Slovart duvernosti z kuchyne
Pro vyhledávací frázi Slovart duvernosti z kuchyne jsme na našem vyhledávači našli 77 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Slovart duvernosti z kuchyne trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Důvěrnosti z kuchyně
Téměř před dvaceti lety se v časopise The New Yorker objevil neblaze proslulý článek „Než se pustíte do jídla, čtěte následující!“ od tehdy málo známého šéfkuchaře Anthonyho Bourdaina. Svými postřehy o tom, co se děje za dveřmi kuchyně, nešetřil ničí chuťové buňky. Článek vyvolal senzaci a kniha, jež díky tomu vznikla, dnes už klasické Důvěrnosti z kuchyně, se stala ještě...
Více informacíDůvěrnosti z kuchyně - Anthony Bourdain
Téměř před dvaceti lety se v časopise The New Yorker objevil neblaze proslulý článek „Než se pustíte do jídla, čtěte následující!“ od tehdy málo známého šéfkuchaře Anthonyho Bourdaina. Svými postřehy o tom, co se děje za dveřmi kuchyně, nešetřil ničí chuťové buňky. Článek vyvolal senzaci a kniha, jež díky tomu vznikla, dnes už klasické Důvěrnosti z kuchyně, se stala ještě...
Více informacíDůvěrnosti z kuchyně - Anthony Bourdain
<p>Téměř před dvaceti lety se v časopise The New Yorker objevil neblaze proslulý článek „Než se pustíte do jídla, čtěte následující!“ od tehdy málo známého šéfkuchaře Anthonyho Bourdaina. Svými postřehy o tom, co se děje za dveřmi kuchyně, nešetřil ničí chuťové buňky. Článek vyvolal senzaci a kniha, jež díky tomu vznikla, dnes už klasické Důvěrnosti z kuchyně, se st...
Více informacíDůvěrnosti z kuchyně - Anthony Bourdain
„Než se pustíte do jídla, čtěte následující!“ Bourdainovy vzpomínky na léta strávená v restauratérství nyní vycházejí rozšířené o dosud nepublikovaný materiál.
Více informacíDůvěrnosti z kuchyně - Anthony Bourdain
Anotace: Tohle je svět chlapů s vařečkou v ruce. Z kuchyní, které jedou na plný plyn. Šéfkuchař Anthony Bourdain předvádí čirou radost z přípravy kvalitního pokrmu na profesionální úrovni a chce, abyste poznali, jak to vypadá a voní v rámusící a syčící kuchyni velkoměstské restaurace. Akčně vás zasvětí do žargonu a černého humoru, jaký lze zaslechnout v předních kuchařsk...
Více informacíDůvěrnosti z kuchyně - Anthony Bourdain
Anotace: Téměř před dvaceti lety se v časopise The New Yorker objevil neblaze proslulý článek "Než se pustíte do jídla, čtěte následující!" od tehdy málo známého šéfkuchaře Anthonyho Bourdaina. Svými postřehy o tom, co se děje za dveřmi kuchyně, nešetřil ničí chuťové buňky. Článek vyvolal senzaci a kniha, jež díky tomu vznikla, dnes už klasické Důvěrnosti z kuchyně, se s...
Více informacíDůvěrnosti z kuchyně: S novou předmluvou od Érica Riperta (978-80-276-0330-5)
Kniha - autor Anthony Bourdain, 320 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Téměř před dvaceti lety se v časopise The New Yorker objevil neblaze proslulý článek „Než se pustíte do jídla, čtěte následující!“ od tehdy málo známého šéfkuchaře Anthonyho Bourdaina. Svými postřehy o tom, co se děje za dveřmi kuchyně, nešetřil ničí chuťové buňky. Článek vyvolal senzaci a kniha, ...
Více informacíDůvěrnosti z kuchyně
Tohle je svět chlapů s vařečkou v ruce. Z kuchyní, které jedou na plný plyn. Šéfkuchař Anthony Bourdain předvádí čirou radost z přípravy kvalitního pokrmu na profesionální úrovni a chce, abyste poznali, jak to vypadá a voní v rámusící a syčící kuchyni velkoměstské restaurace. Akčně vás zasvětí do žargonu a černého humoru, jaký lze zaslechnout v předních kuchařských liniíc...
Více informacíDůvěrnosti z kuchyně ()
Audiokniha MP3 - „Sex, drogy a haute cuisine“. Necenzurované vzpomínky jednoho z nejslavnějších amerických šéfkuchařů. - autor Anthony Bourdain, čte Otakar Brousek Nekorektní zpověď slavného kuchaře z New Yorku „Sex, drogy a haute cuisine“. Necenzurované vzpomínky jednoho z nejslavnějších amerických šéfkuchařů.Tohle je svět chlapů s vařečkou v ruce. Z kuchyní, kter...
Více informacíDůvěrnosti z kuchyně - 2 CDmp3 (čte Otakar Brousek ml.) - Anthony Bourdain
<p>Tohle je svět chlapů s vařečkou v ruce. Z kuchyní, které jedou na plný plyn. Šéfkuchař Anthony Bourdain předvádí čirou radost z přípravy kvalitního pokrmu na profesionální úrovni a chce, abyste poznali, jak to vypadá a voní v rámusící a syčící kuchyni velkoměstské restaurace. Akčně vás zasvětí do žargonu a černého humoru, jaký lze zaslechnout v předních kuchařský...
Více informacíDůvěrnosti z kuchyně - Anthony Bourdain
Tohle je svět chlapů s vařečkou v ruce. Z kuchyní, které jedou na plný plyn. Šéfkuchař Anthony Bourdain předvádí čirou radost z přípravy kvalitního pokrmu na profesionální úrovni a chce, abyste poznali, jak to vypadá a voní v rámusící a syčící kuchyni velkoměstské restaurace. Akčně vás zasvětí do žargonu a černého humoru, jaký lze zaslechnout v předních kuchařských liniíc...
Více informacíLetní kuchyně
Léto, slunce, pohoda… Lahodná křupavá zelenina, šťavnaté ovoce a vůně čerstvých bylinek - léto je prostě doba, kdy si můžete vychutnávat svět všemi smysly. Kuchařka s originálními fotografiemi obsahuje zajímavé recepty na přípravu jídel na zahradě, na balkoně nebo při pikniku u jezera – najdete v ní vhodný recept pro každý okamžik léta. Snídaně pod třešní, dlouhý rodinný ...
Více informacíProvence Škola provensálské kuchyně
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, d...
Více informacíProvence - Škola provensálské kuchyně
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, d...
Více informacíProvence Škola provensálské kuchyně
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k...
Více informacíPravá vietnamská kuchyně
Autorka sice už léta bydlí v Londýně, kde provozuje populární bytovou restauraci, vede kurzy vietnamského vaření, na kterých učí lidi z celé Evropy, a patří mezi prominentní londýnské foodbloggery, ale její život se stále točí kolem Vietnamu a vietnamské kuchyně. Ve Vietnamu se narodila a často se tam vrací znovuobjevovat své kulinární kořeny. Většina jídel, inspirovaná h...
Více informacíPravá vietnamská kuchyně
Autorka knihy síce už dlhé roky býva v Londýne, kde prevádzkuje populárnu bytovú reštauráciu, vedie kurzy vietnamského varenia, na ktorých učí ľudí z celej Európy a patrí medzi prominentných londýnskych foodblogerov, ale jej život sa stále točí okolo Vietnamu a vietnamskej kuchyne. Vo Vietname sa narodila a často sa tam vracia znovu objavovať svoje kulinárske korene. Väčš...
Více informacíPravá vietnamská kuchyně
Autorka sice už léta bydlí v Londýně, kde provozuje populární bytovou restauraci, vede kurzy vietnamského vaření, na kterých učí lidi z celé Evropy, a patří mezi prominentní londýnské foodbloggery, ale její život se stále točí kolem Vietnamu a vietnamské kuchyně. Ve Vietnamu se narodila a často se tam vrací znovuobjevovat své kulinární kořeny. Většina jíd...
Více informacíDůvěrnosti z kuchyně, mp3 - Anthony Bourdain
Pikantní dobrodružství šéfkuchaře. Bourdainovi příběhy z kuchyně jsou stejně upřímné jako nepředvídatelné, jak šokující, tak zábavné.
Více informacíDůvěrnosti z kuchyně, CD - Anthony Bourdain
Pikantní dobrodružství šéfkuchaře. Bourdainovi příběhy z kuchyně jsou stejně upřímné jako nepředvídatelné, jak šokující, tak zábavné.
Více informacíPravá vietnamská kuchyně - Uyen Luu
Autorka sice už léta bydlí v Londýně, kde provozuje populární bytovou restauraci, vede kurzy vietnamského vaření, na kterých učí lidi z celé Evropy, a patří mezi prominentní londýnské foodbloggery.
Více informacíPravá vietnamská kuchyně - Uyen Luu
Autorka sice už léta bydlí v Londýně, kde provozuje populární bytovou restauraci, vede kurzy vietnamského vaření, na kterých učí lidi z celé Evropy, a patří mezi prominentní londýnské foodbloggery, ale její život se stále točí kolem Vietnamu a vietnamské kuchyně. Ve Vietnamu se narodila a často se tam vrací znovuobjevovat své kulinární kořeny. Většina jídel, inspirovaná h...
Více informacíProvence - Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda
<p>Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobců...
Více informacíHojnost - Kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů. Je možné, že obrátí naruby i váš pohled na gastronomii, v níž jste si doposud nedovedli představit talíř bez masa. Yotamov...
Více informacíOttolenghi Testovací kuchyně Extra dobré věci
Další kuchařka od Yotama Ottolenghiho a jeho supertýmu kuchařů odhaluje tajemství, jak lze dobré jídlo povýšit na vynikající. Najdete v ní syté i lehké pokrmy se zeleninou v hlavní roli, pokaždé s nějakým doplňkem, něčím „extra" - omáčkou, dresinkem, salsou, marinádou, křupavou posypkou… A vše můžete používat k mnoha dalším pokrmům. Na konci knihy nechybí ani základy pro ...
Více informacíProvence Škola provensálské kuchyně - Marie-Pierre Moineová
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, d...
Více informacíHojnost - Kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně - Yotam Ottolenghi
<p></p><p style="text-align:justify;"> Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů. Je možné, že obrátí naruby i váš pohled na gastronomii...
Více informacíJeště více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně
Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech, fotografiemi i grafikou... Listujte, čtěte, vybírejte, vařte a pochutnávejte si. Třeba na salátu ze syrové červené řepy s bylinkami, rýži se ...
Více informacíOttolenghi Testovací kuchyně: Extra dobré věci - Yotam Ottolenghi
<p>Další kuchařka od Yotama Ottolenghiho a jeho supertýmu kuchařů odhaluje tajemství, jak lze dobré jídlo povýšit na vynikající. Najdete v ní syté i lehké pokrmy se zeleninou v hlavní roli, pokaždé s nějakým doplňkem, něčím „extra" - omáčkou, dresinkem, salsou, marinádou, křupavou posypkou… A vše můžete používat k mnoha dalším pokrmům. Na konci knihy nechybí an...
Více informacíLetní kuchyně - plná slunce a vůní - Tanja Dusyová
<p></p><p style="text-align:justify;"> Léto, slunce, pohoda… Lahodná křupavá zelenina, šťavnaté ovoce a vůně čerstvých bylinek - léto je prostě doba, kdy si můžete vychutnávat svět všemi smysly. Kuchařka s originálními fotografiemi obsahuje zajímavé recepty na přípravu jídel na zahradě, na balkoně nebo při pikniku u jezera – najdete v ní vhodn...
Více informacíProvence Škola provensálské kuchyně: Tajemství surovin a receptů jižní Francie (978-80-276-0334-3)
Kniha - autor Marie-Pierre Moineová; Gui Gedda, 352 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru p...
Více informacíProvence. Škola provensálské kuchyně. Tajemství surovin a receptů jižní Francie - Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová
V této knize si můžete vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis.
Více informacíHojnost: Kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně (978-80-7529-036-6)
Kniha - autor Yotam Ottolenghi, 288 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů. Je možné, že obrátí naruby i váš pohled na g...
Více informacíAsijská kuchyně: 70 receptů na přípravu oblíbených pokrmů (978-80-276-0580-4)
Kniha - autor Emily Calderová, 144 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jídlo východní a jihovýchodní Asie patří mezi nejčerstvější, nejbarevnější a nejchutnější na světě. Je nejenom zdravé a překypující chutí, ale také rozmanité. Hustě zalidněné oblasti nabízejí jedinečné kuchyně, například thajskou, vietnamskou, japonskou a korejskou. Díky zeměpisným a historickým v...
Více informacíAsijská kuchyně - 70 receptů na přípravu oblíbených pokrmů, od knedlíčků a nudlových polévek po stir
Jídlo východní a jihovýchodní Asie patří mezi nejčerstvější, nejbarevnější a nejchutnější na světě. Je nejenom zdravé a překypující chutí, ale také rozmanité. Hustě zalidněné oblasti nabízejí jedinečné kuchyně, například thajskou, vietnamskou, japonskou a korejskou. Díky zeměpisným a historickým vlivům se některé pokrmy objevují mírně pozměněné v různých částech této obla...
Více informacíPravá vietnamská kuchyně - Recepty a příběhy, které na váš talíř přinesou opravdové vietnamské jídl
Autorka sice už léta bydlí v Londýně, kde provozuje populární bytovou restauraci, vede kurzy vietnamského vaření, na kterých učí lidi z celé Evropy, a patří mezi prominentní londýnské foodbloggery, ale její život se stále točí kolem Vietnamu a vietnamské kuchyně. Ve Vietnamu se narodila a často se tam vrací znovuobjevovat své kulinární kořeny. Většina jídel, inspirovaná h...
Více informacíOttolenghi Testovací kuchyně Extra dobré věci (978-80-276-0509-5)
Kniha - autor Yotam Ottolenghi; Noor Muradová, 256 stran, česky, polotuhá flexo Další kuchařka od Yotama Ottolenghiho a jeho supertýmu kuchařů odhaluje tajemství, jak lze dobré jídlo povýšit na vynikající. Najdete v ní syté i lehké pokrmy se zeleninou v hlavní roli, pokaždé s nějakým doplňkem, něčím „extra" - omáčkou, dresinkem, salsou, marinádou, křupavou posypkou… A v...
Více informacíJeště více hojnosti: Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně (978-80-7529-603-0)
Kniha - autor Yotam Ottolenghi, 352 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech, fotografiemi i grafikou... Listujte, čtěte, vybírejte, vařte a p...
Více informacíJeště více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně - Emanuele Ottolenghi
<p>Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech, fotografiemi i grafikou... Listujte, čtěte, vybírejte, vařte a pochutnávejte si. Třeba na salátu ze syrové červené řepy s bylinkami,...
Více informacíOtakar Brousek ml. – Bourdain: Důvěrnosti z kuchyně MP3
Nekorektní zpověď kuchaře v New Yorku "Sex, drogy a haute cuisine". Necenzurované vzpomínky jednoho z nejslavnějších amerických šéfkuchařů. Tohle je svět chlapů s vařečkou v ruce. Z kuchyní, které jedou na plný plyn. Šéfkuchař Anthony Bourdain předvádí čirou radost z přípravy kvalitního pokrmu na profesionální úrovni a chce, abyste poznali, jak to vypadá a voní v rámusí...
Více informacíOtakar Brousek ml. – Bourdain: Důvěrnosti z kuchyně CD-MP3
Nekorektní zpověď kuchaře v New Yorku "Sex, drogy a haute cuisine". Necenzurované vzpomínky jednoho z nejslavnějších amerických šéfkuchařů. Tohle je svět chlapů s vařečkou v ruce. Z kuchyní, které jedou na plný plyn. Šéfkuchař Anthony Bourdain předvádí čirou radost z přípravy kvalitního pokrmu na profesionální úrovni a chce, abyste poznali, jak to vypadá a voní v rámusí...
Více informacíAsijská kuchyně - 70 receptů na přípravu oblíbených pokrmů, od knedlíčků a nudlových polévek po stir-fry a rýžové misky
Jídlo východní a jihovýchodní Asie patří mezi nejčerstvější, nejbarevnější a nejchutnější na světě. Je nejenom zdravé a překypující chutí, ale také rozmanité. Hustě zalidněné oblasti nabízejí jedinečné kuchyně, například thajskou, vietnamskou, japonskou a korejskou. Díky zeměpisným a historickým vlivům se některé pokrmy objevují mírně pozměněné v různých částech této obla...
Více informacíPravá vietnamská kuchyně: Recepty a příběhy, které na váš talíř přinesou opravdové vietnamské jídlo (978-80-276-0511-8)
Kniha - autor Uyen Luu, 144 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Autorka sice už léta bydlí v Londýně, kde provozuje populární bytovou restauraci, vede kurzy vietnamského vaření, na kterých učí lidi z celé Evropy, a patří mezi prominentní londýnské foodbloggery, ale její život se stále točí kolem Vietnamu a vietnamské kuchyně. Ve Vietnamu se narodila a často se tam vr...
Více informacíPravá vietnamská kuchyně - Recepty a příběhy, které na váš talíř přinesou opravdové vietnamské jídlo, 1. vydání - Uyen Luu
<p>Autorka sice už léta bydlí v Londýně, kde provozuje populární bytovou restauraci, vede kurzy vietnamského vaření, na kterých učí lidi z celé Evropy, a patří mezi prominentní londýnské foodbloggery, ale její život se stále točí kolem Vietnamu a vietnamské kuchyně. Ve Vietnamu se narodila a často se tam vrací znovuobjevovat své kulinární kořeny. Většina jídel, insp...
Více informacíPravá vietnamská kuchyně - Recepty a příběhy, které na váš talíř přinesou opravdové vietnamské jídlo, 2. vydání - Uyen Luu
<p></p><p> Autorka sice už léta bydlí v Londýně, kde provozuje populární bytovou restauraci, vede kurzy vietnamského vaření, na kterých učí lidi z celé Evropy, a patří mezi prominentní londýnské foodbloggery, ale její život se stále točí kolem Vietnamu a vietnamské kuchyně. Ve Vietnamu se narodila a často se tam vrací znovuobjevovat své kulinární kořeny...
Více informacíAsijská kuchyně - 70 receptů na přípravu oblíbených pokrmů, od knedlíčků a nudlových polévek po stir-fry a rýžové misky - Emily Calderová
<p>Jídlo východní a jihovýchodní Asie patří mezi nejčerstvější, nejbarevnější a nejchutnější na světě. Je nejenom zdravé a překypující chutí, ale také rozmanité. Hustě zalidněné oblasti nabízejí jedinečné kuchyně, například thajskou, vietnamskou, japonskou a korejskou. Díky zeměpisným a historickým vlivům se některé pokrmy objevují mírně pozměněné v různých částech ...
Více informacíSlávna 5 ide k moru (978-80-556-4845-3)
Kniha - autor Enid Blytonová, 176 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Súrodenci Julian, Dick a Anna, ich sesternica George a pes Timmy tentoraz zamierili prázdninovať k moru do čarokrásneho Cornwallu. Ubytujú sa na Tremanonskej farme, kde nie je núdza o dobré jedlo z kuchyne pani farmárky. Do cesty sa im pripletie Yan, osamelé chlapča, ktoré žije so svojím pr...
Více informacíVeganské pochoutky
Stále více lidí touží žít v souladu se zvířaty, v hezké krajině a příznivých klimatických podmínkách. Proto se stravují s rozmyslem, bez masa, a přesto chutně. Veganská kuchařka Jérôme Eckmeiera je ideální příručkou pro ty, kdo se chtějí zříci živočišných složek potravy, nikoli však potěšení z jídla a jeho rozmanitosti. Autor zde představuje své nejlepší recepty, jež jsou...
Více informacíVeganské pochoutky - 100 moderních a zdravých receptů - Jérôme Eckmeier
<p></p><p> Stále více lidí touží žít v souladu se zvířaty, v hezké krajině a příznivých klimatických podmínkách. Proto se stravují s rozmyslem, bez masa, a přesto chutně. Veganská kuchařka Jérôme Eckmeiera je ideální příručkou pro ty, kdo se chtějí zříci živočišných složek potravy, nikoli však potěšení z jídla a jeho rozmanitosti. Autor zde představuje ...
Více informacíKuchařka rodiny dona Corleona (978-80-276-0092-2)
Kniha - autor Liliana Battleová, 208 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Trilogie Kmotr patří k mistrovským dílům kinematografie, je to strhující a ikonická sonda do italské a italsko-americké kultury. Filmy natočil režisér Francis Ford Coppola na motivy románu Kmotr italsko-amerického autora Maria Puza. První díl měl premiéru v roce 1972 a zaznamenal okamžitý úspěch...
Více informacíBourdain Životopis (978-80-276-0570-5)
Kniha - autor Laurie Woolever, 442 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Když v červnu 2018 Anthony Bourdain zemřel, jeho obdivovatelé z celého světa se spojili, aby oslavili jedinečného člověka, který věnoval život cestování a líčení příběhů lidí ze všech koutů zeměkoule. Vliv Bourdaina byl obrovský a jeho odkaz od smrti získal na významu. Autorka knihy, Laurie Woole...
Více informacíHojnost - Yotam Ottolenghi
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů. Je možné, že obrátí naruby i váš pohled na gastronomii, v níž jste si doposud nedovedli představit talíř bez masa. Yotamov...
Více informacíHojnost
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů. Je možné, že obrátí naruby i váš pohled na gastronomii, v níž jste si doposud nedovedli představit talíř bez masa. Yotamov...
Více informacíHojnost
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů. Je možné, že obrátí naruby i váš pohled na gastronomii, v níž jste si doposud nedoved...
Více informacíIvan Lendl: Alfons Mucha
Alfons Mucha je jedním z nejvýznamnějších světových představitelů stylu art nouveau, jež vzniklo v 90. letech 19. století v Paříži. K Muchově věhlasu přispěla především jeho tvorba plakátů, dekorativních panó, kalendářů a reklamních tisků. Sbírka Ivana Lendla představuje v současné době nejkompletnější soubor plakátů Alfonse Muchy na světě, doplněný řadou dalších artefakt...
Více informacíIvan LENDL: Alfons MUCHA
Alfons Mucha je jedním z nejvýznamnějších světových představitelů stylu art nouveau, jež vzniklo v 90. letech 19. století v Paříži. K Muchově věhlasu přispěla především jeho tvorba plakátů, dekorativních panó, kalendářů a reklamních tisků. Sbírka Ivana Lendla představuje v současné době nejkompletnější soubor plakátů Alfonse Muchy na světě, doplněný řadou dalších artefakt...
Více informacíOttolenghi - Kuchařka - Yotam Ottolenghi
<p>"Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému, jasné a poctivé. Vaření a jídlo pro nás nepředstavuje mlhavý, vzdálený ideál, ale součást každodenního života, a tak to musí i zůstat." Dostali jste chuť uvařit něco nového, dobrého, ...
Více informacíBourdain Životopis
Ve vzpomínkách jeho rodiny, přátel a kolegů Když v červnu 2018 Anthony Bourdain zemřel, jeho obdivovatelé z celého světa se spojili, aby oslavili jedinečného člověka, který věnoval život cestování a líčení příběhů lidí ze všech koutů zeměkoule. Vliv Bourdaina byl obrovský a jeho odkaz od smrti získal na významu. Autorka knihy, Laurie Wooleverová, byla Bourdainovou dlouho...
Více informacíBourdain: Životopis - Laurie Wooleverová
<p>Ve vzpomínkách jeho rodiny, přátel a kolegů Když v červnu 2018 Anthony Bourdain zemřel, jeho obdivovatelé z celého světa se spojili, aby oslavili jedinečného člověka, který věnoval život cestování a líčení příběhů lidí ze všech koutů zeměkoule. Vliv Bourdaina byl obrovský a jeho odkaz od smrti získal na významu. Autorka knihy, Laurie Wooleverová, byla Bourdainov...
Více informacíBourdain: Životopis
Ve vzpomínkách jeho rodiny, přátel a kolegů Když v červnu 2018 Anthony Bourdain zemřel, jeho obdivovatelé z celého světa se spojili, aby oslavili jedinečného člověka, který věnoval život cestování a líčení příběhů lidí ze všech koutů zeměkoule. Vliv Bourdaina byl obrovský a jeho odkaz od smrti získal na významu. Autorka knihy, Laurie Wooleverová, byla Bourdainovou dlouhol...
Více informacíPodobné fráze: levne zidle do kuchyne | barova zidle do kuchyne | zapalovac do kuchyne | zidle do kuchyne cerne | z kuchyne do vesmiru | darky z moji kuchyne | z fitka do kuchyne 2 kol | bile zidle do kuchyne | lehka a zdrava kuchyne | 379 krizovek z kuchyne | zastery do kuchyne pes | moje zero waste kuchyne | znacka na dvere kuchyne | z maminciny kuchyne | z moji kuchyne receptar | ziva kuchyne cesta ke zdravi | leciva cinska kuchyne zhao zhuo | lieky z kuchyne doprava zdarma | ze zahrady do kuchyne cpress | vanocni zaclony do kuchyne | zavesna police do kuchyne | kuchyne zora 240 cm cervena | nahradni zarivka do kuchyne | zavesna policka do kuchyne | zavesna policka do kuchyne bila | policky zavesne do kuchyne | zidle do kuchyne bora plast | policka na zed do kuchyne | zelena kuchyne pro kazdy den | ziva kuchyne snadno a rychle | fialove zidle do kuchyne | napady na darky z moji kuchyne | lehka kuchyne pohlreich zdenek | zavesny system do kuchyne | to nejlepsi z ceske kuchyne