Technologie potravin pavel kadlec
Technologie přípravy pokrmů 1, 3. vydání - Pavel Otoupal
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výrob...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce...
Více informacíPodobné fráze: technologie potravin i | technologie iii pavel kral | pavel kadlec david nik a kouzelny cylindr | webove a agentove technologie pavel burian | technologie iii alois uhlir pavel kral | technologie i karel janak pavel kral | technologie i pavel kral karel janak | technologie iii pavel kral alois uhlir | pavel burian webove a agentove technologie | pavel kalac funkcni potraviny