Volne stojici mycka

Pro vyhledávací frázi Volne stojici mycka jsme na našem vyhledávači našli 792 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Volne stojici mycka trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 792 produktů

Bosch myčka nádobí SPS4EMI28E

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě D a nerezovém provedení s kapacitou 10 sad nádobí, 6 programy a 4 speciálními funkcemi. Bosch SPS4EMI28E disponuje inteligentním připojením Home Connect pro usnadnění každodenního života a pozoruhodně tichým chodem Silence Plus.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sharp myčka nádobí QW HX13F47EW

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a bílém provedení s šířkou 60 cm a 4 programy. Sharp QW HX13F47EW disponuje ochranou proti přetečení a vytékání, nastavením opožděného spuštění programu, aktivním systémem sušení a speciálním filtrem pro odtraňování bakterií.

Více informací
Dostupnost: neudáno

AEG myčka nádobí Mastery FFB52910ZW

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E. AEG Mastery FFB52910ZW pojme až 14 sad nádobí a disponuje nastavitelným prostorem MaxiFlex pro pohodlné mytí nebo ostřikovacím ramenem SatelliteClean pro bezvadné výsledky mytí nádobí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy myčka CDPQ 4D620PX/E

Volně stojící myčka v energetické třídě C a nerezovém provedení s kapacitou 16 sad nádobí a 9 programy mytí. Candy CDPQ 4D620PX/E disponuje funkcí automatického otevření dvířek na konci cyklu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy myčka CDPQ 4D620PW/E

Volně stojící myčka v energetické třídě C a bílém provedení s kapacitou 16 sad nádobí a 9 programy mytí. Candy CDPQ 4D620PW/E disponuje funkcí automatického otevření dvířek na konci cyklu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

AEG myčka nádobí Mastery FFB52910ZM

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E. AEG Mastery FFB52910ZM pojme až 14 sad nádobí a disponuje nastavitelným prostorem MaxiFlex pro pohodlné mytí nebo ostřikovacím ramenem SatelliteClean pro bezvadné výsledky mytí nádobí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sharp myčka nádobí QW HX13F47EI

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a nerezovém provedení s šířkou 60 cm a 4 programy. Sharp QW HX13F47EI disponuje ochranou proti přetečení a vytékání, nastavením opožděného spuštění programu, aktivním systémem sušení a speciálním filtrem pro odtraňování bakterií.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko myčka BDFN26430W

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě D a bílém provedení s náplní 14 sad nádobí a 6 mycími programy. Beko BDFN26430W disponuje programem HygieneIntense, který horkou vodou a párou odstranit nečistoty a bakterie, myčka má také výškově nastavitelný koš Acrobat.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko myčka BDFN26430X

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě D a bílém provedení s náplní 14 sad nádobí a 6 mycími programy. Beko BDFN26430X disponuje programem HygieneIntense, který horkou vodou a párou odstranit nečistoty a bakterie, myčka má také výškově nastavitelný koš Acrobat.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Goddess myčka nádobí DFE1147DX9E

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a nerezovém provedení s šířkou 45 cm, náplní 11 sad nádobí a 6 programy. Goddess DFE1147DX9E disponuje LED displejem, funkcí 3v1, samostatnou příborovou zásuvkou, dětskou pojistkou a funkcí odloženého startu až o 24 hodin.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens myčka nádobí SE23HI42VE

Volně stojící myčka v energetické třídě E s 6 mycími programy pro 13 sad nádobí. Siemens SE23HI42VE nabízí více flexibility se systémem košů varioFlex a zásuvkou varioDrawer, antiFingerprint redukuje otisky prstů na dveřích a přídavnou funkci intensiveZone pro větší tlak ostřikovací vody.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Goddess myčka nádobí DFE1267DX9E

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a nerezovém provedení s šířkou 60 cm, náplní 12 sad nádobí a 6 programy. Goddess DFE1267DX9E disponuje LED displejem, funkcí 3v1, funkcí mytí s poloviční náplní, dětskou pojistkou a funkcí odloženého startu až o 24 hodin.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux myčka nádobí ESF9500LOW

Volně stojící myčka v energetické třídě E. Electrolux ESF9500LOW disponuje technologií AirDry, která využívá k dokončení sušení přirozený tok vzduchu. Zásuvka MaxiFlex poskytuje dostatek místa pro vaše příbory nebo kuchyňské načiní všech velikostí i tvarů. Samozřejmostí je funkce odloženého startu, indikátor doplnění soli a leštidla.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux myčka nádobí ESF5542LOX

Volně stojící myčka Electrolux ESF5542LOX v energetické třídě E na 13 sad nádobí nabízí 6 programů včetně úsporného režimu Eco nebo 30 minutového rychlého programu, který se osvědčí během svátečních večeří. Samozřejmostí je ochrana proti přetečení a funkce Aquastop, díky nimž nemusíte myčku hlídat během provozu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch myčka nádobí SMS88UI36E

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě D a nerezovém provedení pro 13 sad nádobí s 8 programy a tichým chodem. Bosch SMS88UI36E disponuje technologií šetrného mytí skla, TFT displejem, ochranou AquaStop a dětskou pojistkou. Umožňuje intuitivní volbu programů v českém jazyce.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Goddess myčka nádobí DFE1147DW9E

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a bílém provedení s šířkou 45 cm, náplní 11 sad nádobí a 6 programy. Goddess DFE1147DW9E disponuje LED displejem, funkcí 3v1, samostatnou příborovou zásuvkou, dětskou pojistkou a funkcí odloženého startu až o 24 hodin.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Concept myčka nádobí MN3360ss

AKCE: Vyhrajte každý měsíc elektrokoloběžku SC2500 nebo robotický vysavač VR3510 při koupi spotřebiče Concept (akce platí do 31. 12. 2022 nebo do odvolání). Více informací naleznete ZDE. Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E pro 14 sad nádobí s 6 programy. Concept MN3360ss disponuje ostřikovacím ramenem INNOWASH 2, dávkovačem typu SLIDE a elektronickým AQUASTO...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Concept myčka nádobí MN3360wh

AKCE: Vyhrajte každý měsíc elektrokoloběžku SC2500 nebo robotický vysavač VR3510 při koupi spotřebiče Concept (akce platí do 31. 12. 2022 nebo do odvolání). Více informací naleznete ZDE. Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E pro 14 sad nádobí s 6 programy. Concept MN3360wh disponuje ostřikovacím ramenem INNOWASH 2, dávkovačem typu SLIDE a elektronickým AQUASTO...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Myčka nádobí AEG FFB73747PM

Volně stojící myčka nádobí AEG FFB73747PM v nerezovém provedení dokáže na jeden mycí cyklus umýt 15 sad nádobí. Na jeden cyklus spotřebuje 11 litrů vody. Má 9 programů, 4 teploty a maximální hlučnost 40 dB. Má systém ProWater, Fuzzy Logic, systém sušení AirDry, vnitřní osvětlení, odložený start, indikátor soli a leštidla a další funkce.

Více informací
Dostupnost: skladem

Electrolux myčka nádobí ESF5555LOX

AKCE: Napište recenzi a získejte dárek kuchyňský robot Electrolux v hodnotě 1599 Kč (po registraci, platí do 31. 12. 2022). Podmínky akce najdete ZDE Volně stojící myčka Electrolux ESF5555LOX v energetické třídě D disponuje funkcí Aqua stop a ochranou proti přetečení. Začátek programu lze uzpůsobit podle vašich potřeb díky funkci odloženého startu. Přizpůsobitelné koše a...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch myčka SMS4ENI02E + doživotní záruka AquaStop

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě C a nerezovém provedení s náplní 13 sad nádobí a 6 mycími programy. Bosch SMS4ENI02E disponuje možností připojení spotřebiče na Wi-Fi, myčka má také samočisticí filtrační systém s třívrstvým zvlněným filtrem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch myčka SMS6ECC51E + doživotní záruka AquaStop

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě C a černém provedení s náplní 13 sad nádobí a 8 mycími programy. Bosch SMS6ECC51E disponuje možností připojení spotřebiče na Wi-Fi, myčka má také samočisticí filtrační systém s třívrstvým zvlněným filtrem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens myčka nádobí SN23HI42TE + doživotní záruka AquaStop

Volně stojící myčka v energetické třídě E a nerezovém provedení s 6 mycími programy pro 12 sad nádobí. Siemens SN23HI42TE umožňuje pomocí aplikace Home Connect ovládání chytrým telefonem. Přídavná funkce intensiveZone zajistí větší tlak ostřikovací vody v dolním koši.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ECG myčka nádobí EDF 4525 QWE

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a bílém provedení pro 9 sad nádobí s 5 programy, LED displejem a odloženým startem. ECG EDF 4525 QWE disponuje mytím s poloviční náplní, dětským zámkem a bezpečnostním prvkem Aquastop.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ECG myčka nádobí EDF 6023 WE

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a bílém provedení pro 12 sad nádobí se 3 programy. ECG EDF 6023 WE disponuje funkcí odloženého startu až o 9 hodin a mytím s poloviční náplní.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ECG myčka nádobí EDF 6066 QXD

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě D a nerezovém provedení pro 14 sad nádobí s 6 programy, LED displejem a odloženým startem. ECG EDF 6066 QXD disponuje mytím s poloviční náplní, funkcí turbo sušení a bezpečnostním prvkem Aquastop.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch myčka nádobí SRS4HMI61E + doživotní záruka AquaStop

Volně stojící myčka v energetické třídě E s 6 mycími programy pro 10 sad nádobí. Bosch SRS4HMI61E disponuje pozoruhodně tichým chodem 44 dB, funkcí Extra sušení, koši VarioFlex a 7 zónovým displejem. 100% ochrana před škodami způsobenými vodou AquaStop.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ECG myčka nádobí EDF 6066 QWD

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě D a bílém provedení pro 14 sad nádobí s 6 programy, LED displejem a odloženým startem. ECG EDF 6066 QWD disponuje mytím s poloviční náplní, funkcí turbo sušení a bezpečnostním prvkem Aquastop.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch myčka nádobí SMS68MI04E + doživotní záruka AquaStop

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě D a nerezovém provedení pro 14 sad nádobí s 8 programy. Bosch SMS68MI04E disponuje technologií PerfectDry se systémem sušení Zeolith pro perfektní výsledky sušení díky 3D cirkulaci vzduchu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ECG myčka nádobí EDF 4527 QWE

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a bílém provedení pro 9 sad nádobí s 5 programy, LED displejem a odloženým startem. ECG EDF 4527 QWE disponuje mytím s poloviční náplní, demontovatelnou horní deskou a bezpečnostním prvkem Aquastop.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ECG myčka nádobí EDF 6027 QWE

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a bílém provedení pro 12 sad nádobí s 5 programy, LED displejem a odloženým startem. ECG EDF 6027 QWE disponuje mytím s poloviční náplní, demontovatelnou horní deskou a bezpečnostním prvkem Aquastop.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens myčka nádobí SN23HW37VE + doživotní záruka AquaStop

Volně stojící myčka v energetické třídě D a bílém provedení s 6 mycími programy pro 13 sad nádobí. Siemens SN23HW37VE umožňuje pomocí aplikace Home Connect ovládání chytrým telefonem. Přídavná funkce intensiveZone zajistí větší tlak ostřikovací vody v dolním koši.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ECG myčka nádobí EDF 4527 QWE - použité

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a bílém provedení pro 9 sad nádobí s 5 programy, LED displejem a odloženým startem. ECG EDF 4527 QWE disponuje mytím s poloviční náplní, demontovatelnou horní deskou a bezpečnostním prvkem Aquastop.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens myčka nádobí SN23HI37VE + doživotní záruka AquaStop

Volně stojící myčka v energetické třídě D a nerezovém provedení s 6 mycími programy pro 13 sad nádobí. Siemens SN23HI37VE umožňuje pomocí aplikace Home Connect ovládání chytrým telefonem. Přídavná funkce intensiveZone zajistí větší tlak ostřikovací vody v dolním koši.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy myčka nádobí CDPH 1L952W

AKCE: Tablety do myčky na 1 rok ZDARMA po registraci na www.bonuscandy.cz Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě F a bílém provedení se šířkou 45 cm, 5 programy a kapacitou pro 9 sad nádobí. Candy CDPH 1L952W disponuje Express mytím s úsporou 25 % času a energie, dětskou pojistkou, LED kontrolkami a elektronickou regenerací změkčovače vody pro nižší spotřebu soli...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica myčka MVA 456 ADW

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a bílém provedení s náplní 10 sad nádobí a 6 mycími programy. Amica MVA 456 ADW disponuje funkcí SteamPower, která díky horké páře použité na konci mycího cyklu snižuje množství bakterií na nádobí a v myčce.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy myčka nádobí CDPH 2L1049W

Akce: získejte tablety do myčky na 1 rok ZDARMA po registraci na www.bonuscandy.cz Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a bílém provedení se šířkou 45 cm, 5 programy a kapacitou 10 sad nádobí. Candy CDPH 2L1049W disponuje Express mytím s úsporou 25 % času a energie, dětskou pojistkou, LED kontrolkami a elektronickou regenerací změkčovače vody pro nižší spotře...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica myčka MV 656 BW

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a bílém provedení s náplní 12 sad nádobí a 6 mycími programy. Amica MV 656 BW disponuje funkcí SteamPower, která díky horké páře použité na konci mycího cyklu snižuje množství bakterií na nádobí a v myčce.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sharp myčka nádobí QW HX13F47EA

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a tmavě nerezovém provedení s šířkou 60 cm a 4 programy. Sharp QW HX13F47EA disponuje ochranou proti přetečení a vytékání, nastavením opožděného spuštění programu, aktivním systémem sušení a speciálním filtrem pro odtraňování bakterií.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica myčka MVA 656 AW

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a bílém provedení s náplní 12 sad nádobí a 6 mycími programy. Amica MVA 656 AW disponuje funkcí SteamPower, která díky horké páře použité na konci mycího cyklu snižuje množství bakterií na nádobí a v myčce.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica myčka MVA 637 DCB

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě C a černém provedení s náplní 14 sad nádobí a 7 mycími programy. Amica MVA 637 DCB disponuje funkcí SteamPower, která díky horké páře použité na konci mycího cyklu snižuje množství bakterií na nádobí a v myčce.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica myčka MVA 639 DCX

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě C a nerezovém provedení s náplní 14 sad nádobí a 9 mycími programy. Amica MVA 639 DCX disponuje funkcí SteamPower, která díky horké páře použité na konci mycího cyklu snižuje množství bakterií na nádobí a v myčce.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica myčka MVA 438 DCB

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě C a černém provedení s náplní 10 sad nádobí a 8 mycími programy. Amica MVA 438 DCB disponuje funkcí SteamPower, která díky horké páře použité na konci mycího cyklu snižuje množství bakterií na nádobí a v myčce.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica myčka MV 456 BDW

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a bílém provedení s náplní 10 sad nádobí a 6 mycími programy. Amica MV 456 BDW disponuje funkcí SteamPower, která díky horké páře použité na konci mycího cyklu snižuje množství bakterií na nádobí a v myčce.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy myčka nádobí CDPH 2L949X

AKCE: Tablety do myčky na 1 rok ZDARMA po registraci na www.bonuscandy.cz Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a nerezovém provedení se šířkou 45 cm, 5 programy a kapacitou pro 9 sad nádobí. Candy CDPH 2L949X disponuje Express mytím s úsporou 25 % času a energie, dětskou pojistkou, LED kontrolkami a elektronickou regenerací změkčovače vody pro nižší spotřebu ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy myčka nádobí CDPH 1L952X

AKCE: Tablety do myčky na 1 rok ZDARMA po registraci na www.bonuscandy.cz Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě F a nerezovém provedení s šířkou 45 cm, 5 programy a kapacitou pro 9 sad nádobí. Candy CDPH 1L952X disponuje Express mytím s úsporou 25 % času a energie, dětskou pojistkou, LED kontrolkami a elektronickou regenerací změkčovače vody pro nižší spotřebu s...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens myčka nádobí SE23HI42VE - rozbaleno

Volně stojící myčka v energetické třídě E s 6 mycími programy pro 13 sad nádobí. Siemens SE23HI42VE nabízí více flexibility se systémem košů varioFlex a zásuvkou varioDrawer, antiFingerprint redukuje otisky prstů na dveřích a přídavnou funkci intensiveZone pro větší tlak ostřikovací vody.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy myčka nádobí CFB 3B4DFW

AKCE: Tablety do myčky na 1 rok ZDARMA po registraci na www.bonuscandy.cz Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě B a bílém provedení s náplní 13 sad nádobí a 9 programy. Candy CFB 3B4DFW disponuje možností připojení k Wi-Fi a ovládáním myčky přes aplikaci hOn, funkcí odloženého startu a automatickým otevíráním dvířek Smart Door na konci cyklu....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy myčka nádobí CFB 3B4DFX

Akce: získejte tablety do myčky na 1 rok ZDARMA po registraci na www.bonuscandy.cz Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě B a nerezovém provedení s náplní 13 sad nádobí a 9 programy. Candy CFB 3B4DFX disponuje možností připojení k Wi-Fi a ovládáním myčky přes aplikaci hOn, funkcí odloženého startu a automatickým otevíráním dvířek Smart Door na konci cyklu....

Více informací
Dostupnost: neudáno

BEKO DVN 05320W Myčka nádobí

Popis výrobku Myčka má prostor pro 13 prostírání a produkuje přibližně 49 dB. Myčka má následující rozměry 598 x 850 x - (Š x V x H v mm) Hlavní rysy Volně stojící myčka 13 prostírání Rozměry produktu ŠxVxH: 59,8 cm x 85 cm x - Ekologické a intenzivní Energetická třída A ++ Hladina hluku 49 dB Odhadovaná spotřeba energie 262 kWh za rok Odložený start a indikátor soli...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

BEKO DVN 05320W Myčka nádobí

Popis výrobku Myčka má prostor pro 13 prostírání a produkuje přibližně 49 dB. Myčka má následující rozměry 598 x 850 x - (Š x V x H v mm) Hlavní rysy Volně stojící myčka 13 prostírání Rozměry produktu ŠxVxH: 59,8 cm x 85 cm x - Ekologické a intenzivní Energetická třída A ++ Hladina hluku 49 dB Odhadovaná spotřeba energie 262 kWh za rok Odložený start a indikátor soli...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Klarstein Havasia UV 8 Neo, myčka nádobí, 1380 W, UV světlo, volně stojící/zabudovatelná

Myčka nádobí Havasia UV 8 Neo značky Klarstein je přesvědčivý pomocník při mytí s mnoha užitečnými funkcemi! Vejde se do ní až 6 sad nádobí. S výkonem 1380 W a šesti různými programy se myčka Havasia UV 8 Neo postará o to, aby špinavé nádobí opět zářilo. Všechny programy lze snadno a rychle nastavit pomocí přehledného dotykového ovládacího panelu. S automatickým otevírání...

Více informací
Dostupnost: skladem

Klarstein Havasia UV 8, myčka nádobí, 1620 W, UV světlo, volně stojící/zabudovatelná

Myčka nádobí Havasia UV 8 Neo od Klarstein je přesvědčivý pomocník při mytí s mnoha užitečnými funkcemi! Vejde se do ní až 8 sad nádobí. S výkonem 1620 W a šesti různými programy se myčka Havasia UV 8 Neo postará o to, aby špinavé nádobí opět zářilo. Všechny programy lze snadno a rychle nastavit pomocí přehledného dotykového ovládacího panelu. S automatickým otevíráním d...

Více informací
Dostupnost: skladem

Klarstein Emerald 5 Slim, myčka nádobí, volně stojící, 7 programů, dotykové ovládání

Myčka nádobí Emerald 5 Slim značky Klarstein je díky svým kompaktním rozměrům a množství programů ideální pro použití v malých bytech! Dotykový ovládací panel umožňuje snadné ovládání a pečuje o ten nejlepší přehled. Díky 7 různým programům a spotřebě jen přibližně 8 litrů vody na jeden mycí cyklus se myčka Emerald 5 Slim spolehlivě postará o to, aby vaše nádobí a příbory...

Více informací
Dostupnost: skladem

Klarstein Aquatica, myčka nádobí, volně stojící, 860 W, bez instalace, bílá

Myčka nádobí Klarstein Aquatica je novým pomocníkem pro nekomplikované mytí nádobí v malém bytě nebo mobilním domě!Mini myčka nádobí Klarstein Aquatica je kompaktní a nekomplikovaná, takže ji lze používat v ubytovnách nebo při kempování a zvládne práci bez pevné přípojky vody. Vejdou se do ní dvě sady nádobí a myje až s výkonem 860 W. Se spotřebou vody pouhých 5 litrů na ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Klarstein Melville 3, myčka nádobí, volně stojící, 3 sady nádobí, energetická třída F, bez instalace

Klarstein Melville 3 myčka nádobí je ideálním čistícím zařízením na příbory a nádobí v malých bytech nebo mobilních domech! Se 7 různými programy a spotřebou pouhých 6 litrů vody na jeden mycí cyklus si myčka Melville 3 poradí až se třemi standardními sadami nádobí. Možnost provozu bez vodovodní přípojky je obzvláště atraktivní například při použití v ubytovnách nebo mob...

Více informací
Dostupnost: skladem

Klarstein Havasia UV 6 Luminance, myčka nádobí, volně stojící, 1380 W, UV světlo, skleněná přední část

Myčka nádobí Havasia UV 6 Luminance od společnosti Klarstein je přesvědčivým pomocníkem při úklidu s mnoha užitečnými funkcemi! Uvnitř je prostor až pro 6 sad nádobí. Myčka nádobí Havasia UV 6 Luminance s výkonem1380 W a sedmi různými programy zajistí, že špinavé nádobí bude opět zářit. Všechny programy lze snadno a rychle nastavit pomocí přehledného dotykového ovládacího...

Více informací
Dostupnost: skladem

Klarstein Oceana, myčka nádobí, volně stojící, 860 W, energetická třída F, bez instalace, bílá

Myčka nádobí Klarstein Oceana je novým pomocníkem pro nekomplikované mytí nádobí v malém bytě nebo mobilním domě! Díky 6 různým programům a pouze 6 litrům vody na jeden mycí cyklus si pračka Oceana poradí se všemi druhy nečistot. Možnost provozu bez vodovodní přípojky je obzvláště atraktivní, pokud například nejsou k dispozici žádné příslušné přípojky. Zvláštní funkcí je ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Klarstein Havasia UV 6, myčka nádobí, volně stojící, 1380 W, UV světlo

Myčka nádobí Havasia UV 6 Neo od společnosti Klarstein je přesvědčivý pomocník při mytí s mnoha užitečnými funkcemi! Uvnitř je prostor až pro 6 sad nádobí. Myčka nádobí Havasia UV 6 s výkonem1380 W a sedmi různými programy zajistí, že špinavé nádobí bude opět zářit. Všechny programy lze snadno a rychle nastavit pomocí přehledného dotykového ovládacího panelu. Díky automat...

Více informací
Dostupnost: skladem

Klarstein Havasia UV 6, myčka nádobí, volně stojící, 1380 W, UV světlo

Myčka nádobí Havasia UV 6 Neo od společnosti Klarstein je přesvědčivý pomocník při mytí s mnoha užitečnými funkcemi! Uvnitř je prostor až pro 6 sad nádobí. Myčka nádobí Havasia UV 6 s výkonem1380 W a sedmi různými programy zajistí, že špinavé nádobí bude opět zářit. Všechny programy lze snadno a rychle nastavit pomocí přehledného dotykového ovládacího panelu. Díky automat...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK