Technologie pro sou gastronomie

Pro vyhledávací frázi Technologie pro sou gastronomie jsme na našem vyhledávači našli 185 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Technologie pro sou gastronomie trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 185 produktů

Stavební technologie II pro 2.r. SOU učebního oboru zedník - Tibitanzl, Kodl

Obsah: Příčky Komíny a ventilační průduchy Okenní a dveřní otvory Práce se dřevem Železobetonové konstrukce Stropy a převislé konstrukce Klenby Vnitřní omítky Střechy Kamenné a smíšené zdivo

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie III pro učební obory SOU lakýrník, malíř - Liška,Macík - A5, brožovaná, Sleva 51%

Učebnice je určena žákům odborných a středních odborných učilišť, učební obor lakýrník, malíř a malíř-natěrač..

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie II pro učební obory SOU lakýrník, malíř - Liška Roman, Macík Jiří

Anotace: Učebnice je určena žákům odborných a středních odborných učilišť, učební obor lakýrník, malíř a malíř-natěrač i všem ostatním, kteří se chtějí zdokonalit v malířských a lakýrnických pracích.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Technologie II pro učební obory SOU lakýrník, malíř - Liška Roman, Macík Jiří

Učebnice je určena žákům odborných a středních odborných učilišť, učební obor lakýrník, malíř a malíř-natěrač i všem ostatním, kteří se chtějí zdokonalit v malířských a lakýrnických pracích.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie III pro učební obory SOU lakýrník, malíř - Liška Roman, Macík Jiří

Učebnice navazuje na předchozí dva díly Technologií od stejných autorů. Přehlednou formou seznamuje žáky se speciálními a náročnými technikami, které využijí v budoucnu ve svých specializacích jako pí

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Technologie přípravy pokrmů 6

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 6

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom pot...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 3

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 5

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 4

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 2

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie II pro II. ročník SOU oboru truhlář pro výrobu nábytku. Autor: Křupalová (pu blik) 1.10.2002

Platná norma Technologie II pro II. ročník SOU oboru truhlář pro výrobu nábytku. Autor: Křupalová (pu blik) Technologie II pro II. ročník SOU oboru truhlář pro výrobu nábytku. Autor: Křupalová

Více informací
Dostupnost: skladem

Stavební technologie I pro 1. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl (pu blik) 1.1.2005

Platná norma Stavební technologie I pro 1. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl (pu blik) Stavební technologie I pro 1. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl

Více informací
Dostupnost: skladem

Stavební technologie III pro 3. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl, Křelina (pu blik) 1.1.2006

Platná norma Stavební technologie III pro 3. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl, Křelina (pu blik) Stavební technologie III pro 3. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl, Křelina

Více informací
Dostupnost: skladem

Stavební technologie II pro 2. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl, Kodl (pu blik) 1.1.2006

Platná norma Stavební technologie II pro 2. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl, Kodl (pu blik) Stavební technologie II pro 2. ročník SOU učebního oboru zedník. Autor: Tibitanzl, Kodl

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie II pro učební obory SOU lakýrník, malíř - Liška R.,Macík J. - A5, brožovaná, Sleva 121%

Učebnice je určena žákům odborných a středních odborných učilišť, učební obor lakýrník, malíř a malíř-natěrač..

Více informací
Dostupnost: skladem

Strojírenská technologie III pro strojírenské učební obory

Učebnice přináší přehled základních poznatků o spojování kovových a nekovových technických materiálů svařováním, pájením a lepením a vysvětluje podstatu vzniku různých druhů koroze. Dále poskytuje informace o povrchových úpravách kovových i nekovových polotovarů i hotových výrobků a podává přehled o kategoriích montážních prací a kontrole montážních částí i celků. Je urče...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Strojírenská technologie III pro strojírenské učební obory

Učebnice přináší přehled základních poznatků o spojování kovových a nekovových technických materiálů svařováním, pájením a lepením a vysvětluje podstatu vzniku různých druhů koroze. Dále poskytuje informace o povrchových úpravách kovových i nekovových polotovarů i hotových výrobků a podává přehled o kategoriích montážních prací a kontrole montážních částí i celků. Je urče...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie III pro 3. ročník učebních oborů lakýrník, malíř a malíř-natěrač na SOU a OU. Autor: Liška, Macík (pu blik) 1.1.2001

Platná norma Technologie III pro 3. ročník učebních oborů lakýrník, malíř a malíř-natěrač na SOU a OU. Autor: Liška, Macík (pu blik) Technologie III pro 3. ročník učebních oborů lakýrník, malíř a malíř-natěrač na SOU a OU. Autor: Liška, Macík

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana - A4

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková - A4

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás n...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková - A4

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezp...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti je...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

<p>Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé mož...

Více informací
Dostupnost: skladem

Průmyslová elektronika a informační technologie - Häberle Heinz

Průmyslová elektronika a informační technologie Český překlad oblíbené odborné příručky, která v Německu vyšla už v 8. vydáních. Základem knihy je osm na sebe navazujících tematických celků: základy elektrotechniky a elektroniky, aplikace elektrotechniky a elektroniky, základy číslicové techniky, zpracování dat, měření, řízení a regulace, silnoproudá elektronika, ochrana...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Průmyslová elektronika a informační technologie - Heinz Häberle

Český překlad oblíbené odborné příručky, která v Německu vyšla už v 8. vydáních. Základem knihy je osm na sebe navazujících tematických celků: základy elektrotechniky a elektroniky, aplikace elektrotechniky a elektroniky, základy číslicové techniky, zpracování dat, měření, řízení a regulace, silnoproudá elektronika, ochrana životního prostředí v oblasti elektrotechnické v...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Anotace: Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit z&aac...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Strojírenská technologie III pro strojírenské učební obory - Dobroslava Hrdličková

Učebnice přináší přehled základních poznatků o spojování kovových a nekovových technických materiálů svařováním, pájením a lepením a vysvětluje podstatu vzniku různých druhů koroze. Dále poskytuje informace o povrchových úpravách kovových i nekovových polotovarů i hotových výrobků a podává přehled o kategoriích montážních prací a kontrole montážních částí i celků. Je urče...

Více informací
Dostupnost: skladem

Strojírenská technologie III pro strojírenské učební obory - Dobroslava Hrdličková

<p>Učebnice přináší přehled základních poznatků o spojování kovových a nekovových technických materiálů svařováním, pájením a lepením a vysvětluje podstatu vzniku různých druhů koroze. Dále poskytuje informace o povrchových úpravách kovových i nekovových polotovarů i hotových výrobků a podává přehled o kategoriích montážních prací a kontrole montážních částí i celků...

Více informací
Dostupnost: skladem

Strojírenská technologie III pro strojírenské učební obory - Dobroslava Hrdličková

Anotace: Učebnice přináší přehled základních poznatků o spojování kovových a nekovových technických materiálů svařováním, pájením a lepením a vysvětluje podstatu vzniku různých druhů koroze. Dále poskytuje informace o povrchových úpr...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková - A4, brožovaná

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Čtvrtý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z drůbeže, ryb a zvěřiny.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále také moučníky a nákypy.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, dále přípravě pokrmů z vnitřností a z masa mletého

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání FORTUNA - JUDr. František Talián

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce použí...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1, 3. vydání - Pavel Otoupal

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK