Sumah 500g

Nalezeno 4 produkty

Profikoření - Sumah (500g)

SUMAH Sumah, koření bez kterého se neobejde žádný gurmán holdující arabské či libanonské kuchyni. Staří Řekové a Římané sumah používali už v době, kdy citróny nebyly v Evropě ještě známy. Použitá část rostliny: umleté plodové palice keře Škumpa Koželužská Složení: Sumah, 7% soli. Použitá část rostliny: umleté plodové palice keře Škumpa Koželužská. Vzhled a chuť: tmavě čer...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sumah - škumpa mletá koření 500g Salvia Paradise

Škumpa koželužská je opadavý strom dosahující výšky až 4 m, který byl původně rozšířen ve Středozemí a jihozápadní Asii. Předmětem sběru jsou plody – chlupaté peckovice charakteristické červené barvy. Namletím těchto plodů se získává koření sumah (někdy také sumaq). Sumah vyniká svojí temně červenou barvou a kyselou chutí. Je součástí turecké a arabské kuchyně, kde se pou...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Profikoření - Zatar (500g)

ZATAR neboli Za'atar Směs je populární i v zemích severní Afriky, v Jordánsku, Libanonu, Sýrii a v Turecku. Složení: sezamové semínko, sumah, tymián Vzhled a barva: barevná hrubá směs Použití v kuchyni: zatarem se koření hummus, tvaroh, chléb a zeleninové saláty, do kuskusu, zeleninových karbanátků a koft, polévek. Smícháme s olivovým olejem a podáváme s pita chlebem jako...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Mořská sůl s kořením na kuře (500g)

Mořská sůl s kořením na kuře Vynikající čistá, svěží a certifikovaná organická mořská sůl v kombinaci s aromatickou chuťí bylinek a koření. Složení: krystalky mořské soli z Messolonghi v Řecku, mix koření (kurkuma, kari, hořčice, sumah) Unikátní krajina Messolonghi Lagoon je největší lagunou v zemi a údajně tento region produkuje 60% soli v zemi. Podél pobřežní silnice z ...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK