Strojirenska technologie 2 2 dil
Pro vyhledávací frázi Strojirenska technologie 2 2 dil jsme na našem vyhledávači našli 1339 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Strojirenska technologie 2 2 dil trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Strojírenská technologie 2, 2. díl
Učebnice probírá druhy koroze, jejich hodnocení zejména vzhledem k hospodářským ztrátám vlivem koroze a způsoby protikorozní ochrany. Vysvětluje teoretické základy obrábění - např. geometrii břitu nástroje, tvoření třísky, výpočet řezných a upínacích sil, hospodárný úběr, trvanlivost, volbu řezných podmínek. Ve výrobních postupech jsou popsány hlavní zásady a pokyny pro j...
Více informacíStrojírenská technologie 2, 2.díl
Učebnice probírá druhy koroze, jejich hodnocení zejména vzhledem k hospodářským ztrátám vlivem koroze a způsoby protikorozní ochrany. Vysvětluje teoretické základy obrábění - např. geometrii břitu nástroje, tvoření třísky, výpočet řezných a upínacích sil, hospodárný úběr, trvanlivost, volbu řezných podmínek. Ve výrobních postupech jsou popsány hlavní zásady a pokyny pro j...
Více informacíStrojírenská technologie 2, 2. díl
Miroslav HluchýKoroze, základy obrábění, výrobní postupyScientia 2006Kniha, čeština, 176 stran
Více informacíStrojírenská technologie 2, 2. díl - Hluchý, Haněk
Anotace: KOROZE, ZÁKLADY OBRÁBĚNÍ, VÝROBNÍ POSTUPY. Učebnice probírá druhy koroze, jejich hodnocení zejména vzhledem k hospodářským ztrátám vlivem koroze a způsoby protikorozní ochrany. Vysvětluje teoretické základy obrábění - např. geometrii břitu nástroje, tvoření třísky, výpočet řezných a upínacích sil, hospodárný úběr, trvanlivost, volbu řezných podmínek. Ve výrobních...
Více informacíStrojírenská technologie 2, 2.díl - Miroslav Hluchý
<p>Učebnice probírá druhy koroze, jejich hodnocení zejména vzhledem k hospodářským ztrátám vlivem koroze a způsoby protikorozní ochrany. Vysvětluje teoretické základy obrábění - např. geometrii břitu nástroje, tvoření třísky, výpočet řezných a upínacích sil, hospodárný úběr, trvanlivost, volbu řezných podmínek. Ve výrobních postupech jsou popsány hlavní zásady a pok...
Více informacíStrojírenská technologie 2, 2.díl - Hluchý Miroslav
Učebnice probírá druhy koroze, jejich hodnocení zejména vzhledem k hospodářským ztrátám vlivem koroze a způsoby protikorozní ochrany. Vysvětluje teoretické základy obrábění - např. geometrii břitu nás
Více informacíStrojírenská technologie 2 - 2. díl - Koroze, základy obrábění, výrobní postupy - Miroslav Hluchý; Jan Kolouch
Anotace: Učebnice probírá druhy koroze, jejich hodnocení zejména vzhledem k hospodářským ztrátám vlivem koroze a způsoby protikorozní ochrany. Vysvětluje teoretické základy obrábění - např. geometrii břitu nástroje, tvoření třísky, výpočet řezných...
Více informacíStrojírenská technologie 2, 1. díl
čebnice shrnuje poznatky o polotovarech pro strojírenskou výrobu. Výklad polotovarů je zaměřen na jejich navrhování, technologii výroby a hodnocení technologičnosti jejich konstrukce.Teoretické poznatky jsou procvičovány na praktických příkladech a technologických cvičeních. Uvádí seznam ČSN, EN a ISO.Kniha je určena studujícím středních odborných škol i středních odborný...
Více informacíStrojírenská technologie 2, 1.díl
Učebnice shrnuje poznatky o polotovarech pro strojírenskou výrobu. Výklad polotovarů je zaměřen na jejich navrhování, technologii výroby a hodnocení technologičnosti jejich konstrukce. Teoretické poznatky jsou procvičovány na praktických příkladech a technologických cvičeních. Uvádí seznam ČSN, EN a ISO. Kniha je určena studujícím středních odborných škol i středních odbo...
Více informacíStrojírenská technologie 3/ 2. díl
Výklad doplněný názornými obrázky seznamuje s jednoúčelovými a stavebnicovými obráběcími stroji pro automatizovanou výrobu, výrobními linkami, číslicově řízenými a bezobslužnými obráběcími stroji, manipulátory a roboty, pružnými výrobními systémy, fyzikálními metodami obrábění (elektroerozivním, elektrochemickým a chemickým obráběním, obráběním ultrazvukem, plazmou, elekt...
Více informacíStrojírenská technologie 1, 2.díl
METALOGRAFIE A TEPELNÉ ZPRACOVÁNÍ Učebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů a slitin, základy podvojných slitin a uvádí jejich rovnovážné diagramy. Popisuje teoretické základy tepelného zpracování kovů, jeho základní způsoby, například žíhání, kalení a popouštění ocelí, patentování, povrchové tvrzení a ...
Více informacíStrojírenská technologie 3, 2.díl
Učebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů a slitin, základy podvojných slitin a uvádí jejich rovnovážné diagramy. Popisuje teoretické základy tepelného zpracování kovů, jeho základní způsoby, například žíhání, kalení a popouštění ocelí, patentování, povrchové tvrzení a také zařízení pro tepelné zpracová...
Více informacíStrojírenská technologie 3, 2. díl
Jaroslav ŘasaObráběcí stroje pro automatizovanou výrobuScientiaKniha, čeština, 224 stran
Více informacíStrojírenská technologie 2, 1. díl
Miroslav HluchýPolotovary a jejich technologičnostScientiaKniha, čeština, 320 stran
Více informacíStrojírenská technologie 2, 1.díl - Miroslav Hluchý
<p>Učebnice shrnuje poznatky o polotovarech pro strojírenskou výrobu. Výklad polotovarů je zaměřen na jejich navrhování, technologii výroby a hodnocení technologičnosti jejich konstrukce. Teoretické poznatky jsou procvičovány na praktických příkladech a technologických cvičeních. Uvádí seznam ČSN, EN a ISO. Kniha je určena studujícím středních odborných škol i střed...
Více informacíStrojírenská technologie 1, 2.díl - Miroslav Hluchý
<p>METALOGRAFIE A TEPELNÉ ZPRACOVÁNÍ Učebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů a slitin, základy podvojných slitin a uvádí jejich rovnovážné diagramy. Popisuje teoretické základy tepelného zpracování kovů, jeho základní způsoby, například žíhání, kalení a popouštění ocelí, patentování, povrchové...
Více informacíStrojírenská technologie 1, 2.díl - Hluchý Miroslav
METALOGRAFIE A TEPELNÉ ZPRACOVÁNÍ Učebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů a slitin, základy podvojných slitin a uvádí jejich r
Více informacíStrojírenská technologie 2, 1.díl - Hluchý Miroslav
Učebnice shrnuje poznatky o polotovarech pro strojírenskou výrobu. Výklad polotovarů je zaměřen na jejich navrhování, technologii výroby a hodnocení technologičnosti jejich konstrukce. Teoretické pozn
Více informacíStrojírenská technologie 3, 2.díl - kolektiv autorů
Učebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů a slitin, základy podvojných slitin a uvádí jejich rovnovážné diagramy. Popisuje teoreti
Více informacíStrojírenská technologie 3, 2.díl - autorů kolektiv
<p>Učebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů a slitin, základy podvojných slitin a uvádí jejich rovnovážné diagramy. Popisuje teoretické základy tepelného zpracování kovů, jeho základní způsoby, například žíhání, kalení a popouštění ocelí, patentování, povrchové tvrzení a také zařízení pro tepelné...
Více informacíStrojírenská technologie 1 / 2. díl - Metalografie a tepelné zpracování
Miroslav Hluchý2.díl Metalografie a tepelné zpracováníScientiaKniha, čeština, 176 stran
Více informacíStrojírenská technologie 3, 2. díl - Řasa, Pokorný, Gabriel
Anotace: OBRÁBĚCÍ STROJE PRO AUTOMATIZOVANOU VÝROBU, FYZIKÁLNÍ TECHNOLOGIE OBRÁBĚNÍ. Výklad doplněný názornými obrázky seznamuje s jednoúčelovými a stavebnicovými obráběcími stroji pro automatizovanou výrobu, výrobními linkami, číslicově řízenými a bezobslužnými obráběcími stroji, manipulátory a roboty, pružnými výrobními systémy, fyzikálními metodami obrábění (elektroero...
Více informacíStrojírenská technologie 2, 1. díl - Hluchý, Kolouch, Paňák - B5, brožovaná
Polotovary a jejich technologičnost. Anotace: POLOTOVARY A JEJICH TECHNOLOGIČNOST. Učebnice shrnuje poznatky o polotovarech pro strojírenskou výrobu. Výklad polotovarů je zaměřen na jejich navrhování, technologii výroby a hodnocení technologičnosti jejich konstrukce. Teoretické poznatky jsou procvičovány na praktických příkladech a technologických cvičeních. Uvádí seznam ...
Více informacíSTROJÍRENSKÁ TECHNOLOGIE 1, 2.DÍL METALOGRAFIE A TEPELNÉ ZPRACOVÁNÍ
METALOGRAFIE A TEPELNÉ ZPRACOVÁNÍ Učebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů...
Více informacíStrojírenská technologie 2. - 1. díl Polotovary a jejich technologičnost - Miroslav Hluchý; Jan Kolouch
Anotace: Polotovary a jejich technologičnost. Učebnice pro střední odborná učiliště. 1. díl knihy Strojírenská technologie 2. Učebnice shrnuje poznatky o polotovarech pro strojírenskou výrobu. Výklad polotovarů je zaměřen na jejich navrhování, technologii výroby a hodnocení technol...
Více informacíStrojírenská technologie 1, 2. díl - Hluchý M., Kolouch J., Paňák R. - B5, brožovaná
Metalogie a tepelné zdroje. METALOGRAFIE A TEPELNÉ ZPRACOVÁNÍ Učebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů a slitin, základy podvojných slitin a uvádí jejich rovnovážné diagramy. Popisuje teoretické základy tepelného zpracování kovů, jeho základní způsoby, například žíhání, kalení a popouštění ocelí, pat...
Více informacíStrojírenská technologie 1 - 2.díl Metalografie a tepelné zpracování - Miroslav Hluchý; Jan Kolouch
Anotace: METALOGRAFIE A TEPELNÉ ZPRACOVÁNÍ Učebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů a slitin, základy podvojných slitin a uvádí jejich rovnovážné diagramy. Popisuje teoretick&e...
Více informacíStrojírenská technologie 3/ 2. díl - Obráběcí stroje pro automatizovanou výrobu - Jaroslav Řasa
Anotace: Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá Formát: 145 x 205 mm , 224 stran
Více informacíStrojírenská technologie II pro strojírenské učební obory
V učebnici jsou popsány a vysvětleny základy slévárenství, tváření a zkoušení materiálu. Je to zejména výroba modelů a forem, tavení slévárenských slitin a výroba odlitků různými způsoby lití, teoretické základy tváření kovů za tepla, způsoby a zařízení pro tváření a výrobu polotovarů za tepla atd. Zpracovány jsou rovněž nejdůležitější mechanické a technologické zkoušky m...
Více informacíStrojírenská technologie II pro strojírenské učební obory
V učebnici jsou popsány a vysvětleny základy slévárenství, tváření a zkoušení materiálu. Je to zejména výroba modelů a forem, tavení slévárenských slitin a výroba odlitků různými způsoby lití, teoretické základy tváření kovů za tepla, způsoby a zařízení pro tváření a výrobu polotovarů za tepla atd. Zpracovány jsou rovněž nejdůležitější mechanické a technologické zkoušky m...
Více informacíStrojírenská technologie II pro strojírenské učební obory - Otakar Bothe
V učebnici jsou popsány a vysvětleny základy slévárenství, tváření a zkoušení materiálu. Je to zejména výroba modelů a forem, tavení slévárenských slitin a výroba odlitků různými způsoby lití, teoretické základy tváření kovů za tepla, způsoby a zařízení pro tváření a výrobu polotovarů za tepla atd. Zpracovány jsou rovněž nejdůležitější mechanické a technologické zkoušky m...
Více informacíStrojírenská technologie II pro strojírenské učební obory - Otakar Bothe
<p>V učebnici jsou popsány a vysvětleny základy slévárenství, tváření a zkoušení materiálu. Je to zejména výroba modelů a forem, tavení slévárenských slitin a výroba odlitků různými způsoby lití, teoretické základy tváření kovů za tepla, způsoby a zařízení pro tváření a výrobu polotovarů za tepla atd. Zpracovány jsou rovněž nejdůležitější mechanické a technologické ...
Více informacíStrojírenská technologie II pro strojírenské učební obory - Otakar Bothe
Anotace: V učebnici jsou popsány a vysvětleny základy slévárenství, tváření a zkoušení materiálu. Je to zejména výroba modelů a forem, tavení slévárenských slitin a výroba odlitků různými způsoby lití, teoretické základy tv&aa...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíDigitální technologie ve výuce 2. díl
Využití digitálních technologií patří do vzdělávací oblasti Člověk a svět, jež je závazná pro 8. a 9. ročník základních škol. Computer Media s.r.o. nyní přináší pro tuto oblast přímo cílené učebnice,
Více informacíDigitální technologie ve výuce 2. díl
Využití digitálních technologií patří do vzdělávací oblasti Člověk a svět, jež je závazná pro 8. a 9. ročník základních škol. Computer Media s.r.o. nyní přináší pro tuto oblast přímo cílené učebnice, které však lze použít i jako další alternativu pro výuku předmětu informatika a výpočetní technika na základních a středních školách. Knihy pokrývají veškerou potřebnou látku...
Více informacíStrojírenská technologie II pro strojírenské učební obory (978-80-85920-58-1)
Kniha - autor Otakar Bothe, 164 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá V učebnici jsou popsány a vysvětleny základy slévárenství, tváření a zkoušení materiálu. Je to zejména výroba modelů a forem, tavení slévárenských slitin a výroba odlitků různými způsoby lití, teoretické základy tváření kovů za tepla, způsoby a zařízení pro tváření a výrobu polotovarů za tepla at...
Více informacíDigitální technologie ve výuce 2. díl - Martin Pokorný
<p></p><p> Moderní učebnice zaměřená na seznámení s informatikou a výpočetní technikou a moderními digitálními technologiemi. Rozsah dvoudílné edice začíná u teorie informatiky, seznámení se s osobním počítačem, operačními systémy a kancelářskými aplikacemi. Další témata se věnují práci s grafikou, digitální fotografií a zvukem. Kniha rovněž objasňuje z...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíKuchařské práce, technologie - 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - Čermáková L.,Vybíralová I.
Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na o...
Více informacíTruhlářské práce - technologie, 2. díl (2. a 3. ročník) - učebnice pro odborná učiliště - Liška Jan
Anotace: Učební text navazuje na 1. díl učebnice. Je určen žákům odbornýchučilišť v učebním oboru Truhlářské práce, Tesařské práce,Truhlářské práce ve stavebnictví. Obsahuje kapitoly: Příprava,manipulace a ochrana materiálu při skladování, Technologickápříprava dřeva, Lepení, dýhování, úprava povrchů, Technologickýpostup výroby překližek, laťovek a aglomerovaných materiá...
Více informacíTruhlářské práce - technologie, 2. díl (2. a 3. ročník) - učebnice pro odborná učiliště
Učební text navazuje na 1. díl učebnice. Je určen žákům odborných učilišť v učebním oboru Truhlářské práce, Tesařské práce, Truhlářské práce ve stavebnictví. Obsahuje kapitoly: Příprava, manipulace a ochrana materiálu při skladování, Technologická příprava dřeva, Lepení, dýhování, úprava povrchů, Technologický postup výroby překližek, laťovek a aglomerovaných materiálů, S...
Více informacíTruhlářské práce - technologie, 2. díl (2. a 3. ročník) - učebnice pro odborná učiliště - Jan Liška
<p>Učební text navazuje na 1. díl učebnice. Je určen žákům odborných učilišť v učebním oboru Truhlářské práce, Tesařské práce, Truhlářské práce ve stavebnictví. Obsahuje kapitoly: Příprava, manipulace a ochrana materiálu při skladování, Technologická příprava dřeva, Lepení, dýhování, úprava povrchů, Technologický postup výroby překližek, laťovek a aglomerovaných mat...
Více informacíZámečnické práce a údržba, technologie, 2. díl (pro 2. ročník OU) - Dana Fialová
<p>Učebnice je využitelná nejen pro výuku předmětu Technologie oboru Zámečnické práce a údržba, ale i v dalších obdobně technicky zaměřených oborech v odborných učilištích. Učební látka je uspořádána je do tematických bloků: Základy lícování a přesného měření, Ruční zpracování kovů, Lepení, pájení, svařování, Montáž a demontáž jednoduchých strojních součástí. U všec...
Více informacíZámečnické práce a údržba, technologie, 2. díl (pro 2. ročník OU)
Učebnice je využitelná nejen pro výuku předmětu Technologie oboru Zámečnické práce a údržba, ale i v dalších obdobně technicky zaměřených oborech v odborných učilištích. Učební látka je uspořádána je do tematických bloků: Základy lícování a přesného měření, Ruční zpracování kovů, Lepení, pájení, svařování, Montáž a demontáž jednoduchých strojních součástí. U všech témat j...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání FORTUNA - JUDr. František Talián
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále také moučníky a nákypy.
Více informacíTruhlářské práce, technologie - 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - Liška Jan - Formát A4, rozsah 120 stran, dvoubarevný tisk, barevná obálka, vazba brožovaná
učebnice pro odborná učiliště. Učební text navazuje na 1. díl učebnice. Je určen žákům odborných učilišť v učebním oboru Truhlářské práce, Tesařské práce, Truhlářské práce ve stavebnictví. Obsahuje kapitoly: Příprava, manipulace a ochrana materiálu při skladování, Technologická příprava dřeva, Lepení, dýhování, úprava povrchů, Technologický postup výroby překližek, la...
Více informacíPodobné fráze: technologie v diabetologii 2010 neuveden | technologie pripravy pokrmu 1 2 vydani | lib technologies glider 143 cm 2023 | mig 21 2 dil | oeuvres dilo 2 dil | dildo 25 cm | m 8 r 2 dil mu | na nuz 1 2 dil | mig 15 2 dil | wendy 2 dil | potopa 2 dil | tona 22 dilu | fyzika 2 dil | dueta 2 dil | vyroky 2 dil | synove 2 dil | 2 dil serie | cesky jazyk 2 r 2 dil | pisanka 2 r 2 dil nsb | nahradni dil 21 206 | prvouka 2 2 dil | cj 2 r 2 dil studio 1 1 | 1 23 pisanka 1 2 dil | pisanka 2 roc 2 dil | nns pisanka 2 2 dil | cj 2 r 2 dil prodos | pisanka 2 2 dil | citanka 2 r 2 dil | cesky jazyk 2 2 dil | matematika 2 r 2 dil | cj pro 2 roc 2 dil | matematika 2 2 dil | patice 24 dil 2x12 | patice 28 dil 2x14 | matematika 1 dil 2 dil 3 dil calda