Swarovski stribrny prsten

Pro vyhledávací frázi Swarovski stribrny prsten jsme na našem vyhledávači našli 720 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Swarovski stribrny prsten trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 720 produktů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski a bílou perlou 35021.1

Pokud se ráda zdobíte elegantními šperky, prsten s perlou a Swarovski krystaly by vám rozhodně neměl chybět! Prsten 35021.1 je vyroben ze stříbra ryzosti 925/1000 s povrchovou úpravou rhodiem. Rhodium šperk ochrání proti zčernání, zežloutnutí i poškrábání. Šperk zdobí velká kulatá perla v bílé barvě, kterou lemují malé třpytivé Swarovski krystalky. Prsten 35021.1 s perl...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten se dvěma Swarovski perlami bílý 35053.1

Ozdobte svou krásně upravenou ruku originálním stříbrným prstenem zdobeným dvěma bílými Swarovski perlami. Prsten 35053.1 je vyroben ze stříbra ryzosti 925/1000 včetně povrchové úpravy rhodiem. Rhodium stříbro ochrání proti zežloutnutí, zčernání i poškrábání. Prsten zdobí dvě bílé Swarovski perly odlišných velikostí, jedna je větší, druhá menší. Prsten má univerální veli...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski sweet love srdce 35044.3

Něžný prsten zcela vystihuje romantickou duši jeho nositelky. Jemné tóny Swarovski krystalů dokonale ladí s tvarem srdce. Stříbrný prsten 35044.3 se vyrábí ze stříbra ryzosti 925/1000. Povrch je ošetřen rhodiem, které chrání šperk před černáním a žloutnutím. Prsten je navíc odolný proti poškrábání. Šperk zdobí velké množství drobných různě velikých Swarovski krystalů. Pr...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski mix barev srdce 35044.4 galaxy

Něžný prsten zcela vystihuje romantickou duši jeho nositelky. Jemné tóny Swarovski krystalů dokonale ladí s tvarem srdce. Stříbrný prsten 35044.4 se vyrábí ze stříbra ryzosti 925/1000. Povrch je ošetřen rhodiem, které chrání šperk před černáním a žloutnutím. Prsten je navíc odolný proti poškrábání. Šperk zdobí velké množství drobných různě velikých Swarovski krystalů. Pr...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski bílý 35043.1 krystal

Exotická a svůdná budete díky tomuto výraznému prstenu se záplavou bílých krystalů Swarovski. Prsten 35043.1 krystal je vyroben ze stříbra o ryzosti 925/1000 s povrchovou úpravou rhodiem, která brání zčernání, zežloutnutí a poškrábání šperku. Prsten je zdobený výraznými bílými Swarovski krystaly. Šperk neobsahuje nikl, a tak je bez obav mohou nosit i alergici a citlivé o...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem swarovski Siam,šperk T 1225 6340

Stříbrný prsten s krystalem Swarovski barvy Siam.Velikost krystalu je 10x10 mm.Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou - čisté Rhodium. K prstenu nabízíme i náušnice nebo přívěsek do soupravy.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Prsten stříbrný se Swarovski krystalem light peach T 1225 6663

Stříbrný prsten s krystalem Swarovski barvy light peach.Velikost krystalu - 10 mm.Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou - čisté Rhodium, která nezpůsobuje žádné alergie.K prstenu nabízíme i náušnice nebo přívěsek do soupravy.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Light rose, T 1283 6912

Stříbrný prsten s krystalem Swarovski barvy Light rosel.Velikost krystalu - 14x10 mm.Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou - čisté Rhodium, která nezpůsobuje žádné alergie.K prstenu nabízíme i náušnice nebo přívěsek do soupravy.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Tanzanit, T 1283 6914

Stříbrný prsten s krystalem Swarovski barvy Tanzanit.Velikost krystalu - 14x10 mm.Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou - čisté Rhodium, která nezpůsobuje žádné alergie.K prstenu nabízíme i náušnice nebo přívěsek do soupravy.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski (Light Rose)T 1305 6932

Stříbrný prsten s krystalem Swarovski.Velikost krystalu 10x10mm.Povrchová úprava šperků-čisté rhodium,které nevyvolává žádné alergické reakce.K prstenu nabízí náš E-shop i náušnice či přívěsek do soupravy

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Vitrail Medium,T 1230 7530

Stříbrný prsten s krystalem Swarovski. Krychle má velikost 6 x 6 mm. Barva Vitrail Medium - zeleno měnivá. Velmi kvalitní přilepení minimalizuje riziko ztráty. Tyto šperky mají povrchovou úpravu čisté rhodium.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystaly Swarovski Light Saphire, T 1324 7587

Stříbrný prsten s krystaly Swarovski. Barva Saphire - modrá. Kameny jsou pevně uchyceny do krapen tak, aby nemohly vypadnout. Záruka na vypadávání kamenů. Velikost kostičky je 7 x 7 mm. Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou čisté rhodium.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystaly Swarovski Rose, T 1324 7588

Stříbrný prsten s krystaly Swarovski. Barva Rose. Kameny jsou pevně uchyceny do krapen tak, aby nemohly vypadnout. Záruka na vypadávání kamenů. Velikost kostičky je 7 x 7 mm. Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou čisté rhodium.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Saphire, T 1324 7653

Stříbrný prsten s krystaly Swarovski. Barva Saphire. Kameny jsou pevně uchyceny do krapen tak, aby nemohly vypadnout. Záruka na vypadávání kamenů. Velikost kostičky je 7 x 7 mm. Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou čisté rhodium.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Akvamarin, T 1324 7654

Stříbrný prsten s krystaly Swarovski. Barva Akvamarin. Kameny jsou pevně uchyceny do krapen tak, aby nemohly vypadnout. Záruka na vypadávání kamenů. Velikost kostičky je 7 x 7 mm. Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou čisté rhodium.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski AB krystal, T 1324 7655

Stříbrný prsten s krystaly Swarovski. Barva AB krystal. Kameny jsou pevně uchyceny do krapen tak, aby nemohly vypadnout. Záruka na vypadávání kamenů. Velikost kostičky je 7 x 7 mm. Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou čisté rhodium.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Light Rose, T 1324 7656

Stříbrný prsten s krystaly Swarovski. Barva Light Rose. Kameny jsou pevně uchyceny do krapen tak, aby nemohly vypadnout. Záruka na vypadávání kamenů. Velikost kostičky je 7 x 7 mm. Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou čisté rhodium.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski granát, T 1324 7657

Stříbrný prsten s krystaly Swarovski. Barva granát. Kameny jsou pevně uchyceny do krapen tak, aby nemohly vypadnout. Záruka na vypadávání kamenů. Velikost kostičky je 7 x 7 mm. Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou čisté rhodium.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Peridot, T 1324 7658

Stříbrný prsten s krystaly Swarovski. Barva Peridot. Kameny jsou pevně uchyceny do krapen tak, aby nemohly vypadnout. Záruka na vypadávání kamenů. Velikost kostičky je 7 x 7 mm. Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou čisté rhodium.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Fuchsie, T 1324 7659

Stříbrný prsten s krystaly Swarovski. Barva Fuchsie. Kameny jsou pevně uchyceny do krapen tak, aby nemohly vypadnout. Záruka na vypadávání kamenů. Velikost kostičky je 7 x 7 mm. Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou čisté rhodium.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski light rose, kytička, T 1296 7925

Stříbrný prsten s krystalem Swarovski ve tvaru kytičky. Barva je Light Rose. Velikost krystalu je 10 mm. Kvalitní přilepení minimalizuje riziko ztráty.Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou - čisté rhodium.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Rivoli (barva Olivín) T 1188 8607

Stříbrný prsten s průřezy na stranách.K výrobě byl použit krystal Swarovski velikosti 12mm.Barva Olivín.Na tyto prstenové šperky byla použita povrchová úprava čisté Rhodium,která nezpůsobuje žádné alergické reakce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Rivoli (barva Paparadcha) T 1188 8618

Stříbrný prsten s průřezy na stranách.K výrobě byl použit krystal Swarovski velikosti 12mm.Barva Paparadcha.Na tyto prstenové šperky byla použita povrchová úprava čisté Rhodium,která nezpůsobuje žádné alergické reakce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Rivoli (barva Topaz) T 1188 8619

Stříbrný prsten s průřezy na stranách.K výrobě byl použit krystal Swarovski velikosti 12mm.Barva Topaz.Na tyto prstenové šperky byla použita povrchová úprava čisté Rhodium,která nezpůsobuje žádné alergické reakce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Rivoli (barva Montana) T 1188 8621

Stříbrný prsten s průřezy na stranách.K výrobě byl použit krystal Swarovski velikosti 12mm.Barva Montana.Na tyto prstenové šperky byla použita povrchová úprava čisté Rhodium,která nezpůsobuje žádné alergické reakce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Rivoli (barva Siam) T 1188 8620

Stříbrný prsten s průřezy na stranách.K výrobě byl použit krystal Swarovski velikosti 12mm.Barva Siam.Na tyto prstenové šperky byla použita povrchová úprava čisté Rhodium,která nezpůsobuje žádné alergické reakce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski ( Silver Shade)T 1225 8711

Stříbrný prsten s krystalem Swarovski barvy Crystal satin.Velikost krystalu - 10 mm.Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou - čisté Rhodium, která nezpůsobuje žádné alergie.K prstenu nabízíme i náušnice nebo přívěsek do soupravy.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski (barva Chryzolit)T 1225 8774

Stříbrný prsten s krystalem Swarovski barvy chryzolit.Velikost krystalu - 10 mm.Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou - čisté Rhodium, která nezpůsobuje žádné alergie.K prstenu nabízíme i náušnice nebo přívěsek do soupravy.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o T 1230 stříbrný prsten s krystalem Swarovski ( Akvamarin 6x6 mm) 8893

Stříbrný prsten s krystalem Swarovski.Krychle má velikost 6x6 mm.Barva Akvamarin-světle modrá.Velmi kvalitní přilepení minimalizuje riziko ztráty.Tyto šperky mají povrchovou úpravu - čisté Rhodium,které nevyvolává žádné alergické reakce.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten s krystalem Swarovski Chryzolit, T 1283 9032

Stříbrný prsten s krystalem Swarovski barvy Chryzolit.Velikost krystalu - 14x10 mm.Tyto šperky jsou s povrchovou úpravou - čisté Rhodium, která nezpůsobuje žádné alergie.K prstenu nabízíme i náušnice nebo přívěsek do soupravy.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Stříbrný prsten, Swarovski perla iridescent light blue, T 1400 6234

Stříbrný prsten se Swarovski perlou iridescent light blue zasazenou do čtyř výrazných krapen. Průměr perly je 8 mm, průměr krapny 1,3 mm. Orientační hmotnost prstene ve velikosti 56 je 3,23 g. Vyhotoveno ze stříbra ryzosti 925/1000.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski mix barev 35046.3 sakura

Při každém pohledu na vaši ruku si připomenete první hřejivé jarní paprsky. Prsten v barvách probouzející se přírody vám vždy zvedne náladu. Stříbrný prsten 35046.3 vyrábíme ze stříbra ryzosti 925/1000. Rhodiem, které je na povrchu stříbra, chrání šperk před černáním, žloutnutím i poškrábáním. Šperk zdobí velké množství různě velikých Swarovski krystalů v jarních barvách...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski bílo 35052.1 crystal

Dejte na obdiv svůj vytříbený vkus! Elegantní prsten s motivem spirály vyzdvihne vaši krásu. Stříbrný prsten 35052.1 vyrábíme ze stříbra ryzosti 925/1000. Rhodiem, které je na povrchu stříbra, chrání šperk před zčernáním, zežloutnutím i poškrábáním. Šperk zdobí velké množství Swarovski krystalů v bílé barvě, které tvoří motiv spirály. Prsten 35052.1 neobsahuje žádné množs...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski mix barev fialová 35014.3

Stříbrný prsten 35014.3 s nádhernými Swarovski krystaly bude na vašem prsteníčku zářit stejně jako jiskřičky ve vašich očích. Prsten je vyroben ze stříbra o ryzosti 925/1000, které prošlo povrchovou úpravou rhodiem. Rhodium váš prsten ochrání proti zčernání, zežloutnutí i poškrábání. Kvalitní stříbro doplňují třpytivé Swarovski krystaly v různých barvách - modré, fialové...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski mix barev modrá růžová 35014.4

Stříbrný prsten 35014.4 s nádhernými Swarovski krystaly bude na vašem prsteníčku zářit stejně jako jiskřičky ve vašich očích. Prsten je vyroben ze stříbra o ryzosti 925/1000, které prošlo povrchovou úpravou rhodiem. Rhodium váš prsten ochrání proti zčernání, zežloutnutí i poškrábání. Kvalitní stříbro doplňují třpytivé Swarovski krystaly v tajemných barvách - tmavě modré,...

Více informací
Dostupnost: skladem

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski modrý 35014.3 light sapphire

Stříbrný prsten 35014.3 s nádhernými Swarovski krystaly bude na vašem prsteníčku zářit stejně jako jiskřičky ve vašich očích. Prsten je vyroben ze stříbra o ryzosti 925/1000, které prošlo povrchovou úpravou rhodiem. Rhodium váš prsten ochrání proti zčernání, zežloutnutí i poškrábání. Kvalitní stříbro doplňují třpytivé Swarovski krystaly v jemně modré a bílé barvě. Jeliko...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski červený 35014.3 cherry

Stříbrný prsten 35014.3 s nádhernými Swarovski krystaly bude na vašem prsteníčku zářit stejně jako jiskřičky ve vašich očích. Prsten je vyroben ze stříbra o ryzosti 925/1000, které prošlo povrchovou úpravou rhodiem. Rhodium váš prsten ochrání proti zčernání, zežloutnutí i poškrábání. Kvalitní stříbro doplňují třpytivé Swarovski krystaly v červené barvě. Jelikož šperk neo...

Více informací
Dostupnost: skladem

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski fialový 35014.3 violet

Stříbrný prsten 35014.3 s nádhernými Swarovski krystaly bude na vašem prsteníčku zářit stejně jako jiskřičky ve vašich očích. Prsten je vyroben ze stříbra o ryzosti 925/1000, které prošlo povrchovou úpravou rhodiem. Rhodium váš prsten ochrání proti zčernání, zežloutnutí i poškrábání. Kvalitní stříbro doplňují třpytivé Swarovski krystaly ve fialkové barvě. Jelikož šperk n...

Více informací
Dostupnost: skladem

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski ab efekt 35014.2

Stříbrný prsten 35014.2 s nádhernými Swarovski krystaly bude na vašem prsteníčku zářit stejně jako jiskřičky ve vašich očích. Prsten je vyroben ze stříbra o ryzosti 925/1000, které prošlo povrchovou úpravou rhodiem. Rhodium váš prsten ochrání proti zčernání, zežloutnutí i poškrábání. Kvalitní stříbro doplňují třpytivé Swarovski krystaly v bílé barvě s AB efektem. Jelikož...

Více informací
Dostupnost: skladem

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski mix barev červené 35014.3 sweet love

Stříbrný prsten 35014.3 s nádhernými Swarovski krystaly bude na vašem prsteníčku zářit stejně jako jiskřičky ve vašich očích. Prsten je vyroben ze stříbra o ryzosti 925/1000, které prošlo povrchovou úpravou rhodiem. Rhodium váš prsten ochrání proti zčernání, zežloutnutí i poškrábání. Kvalitní stříbro doplňují třpytivé Swarovski krystaly v různých barvách - červené, růžov...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski modrý 35014.3 blue style

Stříbrný prsten 35014.3 s nádhernými Swarovski krystaly bude na vašem prsteníčku zářit stejně jako jiskřičky ve vašich očích. Prsten je vyroben ze stříbra o ryzosti 925/1000, které prošlo povrchovou úpravou rhodiem. Rhodium váš prsten ochrání proti zčernání, zežloutnutí i poškrábání. Kvalitní stříbro doplňují třpytivé Swarovski krystaly v různých tónech modré barvy. Jeli...

Více informací
Dostupnost: skladem

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski růžový 35014.3 magic rose

Stříbrný prsten 35014.3 s nádhernými Swarovski krystaly bude na vašem prsteníčku zářit stejně jako jiskřičky ve vašich očích. Prsten je vyroben ze stříbra o ryzosti 925/1000, které prošlo povrchovou úpravou rhodiem. Rhodium váš prsten ochrání proti zčernání, zežloutnutí i poškrábání. Kvalitní stříbro doplňují třpytivé Swarovski krystaly v různých barvách - růžové, jemně ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski bílý 35014.1 krystal

Stříbrný prsten 35014.1 s nádhernými Swarovski krystaly bude na vašem prsteníčku zářit stejně jako jiskřičky ve vašich očích. Prsten je vyroben ze stříbra o ryzosti 925/1000, které prošlo povrchovou úpravou rhodiem. Rhodium váš prsten ochrání proti zčernání, zežloutnutí i poškrábání. Kvalitní stříbro doplňují třpytivé Swarovski krystaly v bílé barvě. Jelikož šperk neobsa...

Více informací
Dostupnost: skladem

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski fialový 35045.3 violet

Stříbrný prsten 35045.3 s nádhernými Swarovski krystaly bude na vašem prsteníčku zářit stejně jako jiskřičky ve vašich očích. Prsten je vyroben ze stříbra o ryzosti 925/1000, které prošlo povrchovou úpravou rhodiem. Rhodium váš prsten ochrání proti zčernání, zežloutnutí i poškrábání. Kvalitní stříbro doplňují třpytivé Swarovski krystaly ve fialkové barvě. Jelikož šperk n...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski bílo-šedý 35052.3

Dejte na obdiv svůj vytříbený vkus! Elegantní prsten s motivem spirály vyzdvihne vaši krásu. Stříbrný prsten 35052.3 vyrábíme ze stříbra ryzosti 925/1000. Rhodiem, které je na povrchu stříbra, chrání šperk před zčernáním, zežloutnutím i poškrábáním. Šperk zdobí velké množstvíSwarovski krystalů ve dvou barvách, které tvoří motiv spirály. Prsten 35052.3 neobsahuje žádné mn...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski mix barev červená 35028.3 sweet love

Extravagantní šperk zjemní ruce a upoutá pozornost k vašim gestům. Stříbrný prsten 35028.3 se vyrábí ze stříbra ryzosti 925/1000. Povrch je ošetřen rhodiem, které chrání šperk před černáním a žloutnutím. Prsten je navíc odolný proti poškrábání. Šperk zdobí množství drobných Swarovski krystalů. Prsten 35028.3 neobsahuje žádné množství niklu. Je tedy vhodným dárkem i pro a...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski mix barev červená 35028.3

Extravagantní šperk zjemní ruce a upoutá pozornost k vašim gestům. Stříbrný prsten 35028.3 se vyrábí ze stříbra ryzosti 925/1000. Povrch je ošetřen rhodiem, které chrání šperk před černáním a žloutnutím. Prsten je navíc odolný proti poškrábání. Šperk zdobí množství drobných Swarovski krystalů. Prsten 35028.3 neobsahuje žádné množství niklu. Je tedy vhodným dárkem i pro a...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten obdélník modrobílý mramor se Swarovski krystaly 75015.1

Luxusní prsten, který je nadčasový díky mramorovému detailu. Stříbrný prsten 75015.1 se vyrábí ze stříbra ryzosti 925/1000. Povrch je ošetřen rhodiem, které chrání šperk před černáním a žloutnutím. Prsten je navíc odolný proti poškrábání. Šperk zdobí velký obdélníkový mramorový detail a drobounké bílé Swarovski krystalky. Prsten 75015.1 neobsahuje žádné množství niklu. J...

Více informací
Dostupnost: skladem

Evolution Group Stříbrný prsten ovál černobílý mramor se Swarovski krystaly 75018.1

Luxusní prsten, který je nadčasový díky mramorovému detailu. Stříbrný prsten 75018.1 se vyrábí ze stříbra ryzosti 925/1000. Povrch je ošetřen rhodiem, které chrání šperk před černáním a žloutnutím. Prsten je navíc odolný proti poškrábání. Šperk zdobí velký oválný mramorový detail a drobounké Swarovski bílé krystalky. Prsten 75018.1 neobsahuje žádné množství niklu. Je ted...

Více informací
Dostupnost: skladem

Evolution Group Stříbrný prsten kulatý černobílý mramor se Swarovski krystaly 75017.1

Luxusní prsten, který je nadčasový díky mramorovému detailu. Stříbrný prsten 75017.1 se vyrábí ze stříbra ryzosti 925/1000. Povrch je ošetřen rhodiem, které chrání šperk před černáním a žloutnutím. Prsten je navíc odolný proti poškrábání. Šperk zdobí velký kulatý mramorový detail a drobounké Swarovski bílé krystalky. Prsten 75017.1 neobsahuje žádné množství niklu. Je ted...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski mix barev fialová růžová zelená 35028.3

Extravagantní šperk zjemní ruce a upoutá pozornost k vašim gestům. Stříbrný prsten 35028.3 se vyrábí ze stříbra ryzosti 925/1000. Povrch je ošetřen rhodiem, které chrání šperk před černáním a žloutnutím. Prsten je navíc odolný proti poškrábání. Šperk zdobí množství drobných Swarovski krystalů. Prsten 35028.3 neobsahuje žádné množství niklu. Je tedy vhodným dárkem i pro al...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski fialový 35028.3 violet

Extravagantní šperk zjemní ruce a upoutá pozornost k vašim gestům. Stříbrný prsten 35028.3 se vyrábí ze stříbra ryzosti 925/1000. Povrch je ošetřen rhodiem, které chrání šperk před černáním a žloutnutím. Prsten je navíc odolný proti poškrábání. Šperk zdobí množství drobných Swarovski krystalů. Prsten 35028.3 neobsahuje žádné množství niklu. Je tedy vhodným dárkem i pro al...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EVOLUTION GROUP CZ Stříbrný prsten s kamínky Crystals from Swarovski®, Crystal - velikost 54 - 35048.1

Elegantní a luxusní stříbrný prsten zdobený čirými krystaly Crystals from Swarovski® Prsten je vyroben ze stříbra s jakostním označením 925/1000 s povrchovou úpravou rhodium Rhodium patří mezi drahé kovy, patřící do skupiny platinových a chrání stříbro před černáním, zvyšuje lesk prstenu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski mix barev černá hnědá zlatá 35028.4

Extravagantní šperk zjemní ruce a upoutá pozornost k vašim gestům. Stříbrný prsten 35028.4 se vyrábí ze stříbra ryzosti 925/1000. Povrch je ošetřen rhodiem, které chrání šperk před černáním a žloutnutím. Prsten je navíc odolný proti poškrábání. Šperk zdobí množství drobných černých, zlatých a hnědých Swarovski krystalů. Prsten 35028.4 neobsahuje žádné množství niklu. Je t...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski mix barev fialová 35028.3 indigo

Extravagantní šperk zjemní ruce a upoutá pozornost k vašim gestům. Stříbrný prsten 35028.3 se vyrábí ze stříbra ryzosti 925/1000. Povrch je ošetřen rhodiem, které chrání šperk před černáním a žloutnutím. Šperk je také mnohem odolnější proti poškrábání. Šperk zdobí množství drobných barevných Swarovski krystalů. Prsten 35028.3 neobsahuje žádné množství niklu. Je tedy vhodn...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski mix barev modrá růžová 35028.4

Extravagantní šperk zjemní ruce a upoutá pozornost k vašim gestům. Stříbrný prsten 35028.4 se vyrábí ze stříbra ryzosti 925/1000. Povrch je ošetřen rhodiem, které chrání šperk před černáním a žloutnutím. Prsten je navíc odolný proti poškrábání. Šperk zdobí množství drobných Swarovski krystalů v mnoha zářivých veselých barvách. Prsten 35028.4 neobsahuje žádné množství nik...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski červený 35031.3 cherry

Už dlouho hledáte jednoduchý, ale přesto luxusní prstýnek, který lze nosit ke každodennímu outfitu? Pak vám doporučujeme stříbrný prsten se Swarovski krystaly. Prsten 35031.3 je vyrobený ze stříbra o ryzosti 925/1000 s povrchovou úpravou rhodiem, která brání zčernání, zežloutnutí a poškrábání šperku. Prsten je zdobený drobnými Swarovski krystaly v červené barvě. Šperk ne...

Více informací
Dostupnost: skladem

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski fialový 35031.3 violet

Už dlouho hledáte jednoduchý, ale přesto luxusní prstýnek, který lze nosit ke každodennímu outfitu? Pak vám doporučujeme stříbrný prsten se Swarovski krystaly. Prsten 35031.3 je vyrobený ze stříbra o ryzosti 925/1000 s povrchovou úpravou rhodiem, která brání zčernání, zežloutnutí a poškrábání šperku. Prsten je zdobený drobnými Swarovski krystaly fialové barvy. Šperk neob...

Více informací
Dostupnost: skladem

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski mix barev černá hnědá zlatá 35031.4

Už dlouho hledáte jednoduchý, ale přesto luxusní prstýnek, který lze nosit ke každodennímu outfitu? Pak vám doporučujeme stříbrný prsten se Swarovski krystaly. Prsten 35031.4 je vyrobený ze stříbra o ryzosti 925/1000 s povrchovou úpravou rhodiem, která brání zčernání, zežloutnutí a poškrábání šperku. Prsten je zdobený drobnými Swarovski krystaly v různých barvách. Šperk ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Stříbrný prsten s krystaly Swarovski mix barev červená 35031.3 sweet love

Už dlouho hledáte jednoduchý, ale přesto luxusní prstýnek, který lze nosit ke každodennímu outfitu? Pak vám doporučujeme stříbrný prsten se Swarovski krystaly. Prsten 35031.3 je vyrobený ze stříbra o ryzosti 925/1000 s povrchovou úpravou rhodiem, která brání zčernání, zežloutnutí a poškrábání šperku. Prsten je zdobený drobnými Swarovski krystaly v různých barvách. Šperk ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Podobné fráze: prsten swarovski rivoli crystal vl f 8mm | prsten swarovski rivoli aquamarine f 10mm | prsten swarovski rivoli crystal vm f 6mm | prsten se swarovski elements rivolli aqua | prsten swarovski rivoli crystal ab f 8mm | prsten swarovski rivoli emerald f 10mm | prsten swarovski rivoli violet f 8mm | prsten swarovski rivoli peridot f 8mm | prsten swarovski rivoli sapphire f 6mm | prsten swarovski rivoli crystal vl f 10mm | prsten swarovski rivoli light siam f 6mm | prsten swarovski rivoli sunflower f 10mm | prsten swarovski rivoli crystal f 10mm | prsten swarovski rivoli tanzanite f 8mm | prsten swarovski rivoli tanzanite f 6mm | prsten swarovski rivoli rose f 10mm | prsten swarovski rivoli sapphire f 10mm | tribal prsten swarovski rssw01 cz 60 | prsten swarovski rivoli fuchsia f 10mm | prsten swarovski rivoli sunflower f 6mm | prsten swarovski rivoli chrysolite f 10mm | prsten swarovski rivoli peridot f 10mm | prsten swarovski rivoli emerald f 6mm | prsten swarovski rivoli violet f 10mm | prsten swarovski rivoli topaz f 10mm | prsten swarovski rivoli light siam f 8mm | prsten swarovski rivoli light rose f 8mm | prsten swarovski rivoli crystal vm f 10mm | prsten swarovski rivoli light rose f 6mm | prsten swarovski rivoli peridot f 6mm | prsten swarovski rivoli crystal f 6mm | prsten swarovski rivoli chrysolite f 8mm | prsten swarovski rivoli crystal vl f 6mm | prsten swarovski rivoli rose f 8mm | tribal prsten swarovski rssw01 cz 58 

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK