Svetove recepty
Pro vyhledávací frázi Svetove recepty jsme na našem vyhledávači našli 100 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Svetove recepty trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Sladká kuchařka - České i světové recepty - Kateřina Brussová
<p></p><p> V knize naleznete klasické české recepty našich babiček, moderní atraktivní recepty současných hospodyněk a také recepty zahraniční. Pro ty, kteří mají opravdu málo času, jsou v knize tzv. „hrnkové“ recepty, podle kterých vykouzlíte za velmi krátkou dobu skvělou dobrotu pro nečekanou návštěvu. Všechny recepty vycházejí z běžně dostupných sezó...
Více informacíSladká kuchařka: České i světové recepty (978-80-7346-167-6)
Kniha – autor Kateřina Brussová; Veronika Motalová, 168 stran, česky, pevná s přebalem lesklá - autor Kateřina Brussová; Veronika Motalová, 168 stran, česky, pevná s přebalem lesklá V knize naleznete klasické české recepty našich babiček, moderní atraktivní recepty současných hospodyněk a také recepty zahraniční. Pro ty, kteří mají opravdu málo času, jsou v knize tzv....
Více informacíLegendy světové kuchyně
Očekávaná kuchařka roku – Legendy světové kuchyně – zve milovníky jednoduchých receptů s masem i bez masa, kuchaře začátečníky i matadory, domácí i profesionální kulináře, prostě vás, kteří rádi vaříte, na výpravu za nejoblíbenějšími pokrmy světa. Za kvalitou tohoto precizního průvodce domácí kuchyní napříč kontinenty stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk ...
Více informacíLegendy světové kuchyně
Očekávaná kuchařka roku – Legendy světové kuchyně – zve milovníky jednoduchých receptů s masem i bez masa, kuchaře začátečníky i matadory, domácí i profesionální kulináře, prostě vás, kteří rádi vaříte, na výpravu za nejoblíbenějšími pokrmy světa. Za kvalitou tohoto precizního průvodce domácí kuchyní napříč kontinenty stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk s ...
Více informacíManagement podniku světové třídy
„Svět se mění natolik, že včerejší recepty neplatí“ napsal před několika málo lety C. K. Prahalad. Přesvědčili jsme se zakrátko, že měl pravdu. Mohli bychom s trochou nadsázky dodat, že mnohdy už ani dnešní recepty neplatí. Budoucnost není extrapolací minulosti. Krize mnohým manažerům vzala iluze o jejich dokonalosti, „nekonečném“ růstu ekonomiky a iluzorním trvalém konku...
Více informacíManagement podniku světové třídy
„Svět se mění natolik, že včerejší recepty neplatí“ napsal před několika málo lety C. K. Prahalad. Přesvědčili jsme se zakrátko, že měl pravdu. Mohli bychom s trochou nadsázky dodat, že mnohdy už ani dnešní recepty neplatí. Budoucnost není extrapolací minulosti. Krize mnohým manažerům vzala iluze o jejich dokonalosti, „nekonečném“ růstu ekonomiky a iluzorním trvalém konku...
Více informacíLegendy světové kuchyně - Jana Vaňková
Očekávaná kuchařka roku – Legendy světové kuchyně – zve milovníky jednoduchých receptů s masem i bez masa, kuchaře začátečníky i matadory, domácí i profesionální kulináře, prostě vás, kteří rádi vaříte, na výpravu za nejoblíbenějšími pokrmy světa. Za kvalitou tohoto precizního průvodce domácí kuchyní napříč kontinenty stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk s ...
Více informacíLegendy světové kuchyně - Roman Vaněk
<p>Očekávaná kuchařka roku – Legendy světové kuchyně – zve milovníky jednoduchých receptů s masem i bez masa, kuchaře začátečníky i matadory, domácí i profesionální kulináře, prostě vás, kteří rádi vaříte, na výpravu za nejoblíbenějšími pokrmy světa. Za kvalitou tohoto precizního průvodce domácí kuchyní napříč kontinenty stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Rom...
Více informacíManagement podniku světové třídy - Stýblo Jiří
„Svět se mění natolik, že včerejší recepty neplatí“ napsal před několika málo lety C. K. Prahalad. Přesvědčili jsme se zakrátko, že měl pravdu. Mohli bychom s trochou nadsázky dodat, že mnohdy už ani
Více informacíManagement podniku světové třídy - Jiří Stýblo
<p>„Svět se mění natolik, že včerejší recepty neplatí“ napsal před několika málo lety C. K. Prahalad. Přesvědčili jsme se zakrátko, že měl pravdu. Mohli bychom s trochou nadsázky dodat, že mnohdy už ani dnešní recepty neplatí. Budoucnost není extrapolací minulosti. Krize mnohým manažerům vzala iluze o jejich dokonalosti, „nekonečném“ růstu ekonomiky a iluzorním trva...
Více informacíLegendy světové kuchyně - Roman Vaněk, Jana Vaňková
Anotace: Očekávaná kuchařka roku - Legendy světové kuchyně - zve milovníky jednoduchých receptů s masem i bez masa, kuchaře začátečníky i matadory, domácí i profesionální kulináře, prostě vás, kteří rádi vaříte, na výpravu za nejoblíbenějš&...
Více informacíManagement podniku světové třídy - Jiří Stýblo
Anotace: "Svět se mění natolik, že včerejší recepty neplatí" napsal před několika málo lety C. K. Prahalad. Přesvědčili jsme se zakrátko, že měl pravdu. Mohli bychom s trochou nadsázky dodat, že mnohdy už ani dnešní recepty neplatí. Budoucnost není extrapolací minulosti. Krize mnohý...
Více informacíLegendy světové kuchyně (978-80-87737-63-7)
Kniha - autor Roman Vaněk; Jana Vaňková, 96 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Očekávaná kuchařka roku – Legendy světové kuchyně – zve milovníky jednoduchých receptů s masem i bez masa, kuchaře začátečníky i matadory, domácí i profesionální kulináře, prostě vás, kteří rádi vaříte, na výpravu za nejoblíbenějšími pokrmy světa. Za kvalitou tohoto precizního průvodc...
Více informacíLegendy světové kuchyně - Vaněk Roman | Vaňková Jana, Sleva 60%
Očekávaná kuchařka roku – Legendy světové kuchyně – zve milovníky jednoduchých receptů s masem i bez masa. Zve kuchaře začátečníky i matadory, domácí i profesionální kulináře, prostě vás, kteří rádi vaříte, na výpravu za nejoblíbenějšími pokrmy světa. Za kvalitou tohoto precizního průvodce domácí kuchyní napříč kontinenty stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Va...
Více informacíOheň a dým: Recepty připravované na ohni pod širým nebem (978-80-242-6774-6)
Kniha - autor Michal Hugo Hromas, 280 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Recepty připravované na ohni pod širým nebemOriginální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami.Ve své první autorské kuchařce Oheň a dým seznámí čtenáře s taji kolem zakládání ohně, s jednotlivými technikami vaření n...
Více informacíVitamix Ascent A3500i NEREZ mixér - 2l nádoba + VIP přístup (9.990Kč), + e-book Recepty pro mixéry (2.599Kč), + eBook Čerstvé šťávy (799Kč), + Doprava ZDARMA Vitamix USA 0703113631924
Auto detekční technologie (NFC) automaticky nastavuje programy a maximální časy mixování podle velikosti nádoby.5 přednastavených programůNový multifunkční mixér, který nejenže dokáže mixovat, míchat, sekat, ale také vyrábět sorbety, ovocené dezerty, koktejly, horké polévky, pomazánky, pyré, zmrzliny apod. - 1. DÁREK - přístup do VIP Klubu v hodnotě 9.990 Kč.- 2. DÁREK ...
Více informacíVitamix Ascent A2500i - bílý mixér - 2l nádoba + VIP přístup (9.990Kč), + e-book Recepty pro mixéry (2.599Kč), + eBook Čerstvé šťávy (799Kč), + Doprava ZDARMA Vitamix USA 0703113631894
Automaticky nastaví programy a max. časy mixování podle velikosti nádoby. 3 přednastavené programyNový multifunkční mixér, který nejenže dokáže mixovat, míchat, sekat, ale také vyrábět sorbety, ovocené dezerty, koktejly, horké polévky, pomazánky, pyré, zmrzliny apod. - 1. DÁREK - přístup do VIP Klubu v hodnotě 9.990 Kč.- 2. DÁREK - eKniha "Zdraví a recepty pro MIXÉR...
Více informacíVitamix Ascent A2500i - červený mixér - 2l nádoba + VIP přístup (9.990Kč), + e-book Recepty pro mixéry (2.599Kč), + eBook Čerstvé šťávy (799Kč), + Doprava ZDARMA Vitamix USA 0703113631900
Automaticky nastaví programy a max. časy mixování podle velikosti nádoby. 3 přednastavené programyNový multifunkční mixér, který nejenže dokáže mixovat, míchat, sekat, ale také vyrábět sorbety, ovocené dezerty, koktejly, horké polévky, pomazánky, pyré, zmrzliny apod. - 1. DÁREK - přístup do VIP Klubu v hodnotě 9.990 Kč.- 2. DÁREK - eKniha "Zdraví a recepty pro MIXÉR...
Více informacíVitamix Ascent A2500i - šedý mixér - 2l nádoba + VIP přístup (9.990Kč), + e-book Recepty pro mixéry (2.599Kč), + eBook Čerstvé šťávy (799Kč), + Doprava ZDARMA Vitamix USA 0703113631917
Automaticky nastaví programy a max. časy mixování podle velikosti nádoby. 3 přednastavené programyNový multifunkční mixér, který nejenže dokáže mixovat, míchat, sekat, ale také vyrábět sorbety, ovocené dezerty, koktejly, horké polévky, pomazánky, pyré, zmrzliny apod. - 1. DÁREK - přístup do VIP Klubu v hodnotě 9.990 Kč.- 2. DÁREK - eKniha "Zdraví a recepty pro MIXÉ...
Více informacíVitamix Ascent A2500i - černý mixér - 2l nádoba + VIP přístup (9.990Kč), + e-book Recepty pro mixéry (2.599Kč), + eBook Čerstvé šťávy (799Kč), + Doprava ZDARMA Vitamix USA 0703113631887
Automaticky nastaví programy a max. časy mixování podle velikosti nádoby. 3 přednastavené programyNový multifunkční mixér, který nejenže dokáže mixovat, míchat, sekat, ale také vyrábět sorbety, ovocené dezerty, koktejly, horké polévky, pomazánky, pyré, zmrzliny apod. - 1. DÁREK - přístup do VIP Klubu v hodnotě 9.990 Kč.- 2. DÁREK - eKniha "Zdraví a recepty pro MIXÉR...
Více informacíRychlá pomoc od bolesti domácími prostředky - Ivana Hasalová e-kniha
Kniha nabízí spoustu jednoduchých receptů, jak se rychle zbavit bolesti bez použití pilulek. Nechybí recepty světově známých lidových léčitelů Vangy, Edgara Cayceho, pátera Ferdy...
Více informacíKateřina Švejdová - Maso
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete kl...
Více informacíMaso (Edice Apetit)
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete kl...
Více informacíApetit Maso - neuveden
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách ? vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami.. V tomto Apetitu naleznete: Hovězí a telecí maso Vepřové maso Jehněčí a kůzlečí maso Králík Zvěřina Mleté maso Domácí zabijačka a uzené maso Grilování Omáčky a knedlíky Na nákupu a v k...
Více informacíMaso (Edice Apetit) - Kateřina Švejdová
<p></p><p> Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu:</p> <p> Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Gril...
Více informacíVelká kniha Vaření a Pečení
Tato inspirující kniha je plná rad a receptů s bylinkami a kořením, od pažitky po vanilku. Snadné a rychlé recepty ukazují, jak bylinky a koření mohou z obyčejného jídla učinit přímo dobrodružství chutí a vůní. Vzpomeňme si jen na nezaměnitelnou chuť skořice, ostrost čili papričky nebo zlatou barvu šafránu. Nejen jednotlivé bylinky, ale také klasické směsi zajistí, že i t...
Více informacíVelká kniha Vaření a Pečení
Tato inspirující kniha je plná rad a receptů s bylinkami a kořením, od pažitky po vanilku. Snadné a rychlé recepty ukazují, jak bylinky a koření mohou z obyčejného jídla učinit přímo dobrodružství chutí a vůní. Vzpomeňme si jen na nezaměnitelnou chuť skořice, ostrost čili papričky nebo zlatou barvu šafránu. Nejen jednotlivé bylinky, ale také klasické směsi zajistí, že i t...
Více informacíVelká kniha Vaření a Pečení
<p>Tato inspirující kniha je plná rad a receptů s bylinkami a kořením, od pažitky po vanilku. Snadné a rychlé recepty ukazují, jak bylinky a koření mohou z obyčejného jídla učinit přímo dobrodružství chutí a vůní. Vzpomeňme si jen na nezaměnitelnou chuť skořice, ostrost čili papričky nebo zlatou barvu šafránu. <br /> Nejen jednotlivé bylinky, ale také klasické...
Více informacíRychlá pomoc od bolesti domácími prostředky (999-00-020-9726-3)
Elektronická kniha - autor Ivana Hasalová, 120 stran, česky Kniha nabízí spoustu jednoduchých receptů, jak se rychle zbavit bolesti bez použití pilulek. Nechybí recepty světově známých lidových léčitelů Vangy, Edgara Cayceho, pátera Ferdy ... Bolest nás provází celý život a zvykat si na léky není pro naše tělo, to nejlepší řešení. Internet je plný zaručených recep...
Více informacíSedm způsobů jak se radovat z jídla - Hugo Hromas
Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravování. Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná roz
Více informacíSedm způsobů jak se radovat z jídla XYZ
Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravování Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španělsko až na dvorek domku na K...
Více informacíPopron.cz Goánská kuchařka
Goánská kuchyně je neobyčejnou kombinací indické, portugalské a muslimské kultury. Autorka nabízí nejen recepty na lahodná a zdravá jídla, ale též pohled na historii utváření tohoto regionu, jeho obyvatel a kuchyně. Provede vás nepřebernými druhy koření a doporučí, k čemu jsou vhodné. Odhalte další dílek světové gastronomie!
Více informacíPéct, milovat a žít
Josef Maršálek, úspěšný a světově proslulý cukrář, v autobiografií vypráví, jak se naučil péct u svých babiček, jak začínal v Bathu, jak žil jako velký šéf neobyčejného provozu či jak narazil po návratu do Čech. Kniha je doplněná mnoha fotografiemi i recepty.
Více informacíPéct, milovat a žít
Josef Maršálek, úspěšný a světově proslulý cukrář, v autobiografií vypráví, jak se naučil péct u svých babiček, jak začínal v Bathu, jak žil jako velký šéf neobyčejného provozu či jak narazil po návratu do Čech. Kniha je doplněná mnoha fotografiemi i recepty.
Více informacíSedm způsobů jak se radovat z jídla (978-80-759-7882-0)
Elektronická kniha - autor Michal Hugo Hromas, 288 stran, česky Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravováníJednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na...
Více informacíSedm způsobů jak se radovat z jídla (978-80-7597-882-0)
Kniha - autor Michal Hugo Hromas, česky, pevná bez přebalu lesklá Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravováníJednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení ...
Více informacíSedm způsobů jak se radovat z jídla - Michal Hugo Hromas - 20x23 cm, Sleva 80%
Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravování. V sedmi kapitolách vás kuchař a publicista Hugo Hromas seznámí se svými oblíbenými recepty, k nimž si vytvořil osobní vztah. Ve svém vyprávění a vzpomínkách vás provede sedmi způsoby, jak tato jídla připravit, a kuchyněmi, kterými prošel. Objevíte krásy a nástrahy tradiční arabské, italské i české kuchyn...
Více informacíCeloroční plánovací kuchařka
Recepty pocházejí jak z české, tak i ze světové kuchyně a ukazují, že lze snadno skloubit sezónní vaření s vařením zajímavých jídel z různých zemí. Recepty navíc provázejí zajímavá vysvětlení některých fyzikálních, chemických a biologických procesů, které probíhají v potravinách při jejich zpracování, a různé perličky ze světa potravin, a tak kniha umožňuje prožívat vařen...
Více informacíSedm způsobů jak se radovat z jídla - Hugo Hromas
<p>Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravování</p><p>Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španěl...
Více informacíVčelí produkty mýtů zbavené
Recepty na oblíbené perníky a jiné medové pečivo, nápoje s medem alkoholické (medovina, pivo) i nealkoholické, návody na výrobu svíček, využití pylu, mateří kašičky, propolisu a včelího jedu ve výživě i lidové medicíně. Zajímavosti o životě včel, vzniku , získávání a využití jejich produktů. Autor do knihy zpracoval bohaté poznatky získané ve výzkumu, včelařské praxi i sv...
Více informacíVčelí produkty mýtů zbavené, 2. vydání - Dalibor Titěra
<p>Recepty na oblíbené perníky a jiné medové pečivo, nápoje s medem alkoholické (medovina, pivo) i nealkoholické, návody na výrobu svíček, využití pylu, mateří kašičky, propolisu a včelího jedu ve výživě i lidové medicíně. Zajímavosti o životě včel, vzniku , získávání a využití jejich produktů. <br /> Autor do knihy zpracoval bohaté poznatky získané ve výzkumu...
Více informacíHP DeskJet/4220e/MF/Ink/A4/Wi-Fi/USB
Tiskárna HP DeskJet 4220e All-in-One (588K4B) Tiskněte, skenujte a kopírujte snadno s touto kompaktní bezdrátovou tiskárnou s automatickým podavačem dokumentů společně se snadno použitelnou aplikací pro tisk. Připravte se na bezproblémové používání všeho od štítků až po recepty s tiskárnou od světové jedničky. •Snadná instalace •8,5 str./min. (černobíle) / 5,5 str./min....
Více informacíHP DeskJet/4220e/MF/Ink/A4/Wi-Fi/USB
Tiskárna HP DeskJet 4220e All-in-One (588K4B) Tiskněte, skenujte a kopírujte snadno s touto kompaktní bezdrátovou tiskárnou s automatickým podavačem dokumentů společně se snadno použitelnou aplikací pro tisk. Připravte se na bezproblémové používání všeho od štítků až po recepty s tiskárnou od světové jedničky. •Snadná instalace •8,5 str./min. (černobíle) / 5,5 str./min....
Více informacíHP DeskJet/4220e/MF/Ink/A4/Wi-Fi/USB
Tiskárna HP DeskJet 4220e All-in-One (588K4B) Tiskněte, skenujte a kopírujte snadno s touto kompaktní bezdrátovou tiskárnou s automatickým podavačem dokumentů společně se snadno použitelnou aplikací pro tisk. Připravte se na bezproblémové používání všeho od štítků až po recepty s tiskárnou od světové jedničky. •Snadná instalace •8,5 str./min. (černobíle) / 5,5 str./min....
Více informacíCeloroční plánovací kuchařka - Kamila Procházková
Kniha sezonně tříděných receptů, provázejících celým cyklem roku, umožní svou systematičností, odkazy a zejména připojeným programem "Jídelníčky a nákupy" plánovat, nakupovat a vařit hospodárně a bez plýtvání. Recepty pocházejí jak z české, tak i ze světové kuchyně a ukazují, že lze snadno skloubit sezónní vaření s vařením zajímavých jídel z různých zemí. Recepty navíc pr...
Více informacíSváteční menu
Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recep...
Více informacíCeloroční plánovací kuchařka: Vaříme podle ročních období pokrmy z celého světa (978-80-7277-516-3)
Kniha - autor Kamila Procházková, 184 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Kniha sezonně tříděných receptů, provázejících celým cyklem roku, umožní svou systematičností, odkazy a zejména připojeným programem "Jídelníčky a nákupy" plánovat, nakupovat a vařit hospodárně a bez plýtvání. Recepty pocházejí jak z české, tak i ze světové kuchyně a ukazují, že lze snadno...
Více informacíSváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5)
Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové d...
Více informacíThe best of Apetit II. - 150 sladkých receptů - neuveden
Tahle kuchařka je splněným snem všech, kteří zbožňují sladké! Najdete v ní ty nejlepší recepty na tradiční koláče, omračující dorty, hity cukráren i slavné dezerty z celého světa, které se od roku 2004 objevily na stránkách časopisu Apetit. A samozřejmě jsme přidali i recepty úplně nové! Pomůžeme vám ve chvíli, kdyby budete řešit, jaký moučník upéct na neděli anebo čím se...
Více informacíCeloroční plánovací kuchařka - Kamila Procházková - 26x20 cm
Vaříme podle ročních období pokrmy z celého světa. Kniha sezonně tříděných receptů, provázejících celým cyklem roku, umožní svou systematičností, odkazy a zejména připojeným programem "Jídelníčky a nákupy" plánovat, nakupovat a vařit hospodárně a bez plýtvání. Recepty pocházejí jak z české, tak i ze světové kuchyně a ukazují, že lze snadno skloubit sezónní vaření s vařen...
Více informacíCELOROČNÍ PLÁNOVACÍ KUCHAŘKA - Kamila Procházková
Anotace: Kniha sezonně tříděných receptů, provázejících celým cyklem roku, umožní svou systematičností, odkazy a zejména připojeným programem "Jídelníčky a nákupy" plánovat, nakupovat a vařit hospodárně a bez plýtvání. Recepty pocházejí jak z české, tak i ze světové kuchyně a ukazují, že lze snadno skloubit sezónní vaření s vařením zajímavých jídel z různých zemí. Recept...
Více informacíSváteční menu
17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a ...
Více informacíThe best of Apetit II. - 150 sladkých receptů
Tahle kuchařka je splněným snem všech, kteří zbožňují sladké! Najdete v ní ty nejlepší recepty na tradiční koláče, omračující dorty, hity cukráren i slavné dezerty z celého světa, které se od roku 2004 objevily na stránkách časopisu Apetit. A samozřejmě jsme přidali i recepty úplně nové! Pomůžeme vám ve chvíli, kdyby budete řešit, jaký moučník upéct na neděli anebo čím se...
Více informacíSladce Pečeme podle Herbáře - Kateřina Winterová
Zlatá kniha moučníků navazuje na úspěšnou sérii kuchařek Kateřiny Winterové Vaříme podle Herbáře a představuje ty nejlepší dezerty na každý den i pro slavnostní chvíle, tradiční české koláče, buchty a bábovky, světové chlebíčky, cukrářské řezy, nádherné dorty i dezerty na dvě sousta. Klasické i moderní moučníky doplňuje chléb a pečivo i obřadní velikonoční a vánoční sladk...
Více informacíBramborová kuchařka - Otakar Štanc
Kniha zasahující svým obsahem jak do odborné literatury, tak i beletrie, seznamuje v úvodních kapitolách čtenáře, především milovníky rodinného vaření, s historií lilku hlíznatého (Solanum tuberosum) v Evropě, poznávání jeho užitečnosti, když doslova zachránil Evropu před hladomorem, a jeho význam v praktickém lékařství. Protože jde o kuchařku, jsou v knize uvedeny recept...
Více informacíBramborová kuchařka: Úhrabky, hamty, maltošny (978-80-88326-34-2)
Kniha - autor Otakar Štanc, 261 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha zasahující svým obsahem jak do odborné literatury, tak i beletrie, seznamuje v úvodních kapitolách čtenáře, především milovníky rodinného vaření, s historií lilku hlíznatého (Solanum tuberosum) v Evropě, poznávání jeho užitečnosti, když doslova zachránil Evropu před hladomorem, a jeho význam v ...
Více informacíBramborová kuchařka - Otakar Štanc
Anotace: Kniha zasahující svým obsahem jak do odborné literatury, tak i beletrie, seznamuje v úvodních kapitolách čtenáře, především milovníky rodinného vaření, s historií lilku hlíznatého (Solanum tuberosum) v Evropě, poznávání jeho užitečnosti, když doslova zachránil Evropu před hladomorem, a jeho význam v praktickém lékařství. Protože jde o kuchařku, jsou v knize uved...
Více informacíBramborová kuchařka - Úhrabky, hamty, maltošny - Otakar Štanc
<p>Kniha zasahující svým obsahem jak do odborné literatury, tak i beletrie, seznamuje v úvodních kapitolách čtenáře, především milovníky rodinného vaření, s historií lilku hlíznatého (Solanum tuberosum) v Evropě, poznávání jeho užitečnosti, když doslova zachránil Evropu před hladomorem, a jeho význam v praktickém lékařství. Protože jde o kuchařku, jsou v knize uvede...
Více informacíBramborová kuchařka
Kniha zasahující svým obsahem jak do odborné literatury, tak i beletrie, seznamuje v úvodních kapitolách čtenáře, především milovníky rodinného vaření, s historií lilku hlíznatého (Solanum tuberosum) v Evropě, poznávání jeho užitečnosti, když doslova zachránil Evropu před hladomorem, a jeho význam v praktickém lékařství. Protože jde o kuchařku, jsou v knize uvedeny recept...
Více informacíSýry
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzo...
Více informací