bez světelných zdrojů.Určitě bude krásnou ozdobou Vašeho interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Stropní svítidlo 9113-39CC

Závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight z řady VERSAILLES .Svítidlo se vyrábí v kombinaci materiálů chrom a křišťál .Svítidlo využívá patici E14 s příkonem 5x40W.Svítidlo dodáváme bez světelných zdrojů.Určitě bude krásnou ozdobou Vašeho interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Chalupářské svítidlo 5333-3AB

Závěsné svítidlo z řady Fisherman od anglického výrobce svítidel Searchlight.Svítidlo využívá zdroj s paticí E27 s max. příkonem 3x60 W. Svítidlo určitě bude krásnou ozdobou Vašeho interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Nástěnné svítidlo 0812-2BK

Toto elegantní závěsné svítidlo pochází z řady Cortwheel. Svítidlo má 2 zdroje o max. příkonu 60 W. Svítidlo má krásný zámecký design. Výrobcem tohoto svítidla je anglická výrobní společnost Searchlight.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Nástěnné svítidlo 4162-2AB

Moderní závěsné svítidlo pochází z řady Ascona. Toto svítidlo je zajímavé designem svého těla. Tělo má barvu antické mosazi. Svítidlo je vyrobeno ze skla a výrobcem je anglická výrobní společnost Searchlight

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Searchlight Vibrant / průměr 31 cm / 5 světelných zdrojů / 40 W / zelená/červená/měděná/zlatá

[:0:]Moderní design ve tvaru slzy • Zásuvka E14 • Bez žárovek • 5 světelných zdrojů visících v různých výškách • Zelené, červené, měděné a zlaté barevné schéma

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight Nástěnné svítidlo 212-2

Snové křištálové nástěnné svítidlo je součástí řady Hale od anglického výrobce Serchlight. Najdete v ní krásné křišťálové závěsné lustry, které jsou jako vypůjčené z pohádky. Žádný romntik nemůže odolat. Světelné zdroje nejsou součástí balení.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Nástěnné svítidlo 9822-2AB

Toto designové závěsné svítidlo je od anglického výrobce Searchlight z řady ANDRETTI .Nástěnné svítidlo je vyrobené z kombinace materiálů chrom a hedvábí. Svítidlo využívá patici E14 s příkonem 2x40W u halogenových žárovek a u LED žárovek 2x7W. Toto světlo bude zaručeně krásnou ozdobou Vašeho interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěné svítidlo 3624-4CC

Designové závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight z řady Alera .Svítidlo se vyrábí v kombinaci materiálů chrom a křišťál .Svítidlo využívá patici G9 s příkonem 4x33W.Maximální nastavitelná výška svítidla je 80 cm .Tento designový kousek bude krásnou ozdobou Vašeho interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Nástěnné svítidlo 1132-2SS

Nástěnné svítidlo v elegantním stříbrném provedení s alabastrovým skleněným stínidlem od anglického výrobce Searchlight, nepochybně rozzáří prostor, ve kterém ho umístíte. Je součástí řady Milanesa. Můžete ho mít také ve starožitném mosazném provedení.Závěsné varianty této řady naleznete v souvisejícím zboží. Nakombinováním těchto prvků tak získáte kompaktní prostor, kter...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Nástěnné svítidlo 1131-1SS

Nástěnné svítidlo řady Milanesa od známého anglického výrobce Searchlight v elegantním stříbrném provedení s alabastrovým skleněným stínidlem, které rozzáří prostor. Model je k dispozici také v antickém mosazném provedení,Nahlédněte určitě do souvisejícího zboží, kde naleznete rovněž závěsné varianty této řady. Nakombinováním svítidel získáte celistvý vzhled vašeho interi...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěsné světlo 5064-4SS LED satinově stříbrné

Závěsné svítidlo zcela čistých linií od anglického výrobce Searchlight kopíruje tvar lehkého oblouku. Lišta z elegantního leštěného chromu nese integrované LED zdroje 20W, které překrývá pruh matného skla lemovaného rámečkem skla čirého. Barva světla je tepá bílá.Moderní design skvěle doplní atmosfétu vašeho interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Anglické svítidlo 3068-8BK Lantern grande Searchlight

Závěsné svítidlo řady Lantern Grande je vyrobeno z kvalitního chromu a skla. Toto svítidlo svým designem připomíná lucerničku. Svítidlo má čtvercový tvar ve kterém se nachází žárovky v designu svíčky a díky své eleganci a modernímu designu se hodí do jakéhokoliv interiéru. Výrobcem tohto svítidla je anglická společnost Searchlight. Váha svítidla je 10 kg....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stropní svítidlo Bathroom 1773CC Searchlight, IP44

Závěsné svítidlo z řady Bathroom vybaveno třemi paticemi G9 o maximálním výkonu 33W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Závěsy jsou vyrobeny křišťálků. Hodnota stupně krytí je IP44, hmotnost svítidla 1,9kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK