Varime chutne ostra jidla s chilli

Nalezeno 4 produkty

Chilli kuchařka. Vaříme z ostra! - Kateřina Bičíková e-kniha

Pokud to s chilli myslíte vážně, tato ďábelská knížka by ve vaší gastro knihovně měla mít čestné místo. Chilli kuchařka je vtipným průvodcem pěstováním, zpracováním a hlavně vařením s chilli papričkami, protože to zdaleka není jen o tom do jídla „hodit nějaké čili“ (a pak poslouchat kňourání citlivějších jazýčků, že se to nedá jíst)....

Více informací
Dostupnost: skladem

Chilli kuchařka: Vaříme z ostra! (978-80-264-4150-2)

Kniha - autor Kateřina Harudová, 208 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Chilli kuchařka je vtipným průvodcem pěstováním, zpracováním a hlavně vařením s chilli papričkami, protože to zdaleka není jen o tom do jídla „hodit nějaké čili“ (a pak poslouchat kňourání citlivějších jazýčků, že se to nedá jíst). V knize najdete 80 originálních a lety ověřených receptů food ed...

Více informací
Dostupnost: skladem

Chilli kuchařka - Vaříme z ostra!, 2. vydání - Kateřina Bičíková

<p>Pokud to s chilli myslíte vážně, tato ďábelská knížka by ve vaší gastro knihovně měla mít čestné místo.</p><p>Chilli kuchařka je vtipným průvodcem pěstováním, zpracováním a hlavně vařením s chilli papričkami, protože to zdaleka není jen o tom do jídla „hodit nějaké čili“ (a pak poslouchat kňourání citlivějších jazýčků, že se to nedá jíst). V knize naj...

Více informací
Dostupnost: skladem

BIO garam masala BIODYSSÉE 40g

Garam masala představuje klenot indické kuchyně. Originální směs koření se výborně hodí pro přípravu indických pokrmů. Perfektně dochutí maso, rýži nebo tradiční jídla jako pilaf či dal. Dobře si rozumí s čočkou a cizrnou.

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK