Technologie pro sou gastronomie
Pro vyhledávací frázi Technologie pro sou gastronomie jsme na našem vyhledávači našli 185 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Technologie pro sou gastronomie trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Stavební technologie II pro 2.r. SOU učebního oboru zedník - Tibitanzl, Kodl
Obsah: Příčky Komíny a ventilační průduchy Okenní a dveřní otvory Práce se dřevem Železobetonové konstrukce Stropy a převislé konstrukce Klenby Vnitřní omítky Střechy Kamenné a smíšené zdivo
Více informacíTechnologie III pro učební obory SOU lakýrník, malíř - Liška,Macík - A5, brožovaná, Sleva 51%
Učebnice je určena žákům odborných a středních odborných učilišť, učební obor lakýrník, malíř a malíř-natěrač..
Více informacíTechnologie II pro učební obory SOU lakýrník, malíř - Liška Roman, Macík Jiří
Anotace: Učebnice je určena žákům odborných a středních odborných učilišť, učební obor lakýrník, malíř a malíř-natěrač i všem ostatním, kteří se chtějí zdokonalit v malířských a lakýrnických pracích.
Více informacíTechnologie II pro učební obory SOU lakýrník, malíř - Liška Roman, Macík Jiří
Učebnice je určena žákům odborných a středních odborných učilišť, učební obor lakýrník, malíř a malíř-natěrač i všem ostatním, kteří se chtějí zdokonalit v malířských a lakýrnických pracích.
Více informacíTechnologie III pro učební obory SOU lakýrník, malíř - Liška Roman, Macík Jiří
Učebnice navazuje na předchozí dva díly Technologií od stejných autorů. Přehlednou formou seznamuje žáky se speciálními a náročnými technikami, které využijí v budoucnu ve svých specializacích jako pí
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom pot...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie II pro II. ročník SOU oboru truhlář pro výrobu nábytku. Autor: Křupalová (pu blik) 1.10.2002
Platná norma Technologie II pro II. ročník SOU oboru truhlář pro výrobu nábytku. Autor: Křupalová (pu blik) Technologie II pro II. ročník SOU oboru truhlář pro výrobu nábytku. Autor: Křupalová
Více informacíStavební technologie I pro 1. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl (pu blik) 1.1.2005
Platná norma Stavební technologie I pro 1. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl (pu blik) Stavební technologie I pro 1. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl
Více informacíStavební technologie III pro 3. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl, Křelina (pu blik) 1.1.2006
Platná norma Stavební technologie III pro 3. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl, Křelina (pu blik) Stavební technologie III pro 3. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl, Křelina
Více informacíStavební technologie II pro 2. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl, Kodl (pu blik) 1.1.2006
Platná norma Stavební technologie II pro 2. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl, Kodl (pu blik) Stavební technologie II pro 2. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl, Kodl
Více informacíTechnologie II pro učební obory SOU lakýrník, malíř - Liška R.,Macík J. - A5, brožovaná, Sleva 121%
Učebnice je určena žákům odborných a středních odborných učilišť, učební obor lakýrník, malíř a malíř-natěrač..
Více informacíStrojírenská technologie III pro strojírenské učební obory
Učebnice přináší přehled základních poznatků o spojování kovových a nekovových technických materiálů svařováním, pájením a lepením a vysvětluje podstatu vzniku různých druhů koroze. Dále poskytuje informace o povrchových úpravách kovových i nekovových polotovarů i hotových výrobků a podává přehled o kategoriích montážních prací a kontrole montážních částí i celků. Je urče...
Více informacíStrojírenská technologie III pro strojírenské učební obory
Učebnice přináší přehled základních poznatků o spojování kovových a nekovových technických materiálů svařováním, pájením a lepením a vysvětluje podstatu vzniku různých druhů koroze. Dále poskytuje informace o povrchových úpravách kovových i nekovových polotovarů i hotových výrobků a podává přehled o kategoriích montážních prací a kontrole montážních částí i celků. Je urče...
Více informacíTechnologie III pro 3. ročník učebních oborů lakýrník, malíř a malíř-natěrač na SOU a OU. Autor: Liška, Macík (pu blik) 1.1.2001
Platná norma Technologie III pro 3. ročník učebních oborů lakýrník, malíř a malíř-natěrač na SOU a OU. Autor: Liška, Macík (pu blik) Technologie III pro 3. ročník učebních oborů lakýrník, malíř a malíř-natěrač na SOU a OU. Autor: Liška, Macík
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana - A4
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková - A4
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás n...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková - A4
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezp...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti je...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
<p>Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé mož...
Více informacíPrůmyslová elektronika a informační technologie - Häberle Heinz
Průmyslová elektronika a informační technologie Český překlad oblíbené odborné příručky, která v Německu vyšla už v 8. vydáních. Základem knihy je osm na sebe navazujících tematických celků: základy elektrotechniky a elektroniky, aplikace elektrotechniky a elektroniky, základy číslicové techniky, zpracování dat, měření, řízení a regulace, silnoproudá elektronika, ochrana...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíPrůmyslová elektronika a informační technologie - Heinz Häberle
Český překlad oblíbené odborné příručky, která v Německu vyšla už v 8. vydáních. Základem knihy je osm na sebe navazujících tematických celků: základy elektrotechniky a elektroniky, aplikace elektrotechniky a elektroniky, základy číslicové techniky, zpracování dat, měření, řízení a regulace, silnoproudá elektronika, ochrana životního prostředí v oblasti elektrotechnické v...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Anotace: Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit z&aac...
Více informacíStrojírenská technologie III pro strojírenské učební obory - Dobroslava Hrdličková
Učebnice přináší přehled základních poznatků o spojování kovových a nekovových technických materiálů svařováním, pájením a lepením a vysvětluje podstatu vzniku různých druhů koroze. Dále poskytuje informace o povrchových úpravách kovových i nekovových polotovarů i hotových výrobků a podává přehled o kategoriích montážních prací a kontrole montážních částí i celků. Je urče...
Více informacíStrojírenská technologie III pro strojírenské učební obory - Dobroslava Hrdličková
<p>Učebnice přináší přehled základních poznatků o spojování kovových a nekovových technických materiálů svařováním, pájením a lepením a vysvětluje podstatu vzniku různých druhů koroze. Dále poskytuje informace o povrchových úpravách kovových i nekovových polotovarů i hotových výrobků a podává přehled o kategoriích montážních prací a kontrole montážních částí i celků...
Více informacíStrojírenská technologie III pro strojírenské učební obory - Dobroslava Hrdličková
Anotace: Učebnice přináší přehled základních poznatků o spojování kovových a nekovových technických materiálů svařováním, pájením a lepením a vysvětluje podstatu vzniku různých druhů koroze. Dále poskytuje informace o povrchových úpr...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková - A4, brožovaná
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Čtvrtý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z drůbeže, ryb a zvěřiny.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále také moučníky a nákypy.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, dále přípravě pokrmů z vnitřností a z masa mletého
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání FORTUNA - JUDr. František Talián
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce použí...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1, 3. vydání - Pavel Otoupal
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
Více informacíPodobné fráze: souprava pro ostreni | cesky jazyk pro sos a sou | ekonomika pro sou a sos | souprava pro princezny | kocarek pro sourozence | obcanska nauka 1 pro sou | souprava pro 3 osoby | cajova souprava pro dva | cestina pro sou spn a s | souprava pro peci o dite | matematika pro sos a sou | souprava pro princeznu | souhrn fyziky pro ss | zemepis pro sos a sou | sound forge pro 11 esd | cesky jazyk pro ss a sou | sound blaster pro pc | cesky jazyk pro sou snp | sound of progress v a dvd | sound forge pro 11 box | chemie pro so sos a sou | souhrn chemie pro ss | souhrn chemie pro ss a4 | souhrn fyziky pro ss a4 | cube1 pure sound pro t12 | souhrn fyziky pro zs a4 | obcanska nauka 2 pro sou | wmf lono sous vide pro | b360 proud south africa | proma sm 300e soustruh | proma spa 500p soustruh | proma spa 700p soustruh | sound proof no 0 v a vinyl | proma skf 800 soustruh | sluchatka acc soul pro