Stropni svitidla led

Pro vyhledávací frázi Stropni svitidla led jsme na našem vyhledávači našli 9119 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Stropni svitidla led trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 9119 produktů

Globo 40404-4 DESIGNOVÉ STROPNÍ SVÍTIDLO BURGUNDY

Toto svítidlo se vyrábí ve stejné sérii ještě s dalšími stropními či nástěnným svítidlem. Světlo dodá vašemu interiéru jedinečný a neodolatelný vzhled. Stropní svítidlo je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů. Jedná se o velmi designové stropní svítidlo ze série Burgundy Globo, které se vyrábí pouze z vybraných nejkvalitnějších materiálů. Zdroje E27 se da...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 48073-2 DESIGNOVÉ STROPNÍ SVÍTIDLO ARMENA

Toto svítidlo má velice vytříbený a elegantní vzhled. Zdroje E27 jdou nahradit LED žárovkami. Stropní svítidlo ARMENA je velmi designové a moderní svítidlo, které je vyrobeno z kovu a skleněné kulaté stínidlo je dekorované skleněnými krystaly. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 48074-2 DESIGNOVÉ STROPNÍ SVÍTIDLO DUBIA

Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů. Zdroje E27 jdou nahradit LED žárovkami. Toto svítidlo má velice vytříbený a elegantní vzhled. Stropní svítidlo DUBIA je velmi designové a moderní svítidlo, které je vyrobeno z kovu a skleněné čtvercové stínidlo je dekorované čirými skleněnými krystaly.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 48327 STROPNÍ-NÁSTĚNNÉ SVÍTIDLO MALAGA

Stropní svítidlo MALAGA je velmi designové a moderní svítidlo, které je vyrobeno z kovu a skleněné kulaté stínidlo je z matového skla dekorované velkým skleněným krystalem uprostřed stínidla. Toto svítidlo lze použít též jako nástěnné. Toto svítidlo má velice exkluzivní a elegantní vzhled. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů. Zdroje E27 se dají ...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 48528-3 STROPNÍ SVÍTIDLO MALAGA

Stropní svítidlo MALAGA je velmi designové a moderní svítidlo, které je vyrobeno z kovu a skleněné čtvercové stínidlo je z matového skla dekorované nádherným skleněným krystalem uprostřed stínidla. Zdroje E27 se dají zaměnit za LED žárovky. Toto svítidlo má velice exkluzivní a elegantní vzhled. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů....

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 40400-2 STROPNÍ SVÍTIDLO BIKE

Stropní svítidlo Bike je velmi designové a moderní svítidlo, které je vyrobeno z kovu a skleněného kulatého stínidla. Stínidlo je dekorované čirými vlnovkami. Toto svítidlo lze použít i jako centrální osvětlení. Zdroje E27 jdou nahradit LED žárovkami. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů. Toto svítidlo má velice jednoduchý a elegantní vzhled....

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 40400-1 STROPNÍ SVÍTIDLO BIKE

Toto svítidlo lze použít i jako centrální osvětlení. Zdroje E27 jdou nahradit LED žárovkami. Stropní svítidlo Bike je velmi designové a moderní svítidlo, které je vyrobeno z kovu a skleněného kulatého stínidla. Stínidlo je dekorované čirými vlnovkami. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů. Toto svítidlo má velice jednoduchý a elegantní vzhled....

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 40400-3 STROPNÍ SVÍTIDLO BIKE

Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů. Toto svítidlo má velice jednoduchý a elegantní vzhled. Stropní svítidlo Bike je velmi designové a moderní svítidlo, které je vyrobeno z kovu a skleněného kulatého stínidla. Stínidlo je dekorované čirými vlnovkami. Toto svítidlo lze použít i jako centrální osvětlení. Zdroje E27 jdou nahradit LED žárovkami....

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 48062-3 STROPNÍ SVÍTIDLO DIA

Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů. Toto svítidlo má velice jednoduchý a elegantní vzhled. Zdroje E27 jdou nahradit LED žárovkami. Stropní svítidlo DIA je velmi designové a moderní svítidlo, které je vyrobeno z kovu a skleněné čtvercové stínidlo je dekorované čirými vlnovkami.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 48062-2 STROPNÍ SVÍTIDLO DIA

Zdroje E27 jdou nahradit LED žárovkami. Stropní svítidlo DIA je velmi designové a moderní svítidlo, které je vyrobeno z kovu a skleněné čtvercové stínidlo je dekorované čirými vlnovkami. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů. Toto svítidlo má velice jednoduchý a elegantní vzhled.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 48065 STROPNÍ – NÁSTĚNNÉ SVÍTIDLO BERRY

Zdroje E27 lze nahradit LED žárovkami. Svítidlo se vyrábí z vybraných kvalitních materiálů. Jedná se o stropní svítidlo, které je vhodné především pro osvětlení všech interiérů. Světlo Berry má velmi elegantní design, který dodá i vaší domácnosti jedinečný a moderní vzhled. Toto svítidlo se uvádí jako stropní, ale lze jej použít i jako nástěnné svítidlo....

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 48069 STROPNÍ – NÁSTĚNNÉ SVÍTIDLO SONAR

Svítidlo se vyrábí z vybraných kvalitních materiálů. Jedná se o stropní svítidlo, které je vhodné především pro osvětlení všech interiérů. Zdroje E27 lze nahradit LED žárovkami. Světlo Sonar má velmi elegantní design, který dodá i vaší domácnosti jedinečný a moderní vzhled. Toto svítidlo se uvádí jako stropní, ale lze jej použít i jako nástěnné svítidlo....

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 40461-2 STROPNÍ SVÍTIDLO AIMÉE

Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů. Stropní svítidlo AIMÉE je velmi designové a moderní svítidlo, které je vyrobeno z kovu a skleněné stínidlo ve tvaru kruhu je zdobené bílými úzkými proužky. Toto svítidlo má velice krásný vzhled. Zdroje E27 lze nahradit LED žárovkami.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 4413-2 STROPNÍ SVÍTIDLO RUSTICA II

Stropní svítidlo RUSTICA II je velmi designové a moderní svítidlo, které je vyrobeno z kovu a skleněné stínidlo je v barvě antického skla zdobené kovovým rámem s ornamenty. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů. Toto svítidlo má velice krásný vzhled. Zdroje E27 lze nahradit LED žárovkami.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 44130-1 STROPNÍ SVÍTIDLO SAVANNA

Toto svítidlo má velice krásný vzhled. Zdroje E27 lze nahradit LED žárovkami. Stropní svítidlo SAVANNA je velmi designové a moderní svítidlo, které je vyrobeno z kovu a skleněné stínidlo ve tvaru kruhu je osazené do kovové obruče zdobené ornamenty. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 44130-2 STROPNÍ SVÍTIDLO SAVANNA

Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů. Toto svítidlo má velice krásný vzhled. Stropní svítidlo SAVANNA je velmi designové a moderní svítidlo, které je vyrobeno z kovu a skleněné stínidlo ve tvaru kruhu je osazené do kovové obruče zdobené ornamenty. Zdroje E27 lze nahradit LED žárovkami.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 48324-2 STROPNÍ SVÍTIDLO EDISON

Stropní svítidlo EDISON je velmi designové a moderní svítidlo, které je vyrobeno z kovu a skleněné stínidlo je rámované tmavým dřevem. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů. Toto svítidlo má velice jednoduchý vzhled. Zdroje E27 lze nahradit LED žárovkami.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 56683-4 STROPNÍ SVÍTIDLO SAINT MARY

Toto svítidlo má čtyři stínidla rozmístěná v přímce a ozdobená akrylovými krystaly. Stropní svítidlo SAINT MARY je velmi designové dekorativní svítidlo v barvě stříbrné. Svítidlo je dodáváno včetně zdrojů G9, které lze vyměnit za LED žárovky. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 56683-3 STROPNÍ SVÍTIDLO SAINT MARY

Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů. Toto svítidlo má tři stínidla ve tvaru koule ozdobené akrylovými krystaly. Stropní svítidlo SAINT MARY je velmi designové dekorativní svítidlo v barvě stříbrné. Svítidlo je dodáváno včetně zdrojů G9, které lze vyměnit za LED žárovky.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 5669-4D STROPNÍ SVÍTIDLO SINCLAIR

Toto svítidlo má čtyři stínidla ve tvaru koule ozdobené skleněnými krystaly. Stropní svítidlo SINCLAIR je velmi designové dekorativní svítidlo, které je vyrobeno z matového kovu a lesklého kovu. Svítidlo je dodáváno včetně zdrojů G9, které lze vyměnit za LED žárovky. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 5669-4 STROPNÍ SVÍTIDLO SINCLAIR

Stropní svítidlo SINCLAIR je velmi designové dekorativní svítidlo v barvě stříbrné. Toto svítidlo má čtyři kulatá stínidla rozmístěná v přímce a ozdobená skleněnými krystaly. Svítidlo je dodáváno včetně zdrojů G9, které lze vyměnit za LED žárovky. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 5669-3 STROPNÍ SVÍTIDLO SINCLAIR

Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů. Toto svítidlo má tři stínidla ve tvaru koulí ozdobených skleněnými krystaly a uspořádaných do kruhu. Stropní svítidlo SINCLAIR je velmi designové dekorativní svítidlo v barvě stříbrné. Svítidlo je dodáváno včetně zdrojů G9, které lze vyměnit za LED žárovky.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 5669-5D STROPNÍ SVÍTIDLO SINCLAIR

Stropní svítidlo SINCLAIR je velmi designové dekorativní svítidlo v barvě stříbrné. Toto svítidlo má pět kulatých stínidel rozmístěných v kruhu, které jsou ozdobené skleněnými krystaly. Svítidlo je dodáváno včetně zdrojů G9, které lze vyměnit za LED žárovky. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 5668-5 STROPNÍ SVÍTIDLO SIENNA

Stropní svítidlo SIENNA je velmi designové dekorativní svítidlo v barvě stříbrné. Toto svítidlo má pět kulatých stínidel rozmístěných v kruhu a ozdobených skleněnými krystaly. Svítidlo je dodáváno včetně zdrojů G9, které lze vyměnit za LED žárovky. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 5668-3D STROPNÍ SVÍTIDLO SIENNA

Svítidlo je dodáváno včetně zdrojů G9, které lze vyměnit za LED žárovky. Stropní svítidlo SIENNA je velmi designové dekorativní svítidlo v barvě stříbrné. Toto svítidlo má tři kulatá stínidla ozdobená skleněnými krystaly a rozmístěná v pravidelném kruhu. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 56102-6 DEKORATIVNÍ STROPNÍ SVÍTIDLO DEGRAY

Stropní svítidlo DEGRAY je velmi designové dekorativní svítidlo v barvě stříbrné. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů. Toto svítidlo má šest stínidel ve tvaru koule, nepravidelně rozmístěných. Svítidlo je dodáváno včetně zdrojů G9, které lze vyměnit za LED žárovky.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 51522 DEKORATIVNNÍ STROPNÍ SVÍTIDLO ELLA

Toto svítidlo dodá vašemu interiéru jedinečný vzhled. Svítidlo je vhodné pro osvětlení především obývacích místností, kanceláří nebo i do jídelny nad jídelní stůl. Dekorativní stropní svítidlo ze série Ella patří pod skupinu interiérových svítidel. Zdroje E14 lze nahradit za LED žárovky. V sérii Ella se vyrábí další stropní, závěsné či nástěnné svítidlo a stolní lampa....

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 51523 DEKORATIVNÍ STROPNÍ SVÍTIDLO ELLA

Dekorativní stropní svítidlo ze série Ella patří pod skupinu interiérových svítidel. Zdroje E27 lze nahradit za LED žárovky. V sérii Ella se vyrábí další stropní, závěsné či nástěnné svítidlo a stolní lampa. Toto svítidlo dodá vašemu interiéru jedinečný vzhled. Svítidlo je vhodné pro osvětlení především obývacích místností, kanceláří nebo i do jídelny nad jídelní stůl....

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Esto 41592 STROPNÍ A NÁSTĚNNÉ SVÍTIDLO PLUTO

Stropní svítidlo Pluto je velmi designové svítidlo, které je vhodné jako centrální osvětlení moderních i klasických interiérů. Svítidlo má rám z matného kovu do kterého je stínidlo ve tvaru kruhu osazené. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z kvalitních materiálů. Zdroj E27 lze nahradit LED žárovkou.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Esto 41596 STROPNÍ A NÁSTĚNNÉ SVÍTIDLO PLUTO

Stropní svítidlo Pluto je velmi designové svítidlo, které je vhodné jako centrální osvětlení moderních i klasických interiérů. Svítidlo má rám z matného kovu do kterého je stínidlo ve tvaru kruhu osazené. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z kvalitních materiálů. Zdroj E27 lze nahradit LED žárovkou.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Esto 41597 STROPNÍ A NÁSTĚNNÉ SVÍTIDLO PLUTO

Stropní svítidlo Pluto je velmi designové svítidlo, které je vhodné jako centrální osvětlení moderních i klasických interiérů. Toto stropní svítidlo je vyrobeno z kvalitních materiálů. Svítidlo má rám z matného kovu do kterého je stínidlo ve tvaru kruhu osazené. Zdroj E27 lze nahradit LED žárovkou.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Globo 5684-6 DESIGNOVÉ STROPNÍ SVÍTIDLO ROMA

Svítidlo se dodává společně se zdroji G9, které se dají nahradit LED žárovkami. Velmi designové svítidlo ze série Roma má svůj specifický design stínidel z antického skla s typickým římským ornamentem. Svítidlo se vyrábí pouze z vybraných a kvalitních materiálů, kterými jsou kov a antické zdobené sklo. Světlo je vybaveno ohebnými klouby pro prostorové umístění svítidla. V...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Globo 5684-6 DESIGNOVÉ STROPNÍ SVÍTIDLO ROMA

Svítidlo se dodává společně se zdroji G9, které se dají nahradit LED žárovkami. Velmi designové svítidlo ze série Roma má svůj specifický design stínidel z antického skla s typickým římským ornamentem. Svítidlo se vyrábí pouze z vybraných a kvalitních materiálů, kterými jsou kov a antické zdobené sklo. Světlo je vybaveno ohebnými klouby pro prostorové umístění svítidla. V...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 5787-3 STROPNÍ SVÍTIDLO CAREA

Výhodou svítidla je otočný kloub, díky němuž si můžete určit úhel svícení světla. Součástí svítidla jsou zdroje GU10, které jsou nahradit LED žárovkami. Toto svítidlo se vyrábí pouze z kvalitních vybraných materiálů. Svítidlo ze série Carea má velmi jednoduchý, ale přesto zajímavý design, který dodá vaší domácnosti jedinečný a neodolatelný vzhled. Toto svítidlo se vyrábí...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Globo 5787-4 STROPNÍ SVÍTIDLO CAREA

Součástí svítidla jsou zdroje GU10, které jsou nahradit LED žárovkami. Výhodou svítidla je otočný kloub, díky němuž si můžete určit úhel svícení světla. Toto svítidlo se vyrábí pouze z kvalitních vybraných materiálů. Svítidlo ze série Carea má velmi jednoduchý, ale přesto zajímavý design, který dodá vaší domácnosti jedinečný a neodolatelný vzhled. Toto svítidlo se vyráb...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Globo 6896-5 STROPNÍ SVÍTIDLO TOLEDO

Zdroje E14 lze zaměnit za LED žárovky. Svítidlo má velice jedinečný designe, díky němuž může být ozdobou moderního i klasického interiéru. Předností svítidla je, že se vyrábí z velmi kvalitních vybraných materiálů. Jedná se o velmi designové svítidlo ze série Toledo, které je vhodné pro osvětlení především obývacích místností. V této sérii se také vyrábí také další svítid...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Globo 6896-2 STROPNÍ SVÍTIDLO TOLEDO

V této sérii se také vyrábí také další svítidla. Zdroje E27 lze zaměnit za LED žárovky. Svítidlo má velice jedinečný designe, díky němuž může být ozdobou moderního i klasického interiéru. Předností svítidla je, že se vyrábí z velmi kvalitních vybraných materiálů. Jedná se o velmi designové svítidlo ze série Toledo, které je vhodné pro osvětlení především obývacích místnos...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Globo 6895-2 STROPNÍ SVÍTIDLO TOLEDO

Jedná se o velmi designové svítidlo ze série Toledo, které je vhodné pro osvětlení především obývacích místností. Předností svítidla je, že se vyrábí z velmi kvalitních vybraných materiálů. V této sérii se také vyrábí také další svítidla. Zdroje E27 lze zaměnit za LED žárovky. Svítidlo má velice jedinečný designe, díky němuž světlo může zdobit jak moderní tak klasický int...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Globo 3202 VENKOVNÍ STROPNÍ SVÍTIDLO STYLE

Zdroje GU10 jdou vyměnit za LED žárovky a navíc zdroje GU10 jsou součástí balení svítidla. Velkou výhodou tohoto svítidla je, že se vyrábí z velmi kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči vlhku. Díky výborným materiálům můžete tedy svítidlo umístit do exteriéru, například do zahrady, která díky jedinečnýmu designu světla získá jedinečný a neodolatelný vzhled....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 841 STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO FUTURA

V sérii Futura se vyrábí i další svítidla, která je možno kombinovat. Zdroje E14 lze zaměnit za LED žárovky. Světlo dodá i Vašemu interiéru velmi jedinečný vzhled. Výhodou svítidla je otočný kloub, díky němuž si můžete libovolně nastavit úhel svícení. Futura je bodové svítidlo, které je vhodné pro osvětlení klasických i moderních interiérů....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 842 STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO FUTURA

Futura je bodové svítidlo, které je vhodné pro osvětlení klasických i moderních interiérů. V sérii Futura se vyrábí i další svítidla, která je možno kombinovat. Zdroje E14 lze zaměnit za LED žárovky. Světlo dodá i Vašemu interiéru velmi jedinečný vzhled. Výhodou svítidla je otočný kloub, díky němuž si můžete libovolně nastavit úhel svícení....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 252 STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO ORION

V sérii Orion se vyrábí i další svítidla, která je možno vzájemně kombinovat. Výhodou tohoto svítidla je otočný kloub, díky němuž si můžete nastavit libovolný úhel svícení. Svítidlo dodá každému interiéru velmi jedinečný vzhled. Bodové svítidlo je vhodné pro osvětlení všech typů interiérů. Toto svítidlo ze série Orion se vyrábí z velmi kvalitních materiálů. Zdroje E14 lze...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 256 STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO ORION

Toto svítidlo ze série Orion se vyrábí z velmi kvalitních materiálů. Zdroje E14 lze zaměnit za LED žárovky. V sérii Orion se vyrábí i další svítidla, která je možno vzájemně kombinovat. Výhodou tohoto svítidla je otočný kloub, díky němuž si můžete nastavit libovolný úhel svícení. Svítidlo dodá každému interiéru velmi jedinečný vzhled. Bodové svítidlo je vhodné pro osvětle...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 264 STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO ORION COUNTRY

V sérii Orion Country se vyrábí i další svítidla, která je možno vzájemně kombinovat. Výhodou tohoto svítidla je otočný kloub, díky němuž si můžete nastavit libovolný úhel svícení. Svítidlo dodá každému interiéru velmi jedinečný vzhled. Bodové svítidlo je vhodné pro osvětlení všech typů interiérů. Toto svítidlo ze série Orion se vyrábí z velmi kvalitních materiálů. Zdroje...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 267 STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO ORION COUNTRY

Bodové svítidlo je vhodné pro osvětlení všech typů interiérů. Toto svítidlo ze série Orion se vyrábí z velmi kvalitních materiálů. Zdroje E14 lze zaměnit za LED žárovky. V sérii Orion Country se vyrábí i další svítidla, která je možno vzájemně kombinovat. Výhodou tohoto svítidla je otočný kloub, díky němuž si můžete nastavit libovolný úhel svícení. Svítidlo dodá každému i...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 861 DESIGNOVÉ STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO ROBOT

Toto svítidlo je vyrobeno v designu reflektoru. Součástí svítidla jsou zdroje GU10, které lze zaměnit za LED žárovky. V sérii Robot se vyrábí i další svítidla, která je možno kombinovat. Jedná se o velmi designové svítidlo, které je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 863 DESIGNOVÉ STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO ROBOT

Součástí svítidla jsou zdroje GU10, které lze zaměnit za LED žárovky. V sérii Robot se vyrábí i další svítidla, která je možno kombinovat. Jedná se o velmi designové svítidlo, které je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů. Toto svítidlo je vyrobeno v designu reflektoru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 865 DESIGNOVÉ STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO ROBOT

V sérii Robot se vyrábí i další svítidla, která je možno kombinovat. Jedná se o velmi designové svítidlo, které je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů. Toto svítidlo je vyrobeno v designu reflektoru. Součástí svítidla jsou zdroje GU10, které lze zaměnit za LED žárovky.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 841 STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO FUTURA

V sérii Futura se vyrábí i další svítidla, která je možno kombinovat. Zdroje E14 lze zaměnit za LED žárovky. Světlo dodá i Vašemu interiéru velmi jedinečný vzhled. Výhodou svítidla je otočný kloub, díky němuž si můžete libovolně nastavit úhel svícení. Futura je bodové svítidlo, které je vhodné pro osvětlení klasických i moderních interiérů....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 842 STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO FUTURA

Futura je bodové svítidlo, které je vhodné pro osvětlení klasických i moderních interiérů. V sérii Futura se vyrábí i další svítidla, která je možno kombinovat. Zdroje E14 lze zaměnit za LED žárovky. Světlo dodá i Vašemu interiéru velmi jedinečný vzhled. Výhodou svítidla je otočný kloub, díky němuž si můžete libovolně nastavit úhel svícení....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 252 STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO ORION

V sérii Orion se vyrábí i další svítidla, která je možno vzájemně kombinovat. Výhodou tohoto svítidla je otočný kloub, díky němuž si můžete nastavit libovolný úhel svícení. Svítidlo dodá každému interiéru velmi jedinečný vzhled. Bodové svítidlo je vhodné pro osvětlení všech typů interiérů. Toto svítidlo ze série Orion se vyrábí z velmi kvalitních materiálů. Zdroje E14 lze...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 256 STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO ORION

Toto svítidlo ze série Orion se vyrábí z velmi kvalitních materiálů. Zdroje E14 lze zaměnit za LED žárovky. V sérii Orion se vyrábí i další svítidla, která je možno vzájemně kombinovat. Výhodou tohoto svítidla je otočný kloub, díky němuž si můžete nastavit libovolný úhel svícení. Svítidlo dodá každému interiéru velmi jedinečný vzhled. Bodové svítidlo je vhodné pro osvětle...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 264 STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO ORION COUNTRY

V sérii Orion Country se vyrábí i další svítidla, která je možno vzájemně kombinovat. Výhodou tohoto svítidla je otočný kloub, díky němuž si můžete nastavit libovolný úhel svícení. Svítidlo dodá každému interiéru velmi jedinečný vzhled. Bodové svítidlo je vhodné pro osvětlení všech typů interiérů. Toto svítidlo ze série Orion se vyrábí z velmi kvalitních materiálů. Zdroje...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 267 STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO ORION COUNTRY

Bodové svítidlo je vhodné pro osvětlení všech typů interiérů. Toto svítidlo ze série Orion se vyrábí z velmi kvalitních materiálů. Zdroje E14 lze zaměnit za LED žárovky. V sérii Orion Country se vyrábí i další svítidla, která je možno vzájemně kombinovat. Výhodou tohoto svítidla je otočný kloub, díky němuž si můžete nastavit libovolný úhel svícení. Svítidlo dodá každému i...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 861 DESIGNOVÉ STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO ROBOT

Toto svítidlo je vyrobeno v designu reflektoru. Součástí svítidla jsou zdroje GU10, které lze zaměnit za LED žárovky. V sérii Robot se vyrábí i další svítidla, která je možno kombinovat. Jedná se o velmi designové svítidlo, které je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 863 DESIGNOVÉ STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO ROBOT

Součástí svítidla jsou zdroje GU10, které lze zaměnit za LED žárovky. V sérii Robot se vyrábí i další svítidla, která je možno kombinovat. Jedná se o velmi designové svítidlo, které je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů. Toto svítidlo je vyrobeno v designu reflektoru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 865 DESIGNOVÉ STROPNÍ BODOVÉ SVÍTIDLO ROBOT

V sérii Robot se vyrábí i další svítidla, která je možno kombinovat. Jedná se o velmi designové svítidlo, které je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů. Toto svítidlo je vyrobeno v designu reflektoru. Součástí svítidla jsou zdroje GU10, které lze zaměnit za LED žárovky.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Globo 5787-3 STROPNÍ SVÍTIDLO CAREA

Výhodou svítidla je otočný kloub, díky němuž si můžete určit úhel svícení světla. Součástí svítidla jsou zdroje GU10, které jsou nahradit LED žárovkami. Toto svítidlo se vyrábí pouze z kvalitních vybraných materiálů. Svítidlo ze série Carea má velmi jednoduchý, ale přesto zajímavý design, který dodá vaší domácnosti jedinečný a neodolatelný vzhled. Toto svítidlo se vyrábí...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 5787-4 STROPNÍ SVÍTIDLO CAREA

Součástí svítidla jsou zdroje GU10, které jsou nahradit LED žárovkami. Výhodou svítidla je otočný kloub, díky němuž si můžete určit úhel svícení světla. Toto svítidlo se vyrábí pouze z kvalitních vybraných materiálů. Svítidlo ze série Carea má velmi jednoduchý, ale přesto zajímavý design, který dodá vaší domácnosti jedinečný a neodolatelný vzhled. Toto svítidlo se vyráb...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Globo 6896-5 STROPNÍ SVÍTIDLO TOLEDO

Zdroje E14 lze zaměnit za LED žárovky. Svítidlo má velice jedinečný designe, díky němuž může být ozdobou moderního i klasického interiéru. Předností svítidla je, že se vyrábí z velmi kvalitních vybraných materiálů. Jedná se o velmi designové svítidlo ze série Toledo, které je vhodné pro osvětlení především obývacích místností. V této sérii se také vyrábí také další svítid...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Podobné fráze: flos designova zavesna svitidla zeppelin 2 | flos designova zavesna svitidla fucsia 1 | flos designova zavesna svitidla zeppelin 1 | pholc designova zavesna svitidla pearls 80 | moooi zavesna svitidla hubble bubble 7 | flos designova zavesna svitidla tatou s1 | aquaform nastenna svitidla cadva 1 wall | moooi zavesna svitidla hubble bubble 11 | northern designova nastenna svitidla glint | luceplan nastenna svitidla malamata wall | bomma designova zavesna svitidla dew drops | aquaform vestavna svitidla squares 111x3 | kartell designova nastenna svitidla fata | flos designova zavesna svitidla wireline | flos designova zavesna svitidla belt | designova nastenna svitidla arum wall lamp | ingo maurer nastenna svitidla lucellino | foscarini nastenna svitidla lumiere parete | flos designova zavesna svitidla diabolo | northern designova zavesna svitidla dokka | verpan zavesna svitidla vp globe glass | luceplan nastenna svitidla lola parete | moooi zavesna svitidla emperor suspended s | serien lighting zavesna svitidla zoom 3 | moooi zavesna svitidla smoke chandelier | kartell designova zavesna svitidla easy | bomma designova zavesna svitidla soap mini | moooi zavesna svitidla emperor suspended m | tossb designova zavesna svitidla bow ii | tradition designova zavesna svitidla bulb | marset designova zavesna svitidla cala | flos designova zavesna svitidla nebula | moooi zavesna svitidla heracleum endless | next zavesna svitidla dna quattro | ingo maurer zavesna svitidla campari light 

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK