Vestavna trouba s mikrovlnkou

Pro vyhledávací frázi Vestavna trouba s mikrovlnkou jsme na našem vyhledávači našli 2304 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Vestavna trouba s mikrovlnkou trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 2304 produktů

Candy vestavná trouba FIDCP N615 L

Vestavná multifunkční trouba v energetické třídě A+ o šířce 59,5 cm a s objemem 70 l. Candy FIDCP N615 L disponuje čištěním pomocí páry tzv. hydrolytické čištění trouby a má Push-Pull knoflíky.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko vestavná mikrovlnná trouba BMOB20231BG - rozbaleno

Vestavná mikrovlnná trouba s objemem 20 l a elektronickým ovládáním. Beko BMOB20231BG disponuje automatickými programy, které připraví jídlo podle jeho typu váhy a funkcí vaření ve více krocích pro přípravu zmraženého jídla.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens vestavná mikrovlnná trouba BE623LMB3 - zánovní

Vestavná mikrovlnná trouba s objemem 20 l. Siemens BE623LMB3 nabízí automatické programy cookControl8, program humidClean pro snadné čištění a výkonný gril pro rovnoměrné zhnědnutí pokrmů. Energeticky úsporné LED osvětlení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

CASO vestavná mikrovlnná trouba EMGS 25 PREMIUM

Vestavná mikrovlnná trouba s širokým spektrem 8 programů, které lze kombinovat. CASO EMGS 25 PREMIUM vám poskytuje možnost tepelné úpravy potravin mikrovlnami, na grilu, vařením nebo rozmrazováním. Je vybavena časovačem až na 95 minut, dětskou pojistkou a dalšími praktickými funkcemi.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná mikrovlnná trouba BFL623MB3 - zánovní

Vestavná mikrovlnná trouba v černém provedení s objemem 20 l, šířkou 59,5 cm a LED displejem pro intuitivní ovládání a kontrolu. Bosch BFL623MB3 disponuje 7 přednastavenými programy AutoPilot7, čištěním Cleaning Assistance a perfektním LED osvětlením vnitřního prostoru.

Více informací
Dostupnost: neudáno

CASO vestavná mikrovlnná trouba EMCG 32

Vestavná mikrovlnná trouba s širokým spektrem 10 programů, které lze kombinovat. CASO EMCG 32 vám poskytuje možnost tepelné úpravy potravin mikrovlnami, na grilu, horkovzduchem, vařením nebo rozmrazováním. Je vybavena časovačem až na 95 minut a dalšími praktickými funkcemi.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica vestavná mikrovlnná trouba TMI 25 AXX

Vestavná mikrovlnná trouba v černém a nerezovém provedení s celkovým objemem 25 l, dotykovým ovládáním a 5 stupni výkonu. Amica TMI 25 AXX disponuje 8 programy automatického vaření, digitální minutkou (95 minut), automatickým rozmrazováním podle hmotnosti a dětskou pojistkou.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica vestavná mikrovlnná trouba TMI 25 BXB

Vestavná mikrovlnná trouba v černém provedení s celkovým objemem 25 l, dotykovým ovládáním a 5 stupni výkonu. Amica TMI 25 BXB disponuje 8 programy automatického vaření, digitální minutkou (95 minut), automatickým rozmrazováním podle hmotnosti a dětskou pojistkou.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica vestavná trouba TXB 123 TCPDNB Pyro

Vestavná multifunkční trouba v energetické třídě A+ a černém provedení s celkovým objemem 77 l, teleskopickými výsuvy plechů a plně senzorovým ovládáním. Amica TXB 123 TCPDNB Pyro disponuje 12 funkcemi, včetně grilu nebo horkého vzduchu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica vestavná trouba TFB 114 TSCDX

Parní vestavná trouba v energetické třídě A a nerezovém provedení s celkovým objemem 77 l, teleskopickými výsuvy plechů a senzorovým ovládáním. Amica TFB 114 TSCDX disponuje 11 funkcemi, včetně grilu nebo parního pečení SoftSteam.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy vestavná trouba FCP825XL/E

Samostatná vestavná trouba v energetické třídě A+ s celkovým objemem 70 l, 7 funkcemi a digitálním dotykovým displejem v podobě elektronického programátoru a ovládání. Candy FCP825XL/E disponuje celoprosklenými dvířky Wide Door.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool vestavná mikrovlnná trouba WMF200G - použité

Vestavná mikrovlnná trouba v nerezovém provedení s objemem 20 l, dotykovým ovládáním a 6 stupni výkonu. Whirlpool WMF200G nabízí výkon grilu 1000 W, 3 automatické programy, časovač, funkci rozpouštění a 3 speciální funkce navíc.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica vestavná trouba TXB 118 TCKGX

Vestavná trouba v energetické třídě A a nerezovém provedení s objemem 77 l. Amica TXB 118 TCKGX disponuje katalytickými samočistícími deskami a má systém BakingPro pro dokonalé a rovnoměrné upečení pokrmu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VT 522 CX

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A a nerezovém provedení s objemem 77 l, 10 programy a závěsnými rošty. Mora VT 522 CX nabízí HomeMade tvar, zasouvací knoflíky pro nastavení teploty a způsobu ohřevu a funkci ekologického čištění ECO CLEAN.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy vestavná trouba FCP 602X E0E/1

Vestavná trouba v energetické třídě A+ s objemem 70 l. Candy FCP 602X E0E/1 je vybavena Wifi+Bluetooth připojením pro snadné připojení do aplikace, recepty v aplikaci, otočnými knoflíky a LED kontrolkami.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba Mora VT 548 BX

Vestavná multifunkční trouba MORA Vestavná multifunkční trouba VT 548 BX v elegantním nerezovém provedení s praktickými zamačkávacími knoflíky, kdy vysunutím knoflíků jednoduše nastavíte požadovaný program pečení a teplotu nebo je můžete plně zasunout pro dokonalé vyčištění předního panelu. Díky digitálnímu časovému spínači s hodinami se vám již nikdy nespálí oběd. Ochran...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gorenje vestavná trouba BOS67371CLB Classic ExtraSteam

AKCE: Získejte malý spotrebič Gorenje s 80% slevou po koupi trouby Gorenje OptiBake (po registraci, platí 15. 9. – 15. 12. 2022), více najdete zde. Vestavná multifunkční trouba v černém provedení s extra párou v energetické třídě A s objemem 77 l a 12 programy. Gorenje BOS67371CLB Classic ExtraSteam disponuje extra velkou využitelnou pečicí plochou a HomeMade Plus tvarem...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gorenje vestavná trouba BOS67371CLI Classic ExtraSteam

AKCE: Získejte malý spotrebič Gorenje s 80% slevou po koupi trouby Gorenje OptiBake (po registraci, platí 15. 9. – 15. 12. 2022), více najdete zde. Vestavná multifunkční trouba v béžovém provedení s extra párou v energetické třídě A s objemem 77 l a 12 programy. Gorenje BOS67371CLI Classic ExtraSteam disponuje extra velkou využitelnou pečicí plochou a HomeMade Plus tvare...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná mikrovlnná trouba BEKO MGB 25332 BG

Automatické menu Vestavná mikrovlnná trouba s grilem BEKO MGB 25332 BG v černém provedení se stříbrným rámečkem je skvělý pomocník při přípravě rozmanitých pokrmů. Druh ohřevu vybíráte pomocí otočného voliče, který vám nabídne Automatické menu s 8 funkcemi (pizza, maso, zelenina, těstoviny, brambory, ryby, nápoje a popcorn). V dalším kroku volíte množství pokrmu. Poté sta...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná trouba VT 433 BW

AKCE: Získejte 10 kg mouky po koupi vestavné trouby Mora (po registraci, platí 15. 3. do vyprodání zásob)! Bílá multifunkční vestavná trouba Mora VT 433 BW s elektronickými programovacími hodinami a dotykovým ovládáním IconLed. Trouba je vybavena horkovzdušnou funkcí, výsuvnými knoflíky a SilverMatte mimořádně odolným vnitřním smaltovaným povrchem....

Více informací
Dostupnost: neudáno

HAIER vestavná trouba HWO60SM2P8XH + záruka 5 let

Vestavná multifunkční elektrická trouba v energetické třídě A s celkovým objemem 70 l a 7 programy pečení včetně programu na rozmrazování. Haier HWO60SM2P8XH má možnost připojení k aplikaci hOn, která umožňuje spravovat, ukládat a hledat nové recepty, trouba navíc disponuje programem pro pyrolytické čištění.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool vestavná mikrovlnná trouba AMW 4910 IX

Vestavná mikrovlnná trouba v univerzálním provedení s objemem 22 l, elektronickým ovládáním a 4 stupni výkonu. Whirlpool AMW 4910 IX je dodávána se speciální nádobou určenou pro vaření v páře. Trouba disponuje 3D distribucí mikrovln nebo funkcí JetDefrost pro superrychlé rozmrazování potravin.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná trouba VT 433 BX

AKCE: Získejte 10 kg mouky po koupi vestavné trouby Mora (po registraci, platí 15. 3. do vyprodání zásob)! Nerezová multifunkční vestavná trouba Mora VT 433 BX s elektronickými programovacími hodinami a dotykovým ovládáním IconLed. Trouba je vybavena horkovzdušnou funkcí, výsuvnými knoflíky a SilverMatte mimořádně odolným vnitřním smaltovaným povrchem....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Indesit vestavná trouba IFW 6230 IX

Vestavná trouba v energetické třídě A v luxusním nerezovém provedení. Indesit IFW 6230 IX s užitným objemem 71 litrů a 5 programy vyhoví potřebám i náročnějších kuchařů. Trouba disponuje jednoduchým ovládáním pomocí tří knoflíků, potěší i minutka, kterou můžete využít také samostatně. Díky funkci Click&Clean snadno vyčistíte dvířka trouby ve dvou krocích....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Concept vestavná mikrovlnná trouba MTV 3020

AKCE: Vyhrajte každý měsíc elektrokoloběžku SC2500 nebo robotický vysavač VR3510 při koupi spotřebiče Concept (akce platí do 31. 12. 2022 nebo do odvolání). Více informací naleznete ZDE. Nerezová vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 3020 s objemem 20 l a otočným talířem o průměru 24,5 cm. Trouba disponuje grilem a 8 automatickými programy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba Amica TNY 210TD M

Vestavná trouba AMICA TNY 210TD M Aby si na vašich pokrmech vždy všichni pochutnali, musíte si pořídit kvalitního pomocníka, který vám umožní tento sen splnit. Jedním z nich je vestavná trouba AMICA TNY 210TD M. Jedná se o moderní spotřebič, který se díky svému stylovému provedení hodí do každé domácnosti. Díky tomu budou vaše pokrmy nejenom neodolatelné, ale vaše kuchyň ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba AMICA TNY 210TD W

Vestavná trouba AMICA TNY 210TD W Aby si na vašich pokrmech vždy všichni pochutnali, musíte si pořídit kvalitního pomocníka, který vám umožní tento sen splnit. Jedním z nich je vestavná trouba AMICA TNY 210TD W. Jedná se o moderní spotřebič, který se díky svému stylovému provedení hodí do každé domácnosti. Díky tomu budou vaše pokrmy nejenom neodolatelné, ale vaše kuchyň ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná mikrovlnná trouba Siemens CM 656GBS1

Vestavná trouba Siemens CM 656GBS1 Parní trouby jsou nejlepším pomocníkem pro přípravu chutných a zároveň zdravých pokrmů. Tato vestavná trouba Siemens CM 656GBS1​​ vás již na první pohled zaujme nadčasovým provedením s designovým madlem, díky kterému dodá osobitý vzhled každé moderní kuchyni. Její objem činí až 45 litrů, takže vás nikdy nezklame. Vše řídíte pomocí čiteln...

Více informací
Dostupnost: neudáno

43003460 Trouba vestavná Amica TEA 18MC X

Trouba vestavná Amica TEA 18MC X Vestavná trouba Energetická třída A Objem trouby 65 l Celkový příkon 2,9 kW Horní topné těleso 900 W Spodní topné těleso 1100 W Elektrický gril 1500 W Připojení k elektrické síti Zapojení na 230V – jednoduchá instalace Typ trouby Elektrická bez zadního kruhového topného tělesa s ventilátorem Počet funkcí 9 funkcí trouby vč. ventilátoru Su...

Více informací
Dostupnost: skladem

Gorenje vestavná trouba BPS6747A06X PyroClean - zánovní

AKCE: Získejte malý spotrebič Gorenje s 80% slevou po koupi trouby Gorenje OptiBake (po registraci, platí 15. 9. – 15. 12. 2022), více najdete zde. Vestavná multifunkční trouba s extra párou v energetické třídě A+ s objemem 77 litrů. Gorenje BPS6747A06X PyroClean disponuje závěsem dveří SoftOpen a GentleClose, dvojitým grilovacím tělesem PerfectGrill, STEPBake krokovým p...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gorenje vestavná trouba BOS6737E09X Extra Steam

AKCE: Získejte malý spotrebič Gorenje s 80% slevou po koupi trouby Gorenje OptiBake (po registraci, platí 15. 9. – 15. 12. 2022), více najdete zde. Vestavná multifunkční trouba s extra párou v energetické třídě A s objemem 77 litrů. Gorenje BOS6737E09X Extra Steam disponuje závěsem dveří SoftOpen a GentleClose, dvojitým grilovacím tělesem PerfectGrill, HomeMade Plus tvar...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba Gorenje BO 747A33 XG

Vestavná trouba Gorenje BO 747A33 XG se díky své nízké spotřebě řadí do energetické třídy A+. Tato multifunkční trouba nabízí extra velkou využitelnou pečící plochu a má objem 71 l. Cool Door dveře z třívrstvého skla s reflexní vrstvou skvěle izolují troubu a teplo neuniká zbytečně ven. Navíc jsou z vnější strany vždy chladné, takže vám nehrozí popálení. Díky systému Gent...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba Mora VT 405 BX

Multifunkční trouba VT 405 BX Vestavná trouba VT 405 BX v elegantním nerezovém provedení s klasickým mechanickým ovládáním Vás překvapí nejen energetickou třídou "A", ale i vnitřním objemem 65 l a přesnou regulací teploty v rozmezí 50 – 275° C. Nové závěsy KOMFORT zajistí bez Vaší asistence velmi tiché a šetrné zavírání dvířek trouby. Společně s troubou je dodáváno i přís...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná mikrovlnná trouba Mora VMT 122 X

Rychlá příprava jídel s mikrovlnnou troubou Mora Vestavná mikrovlnná trouba Mora VMT 122 X zajistí snadné a rychlé ohřívání a vaření všech různých pokrmů. Spotřebič je vyroben z kvalitního nerezového povrchu s úpravou proti otiskům prstů. Díky své snadné montáži si najde místo v každé moderní kuchyni. Snadná obsluha Mikrovlnná trouba Mora VMT 122 X vás potěší svou jednodu...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná mikrovlnná trouba Mora VMT 431 B

Neocenitelný pomocník Vestavná mikrovlnná trouba MORA VMT 431 B v černé barvě je neocenitelným pomocníkem v každé domácnosti. Elektronické ovládání s 6 výkonovými stupni potěší svou jednoduchostí. V nerezovém vnitřku trouby o objemu 23l je umístěn otočný talíř s průměrem 270mm. Otvírání mikrovlnné trouby je do boku. Nerezový vnitřek trouby Trouba je zpracována z kvalitníh...

Více informací
Dostupnost: neudáno

HAIER vestavná trouba HWO60SM5F8BH + 5 let záruka

AKCE: Nakupte 4 vestavné spotřebiče značky Haier a získejte voucher v hodnotě 5000 Kč! (Akce platí do 31.12 2022). VÍCE ZDE Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A+ a černém provedení s celkovým objemem 70 l a 9 programy pečení včetně programu na rozmrazování. Haier HWO60SM6T5BH má možnost připojení k aplikaci hOn, která umožňuje spravovat, ukládat a hledat nové...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná mikrovlnná trouba Candy MIC 20 GDFX

Vestavná mikrovlnná trouba Candy MIC 20 GDFX Výrobní jméno / Obchodní kód: MIC20GDFX Vestavná/Volně stojící: Vestavná Typ mikrovlnné trouby Mikrovlnná trouba s grilem TECHNICKÉ SPECIFIKACE Objem vnitřního prostoru (l): 20 Počet úrovní výkonu: 8 Typ ovládání: Electronic control Výkon grilu (W): 1000 Elektrické napětí (V): 230 Frekvence (Hz): 50 Příslušenství:...

Více informací
Dostupnost: skladem

Whirlpool vestavná mikrovlnná trouba AMW 730 SD

AKCE: S Whirlpool vždy něco navíc! Kupte vybrané spotřebiče Whirlpool a získejte dárky v hodnotě až 4 500 Kč (akce platí do 31. 12. 2022)! Více informací ZDE. Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba v luxusním designu s technologií 6. smysl. Whirlpool AMW 730 SD o objemu 31 l nabízí funkce Crisp, Gril, JetStart a JetDefrost. Samozřejmostí je dotykový displej a nerezový vn...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VT 342 AX

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A a nerezovém provedení s objemem 77 l, 10 programy a závěsnými rošty. Mora VT 342 AX nabízí HomeMade tvar, zasouvací knoflíky pro nastavení teploty a způsobu ohřevu a funkci ekologického čištění ECO CLEAN. Dotykové programovatelné hodiny a odložení startu s automatickým vypnutím.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VTS 785 DXB

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A a černém provedení s objemem 77 l, 22 programy a teleskopickými rošty. Mora VTS 785 DXB nabízí HomeMade tvar, ergonomický knoflík pro potvrzení a výběr nastavení a funkci ekologického čištění ECO CLEAN. Dotykové programovatelné hodiny a odložení startu s automatickým vypnutím.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VTPS 547 BX

Vestavná elektrická pyrolytická trouba s párou v energetické třídě A+ a černém a nerezovém provedení s objemem 70 l, 11 programy a teleskopickým vysouváním plechů. Mora VTPS 547 BX disponuje dotykovým ovládáním hodin, 3 programy pečení v páře a tlumeným dovíráním dvířek.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux vestavná trouba 800 PRO SteamBoost EOB7S31V

AKCE: Napište recenzi a získejte dárek kuchyňský robot Electrolux v hodnotě 1599 Kč (po registraci, platí do 31. 12. 2022). Podmínky akce najdete ZDE Vestavná trouba v energetické třídě A+ a bílém provedení s objemem 70 l, 17 programy, teleskopickým výsuvem plechů a parním čištěním. Electrolux 800 PRO SteamBoost EOB7S31V disponuje funkcí SteamBoost s 3 volitelnými úrovněm...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux vestavná trouba 900 SENSE CookView EOA9S31CX

AKCE: Napište recenzi a získejte dárek kuchyňský robot Electrolux v hodnotě 1599 Kč (po registraci, platí do 31. 12. 2022). Podmínky akce najdete ZDE Vestavná trouba v energetické třídě A++ a nerezovém provedení s objemem 70 l, 25 programy, teleskopickým výsuvem plechů a parním čištěním. Electrolux 900 SENSE CookView EOA9S31CX disponuje teplotní sondou a možností ovládání...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VT 332 CX

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A a nerezovém provedení s objemem 77 l, 10 programy a závěsnými rošty. Mora VT 332 CX nabízí HomeMade tvar, ergonomické knoflíky pro nastavení teploty a způsobu ohřevu a funkci ekologického čištění ECO CLEAN. Dotykové programovatelné hodiny a odložení startu s automatickým vypnutím.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VT 354 DXB

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A a nerezovém provedení s objemem 77 l, 10 programy a výsuvnými teleskopickými rošty. Mora VT 354 DXB nabízí HomeMade tvar, zasouvací knoflíky pro nastavení teploty a způsobu ohřevu a funkci ekologického čištění ECO CLEAN. Dotykové programovatelné hodiny a odložení startu s automatickým vypnutím.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VTS 543 BW

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A a bílém provedení s objemem 77 l, 12 programy a závěsnými rošty. Mora VTS 543 BW nabízí HomeMade tvar, zasouvací knoflíky pro nastavení teploty a způsobu ohřevu a funkci ekologického čištění ECO CLEAN. Dotykové programovatelné hodiny a odložení startu s automatickým vypnutím.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VTPS 543 BX

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A a nerezovém provedení s objemem 77 l, 12 programy a závěsnými rošty. Mora VTPS 543 BX nabízí HomeMade tvar, zasouvací knoflíky pro nastavení teploty a způsobu ohřevu a funkci samočištění PYRO CLEAN. Dotykové programovatelné hodiny a odložení startu s automatickým vypnutím.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VTS 775 DX

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A+ a nerezovém provedení s objemem 77 l, 22 programy a teleskopickými rošty. Mora VTS 775 DX nabízí HomeMade tvar, ergonomický knoflík pro potvrzení a výběr nastavení a funkci ekologického čištění ECO CLEAN. Dotykové programovatelné hodiny a odložení startu s automatickým vypnutím.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VTCS 785 DB

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A+ a nerezovém provedení s objemem 77 l, 22 programy a teleskopickými rošty. Mora VTCS 785 DB nabízí HomeMade tvar, ergonomický knoflík pro potvrzení a výběr nastavení a funkci ekologického čištění ECO CLEAN. Dotykové programovatelné hodiny a odložení startu s automatickým vypnutím.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens vestavná mikrovlnná trouba CF634AGS1 - zánovní

Vestavná mikrovlnná trouba Siemens iQ700 CF634AGS1 pro energeticky úsporné rozmrazování, ohřívání nebo přípravu jídel během velmi krátké doby. Disponuje 5 stupni výkonu s maximálním výkonem až 900 W. Dále zaujme unikátním programem cookControl 7 s automatickými programy pro pefektní výsledky vaření. Díky obrovském objemu 36 l pojme i rozměrné talíře a misky....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba Amica TIY 110 TOAKB

Snadné pečení s chytrou troubou Amica Vestavná elektrická trouba Amica TIY 110 TOAKB se chlubí moderním designem, který bude skvěle vynikat v každé kuchyni. Nabízí celou řadu chytrých funkcí, které vám usnadní pečení. Trouba má velký vnitřní objem 65 l. Spotřebič vyniká svým úsporným provozem a spadá do energetické třídy A, která zajišťuje nízké náklady na spotřebu elektr...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba Amica TIY 110 TOAKW

Snadné pečení s chytrou troubou Amica Vestavná elektrická trouba Amica TIY 110 TOAKW se chlubí moderním designem, který bude skvěle vynikat v každé kuchyni. Nabízí celou řadu chytrých funkcí, které vám usnadní pečení. Trouba má velký vnitřní objem 65 l. Spotřebič vyniká svým úsporným provozem a spadá do energetické třídy A, která zajišťuje nízké náklady na spotřebu elektr...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba ELECTROLUX EOB 43450 OX

Tepelně izolovaná dvířka Multifunkční vestavná trouba Electrolux EOB 43450 OX je dobrým pomocníkem do každé domácnosti. Hlavní předností trouby je velký vnitřní prostor s kapacitou 74 l. Nízká spotřeba řadí troubu do energetické třídy A-10%. Trouba má ovládání fungující pomocí dvou zasouvacích otočných tlačítek. Displej umožňuje zobrazovat hodiny nebo nastavenou teplotu p...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 6925 wh

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 6925 wh v sobě spojuje funkčnost s nadčasovým designem. Přes své kompaktní rozměry vám tato trouba nabídne velký vnitřní objem 25 l. Požadované funkce a výkon si snadno navolíte pomocí dotykového ovládání a displeje. Volit můžete celkem mezi 5 stupni výkonu. K dispozici však máte i celkem 8 přednastavených programů, pomocí kterých uv...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba Beko BIR 14400 WGCS

​Hledáte elegatní moderní design, ale zároveň oceníte hodně funkcí? Multifunkční vestavná trouba s grilem Beko BIR 14400 WGCS bude dominantou v každé kuchyni. Nadchne vás velký vnitřní objem celých 72 litrů a její práce v úsporné energetické třídě A. Tato moderní trouba nabízí 12 přednastavených programů, které si snadno navolíte pomocí dotekového ovládání a animačního di...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba Amica TES 18M X

TS programátor Vestavná trouba Amica TES 18M X je vybavena senzorickým ovladačem. Díky němu je pečení mnohem snazší a bezstarostnější. Kontroluje za vás pečení a samotné vypnutí trouby. Ta pracuje v úsporné energetické třídě A, která je šetrná k životnímu prostředí a zároveň garantuje nízké účty za elektrickou energii. Trojité skleněné dveře trouby jsou vyrobené z reflexn...

Více informací
Dostupnost: neudáno

HAIER vestavná trouba HWO60SM2B9XH + 5 let záruka

AKCE: Nakupte 4 vestavné spotřebiče značky Haier a získejte voucher v hodnotě 5000 Kč! (Akce platí do 31.12 2022). VÍCE ZDE Vestavná multifunkční elektrická trouba v energetické třídě A+ a nerezovém provedení s celkovým objemem 70 l a 8 programy pečení včetně programu na rozmrazování. Haier HWO60SM2B9XH má možnost připojení k aplikaci hOn, která umožňuje spravovat, uklád...

Více informací
Dostupnost: neudáno

HAIER vestavná trouba HWO60SM6T5BH + 5 let záruka

AKCE: Nakupte 4 vestavné spotřebiče značky Haier a získejte voucher v hodnotě 5000 Kč! (Akce platí do 31.12 2022). VÍCE ZDE Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A+ a černém provedení s celkovým objemem 70 l a 9 programy pečení včetně programu na rozmrazování. Haier HWO60SM6T5BH má možnost připojení k aplikaci hOn, která umožňuje spravovat, ukládat a hledat nové...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool vestavná horkovzdušná trouba AKZ9 6270 IX

AKCE: S Whirlpool vždy něco navíc! Kupte vybrané spotřebiče Whirlpool a získejte dárky v hodnotě až 4 500 Kč (akce platí do 31. 12. 2022)! Více informací ZDE. Vestavná horkovzdušná trouba v energetické třídě A+ v nerezovém provedení vám usnadní čištění díky automatickému pyrolytickému systému, při kterém se nečistoty za vysoké teploty spálí na popel. Trouba Whirlpool AKZ9...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Concept vestavná mikrovlnná trouba MTV 3125

AKCE: Vyhrajte každý měsíc elektrokoloběžku SC2500 nebo robotický vysavač VR3510 při koupi spotřebiče Concept (akce platí do 31. 12. 2022 nebo do odvolání). Více informací naleznete ZDE. Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 3125. Trouba je v černo-nerezovém zpracování, nabízí mikrovlnný ohřev a gril pro ohřívání nebo přípravu pokrmů. Pomocí intuitivního ovládání a disp...

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK