Vasak jaroslav recepty nasich babicek

Pro vyhledávací frázi Vasak jaroslav recepty nasich babicek jsme na našem vyhledávači našli 12 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Vasak jaroslav recepty nasich babicek trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 12 produktů

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes. 3. díl: L - O - Jaroslav Vašák e-kniha

Kniha vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých.

Více informací
Dostupnost: skladem

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska - Jaroslav Vašák

Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.

Více informací
Dostupnost: skladem

REGIONÁLNÍ KUCHAŘKA Z ČECH, MORAVY A SLEZSKA - Jaroslav Vašák

Anotace: Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska - Jaroslav Vašák

Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.

Více informací
Dostupnost: skladem

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska - Jaroslav Vašák

<p>Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování. </p>

Více informací
Dostupnost: skladem

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 4. díl: P–Š (978-80-748-2204-9)

Elektronická kniha ze série Jak se vařívalo dříve a jak dnes, autor Jaroslav Vašák, 330 stran Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často pinelky, ošlejch či kardy? Myslíte, že ne? Nedáte s...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž (978-80-748-2219-3)

Elektronická kniha ze série Jak se vařívalo dříve a jak dnes, autor Jaroslav Vašák, 290 stran Jedná se již o pátý díl oblíbené kuchařky Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž (978-80-748-2222-3)

Elektronická kniha ze série Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, autor Jaroslav Vašák, 1460 stran Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, hlavatici či prezle? Zpejchnete cibuli? My...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 2. díl: H–K (978-80-748-2189-9)

Elektronická kniha ze série Jak se vařívalo dříve a jak dnes, autor Jaroslav Vašák, 364 stran Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť? Myslíte, že ne? Nedáte si čas ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska (978-80-7277-522-4)

Kniha - autor Jaroslav Vašák, 208 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.

Více informací
Dostupnost: skladem

Česká kuchařka a velký kuchařský slovník (999-00-000-5626-2)

Elektronická kniha - autor Jaroslav Vašák Jedinečná kniha, jež je součástí gastronomické sbírky evidované v pražském Klubu sběratelů kuriozit a v roce 1988 byla vyhodnocena jako pozoruhodná a špičková. Shromažďování podkladů, které trvalo více než třicet let, znamenalo prostudovat obrovské množství literatury, navštívit nejrůznější místa a znamenávat místní pozoruhodnost...

Více informací
Dostupnost: skladem

Poklady klasické české kuchyně - Roman Vaněk - 22x30, Sleva 69%

aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Romana Vaňka, řaditele Pražského kulinářského institutu, nemusíme dlouze představovat. Většina z nás si ho představí jako velkého obhájce české poctivé kuchyně v pořadu Peklo na talíři, které má v současné době velkou popularitu. Do rukou se Vám dostává již několikátý dotisk nejprodávanější kuchařky současnosti - Poklady klasické...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK