Vestavna varna deska

Pro vyhledávací frázi Vestavna varna deska jsme na našem vyhledávači našli 1156 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Vestavna varna deska trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1156 produktů

Gorenje plynová varná deska GW642CLI

Vestavná plynová varná deska v provedení slonovinové kosti s šířkou 60 cm, 4 varnými zónami, mechanickým ovládáním umístěným vpředu a zapalováním v knoflíku. Gorenje GW642CLI disponuje litinovými mřížkami ProGrids, dvojitým Wok hořákem a pojistkami plamene hořáků StopGas.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gorenje plynová varná deska G642AB

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s šířkou 60 cm, 4 varnými zónami, mechanickým ovládáním umístěným vpředu a zapalováním v knoflíku. Gorenje G642AB disponuje litinovými mřížkami ProGrids a pojistkami plamene hořáků StopGas.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy plynová varná deska CDK6GF4WEKB

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s šířkou 60 cm, čtyři hořáky a elektrickým zapalováním v knoflících umístěných vpředu. Candy CDK6GF4WEKB disponuje bezpečnostní pojistkou plynu, litinovými vršky hořáků a litinovými podpěrami hrnců.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gorenje plynová varná deska GT641EXB

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s šířkou 60 cm, 4 varnými zónami, mechanickým ovládáním umístěným vpředu a zapalováním v knoflíku. Gorenje GT641EXB disponuje litinovými mřížkami ProGrids, integrovaným elektrickým zapalováním hořáků a pojistkami plamene hořáků StopGas.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux sklokeramická varná deska LHR3233CK

Vestavná sklokeramická varná deska s šířkou 29 cm, 2 varnými zónami a dotykovým ovládáním umístěným vepředu uprostřed. Electrolux LHR3233CK disponuje funkcí zablokování tlačítek pro uchování nastavení za všech okolností a nastavitelným časovačem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gorenje plynová varná deska GW642CLB

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s šířkou 60 cm, 4 varnými zónami, mechanickým ovládáním umístěným vpředu a zapalováním v knoflíku. Gorenje GW642CLB disponuje litinovými mřížkami ProGrids, dvojitým Wok hořákem a pojistkami plamene hořáků StopGas.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gorenje plynová varná deska G640EW

Vestavná plynová varná deska v bílém provedení s šířkou 60 cm, 4 varnými zónami, mechanickým ovládáním umístěným vpředu a zapalováním v knoflíku. Gorenje G640EW disponuje velký povrchem BigSurface a pojistkami plamene hořáků StopGas.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux plynová varná deska EGH6343ROR

Vestavná plynová varná deska o šířce 59,5 cm s 4 hořáky a ovládáním umístěným vpředu. Electrolux EGH6343ROR disponuje úchvatným designem, stylově zkoseným rámem, vysoce účinným hořákem s výkonem 4 kW a designem prodloužených mřížek pod nádoby pro lepší stabilitu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens indukční varná deska ED675FSB5E

Vestavná indukční varná deska v antracitovém provedení o šířce 60,2 cm s dotykovým ovládáním touchSlider vpředu a 4 varnými zónami. Siemens ED675FSB5E disponuje technologií combiZone pro spojení dvou indukčních zón v jednu pro vaření v rozměrnějším nádobí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux plynová varná deska EGH6343RON

Vestavná plynová varná deska o šířce 59,5 cm s 4 hořáky a ovládáním umístěným vpředu. Electrolux EGH6343RON disponuje úchvatným designem, stylově zkoseným rámem, vysoce účinným hořákem s výkonem 4 kW a designem prodloužených mřížek pod nádoby pro lepší stabilitu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gorenje plynová varná deska GTW641EB

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s šířkou 60 cm, 4 varnými zónami, mechanickým ovládáním umístěným vpředu a zapalováním v knoflíku. Gorenje GTW641EB disponuje litinovými mřížkami ProGrids, dvojitým Wok hořákem a pojistkami plamene hořáků StopGas.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux indukční varná deska LIT30230C

Vestavná indukční varná deska s šířkou 29 cm, 2 varnými zónami a dotykovým ovládáním umístěným vepředu uprostřed. Electrolux LIT30230C disponuje funkcí PowerBoost pro zajištění rychlé a intenzivní dávky tepla a nastavitelným časovačem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens indukční varná deska ED875FSB5E

Vestavná indukční varná deska v černém provedení o šířce 80 cm s dotykovým ovládáním touchSlider vpředu a 4 varnými zónami. Siemens ED875FSB5E disponuje technologií combiZone pro spojení dvou indukčních zón v jednu pro vaření v rozměrnějším nádobí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Philco varná deska PGG 32 + bezplatný servis 3 roky

Plynová vestavná varná deska Philco PGG 32 v černé barvě. Je vybavena 2 hořáky s automatickým knoflíkovým zapalováním. Varná deska je z kvalitního bezpečnostního tvrzeného skla.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Philco varná deska PGG 64 + bezplatný servis 3 roky

Plynová vestavná varná deska Philco PGG 64 v černé barvě. Je vybavena 4 hořáky s automatickým knoflíkovým zapalováním. Varná deska je z kvalitního bezpečnostního tvrzeného skla.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Philco varná deska PGI 6402 + bezplatný servis 3 roky

Plynová vestavná varná deska Philco PGI 6402 je vybavena 4 hořáky s automatickým knoflíkovým zapalováním. Deska je vyrobena z chirurgické nerez oceli.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Philco varná deska PGI 64C + bezplatný servis 36 měsíců - zánovní

Plynová vestavná varná deska Philco PGI 64C v nerezovém provedení. Je vybavena 4 hořáky s automatickým knoflíkovým zapalováním. Předností této varné desky jsou kvalitní litinové podpěry.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch indukční varná deska PUE611BB5E

Vestavná indukční varná deska v černém provedení s šířkou 59,2 cm, 4 varnými zónami a dotykovým ovládáním umístěným vpředu. Bosch PUE611BB5E disponuje ovládáním TouchSelect pro snadné zvolení požadované úrovně výkonu a funkcí PowerBoost pro zkrácení doby uvedení do varu až o 50 %.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy plynová varná deska CVG74WPW

Vestavná plynová varná deska v bílém provedení s šířkou 75 cm, 5 hořáky, mechanickým ovládáním umístěným vpředu a zapalováním v knoflíku. Candy CVG74WPW disponuje dvojitým hořákem 4 kW, bezpečnostní pojistkou plynu a litinovými podpěrami. Trysky na propan butan jsou součástí balení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch indukční varná deska PIE611B15E

Vestavná indukční varná deska v černém provedení s šířkou 59 cm, 4 varnými zónami a dotykovým ovládáním umístěným vpředu. Bosch PIE611B15E disponuje ovládáním TouchSelect pro snadné nastavení požadované úrovně výkonu u vybrané varné zóny a funkcí PowerBoost, která zkrátí dobu uvedení do varu až o 50 %.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy plynová varná deska CVG74WPB

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s šířkou 75 cm, 5 hořáky, mechanickým ovládáním umístěným vpředu a zapalováním v knoflíku. Candy CVG74WPB disponuje dvojitým hořákem 4 kW, bezpečnostní pojistkou plynu a litinovými podpěrami. Trysky na propan butan jsou součástí balení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch indukční varná deska PUE64KBB5E

Vestavná indukční varná deska v černém provedení s nerezovým rámem, šířkou 58,3 cm, 4 varnými zónami a dotykovým ovládáním umístěným vpředu. Bosch PUE64KBB5E disponuje ovládáním TouchSelect pro snadné zvolení požadované úrovně výkonu a funkcí PowerBoost pro zkrácení doby uvedení do varu až o 50 %.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens indukční varná deska EH651FEB1E

Vestavná indukční varná deska v černém provedení o šířce 60 cm s dotykovým ovládáním touchSlider vpředu a 4 varnými zónami. Siemens EH651FEB1E disponuje technologií PowerBoost pro zvýšení výkonu indukční zóny až o 50 % a funkcí timer pro bezpečné vypnutí varných zón po uplynutí nastavené doby.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sklokeramická varná deska Candy CDH 30

Automatické vypnutí Senzorová sklokeramická deska Candy CDH 30 je vybavena digitálním ukazatelem s časovačem pro libovolnou varnou zónu (0-99 min). Vestavná varná deska má 2 High light varné zóny s automatickým vypnutím. Ovládací panel je opatřen dětským bezpečnostním zámkem, který ovládání uzamkne a nedojde tak k nechtěnému přenastavení varných zón. 1x 180 mm, 1,7 kW 1x ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch indukční deska indukční varná deska PIE811B15E

Vestavná indukční varná deska v černém provedení s šířkou 80 cm, 4 varnými zónami a dotykovým ovládáním umístěným vpředu. Bosch PIE811B15E disponuje ovládáním TouchSelect pro snadné nastavení požadované úrovně výkonu u vybrané varné zóny a funkcí PowerBoost, která zkrátí dobu uvedení do varu až o 50 %.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná indukční deska PXX875D57E

Vestavná elektrická varná deska o šířce 81,6 cm s 4 varnými zónami a dotykovým ovládáním umístěným vepředu. Bosch PXX875D57E disponuje funkcí MoveMode při 3 stupních výkonu, tato funkce zvyšuje či snižuje stupeň výkonu jednoduchým pohybem hrnce dopředu nebo dozadu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens vestavná indukční deska EX875KYV1E

Vestavná elektrická varná deska o šířce 81,2 cm s 4 varnými zónami a dotykovým ovládáním umístěným vepředu. Siemens EX875KYV1E disponuje funkcí PowerMove Plus, která nabízí možnost ovládat stupně výkonu varné desky pouhým pohybem hrnce či varné jiné varné nádoby.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens vestavná indukční deska EX975KXV1E

Vestavná elektrická varná deska o šířce 91,2 cm s 5 varnými zónami a dotykovým ovládáním umístěným vepředu. Siemens EX875KYV1E disponuje funkcí PowerMove Plus, která nabízí možnost ovládat stupně výkonu varné desky pouhým pohybem hrnce či varné jiné varné nádoby.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens vestavná indukční deska EX875LX57E

Vestavná elektrická varná deska o šířce 81,2 cm s 4 varnými zónami a dotykovým ovládáním umístěným vepředu. Siemens EX875LX57E disponuje funkcí PowerMove Plus, která nabízí možnost ovládat stupně výkonu varné desky pouhým pohybem hrnce či varné jiné varné nádoby.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná indukční deska PXY875KV1E

Vestavná elektrická varná deska o šířce 81,6 cm s 4 varnými zónami a dotykovým ovládáním umístěným vepředu. Bosch PXY875KV1E disponuje funkcí MoveMode při 3 stupních výkonu, tato funkce zvyšuje či snižuje stupeň výkonu jednoduchým pohybem hrnce dopředu nebo dozadu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Concept plynová varná deska PDV7460bc

AKCE: Vyhrajte každý měsíc elektrokoloběžku SC2500 nebo robotický vysavač VR3510 při koupi spotřebiče Concept (akce platí do 31. 12. 2022 nebo do odvolání). Více informací naleznete ZDE. Vestavná plynová varná deska o šíři 60 cm v černém provedení s mechanickým ovládáním umístěným vpředu a 4 hořáky. Concept PDV7460bc disponuje WOK hořákem s velkým výkonem, integrovaným z...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DP 6413 BG

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s mechanickým ovládáním umístěným vpředu a 4 hořáky. Amica DP 6413 BG disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux kombinovaná varná deska Série 300 EGE6172NOK

Vestavná kombinovaná varná deska s šířkou 58 cm, 4 varnými zónami a mechanickým ovládáním umístěným vpravo. Electrolux Série 300 EGE6172NOK disponuje plynovými hořáky i elektrickými varnými zónami, kvalitními litinovými mřížkami a snadno omyvatelným sklokeramickým povrchem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DP 6411 LZX

Vestavná plynová varná deska v nerezovém provedení s mechanickým ovládáním umístěným z boku a 4 hořáky. Amica DP 6411 LZX disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DP 6403 AZX

Vestavná plynová varná deska v nerezovém provedení s mechanickým ovládáním umístěným vpředu a 4 hořáky. Amica DP 6403 AZX disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a 2 samostatnými stabilními litinovými rošty.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool plynová varná deska GMT 6422 AN

Vestavná plynová varná deska v provedení se smaltovaným povrchem s 4 hořáky a mechanickým ovládáním umístěným vpředu. Whirlpool GMT 6422 AN disponuje dvojkorunkovým hořákem, který zajistí velmi vysoký výkon během chvilky a rovnoměrné rozložení tepla díky dvěma plamenovým prstencům.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DP 6410 LZWG

Vestavná plynová varná deska v bílém provedení s mechanickým ovládáním umístěným vpředu a 4 hořáky. Amica DP 6410 LZWG disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens plynová varná deska EN6B6HB90 - rozbaleno

Vestavná plynová varná deska s povrchem ze snadno omyvatelného tvrzeného skla, 4 hořáky, mechanickým ovládáním umístěným vpředu a zapalováním v knoflíku. Siemens EN6B6HB90 disponuje Wok hořákem, který umožňuje vaření s vysokým výkonem až 3,3 kW.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DRP 6411 ZBB

Vestavná plynová varná deska v antracitovém provedení s mechanickým ovládáním umístěným z boku a 4 hořáky. Amica DRP 6411 ZBB disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DRP 6411 ZBW

Vestavná plynová varná deska v slonovinovém provedení s mechanickým ovládáním umístěným z boku a 4 hořáky. Amica DRP 6411 ZBW disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DDPS 3201 LZBG

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s mechanickým ovládáním umístěným vpředu a 2 hořáky. Amica DDPS 3201 LZBG disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DP 6401 LZB

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s mechanickým ovládáním umístěným vpředu a 4 hořáky. Amica DP 6401 LZB disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DP 6411 LZBG

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s mechanickým ovládáním umístěným vpředu a 4 hořáky. Amica DP 6411 LZBG disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool plynová varná deska TKRL 660 IX

Vestavná plynová varná deska v nerezovém provedení s šířkou 58 cm, 4 hořáky a mechanickým ovládáním umístěným vpředu. Whirlpool TKRL 660 IX disponuje integrovaným zapalováním hořáků pro zjednodušení zapalování a bezpečnostními ventily.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool plynová varná deska TKRL 650 IX

Vestavná plynová varná deska v nerezovém provedení s šířkou 55 cm, 4 hořáky a mechanickým ovládáním umístěným vpředu. Whirlpool TKRL 650 IX disponuje integrovaným zapalováním hořáků pro zjednodušení zapalování a bezpečnostními ventily.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux indukční varná deska LIT30230C - zánovní

Vestavná indukční varná deska s šířkou 29 cm, 2 varnými zónami a dotykovým ovládáním umístěným vepředu uprostřed. Electrolux LIT30230C disponuje funkcí PowerBoost pro zajištění rychlé a intenzivní dávky tepla a nastavitelným časovačem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux plynová varná deska EGH6343ROR - zánovní

Vestavná plynová varná deska o šířce 59,5 cm s 4 hořáky a ovládáním umístěným vpředu. Electrolux EGH6343ROR disponuje úchvatným designem, stylově zkoseným rámem, vysoce účinným hořákem s výkonem 4 kW a designem prodloužených mřížek pod nádoby pro lepší stabilitu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI sklokeramická varná deska GZ 8302A - použité

Vestavná sklokeramická varná deska v černém provedení o šířce 59 cm se 4 varnými zónami a elektronickým ovládáním. Guzzanti GZ 8302A disponuje 9 stupni výkonu, časovačem na 1–99 minut, senzorem teploty, ukazatelem zbytkového tepla a dětskou pojistkou.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux plynová varná deska EGH6343RON - zánovní

Vestavná plynová varná deska o šířce 59,5 cm s 4 hořáky a ovládáním umístěným vpředu. Electrolux EGH6343RON disponuje úchvatným designem, stylově zkoseným rámem, vysoce účinným hořákem s výkonem 4 kW a designem prodloužených mřížek pod nádoby pro lepší stabilitu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI indukční varná deska GZ 8401W

Vestavná indukční varná deska v bílém provedení o šířce 29 cm s 2 varnými zónami a elektronickým ovládáním. Guzzanti GZ 8401W disponuje 9 stupni výkonu, časovačem na 1–99 minut, ukazatelem zbytkového tepla a dětskou pojistkou.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool plynová varná deska GOR 625/NB

Vestavná plynová varná deska v provedení z černého tvrzeného skla s 4 hořáky a mechanickým ovládáním umístěným vpředu. Whirlpool GOR 625/NB disponuje dvojkorunkovým hořákem, který zajistí velmi vysoký výkon během chvilky a rovnoměrné rozložení tepla díky dvěma plamenovým prstencům.

Více informací
Dostupnost: neudáno

AEG plynová varná deska Mastery StepPower HGB64420SM

Vestavná plynová varná deska o šířce 59,5 cm s 4 hořáky a ovládáním umístěným vpředu. AEG Mastery StepPower HGB64420SM disponuje funkcí StepPower pro přesné nastavení teploty, novou generací hořáků a optimálním plamenem pro pánev Wok.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DP 6413 LZBG

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s mechanickým ovládáním umístěným vpředu a 4 hořáky. Amica DP 6413 LZBG disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI sklokeramická varná deska GZ 8301A

Vestavná sklokeramická varná deska v černém provedení o šířce 29 cm s 2 varnými zónami a elektronickým ovládáním. Guzzanti GZ 8301A disponuje 9 stupni výkonu, časovačem na 1–120 minut, senzorem teploty, ukazatelem zbytkového tepla a dětskou pojistkou.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI sklokeramická varná deska GZ 8302A

Vestavná sklokeramická varná deska v černém provedení o šířce 59 cm se 4 varnými zónami a elektronickým ovládáním. Guzzanti GZ 8302A disponuje 9 stupni výkonu, časovačem na 1–99 minut, senzorem teploty, ukazatelem zbytkového tepla a dětskou pojistkou.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI indukční varná deska GZ 8401A

Vestavná indukční varná deska v černém provedení o šířce 29 cm s 2 varnými zónami a elektronickým ovládáním. Guzzanti GZ 8401A disponuje 9 stupni výkonu, časovačem na 1–99 minut, ukazatelem zbytkového tepla a dětskou pojistkou.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Philco varná deska PHD 302 - zánovní

Vestavná indukční varná deska v černém provedení s dotykovým ovládáním umístěným vpředu a 2 varnými zónami. Philco PHD 302 disponuje 9 stupni nastavení výkonu, automatickou detekcí nádobí, automatickým bezpečnostním vypínáním Auto stop a dětským zámkem ovládání.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gorenje plynová varná deska G642AB - zánovní

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s šířkou 60 cm, 4 varnými zónami, mechanickým ovládáním umístěným vpředu a zapalováním v knoflíku. Gorenje G642AB disponuje litinovými mřížkami ProGrids a pojistkami plamene hořáků StopGas.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool plynová varná deska GMT 6422 OW

Vestavná plynová varná deska v provedení se smaltovaným povrchem s 4 hořáky a mechanickým ovládáním umístěným vpředu. Whirlpool GMT 6422 OW disponuje dvojkorunkovým hořákem, který zajistí velmi vysoký výkon během chvilky a rovnoměrné rozložení tepla díky dvěma plamenovým prstencům.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux sklokeramická varná deska Série 300 EHF6342XOK

Vestavná sklokeramická varná deska s šířkou 57,6 cm, 4 varnými zónami a elektronickým ovládáním umístěným vpředu vpravo. Electrolux Série 300 EHF6342XOK disponuje dotykovým ovládáním, funkcí Stop+Go, bezpečnostním automatickým vypnutím a dětskou pojistkou.

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK