Snubni prsteny ze zlata

Pro vyhledávací frázi Snubni prsteny ze zlata jsme na našem vyhledávači našli 2261 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Snubni prsteny ze zlata trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 2261 produktů

Eppi Komfortní snubní prsteny ze zlata Ygyn RW34319

snubní prsteny ze zlata komfortního typu. možnost personalizace - barva kovu, tloušťka prstenu a matný nebo lesklý povrch. minimalistický šperk, který zpečetí vaší nehynoucí lásku.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Ploché snubní prsteny ze zlata Ilah RW34322

minimalistické snubní prsteny ze zlata. možnost personalizace - barva kovu, tloušťka prstenu a matný nebo lesklý povrch. plochý typ si zamilujete díky modernímu vzhledu a komfortu při nošení.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Trendy snubní prsteny ze zlata s diamanty Mert RW41688

netradičně zpracované snubní prsteny ze zlata. ostré linie a diamant zaujmou na první pohled a nepřestanou vás bavit. gravír na míru bude věčným odkazem na den D.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Půlkulaté snubní prsteny ze zlata Ebie RW34325

jednoduché snubní prsteny ze zlata ve stylu D shape. možnost personalizace - barva kovu, tloušťka prstenu a matný nebo lesklý povrch. perfektní volba pro páry, které mají v oblibě tradiční design šperků.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Romantické vintage snubní prsteny ze zlata Hannu RW37076

Cestujete v myšlenkách k vašim prvním zážitkům? Máte slabost pro doby minulé a věříte, že romantika tehdy byla nefalšovanou romantikou? Nechte se příjemně okouzlit a pochopíte, že i dnes je prostor na lásku. Romantické vintage snubní prsteny ze zlata jsou plné energie a stálosti, která v dlouhodobém vztahu nesmí chybět.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Snubní prsteny ze zlata s reliéfním povrchem Narkissos RW36887

Nespokojte se s klasikou a běžným konceptem elegance. Chtějte něco víc, udělejte další krok k originalitě, poposkočte směrem k velmi intenzivní lásce ke všemu nečekanému. Snubní prsteny ze zlata s reliéfním povrchem jsou jedním slovem úžasné. Právě teď jsou připraveny změnit vám život tak, jak si to jen přejete.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Tepané a škrábané snubní prsteny ze zlata Vedette RW38083

Vždycky jste patřili k lidem, kteří dokázali ocenit jedinečnou kombinaci originality a čiré jednoduchosti. Tepané a škrábané snubní prsteny ze zlata dokonale zapadají do hranic vašeho vkusu a decentním způsobem ukazují formování společné lásky až do momentu, kdy budete oba s úsměvem na rtech stát před oltářem.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Snubní prsteny ze žlutého zlata - Rýdl 254

Snubní prsteny ze žlutého zlata s půlkulatým profilem .Povrch prstenů je matový gravírovaný, uprostřed prochází lesklá drážka. Model 254 .

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Eppi Elegantní snubní prsteny ze zlata Modeste RW38336

jednoduché snubní prsteny s moderními plochými obroučkami. jsou vyrobeny z recyklovaného zlata, které je stejně kvalitní, ale šetrnější k životnímu prostředí. prstýnky zaujmou originálním detailem v podobě zúžení ve středu obroučky.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Netradiční snubní prsteny ze zlata Basilio RW41697

. originální snubní prsteny s jemnými drážkami. perfektní volba pro milovníky minimalistických doplňků s jedinečným designem. prsten je možné doplnit gravírem dle vašich představ.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Unikátní snubní prsteny ze zlata s diamanty Diame RW43589

jedinečné, přírodou inspirované, snubní prsteny z kombinace tří odstínů zlata. vynikají strukturou povrchu, ale i nepravidelnou stranou obroučky, která připomíná reliéf hor. v dámském modelu je navíc zapuštěno 11 diamantů. prsteny je možné objednat v libovolné kombinaci 2 barev u pánského a 3 barev u dámského prstenu - svou volbu nám prosím sdělte v poznámce ve 3. krok...

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zdobené dvoubarevné snubní prsteny ze zlata Karlis RW40258

osobité dvoubarevné prsteny se zalíbí páru se smyslem pro detail. důkladně zpracované a nevtíravé zdobení povyšují prsteny na výjimečný šperk. prsteny je možné objednat v libovolné kombinaci 2 barev - svou volbu nám prosím sdělte v poznámce ve 3. kroku objednávky.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Snubní prsteny ze zlata s rýhami Atani RW38587

prsteny s rýhami se hodí pro páry, které chtejí decentně ozvlášnit klasické obroučky. dominuje jim elegantní design a propracované detaily. originálně zpracované prsteny nebudí přílišnou pozornost.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Snubní prsteny ze zlata s reliéfem Juziz RW36890

Nikdo neříkal, že expedice za originalitou bude jednoduchá, ale vaše hledání může být velmi rychle u konce. Stačí zaostřit na příkladně unikátní dvojici šperků. Překvapují vzhledem, nepřestávají bavit. Navíc jsou zde pro vás a vaše nezapomenutelné okamžiky. Zlaté snubní prsteny s reliéfem jsou připraveny dělat vám společnost.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Ploché dvoubarevné snubní prsteny ze zlata Mayne RW40255

jedinečný symbol nekonečné lásky ve výrazném a nadčasovém designu. kombinace dvou druhu zlata působivě ozdobí vaše ruce. prsteny je možné objednat v libovolné kombinaci 2 barev - svou volbu nám prosím sdělte v poznámce ve 3. kroku objednávky.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Matné vlnité snubní prsteny ze zlata Keller RW46464

souprava dámského a pánského snubního prstenu z recyklovaného zlata či platiny. prsteny vynikají organicky vlnitým tvarem a elegantním matným povrchem. díky půlkulatému typu obroučky oba modely perfektně sedí a nekloužou z prstů.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Lesklé tepané snubní prsteny ze zlata Adalicia RW38206

prsteny mají nevšední, ale i přesto velmi elegantní design. lesklý tepaný povrch je propracovaným detailem, který z prstenů činí ideální šperk i pro náročné. prsteny jsou perfektní pro páry, které si chtějí tradiční svatební obřad spestřit nečím netradičním.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Snubní prsteny ze zlata s reliéfem Elias RW38586

prsteny si zachovávají klasický vzhled, který ozvláštňuje reliéf. skvělá volba pro páry, které hledají kompromis mezi tradičními a originálními prsteny. pánský a dámský prsten se zajímavým způsobem doplňují, přesně jako jejich budoucí majitelé.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Matné tepané snubní prsteny ze zlata Zvezda RW36136

Váš láskyplný vztah formovaly nárazy osudu i pohlazení, slzy i smích, spojení i odloučení. Spojení vašich cest je něco neopakovatelného a jedinečného. Symbolem vašeho osudového setkání se stanou matné tepané snubní obroučky ze zlata. Jejich originální design vás bude bavit dlouhé roky. Stejně jako pohled do očí milované osoby.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Škrábané snubní prsteny ze zlata Alesha RW45561

netradiční dvojice snubních prstenů, jejichž strukturovaný povrch vznikl škrábáním. škrábaný design, který vynikne ve žlutém, bílém i růžovém zlatě, doplňuje tenká středová linka. ideální snubní modely pro páry, které touží po nekonvenčním designu.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Snubní prsteny ze zlata s diamanty Zaila RW34397

Pamatujte na to, že snubními prsteny si vyjadřujete výjimečný cit, který jeden ke druhému chováte. Proto vybírejte pečlivě a chtějte pro sebe a svou lásku jen to nejlepší. U nás si můžete zvolit šířku každého prstenu zvlášť a také originální gravírování, které šperkům dodá na osobitosti a jedinečnosti. Tři diamanty na dámském prstenu se stanou symbolem štěstí, lásky a zdr...

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Reliéfní snubní prsteny ze zlata Zendoro RW36883

Společně se nacházíte na místě, kde je vysvobozením nalezení nádherné dvojice šperků. Dvojice, která se stane průvodcem ke všem dalším nezapomenutelným zážitkům. Průvodcem k harmonii a nekončící vášni. Začněte důvěřovat skvostným reliéfním snubním prstenům ze zlata. Díky nim vždy půjdete správným směrem.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Snubní prsteny ze zlata s otisky prstů Hiale RW35029

Otisky prstů jsou u každého člověka jedinečné. Jsou pouze vaše a nikdo vám je nevezme. To stejné platí o lásce a těch nejhlubších emocích. Zanechte nesmazatelný a nenahraditelný otisk v životě toho druhého. Vydejte se na společnou cestu za doprovodu zlatých snubních prstenů s otisky prstů. Takto vypadá originalita.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Ploché snubní prsteny ze zlata s diamantem Tesar RW40226

luxusní svatební kroužky jako symbol vaší spalující lásky. dámskému prstenu dodá jiskru nestárnoucí třpytivý diamant. díky detailu v podobě jemné rýhy má prsten jedinečný šmrnc.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Snubní prsteny ze zlata s diamanty Abella RW43601

dvojice snubních prstenů, které se perfektně doplňují - stejně jako vy se svým partnerem. centrální část dámské obroučky zdobí 7 přírodních diamantů kulatého tvaru. stejnou část pánského modelu ozvláštňuje matný povrch na jinak lesklé obroučce.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Minimalistické snubní prsteny ze zlata Claudia RW41068

minimalistický dámský prsten s pěti jemnými diamanty doplněný o pánský komfortního typu. diamanty jsou zapuštěné v kovu, díky čemuž je tento šperk neuvěřitelně pohodlný a decentní. potvrzení vaší lásky jeden k druhému.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Ploché karbonové snubní prsteny ze zlata s diamantem Semaiah RW41489

snubní prsteny z kombinace zlata a karbonu, doplněné o zářivý diamant. dokonalá volba pro zpečetění vašeho svazku. velikost prstenu nelze upravit - doporučujeme změřit si přesnou velikost nebo nás navštívit v prodejně.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Ploché karbonové snubní prsteny ze zlata s diamantem Adidan RW41646

decentní snubní prsteny z kombinace karbonu a zlata. dámský prsten je doplněn o jemný 0.03ct diamant. velikost prstenu nelze upravit - doporučujeme změřit si přesnou velikost nebo nás navštívit v showroomu.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Snubní prsteny ze zlata s gravírem zeměkoule a diamantem Zeoni RW35686

Vaše společná cesta světem i životem bude plná zajímavých destinací, romantických zastávek a expedicí za nekonečnou láskou. Vybavte se na cesty šperkem, který vám vždy připomene, proč toho druhého milujete. Zlaté snubní prsteny s gravírem zeměkoule a blyštivým diamantem v případě dámské obroučky jsou jasnou volbou.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Netradiční snubní prsteny ze zlata s provazovitým motivem Aase RW35660

Společně tvoříte nenapodobitelnou dvojici. Originál, který žije pro lásku. A když jste spolu, svět kolem by nemusel existovat. Právě proto jste se rozhodli vykročit na další cestu bok po boku. Doprovodem za štěstím se vám mohou stát zlaté snubní prsteny. Dámská obroučka přichází s provazovitým motivem a zajišťuje tak netradiční vzhled celku....

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Matné snubní prsteny ze zlata s lesklými okraji Kalea RW45568

designová dvojice snubních prstenů pro páry, které se chtějí odlišovat. kombinace matného povrchu s lesklými okraji vypadá skvěle ve žluté, růžové i bílé barvě zlata. plochý typ obrouček perfektně dotváří moderní vzhled stylových prstenů.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Snubní prsteny ze zlata se srdcem a diamantem Maline RW45555

elegantní dvojice snubních prstenů z recyklovaného zlata ve žluté, růžové nebo bílé variantě. dámský model navíc zdobí gravír srdce a drobný přírodní diamant. komfortní typ obrouček se dobře nasazuje, svléká a je pohodlný na nošení.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Snubní prsteny ze zlata s vintage prstenem a komfortním prstenem Liam RW35771

Miluji tě. Dvě slova, která v sobě skrývají neuvěřitelnou váhu. Věta, která dokáže každý okamžik naplnit láskou a těmi nejkrásnějšími emocemi. Výrok, jenž vede k přesvědčení, že jste párem, který čeká krásná společná cesta. Ozdobte svůj svatební den dámskou vintage obroučkou a pánským komfortním prstenem.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Ploché snubní prsteny z karbonu a zlata Shagei RW41635

jednoduché snubní prsteny ze zlata a karbonu. nechte se okouzlit dokonalým spojením dvou materiálů. velikost prstenu nelze upravit - doporučujeme změřit si přesnou velikost nebo nás navštívit v showroomu.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Ploché snubní prsteny z karbonu a zlata Vaniah RW41632

elegantní snubní prsteny ze zlata a karbonu. ideální volba pro páry se slabostí pro minimalistické trendy šperky. velikost prstenu nelze upravit - doporučujeme změřit si přesnou velikost nebo nás navštívit v showroomu.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Snubní prsteny Rýdl 265

Snubní prsteny ze  zlata s organickými motivy. Rovný profil, provedení kombinace mat/lesk. Plastický povrch, keramická výplň různých barev. Model 265.

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

POLOMIO Snubní Snubní prsteny Eila 4-02

Oba vyobrazené snubní prsteny jsou ze žlutého zlata, v lesklé povrchové úpravě a mají šířku 4mm.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Snubní prsteny NR269 Typ kamene: Zirkon

Klasické snubní prsteny ze žlutého zlata naprosto dokonale doplňuje jejich matné provedení. Střed dámského prstýnku perfektně rozzáří pĕt kamínků.

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Snubní prsteny NR269 Typ kamene: Briliant

Klasické snubní prsteny ze žlutého zlata naprosto dokonale doplňuje jejich matné provedení. Střed dámského prstýnku perfektně rozzáří pĕt kamínků.

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Snubní prsteny NR310 Typ kamene: Zirkon

Absolutní klasika. Kulaté snubní prsteny ze žlutého zlata v lesklém provedení nadchnou upřímnou jednoduchostí. Dámskou ruku rozzáří drobné třpytivé kamínky ve tvaru srdce.

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Snubní prsteny NR310 Typ kamene: Briliant

Absolutní klasika. Kulaté snubní prsteny ze žlutého zlata v lesklém provedení nadchnou upřímnou jednoduchostí. Dámskou ruku rozzáří drobné třpytivé kamínky ve tvaru srdce.

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Eppi Zlaté minimalistické snubní prsteny Alays RW34802

Život s cílem plnit si všechny sny dokáže být vlastně celkem jednoduchý. Stačí si k sobě najít někoho, kdo s vámi bude vše sdílet. Kdo bude průvodcem, rádcem i oporou. Kdo s vámi jednoho velkého dne bude obdivovat snubní prsteny ze zlata. Nekonečně jednoduché, nebesky čisté a lesklé tak, že vám to vyrazí dech. Není třeba věci komplikovat, pokud sami na komplikovanosti net...

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zlaté snubní prsteny Laqen RW35109

Ve chvíli, kdy si se svou milovanou polovičkou navléknete moderní a výjimečné snubní prsteny ze zlata, vydáte se na společnou životní cestu. Cestu, která sice nebude poseta jen květinami a smíchem, ale stane se cestou, z jejíhož směru nebudete chtít odbočit. Prožívejte svou životní pouť ozdobeni jedním z nejkrásnějších symbolů lásky.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Reliéfní zlaté snubní prsteny Uma RW36881

Hledáte něco skutečně originálního? Patříte k párům, které se rozhodně nespokojí s běžným průměrem? V tom případě je zde nekonečně atraktivní duo šperků. Šokuje, inspiruje a hlavně vypráví vzrušující příběh vaší lásky. Reliéfní snubní prsteny ze zlata se stanou ozdobou a symbolem vašeho nevšedního vkusu.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Snubní prsteny NR270 Typ kamene: Zirkon

Ano, jedná se o klasické snubní prsteny ze žlutého zlata v lesklém provedení. A to je dobře. Dáma bude zářit nejen štěstím, ale i díky pĕti drobným kamínkům, rafinovaně umístěných ve středu prstenu. 

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Snubní prsteny NR270 Typ kamene: Briliant

Ano, jedná se o klasické snubní prsteny ze žlutého zlata v lesklém provedení. A to je dobře. Dáma bude zářit nejen štěstím, ale i díky pĕti drobným kamínkům, rafinovaně umístěných ve středu prstenu. 

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Eppi Ploché snubní prsteny z karbonu a zlata s černými diamanty Suyer RW41639

dokonalé snubní prsteny ze 14k zlata a karbonu, doplněné o černé diamanty. potvrďte svou lásku tímto designovým kouskem. velikost prstenu nelze upravit - doporučujeme změřit si přesnou velikost nebo nás navštívit v showroomu.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zlaté snubní prsteny s reliéfním povrchem Xerdora RW36880

Oba moc dobře víte, že skutečná láska musí překonávat překážky. Přeskakovat nerovnosti až do okamžiku, kdy si najde tu správnou cestu. Připomínejte si, že vás nic nezastaví, každým pohledem na jedinečné snubní prsteny ze zlata s reliéfním povrchem. Stylové řešení této dvojice šperků vás nepřestane překvapovat.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zlaté snubní prsteny s reliéfem Zottel RW36882

Vydejte se na cestu za krásou. Snubní prsteny existují v mnoha různých stylech a je pouze na vás, jaký z nich vám dokáže přirůst navždy k srdci. Nechte se okouzlit nevídaným vzhledem a výrazným charakterem, na který skutečně jen tak nenarazíte. Originální snubní prsteny ze zlata s reliéfem jsou připraveny dělat vám radost.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zlaté snubní prsteny s gravírem Jennifer RW35659

Harmonie vašich duší dokáže vykouzlit upřímný úsměv na rtech a rozbušit srdce. Našli jste jeden druhého a dnes již víte, že k sobě dokonale pasujete. Stejně jako originální snubní prsteny ze zlata, které okouzlují stylovým gravírem již na první pohled. Jejich krása a čistota je spojuje na věky věků.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zlaté tepané snubní prsteny s lesklým povrchem Aminte RW36467

Tep vašeho srdce rozhoduje o tom, jaký bude zítřek. Jaké bude pozítří. Jaké bude popozítří. A všechny další láskyplné dny, které strávíte po boku toho druhého. Tepané snubní prsteny ze zlata s lesklým povrchem a komfortním profilem vaše srdce rozbuší tak, že je již nikdy nebudete chtít spustit z očí.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zlaté snubní prsteny s diamantem Stanista RW38048

Když jste se seznámili, okamžitě jste věděli, že jste byli stvořeni jeden pro druhého. Vaše osudové setkání vás zavedlo až k výběru šperků, které stojí na začátku dalšího krásného příběhu. Jednoduché snubní prsteny ze zlata s blyštivým diamantem vám budou v těch správných okamžicích připomínat, jak moc vám na lásce záleží.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zlaté tepané snubní prsteny s diamanty Neziah RW41079

nepravidelné snubní prsteny ze zlata jsou ideální volbou pro snoubence, kteří svůj svazek chtějí stvrdit něčím skutečně ojedinělým. v dámském prstenu je 12 jiskřivých diamantů a je doplněn o pánský prsten ve stylu “ flat court”. díky svému jedinečnému designu se prsteny doplňují, tak jako vy ve vašem vztahu.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Netradiční zlaté snubní prsteny s diamanty Alexis RW35634

Jestliže dva mlčí, měli by mlčet z lásky. Jestliže mluví, měli by mluvit z lásky. Jestliže odpouští, měli by odpouštět z lásky. A když si vybírají společný šperk, měli by ho vybírat z lásky. Vaše srdce se rozzáří při pohledu na snubní prsteny ze zlata s originální povrchovou úpravou, kterou v případě ženské obroučky podtrhuje trojice diamantů....

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zlaté snubní prsteny s černým diamantem Umeria RW35683

Každý pocit má nějakou barvu. Na společné cestě životem vás potká velmi pestrý zástup všech možných emocí a zážitků, které se spojí v jeden černý bod – blyštivý diamant. Pevný jako vaše láska, hluboký jako vaše nekonečná důvěra. Snubní prsteny ze zlata jsou pro takto unikátní drahokam dokonalým domovem.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zlaté snubní prsteny se třemi diamanty Xoana RW35685

Láska, štěstí a zdraví. Tři elementy, které by neměly chybět v žádném vztahu a životě. Jejich symbolickými zástupci se stanou tři blyštivé diamanty, které vám odprezentují snubní prsteny ze zlata se zajímavým vzhledem. Jednoduché tvary jsou doplněny o matný a po okrajích lesklý povrch. Výsledkem je zajímavý kontrast a originalita.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zlaté jednoduché snubní prsteny se skrytým diamantem Syrma RW35798

To krásné včetně nejhlubších citů zůstává často zahaleno před zraky ostatních. Hlídejte vaši lásku. Chraňte to vzácné před světem velmi opatrně a pečlivě. Stejně jako to dělá dámská obroučka v případě nádherného diamantu umístěného na její vnitřní straně. Elegantní snubní prsteny ze zlata mají skrytý půvab, který budete znát pouze vy....

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zlaté snubní prsteny s diamantem Maskali RW36288

Bylo to jasné. Tvoříte nerozlučný pár, který má jasnou vizi o tom, jak bude vypadat jeho budoucnost. Vaše čiré emoce budou dokonale doplňovat snubní prsteny ze zlata s diamantem. Přesně definované linky, hranice a přechody vnáší do vztahu pořádek. Bezstarostný prostor, ve kterém není místo pro zbytečné otázky.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Romantické zlaté snubní prsteny s květinkami Montros RW36306

S respektem dokážete hledět nejen vpřed, ale také zpět. Vážíte si toho, co vše jste společně zažili. Máte slabost pro všechny vzpomínky a křehkou krásu minulosti. Ideální volbou jsou pro vás romantické vintage snubní prsteny ze zlata. Propracované detaily jsou součástí vzhledu, který zcela ignoruje čas. Staňte se jeho součástí.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Snubní prstýnky ze žlutého zlata s diamantem, 4mm STOBR236Y

Snubní prsteny zhotovené ze žlutého zlata s mírně zaobleným profilem. Tyto 4 mm široké prstýnky mají vnitřní zaoblený profil pro vyšší komfort. Centrální ozdobou prstenů je linie s jemným příčným matováním. Dámský prsten je dekorován nádherným třpytivým diamantem o hmotnosti 0,020 ct. Případné gravírování data sňatku nebo jména do prstýnků je jen u nás ZDARMA!!!...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů
1 2 3 4 5 6 7 ... 38
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK