Zelene koreni
Pro vyhledávací frázi Zelene koreni jsme na našem vyhledávači našli 498 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Zelene koreni trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Zelené koření
Nov? kniha o ko?en?, napsan? Ing. Dagmar L?nskou, s n?zvem Zelen? ko?en? p?stovan? i plan? by m?la m?t v n?zvu je?t? ... a jeho pou?it? v kuchyni. U ka?d? rostliny je toti? nejen podrobn? popis a barevn? ilustrace od akademick? mal??ky Zdenky Krej?ov?, ale v?dy alespo? jeden recept vyzkou?en? autorkou a n?vod na dal?? pou?it? v kuchyni. Kniha obsahuje v?b?r asi stovky nej...
Více informacíZelené koření - Dagmar Lánská
Anotace: Kniha o koření, napsaná Ing. Dagmar Lánskou, s názvem Zelené koření pěstované i plané by měla mít v názvu ještě ... a jeho použití v kuchyni. U každé rostliny je totiž nejen podrobný popis a barevná ilustrace od akademické malířky Zdenky Krejčové, ale vždy alespoň jeden recept vyzkoušený autorkou a návod na další použití v kuchyni. Kniha obsahuje výběr asi stovk...
Více informacíZelené koření - Dagmar Lánská
<p>Nová kniha o koření, napsaná Ing. Dagmar Lánskou, s názvem Zelené koření pěstované i plané by měla mít v názvu ještě ... a jeho použití v kuchyni. U každé rostliny je totiž nejen podrobný popis a barevná ilustrace od akademické malířky Zdenky Krejčové, ale vždy alespoň jeden recept vyzkoušený autorkou a návod na další použití v kuchyni. Kniha obsahuje výběr asi s...
Více informacíSubstrát pro bylinky a zelené koření 10l
Substrát pro bylinky a zelené koření obsahuje pouze organická hnojiva,podporuje tvorbu silic a aromatických látek,má upravené pH.
Více informacíZelené koření. pěstované i plané - Dagmar Lánská
Kniha o koření, napsaná Ing. Dagmar Lánskou, s názvem Zelené koření pěstované i plané by měla mít v názvu ještě ... a jeho použití v kuchyni. Kniha obsahuje výběr asi stovky nejpoužívanějších rostlin pěstovaných či sbíraných ve volné přírodě.
Více informacíZahradnický substrát NATURA Bylinky a zelené koření 10l
Substrát zahradnický NATURA BYLINKY A ZELENÉ KOŘENÍ 10L AGRO NATURA Substrát bylinková zahrádka je unikátní jemný substrát pro výsev, přesazování a pěstování bylinek a zeleného koření v nádobách i ve volné půdě. Obsahuje startovací dávku organického hnojiva pro BIO pěstování. Jedinečná struktura zaručuje rostlinám optimální provzdušnění kořenového balu a tím urychluje růs...
Více informacíHOŠTICE - Substrát pro bylinky a zelené koření 10 l
světlá a tmavá rašelina prosátý křemičitý písek pemza organické hnojivo s mikroprvky
Více informacíGrešík Salátové Koření 30g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou.
Více informacíKoření Amazonské 500g Drana
Obsahuje stopy: Sušené mléko Alergeny: Sušené mléko Země původu: ČR Výrobce: DRANA s.r.o., Českých Bratří 313, 54701 Náchod Skladování: Skladujte v suchu Návod k použití: neuvedeno Složení: sůl pekařská 25%, paprikové floky červené a zelené, pepř černý, česnek, cibule,cukr, pažitka, tymián, SUŠENÉ MLÉKO, látka zvýrazňující chuť - glutaman sodný Výživové údaj...
Více informacíKoření Asado 500g Drana
Obsahuje stopy: neuvedeno Alergeny: neuvedeno Země původu: ČR Výrobce: DRANA s.r.o., Českých Bratří 313, 54701 Náchod Skladování: skladujete v suchu Návod k použití: neuvedeno Složení: sůl pekařská 15%, látka zvýrazňujicí chuť-glutaman sodný,paprikové floky - zelené, červené, pepř černý, oregano, pastyňák, cibule Výživové údaje: neuvedeno...
Více informacíkoření - Mexiko gril 70g
Koření Petr Stupka - Mexiko gril 70g Mexiko gril - exotická dekorativní směs s chilli a římským kmínem – výrazně štiplavá ideální na různá grilovaná masa – nejlépe pomlít při dopékání či podávání zkuste směs přidat či namlít při ochucení již ogrilované zeleniny do pokrmů orientální i karibské kuchyně na přiostření gulášů a jiných dušených mas do studen...
Více informacíProfikoření - Provensálské koření (100g)
Provensálské koření Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa. Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie). Zdravotní účinky: P...
Více informacíProfikoření - Provensálské koření (200g)
Provensálské koření Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa. Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie). Zdravotní účinky: P...
Více informacíProfikoření - Provensálské koření (500g)
Provensálské koření Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa. Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie). Zdravotní účinky: P...
Více informacíProfikoření - Provensálské koření (1Kg)
Provensálské koření Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa. Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie). Zdravotní účinky: P...
Více informacíProfikoření - Provensálské koření (50g)
Provensálské koření Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa. Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie). Zdravotní účinky: P...
Více informacíTrinidad Scorpion Moruga koření
Trinidad Scorpion Moruga koření je chilli koření nové dimenze. Zapomeňte na chilli tak jak ho znáte doposud. Přinášíme revoluci ve vnímání chilli! Složení: mleté papričky Trinidad Scorpion Moruga Hmotnost: 7 g (13 ml) Pálivost: až 2 009 231 SHU Země původu: USA Upozornění: S tímto kořením nakládejte maximálně opatrně, účinky jsou podobné pepřovému spreji! Chraňte si oči...
Více informacíGrešík Dárková sada Dobré koření
Grešík Dárková sada Dobré koření Bylinky s cibulkou ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Koření na mletá masa je na všechny druhy mletého masa. Na pečení i grilování. Lahůdková paprika, maďarská mletá se hodí do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu to je pikantní koření na drůb...
Více informacíSanusVia Country koření BIO 38g
Stejně jako hudební styl je kořenící směs country velmi různorodá, veselá a pikantní. Pokrm, který ní dochutíte, získá pikantní chuť po chilli, jemnou po sladké paprice, svěží a nahořklou po oreganu, rozmarýnu a saturejce. Paprika a chilli propůjčí pokrmu také veselou červenou barvu, kterou zjemňují zelené lístky oregana, rozmarýnu a saturejky. Směs využijete při přípravě...
Více informacíProfikoření - Provensálské koření (5 Kg)
Provensálské koření Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa. Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie). Zdravotní účinky: P...
Více informacíAsado - koření 200g Salvia Paradise
Asado je argentinská směs koření vhodná především pro přípravu grilovaného masa. Ostatně to již napovídá její název. Výrazem asado se totiž označuje pravá argentinská grilovačka. Jedná se o aromatickou směs papriky, cibule, pepře a oregana. Složení: paprikové floky zelené, paprika drcená, sůl himálajská (max. 14 %), cibule, pepř černý, paprikové floky, oregano Použití: As...
Více informacíAsado - koření 400g Salvia Paradise
Asado je argentinská směs koření vhodná především pro přípravu grilovaného masa. Ostatně to již napovídá její název. Výrazem asado se totiž označuje pravá argentinská grilovačka. Jedná se o aromatickou směs papriky, cibule, pepře a oregana. Složení: paprikové floky zelené, paprika drcená, sůl himálajská (max. 14 %), cibule, pepř černý, paprikové floky, oregano Použití: As...
Více informacíAsado - koření 800g Salvia Paradise
Asado je argentinská směs koření vhodná především pro přípravu grilovaného masa. Ostatně to již napovídá její název. Výrazem asado se totiž označuje pravá argentinská grilovačka. Jedná se o aromatickou směs papriky, cibule, pepře a oregana. Složení: paprikové floky zelené, paprika drcená, sůl himálajská (max. 14 %), cibule, pepř černý, paprikové floky, oregano Použití: As...
Více informacíAsado - koření 100g Salvia Paradise
Asado je argentinská směs koření vhodná především pro přípravu grilovaného masa. Ostatně to již napovídá její název. Výrazem asado se totiž označuje pravá argentinská grilovačka. Jedná se o aromatickou směs papriky, cibule, pepře a oregana. Složení: paprikové floky zelené, paprika drcená, sůl himálajská (max. 14 %), cibule, pepř černý, paprikové floky, oregano Použití: As...
Více informacíBhut Jolokia koření uzené | nejpálivější
Historie papričky Bhut Jolokia Assamští pěstitelé chilli a Chile Pepper institut analyzovali jako první u papričky Bhut Jolokia více jak 1 milion Scovilleho pálivých jednotek (SHU). A v roce 2006 byla dokonce zařazena do Guinnessovy knihy rekordů jako nepálivější chilli paprička na světě. Od té doby byla již na svém pomyslném trůnu nejpálivější chilli papričky dvakrát vys...
Více informacíValdemar Grešík Koření Kerblík 20g
Co je kerblík? Kerblík je bylinka, která je součástí rodiny mrkvovitých. Má jemné, zelené listy a je známá svou jemnou, lehce anýzovou chutí. Je oblíbená v evropské kuchyni a je často používána pro svou svěží chuť a schopnost doplňovat různé druhy pokrmů. Použití koření kerblík Polévky: kerblík je ideální pro dochuce...
Více informacíUmami koření s Khmerským kari 50g
UMAMI, pátá dimenze chuti se zeleným Kmerským kari z BIO a organic surovin! Základem je KOJI a MISO, které jsou vyráběny tradičním postupem v dřevěných kádích. Khmerské zelené kari pak ježtě vyzdvihuje unikátnost chuti a dělá z produktu zcela nové koření ...
Více informacíPetr Stupka koření - Mexiko gril 70g
Koření Petr Stupka - Mexiko gril 70g Mexiko gril - exotická dekorativní směs s chilli a římským kmínem – výrazně štiplavá ideální na různá grilovaná masa – nejlépe pomlít při dopékání či podávání zkuste směs přidat či namlít při ochucení již ogrilované zeleniny do pokrmů orientální i karibské kuchyně na přiostření gulášů a jiných dušených mas do studen...
Více informacíPetr Stupka koření - Mexiko gril 70g
Koření Petr Stupka - Mexiko gril 70g Mexiko gril - exotická dekorativní směs s chilli a římským kmínem – výrazně štiplavá ideální na různá grilovaná masa – nejlépe pomlít při dopékání či podávání zkuste směs přidat či namlít při ochucení již ogrilované zeleniny do pokrmů orientální i karibské kuchyně na přiostření gulášů a jiných dušených mas do studených omáč...
Více informacíPetr Stupka koření - Mexiko gril 70g
Koření Petr Stupka - Mexiko gril 70g Mexiko gril - exotická dekorativní směs s chilli a římským kmínem – výrazně štiplavá ideální na různá grilovaná masa – nejlépe pomlít při dopékání či podávání zkuste směs přidat či namlít při ochucení již ogrilované zeleniny do pokrmů orientální i karibské kuchyně na přiostření gulášů a jiných dušených mas do stude...
Více informacíPetr Stupka koření - Mexiko gril 70g
Koření Petr Stupka - Mexiko gril 70g Mexiko gril - exotická dekorativní směs s chilli a římským kmínem – výrazně štiplavá ideální na různá grilovaná masa – nejlépe pomlít při dopékání či podávání zkuste směs přidat či namlít při ochucení již ogrilované zeleniny do pokrmů orientální i karibské kuchyně na přiostření gulášů a jiných dušených mas do stude...
Více informacíSonnentor Koření koriandr nať 15 g BIO
Čím je pro nás petržel, tím je v Asii nať koriandru. Zelené listy mají výrazné, sladko-bylinné aroma a výborně se vyjímají v thaiském curry, vietnamském Pho (nudlová polévka), ale také v peruánské Ceviche (syrová ryba s citronem a koriandrem). Nať koriandru se také díky svému aroma často používá k dochucení salátů, polévek a omáček a neodmyslitelně patří do asijské a o...
Více informacíBhut Ghost Jolokia chilli koření, 10 g
Bhut Jolokia koření 13 ml Složení: mleté papričky Bhut Jolokia Hmotnost: 10g (+- 1g) Historie papričky Bhut Jolokia Assamští pěstitelé chilli a Chile Pepper institut analyzovali jako první u papričky Bhut Jolokia více jak 1 milion Scovilleho pálivých jednotek (SHU). A v roce 2006 byla dokonce zařazena do Guinessovy knihy rekordů jako nepálivější chilli paprička na světě. ...
Více informacíSonnentor Koření rozmarýn 25 g BIO
Bylinná a pepřově pryskyřičná chuť rozmarýnu nám připomíná typickou atmosféru středomořských zemí. Zelené, jehličkovité lístky zjemňují italské zeleninové a rajčatové pokrmy, k jejichž přípravě neodmyslitelně patří olivový olej. Snítky rozmarýnu ozdobí pečené kuře i jehněčí maso. Pravý domácí chléb s rozmarýnem, trošku olivového oleje, láhev dobrého vína – a posezení s...
Více informacíHabanero koření | extra pálivé, 7 g
Mexické Habanero chilli papričky z Yucatánu, která je kolébkou papriček Habanero jsou světově známé a vyhledávané. Jednak pro své nezaměnitelné a výrazné exotické aroma a díky pekelné pikantnosti. Do roku 2005 bylo Habanero označováno za nejpálivější papričku na světě. Odborné prameny uvádějí, že některé Habanero odrůdy (Red Savina) obsahují až 580 tis. Scovilleho jednote...
Více informacíBBQ koření TGP Original Green Jalapeno 78g Suckle Busters
Suckle Busters TGP Original Green Jalapeno je koření s pálivou a pikantní chutí, které je ideální pro přidání do různých jídel, jako jsou masová jídla, omáčky, guacamole nebo zeleninové pokrmy.Toto koření obsahuje zelené jalapeňo papričky a další vyvážené přísady, které dodají vašim jídlům pikantní chuť, bez toho aby přehlušily původní chuť ingrediencí.Složení: čistý mlet...
Více informacíBBQ koření Rub Me Red Cajun 220g Angus&Oink
Angus&Oink Rub Me Red Cajun je jedinečná směs koření určená pro přípravu BBQ jídel zejména pro kuřecí, vepřové, hovězí maso a steaky. Jedná se o pikantní směs vybraných bylin a koření, které dodají vašim jídlům jedinečnou chuť a aroma. Toto koření je vyráběno společností Angus&Oink, která je známá svými kvalitními BBQ produkty.Koření Rub Me Red Cajun obsahuje přís...
Více informacíBhut Ghost Jolokia uzená koření 50g | pálivost milion SHU
Historie papričky Bhut Jolokia Assamští pěstitelé chilli a Chile Pepper institut analyzovali jako první u papričky Bhut Jolokia více jak 1 milion Scovilleho jednotek pálivosti (SHU). A v roce 2006 byla dokonce zařazena do Guinessovy knihy rekordů jako nepálivější chilli paprička na světě. Popis papričky Bhut Jolokia Plody jsou protáhlé 5 - 8,5 cm dlouhé, 2,5 - 3 cm široké...
Více informacíBhut Jolokia koření 50g | pálivost 1 milion SHU
Historie Bhut Jolokia Pěstitelé z Indického Assamu a Chile Pepper institut analyzovali jako první u papričky Bhut Jolokia více jak 1 milion Scovilleho jednotek pálivosti (SHU). A v roce 2006 byla dokonce zařazena do Guinnessovy knihy rekordů jako nepálivější chilli paprička na světě. Popis papričky Bhut Jolokia Plody jsou protáhlé 5 - 8,5 cm dlouhé, 2,5 - 3 cm široké. Maj...
Více informacíNa ryby zelené 500 g
Směs koření vhodná na pečení, rybí saláty, do aspiků a studených předkrmů.
Více informacíNa ryby zelené 100 g
Směs koření vhodná na pečení, rybí saláty, do aspiků a studených předkrmů.
Více informacíSamolepící kuchyňský panel zelené obklady
Samolepící speciální PVC dekorativní panel s motivem barevného koření je určen k aplikaci za kuchyňskou linkou. Slouží jako dekorativní ochrana před poškozením linky a kuchyňské zdi před olejem a agresivními skvrnami.
Více informacíNa ryby zelené bez glutamanu 500 g
Směs koření vhodná na pečení, rybí saláty, do aspiků a studených předkrmů.
Více informacíNa ryby zelené bez glutamanu 100 g
Směs koření vhodná na pečení, rybí saláty, do aspiků a studených předkrmů.
Více informacíVeltlínské zelené 2020, zemské víno, Vinařství Januš, polosladké
Alkohol: 12 %, Polosladké, Česká republika, Oblast: Morava, Podoblast: Mikulovská. Světle zelené až zelenožluté víno, dominující svou svěžestí. Ve vůni a chuti dominují typické tóny pepře a koření. Zrání v dřevěných sudech dodalo vínu jeho kulatost.
Více informacíVeltlínské zelené OAK 2020, zemské víno, Švásta a Kadlec, suché
Alkohol: 12,5 %, Suché, Česká republika, Oblast: Morava. Komplexní Veltlín s projevem zráni vína v dubovém sudu. Vino zlatožluté/slámové barvy. Projevují se zde tóny vyzráleho ovoce, vanilku a sladkého koření a jemná máslovost.
Více informacíVeltlínské zelené (ISIKO) 2022, zemské víno, IWAYINI, suché
Alkohol: 12 %, Suché, Česká republika, Oblast: Morava, Podoblast: Velkopavlovická, Podoblast: Rakvice, Trať: Trkmansko. Suchý Veltlín s výraznými tóny připomínající exotické koření, sušený zázvor a zralou máslovou hrušku. Chuť je středně plná podpořená pikantní odrůdovou kyselinou.
Více informacíVeltlínské zelené (ISIKO) 2022, zemské víno, IWAYINI, suché
Alkohol: 12 %, Suché, Česká republika, Oblast: Morava, Podoblast: Velkopavlovická, Podoblast: Rakvice, Trať: Trkmansko. Suchý Veltlín s výraznými tóny připomínající exotické koření, sušený zázvor a zralou máslovou hrušku. Chuť je středně plná podpořená pikantní odrůdovou kyselinou.
Více informacíVeltlínské zelené 2023, voc, Vinice-Hnanice, suché
Alkohol: 11,5 %, Suché, Česká republika, Oblast: Morava, Podoblast: Znojemská, Podoblast: Havraníky, Trať: Staré vinice. Víno zelenožluté barvy Vás zaujme aromatem maraquji a koření, které přechází i do chuti, kde je doplněno příjemnou kyselinkou. Doporučujeme ke kulajdě se zastřeným vejcem.
Více informacíVeltlínské zelené 2020, pozdní sběr, Vinařství Luboš Strapina, suché
Alkohol: 11 %, Suché, Česká republika, Oblast: Morava, Podoblast: Mikulovská, Podoblast: Klentnice, Trať: Nad svatym Leonardem. Popis vína: Intenzivní vůně s tóny koření. V šťavnaté chuti můžeme cítit grep, zelené jablko či lipový květ. Dominuje zde minerální charakter, jemná kyselina s delším delší závěrem. Doporučená konzumace: Vína bílé odrůdy Veltlínské zelené jsou v...
Více informacíVeltlínské zelené 2021, pozdní sběr, Vinařství Luboš Strapina, suché
Alkohol: 13 %, Suché, Česká republika, Oblast: Morava, Podoblast: Mikulovská, Podoblast: Klentnice, Trať: Nad sv. Leonardem. Intenzivní vůně s tóny koření. V šťavnaté chuti můžeme cítit grep, zelené jablko či lipový květ. Dominuje zde minerální charakter, jemná kyselina s delším závěrem. Vína bílé odrůdy Veltlínské zelené jsou vhodná k podávání světlého masa, steaků, ryb,...
Více informacíVeltlínské zelené 2022, pozdní sběr, Vinařství Luboš Strapina, suché
Alkohol: 13 %, Suché, Česká republika, Oblast: Morava, Podoblast: Mikulovská, Podoblast: Klentnice, Trať: Nad sv. Leonardem. Intenzivní vůně s tóny koření. V šťavnaté chuti můžeme cítit grep, zelené jablko či lipový květ. Dominuje zde minerální charakter, jemná kyselina s delším závěrem. Vína bílé odrůdy Veltlínské zelené jsou vhodná k podávání světlého masa, steaků, ryb...
Více informací