Velke nausnice

Pro vyhledávací frázi Velke nausnice jsme na našem vyhledávači našli 538 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Velke nausnice trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 538 produktů

Náušnice Swarovski Rivoli Light Turquoise F 6mm DŘ

Drobné pecky do uší. Luxusní 6 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Light Turquoise F vsazené do rhodiovaných náušnic. Zapínání na dřík.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Light Siam F 6mm DŘ

Drobné pecky do uší. Luxusní 6 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v červené barvě Light Siam vsazené do rhodiovaných náušnic. Zapínání na dřík.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Crystal VM F 6mm DŘ

Drobné pecky do uší. Luxusní 6 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Crystal VM F vsazené do rhodiovaných náušnic. Zapínání na dřík.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Crystal VL F 6mm DŘ

Drobné pecky do uší. Luxusní 6 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Crystal VL F vsazené do rhodiovaných náušnic. Zapínání na dřík.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Black Diamond F 6mm DŘ

Drobné pecky do uší. Luxusní 6 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Black Diamond F vsazené do rhodiovaných náušnic. Zapínání na dřík.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Bronzové visací náušnice s ozdobným lůžkem kulaté 14mm, bal. 2ks

Náušnicový díl s lůžkem. Visací náušnice s lůžkem pro nalepení kabošonu, kamenu, kytičky, šperkového kamenu. Visací náušnice máme v nabídce ve velké množství tvarů /kulaté, hranaté, oválné, kapky, srdíčka, kytičky, s hladkým či zdobeným okrajem/ a ve velkém množství barev /stříbrné, platinové, bronzové, měděné, gunmetal, zlaté aj./. Velké množství ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Stříbrné náušnice pecky 11242.1 s bílým syntetickým opálem

Stříbrné náušnice pecky 11242.1 s bílým syntetickým opálem Elegantní visací náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné náušnice jsou osázeny zářícím syntetickým opálem v bílé barvě. K velké oblibě náušnic přispívá bezpečné zapínání na klapku. rhodiované stříbro 925/1000 barva: bílá, white opal zapínání: klapka dé...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Stříbrné náušnice pecky 11242.3 s modrým syntetickým opálem

Stříbrné náušnice pecky 11242.3 s modrým syntetickým opálem Elegantní visací náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné náušnice jsou osázeny zářícím syntetickým opálem v modré barvě. K velké oblibě náušnic přispívá bezpečné zapínání na klapku. rhodiované stříbro 925/1000 barva: modrá, blue opal zapínání: klapka ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Stříbrné náušnice pecky 11242.3 s růžovým syntetickým opálem

Stříbrné náušnice pecky 11242.3 s růžovým syntetickým opálem Elegantní visací náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné náušnice jsou osázeny zářícím syntetickým opálem v růžové barvě. K velké oblibě náušnic přispívá bezpečné zapínání na klapku. rhodiované stříbro 925/1000 barva: růžová, pink opal zapínání: klap...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Stříbrné náušnice pecky 11245.1 s bílým syntetickým opálem

Stříbrné náušnice pecky 11245.1 s bílým syntetickým opálem Elegantní visací náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné náušnice jsou osázeny zářícím syntetickým opálem v bílé barvě. K velké oblibě náušnic přispívá bezpečné zapínání na klapku. rhodiované stříbro 925/1000 barva: bílá, white opal zapínání: klapka dé...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Stříbrné náušnice pecky 11245.3 s růžovým syntetickým opálem

Stříbrné náušnice pecky 11245.3 s růžovým syntetickým opálem Elegantní visací náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné náušnice jsou osázeny zářícím syntetickým opálem v růžové barvě. K velké oblibě náušnic přispívá bezpečné zapínání na klapku. rhodiované stříbro 925/1000 barva: růžová, pink opal zapínání: klap...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Stříbrné náušnice pecky 11245.3 s modrým syntetickým opálem

Stříbrné náušnice pecky 11245.3 s modrým syntetickým opálem Elegantní visací náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné náušnice jsou osázeny zářícím syntetickým opálem v modré barvě. K velké oblibě náušnic přispívá bezpečné zapínání na klapku. rhodiované stříbro 925/1000 barva: modrá, blue opal zapínání: klapka ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Crystal Antique Pink F 8mm DŘ

Luxusní 8 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Crystal Antique Pink F vsazené do rhodiovaných náušnic, zapínání na dřík. Vhodné i pro citlivější osoby, nevyvolávají alergickou reakci jako běžný bižuterní kov.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Crystal AB F 8mm DŘ

Luxusní 8 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Crystal AB F vsazené do rhodiovaných náušnic, zapínání na dřík. Vhodné i pro citlivější osoby, nevyvolávají alergickou reakci jako běžný bižuterní kov.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Light Rose F 8mm DŘ

Luxusní 8 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Light Rose F vsazené do rhodiovaných náušnic, zapínání na dřík. Vhodné i pro citlivější osoby, nevyvolávají alergickou reakci jako běžný bižuterní kov.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Crystal Silver Night F 8mm DŘ

Luxusní 8 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Crystal Silver Night F vsazené do rhodiovaných náušnic, zapínání na dřík. Vhodné i pro citlivější osoby, nevyvolávají alergickou reakci jako běžný bižuterní kov.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Crystal Lilac Shadow 8mm DŘ

Luxusní 8 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Crystal Lilac Shadow vsazené do rhodiovaných náušnic, zapínání na dřík. Vhodné i pro citlivější osoby, nevyvolávají alergickou reakci jako běžný bižuterní kov.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Light Turquoise F 8mm DŘ

Luxusní 8 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Light Turquoise F vsazené do rhodiovaných náušnic, zapínání na dřík. Vhodné i pro citlivější osoby, nevyvolávají alergickou reakci jako běžný bižuterní kov.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Crystal Luminous Green F 8mm DŘ

Luxusní 8 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Crystal Luminous Green F vsazené do rhodiovaných náušnic, zapínání na dřík. Vhodné i pro citlivější osoby, nevyvolávají alergickou reakci jako běžný bižuterní kov.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Crystal Heliotrope F 8mm DŘ

Luxusní 8 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Crystal Heliotrope F vsazené do rhodiovaných náušnic, zapínání na dřík. Vhodné i pro citlivější osoby, nevyvolávají alergickou reakci jako běžný bižuterní kov.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Light Siam F 8mm DŘ

Luxusní 8 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Light Siam F vsazené do rhodiovaných náušnic, zapínání na dřík. Vhodné i pro citlivější osoby, nevyvolávají alergickou reakci jako běžný bižuterní kov.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Crystal VM F 8mm DŘ

Luxusní 8 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Crystal VM F vsazené do rhodiovaných náušnic, zapínání na dřík. Vhodné i pro citlivější osoby, nevyvolávají alergickou reakci jako běžný bižuterní kov.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Crystal VL F 8mm DŘ

Luxusní 8 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Crystal VL F vsazené do rhodiovaných náušnic, zapínání na dřík. Vhodné i pro citlivější osoby, nevyvolávají alergickou reakci jako běžný bižuterní kov.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Black Diamond F 8mm DŘ

Luxusní 8 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Black Diamond F vsazené do rhodiovaných náušnic, zapínání na dřík. Vhodné i pro citlivější osoby, nevyvolávají alergickou reakci jako běžný bižuterní kov.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Light Silk F 8mm DŘ

Luxusní 8 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Light Silk F vsazené do rhodiovaných náušnic, zapínání na dřík. Vhodné i pro citlivější osoby, nevyvolávají alergickou reakci jako běžný bižuterní kov.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Crystal Paradise Shine F 8mm DŘ

Luxusní 8 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli ve zvláštní fialovozelené barvě Crystal Paradise Shine F vsazené do rhodiovaných náušnic, zapínání na dřík. Vhodné i pro citlivější osoby, nevyvolávají alergickou reakci jako běžný bižuterní kov.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Crystal White Patina 8mm DŘ

Luxusní 8 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli ve stříbřité barvě Crystal White Patina vsazené do rhodiovaných náušnic, zapínání na dřík. Vhodné i pro citlivější osoby, nevyvolávají alergickou reakci jako běžný bižuterní kov.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Náušnice Swarovski Rivoli Crystal Black Patina 8mm DŘ

Luxusní 8 milimetrů velké kameny Swarovski Crystals Rivoli v barvě Crystal Black Patina vsazené do rhodiovaných náušnic, zapínání na dřík. Vhodné i pro citlivější osoby, nevyvolávají alergickou reakci jako běžný bižuterní kov.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Platinové náušnice kroužky 45mm bižuterní komponenty bal. 4ks

Velké náušnicové kroužky. Rozměr: průměr 45mm, drát cca 0.8mm Materiál: obecný kov bez puncu Balení obsahuje 4 ks, tj. 2páry. Cena za celé balení. Fotografie podléhají autorským právům, prosím respektujte zákony. Děkujeme.

Více informací
Dostupnost: skladem

Případ hrozníčkové náušnice - Stanislav Češka e-kniha

Tento příběh je věnován 1150. výročí příchodu Kostatntina a Metoděje na Moravu.<br> Třetí část série dobrodružných historických detektivek z doby Velké Moravy.<br>

Více informací
Dostupnost: skladem

Stříbrné náušnice pecky 11246.1 s bílým syntetickým opálem

Stříbrné náušnice pecky 11246.1 s bílým syntetickým opálem Elegantní náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné "pecky" jsou osázeny zářícím syntetickým opálem v bílé barvě. K velké oblibě náušnic přispívá bezpečné šroubovací zapínání. rhodiované stříbro 925/1000 barva: bílá, white opal zapínání na šroubek délka ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Stříbrné náušnice pecky 11246.3 s růžovým syntetickým opálem.

Stříbrné náušnice pecky 11246.3 s růžovým syntetickým opálem. Elegantní náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné "pecky" jsou osázeny zářícím syntetickým opálem v růžové barvě. K velké oblibě náušnic přispívá bezpečné šroubovací zapínání. rhodiované stříbro 925/1000 barva: růžová, pink s. opal zapínání na šroub...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Stříbrné náušnice pecky 11246.3 s modrým syntetickým opálem.

Stříbrné náušnice pecky 11246.3 s modrým syntetickým opálem. Elegantní náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné "pecky" jsou osázeny zářícím syntetickým opálem v modré barvě. K velké oblibě náušnic přispívá bezpečné šroubovací zapínání. rhodiované stříbro 925/1000 barva: modrá, blue s. opal zapínání na šroubek ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Eppi Minimalistické bezel náušnice s diamanty Tofine E36733

Některé věci nemusí být velké, aby měly obrovskou váhu. Někdy stačí jen maličkost k tomu, aby se všední stalo nevšedním. Kolik radosti a optimismu vám dokáží dodat úsměvy a povzbudivá slova lidí? I ve světě šperků zvládnou i minimalistické náušnice rozzářit celý den. Nasaďte si bezel náušnice se třpytivými diamanty.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zlaté visací náušnice s bílými topazy Vega E36254

Velká událost se blíží. Již nyní moc dobře víte, že na místě bude ohromné množství lidí. Chcete se blýsknout, chcete být středem pozornosti. Chcete šperky, které se k vám hodí. Co takhle objevit visací náušnice ze zlata s bílými topazy? Udělají velké množství parády a jdou s dobou. Rozhodně se jen tak neokoukají.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Stříbrné náušnice visací s bílou říční perlou 21034.1B

Stříbrné náušnice visací s bílou říční perlou 21034.1B Elegantní visací náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné náušnice jsou osázeny pravou bílou říční perlou a 6 třpytivými zirkony. K velké oblibě náušnic přispívá oblíbené zapínání na šroubek. náušnice s říční perlou rhodiované stříbro 925/1000 barva: stříbr...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Hypoalergenní náušnice puzety 12/6 nerezová ocel 304, bal. 2ks

Puzety z nerezové oceli Stainless 304. Náušnicový komponent - puzety s ploškou pro nalepení kamínku aj. K dostání zlaté, stříbrné, bronz, měď, bronzové, také různé průměry plošek. Velké množství kabošonků pro náušnice či komponenty pro vsazení lůžka naleznete >>zde<< K náušnicovým puzetám jsou zdarma silikonové zarážky proti ztrátě náušnice. ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Hypoalergenní náušnice puzety 12/4 nerezová ocel 304, bal. 2ks

Puzety z nerezové oceli Stainless 304. Náušnicový komponent - puzety s ploškou pro nalepení kamínku aj. K dostání zlaté, stříbrné, bronz, měď, bronzové, také různé průměry plošek. Velké množství kabošonků pro náušnice či komponenty pro vsazení lůžka naleznete >>zde<< K náušnicovým puzetám jsou zdarma silikonové zarážky proti ztrátě náušnice. ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zlaté náušnice puzety 12/6 náušnicový bižuterní komponent + zarážky zdarma

Náušnicový komponent - půlkulaté puzety s s očkem pro zavěšení kuličky, dalších komponentů aj. K dostání zlaté, stříbrné, bronz, měď, bronzové, také různé průměry plošek. Velké množství kabošonků pro náušnice či komponenty pro vsazení lůžka naleznete >>zde<< K náušnicovým puzetám jsou ZDARMA silikonové zarážky proti ztrátě náušnice. Nahlédn...

Více informací
Dostupnost: skladem

Stříbrné náušnice puzety 12/6 náušnicový bižuterní komponent + zarážky zdarma

Náušnicový komponent - půlkulaté puzety s s očkem pro zavěšení kuličky, dalších komponentů aj. K dostání zlaté, stříbrné, bronz, měď, bronzové, také různé průměry plošek. Velké množství kabošonků pro náušnice či komponenty pro vsazení lůžka naleznete >>zde<< K náušnicovým puzetám jsou ZDARMA silikonové zarážky proti ztrátě náušnice. Nahlédn...

Více informací
Dostupnost: skladem

Případ hrozníčkové náušnice (978-80-243-5562-7)

Elektronická kniha - ze série Zločiny na Velké Moravě, autor Stanislav Češka, 256 stran, česky Poselstvo vedené Slavomírem a Erikem na Moravu přivádí řecké bratry Konstantina a Metoděje. O rok později už zastihujeme řecké bratry, jejichž popularita mezi moravským lidem rychle roste, v plné práci. Jak však Slavomír zjistí, Konstantinovi s Metodějem hrozí velké nebezpečí....

Více informací
Dostupnost: skladem

Zlaté náušnice puzety 12/5 náušnicový bižuterní komponent

Náušnicový komponent - půlkulaté puzety s s očkem pro zavěšení kuličky, dalších komponentů aj. K dostání zlaté, stříbrné, bronz, měď, bronzové, také různé průměry plošek. Velké množství kabošonků pro náušnice či komponenty pro vsazení lůžka naleznete >>zde<< K náušnicovým puzetám samozřejmě nabízíme náušnicové puzety proti zprátě náušnic. N...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bronzové náušnice klipsy s lůžkem bižuterní komponent, 2páry

Náušnicové klipsy s ploškou pro nalepení kamínku aj. K dostání zlaté, stříbrné, bronz, měď, bronzové, také různé průměry plošek. Velké množství kabošonků pro náušnice či komponenty pro vsazení lůžka naleznete >>zde<< Nahlédněte dále do naší nabídky, skladem máme přes 11.000 druhů produktů, z toho přes 6000 druhů korálků, minerálů, šp...

Více informací
Dostupnost: skladem

Platinové náušnice klipsy s lůžkem bižuterní komponent, á 1pár

Náušnicové klipsy s ploškou pro nalepení kamínku aj. K dostání zlaté, stříbrné, bronz, měď, bronzové, také různé průměry plošek. Velké množství kabošonků pro náušnice či komponenty pro vsazení lůžka naleznete >>zde<< Nahlédněte dále do naší nabídky, skladem máme přes 11.000 druhů produktů, z toho přes 6000 druhů korálků, minerálů, šperkový...

Více informací
Dostupnost: skladem

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31336.1 krystal

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31336.1 krystal Jednoduché a přece okouzlující náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra rozzáří váš outfit. Můžete je nosit od rána do večera, v práci, doma i za zábavou. Stříbrné náušnice jsou osazeny krystaly Swarovski elements čiré barvy. K velké oblibě náušnic přispívá komfortní a bezpečné šroubovací zapínání. Náušnice Swaro...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31136.3 magic violet

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31136.3 magic violet Jednoduché a přece okouzlující náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra rozzáří váš outfit a můžete je nosit od rána do večera, v práci, doma i za zábavou. Stříbrné náušnice jsou osazeny barevnými krystaly Swarovski. K velké oblibě náušnic přispívá komfortní a bezpečné šroubovací zapínání. TIP: Díky vrstvě r...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31336.5 gold

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31336.5 gold Jednoduché a přece okouzlující náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra rozzáří váš outfit. Můžete je nosit od rána do večera, v práci, doma i za zábavou. Stříbrné náušnice jsou osazeny zlatavými krystaly Swarovski elements. K velké oblibě náušnic přispívá komfortní a bezpečné šroubovací zapínání. TIP: díky vrstvě r...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31336.3 amethyst

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31336.3 amethyst Jednoduché a přece okouzlující náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra rozzáří váš outfit. Můžete je nosit od rána do večera, v práci, doma i za zábavou. Stříbrné náušnice jsou osazeny třpytivými krystaly Swarovski elements. K velké oblibě náušnic přispívá komfortní a bezpečné šroubovací zapínání. TIP: díky vrs...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31336.5 hematite

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31336.5 hematite Jednoduché a přece okouzlující náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra rozzáří váš outfit. Můžete je nosit od rána do večera, v práci, doma i za zábavou. Stříbrné náušnice jsou osazeny černými krystaly Swarovski elements. K velké oblibě náušnic přispívá komfortní a bezpečné šroubovací zapínání. TIP: díky vrstv...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Stříbrné náušnice kruhy se syntetickým opálem 11403.1 bílé

Stříbrné náušnice kruhy se syntetickým opálem 11403.1 bílé Okouzlující náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné náušnice kruhy jsou zdobeny bílým syntetickým opálem. K velké oblibě náušnic přispívá bezpečné zapínání na kroužek. TIP: Díky vrstvě rhodia, která náušnice pokrývá se můžete dlouhou dobu těšit z jejich...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Stříbrné náušnice kruhy se syntetickým opálem 11403.3 modré

Stříbrné náušnice kruhy se syntetickým opálem 11403.3 modré Okouzlující náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné náušnice kruhy jsou zdobeny modrým syntetickým opálem. K velké oblibě náušnic přispívá bezpečné zapínání na kroužek. TIP: Díky vrstvě rhodia, která náušnice pokrývá se můžete dlouhou dobu těšit z jeji...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Stříbrné náušnice kruhy se syntetickým opálem 11402.1 bílé

Stříbrné náušnice kruhy se syntetickým opálem 11402.1 bílé Okouzlující náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné náušnice kruhy jsou zdobeny bílým syntetickým opálem. K velké oblibě náušnic přispívá bezpečné zapínání na kroužek. TIP: Díky vrstvě rhodia, která náušnice pokrývá se můžete dlouhou dobu těšit z jejich...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Stříbrné náušnice kruhy se syntetickým opálem 11402.3 modré

Stříbrné náušnice kruhy se syntetickým opálem 11402.3 modré Okouzlující náušnice vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné náušnice kruhy jsou zdobeny modrým syntetickým opálem. K velké oblibě náušnic přispívá bezpečné zapínání na kroužek. TIP: Díky vrstvě rhodia, která náušnice pokrývá se můžete dlouhou dobu těšit z jeji...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31143.3 rosaline

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31143.3 rosaline Elegantní visací náušnice Swarovski elements vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné náušnice jsou osazeny růžovou syntetickou perlou. K velké oblibě náušnic přispívá bezpečné francouzské zapínání. TIP: Díky vrstvě rhodia, která náušnice Swarovski pokrývá se ...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31113.2 krystal ab

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31113.2 krystal ab Decentní a přece okouzlující "pecky" vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné náušnice jsou osazeny krystalem Swarovski elements čiré barvy s ab efektem. K velké oblibě náušnic přispívá bezpečné šroubovací zapínání. TIP: Díky vrstvě rhodia, která náušnice Swa...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31113.1 krystal

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31113.1 krystal Decentní a přece okouzlující "pecky" vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné náušnice jsou osazeny krystalem Swarovski elements čiré barvy. K velké oblibě náušnic přispívá bezpečné šroubovací zapínání. TIP: Díky vrstvě rhodia, která náušnice Swarovski pokrývá s...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

Stříbrné visací náušnice Swarovski elements 31106.3 aquamarine

Stříbrné visací náušnice Swarovski elements 31106.3 aquamarine Náušnice Swarovski Elements Rivoli aquamarine - 31106.3: zobrazené visací náušnice jsou vyrobeny z rhodiovaného stříbra, do kterého je vsazen jeden krystal Swarovski o průměru 12 mm v barvě barvě aquamarine (modrá). Vybrané náušnice s délkou 21 mm jsou pro svou jednoduchost a velikost vsazeného kamene velice o...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Stříbrné visací náušnice Swarovski elements 31106.3 rose

Stříbrné visací náušnice Swarovski elements 31106.3 rose Náušnice Swarovski Elements Rivoli rose - 31106.3: zobrazené visací náušnice jsou vyrobeny z rhodiovaného stříbra, do kterého je vsazen jeden krystal Swarovski o průměru 12 mm v barvě barvě rose (růžová). Vybrané náušnice s délkou 21 mm jsou pro svou jednoduchost a velikost vsazeného kamene velice oblíbené. Také sna...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Stříbrné visací náušnice Swarovski elements 31106.1 krystal

Stříbrné visací náušnice Swarovski elements 31106.1 krystal Náušnice Swarovski elements 31106.1 krystal: zobrazené visací náušnice jsou vyrobeny z rhodiovaného stříbra, do kterého je vsazen jeden čirý krystal Swarovski o průměru 12 mm. Vybrané náušnice s délkou 21 mm jsou pro svou jednoduchost a velikost vsazeného kamene velice oblíbené. Také snadné a bezpečné zaklápěcí z...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31113.5 paradise shine

Evolution Group náušnice Swarovski elements 31113.5 paradise shine Decentní a přece okouzlující "pecky" vyrobené z rhodiovaného stříbra, rozzáří váš outfit na cestě do práce i za zábavou. Stříbrné náušnice jsou osazeny krystalem Swarovski elements ve svěží barevné kombinaci paradise shine. K velké oblibě náušnic přispívá bezpečné šroubovací zapínání. TIP: Díky vrstvě rhod...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK