Svitidla stropni

Pro vyhledávací frázi Svitidla stropni jsme na našem vyhledávači našli 13281 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Svitidla stropni trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 13281 produktů

BIG WHITE LA 1005828 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 7W na které je svítidlo zkonstruováno. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Hlavním materiálem svítidla je hliník. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005837 + 3 roky záruka ZDARMA!

Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 7W na které je svítidlo zkonstruováno....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005841 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 7W na které je svítidlo zkonstruováno. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005844 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 7W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005845 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 7W. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005848 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 7W na které je svítidlo zkonstruováno. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005857 + 3 roky záruka ZDARMA!

Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 7W. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005859 + 3 roky záruka ZDARMA!

BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 7W. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005863 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hlavním materiálem svítidla je hliník. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 7W. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005864 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 7W na které je svítidlo zkonstruováno. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005867 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 8,6W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005868 + 3 roky záruka ZDARMA!

Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 8,6W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005872 + 3 roky záruka ZDARMA!

8,6W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005874 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 8,6W. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005875 + 3 roky záruka ZDARMA!

K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. 8,6W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005877 + 3 roky záruka ZDARMA!

BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 8,6W na které je svítidlo zkonstruováno. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005880 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 8,6W na které je svítidlo zkonstruováno. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005885 + 3 roky záruka ZDARMA!

Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 8,6W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005886 + 3 roky záruka ZDARMA!

BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 8,6W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005779 + 3 roky záruka ZDARMA!

Lustr, sloužící jako kvalitní stropní svítidlo k vám domů i do kanceláře. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 36W. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005879 + 3 roky záruka ZDARMA!

hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 8,6W na které je svítidlo zkonstruováno.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005881 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 8,6W. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005882 + 3 roky záruka ZDARMA!

hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. 8,6W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005889 + 3 roky záruka ZDARMA!

Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 8,6W. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005891 + 3 roky záruka ZDARMA!

Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 8,6W na které je svítidlo zkonstruováno. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem pat...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005897 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 8,6W. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005898 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 8,6W. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005903 + 3 roky záruka ZDARMA!

Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Hlavním materiálem svítidla je hliník. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 8,6W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005904 + 3 roky záruka ZDARMA!

Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 8,6W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005911 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 8,6W. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005915 + 3 roky záruka ZDARMA!

Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 8,6W. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. hliník je převažující materiál v tomto svítidle.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005923 + 3 roky záruka ZDARMA!

Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 17,5W. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005925 + 3 roky záruka ZDARMA!

Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 17,5W. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005932 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 17,5W na které je svítidlo zkonstruováno. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005936 + 3 roky záruka ZDARMA!

Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 17,5W. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005937 + 3 roky záruka ZDARMA!

K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 17,5W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Hlavním materiálem svítidla je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005938 + 3 roky záruka ZDARMA!

Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 17,5W. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005944 + 3 roky záruka ZDARMA!

K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. 17,5W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005959 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 17,5W. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005960 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. 17,5W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. hliník je převažující materiál v tomto svítidle.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

LUCIS LU ZK2.11.ZB.60R + 3 roky záruka ZDARMA!

Lustr, sloužící jako kvalitní stropní svítidlo k vám domů i do kanceláře. Toto svítidlo nelze použít do vlhkých prostředí, ale jen v suchých vnitřních prostorách. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 81W. Pro vznik tohoto svítidla, výrobce použil materiály sklo / kov. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí G9....

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

BIG WHITE LA 1005992 + 3 roky záruka ZDARMA!

Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005993 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 25,4W. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. hliník je převažující materiál v tomto svítidle.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005996 + 3 roky záruka ZDARMA!

K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006004 + 3 roky záruka ZDARMA!

25,4W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006005 + 3 roky záruka ZDARMA!

Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006007 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Hlavním materiálem svítidla je hliník. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006014 + 3 roky záruka ZDARMA!

BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. 25,4W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006016 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006018 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDPřisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 25,4W. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006026 + 3 roky záruka ZDARMA!

hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. BIG WHITE je svítidlem s paticí LED pro světelný zdroj. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006032 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 37,4W. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006037 + 3 roky záruka ZDARMA!

Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 37,4W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006047 + 3 roky záruka ZDARMA!

Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 37,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006050 + 3 roky záruka ZDARMA!

Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 37,4W. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006061 + 3 roky záruka ZDARMA!

Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 37,4W. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006073 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 37,4W na které je svítidlo zkonstruováno. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006077 + 3 roky záruka ZDARMA!

Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. Svítidlo BIG WHITE lze osadit světelným zdrojem patice LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 37,4W na které je svítidlo zkonstruováno.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006078 + 3 roky záruka ZDARMA!

Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 37,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006079 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 37,4W na které je svítidlo zkonstruováno. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK