Zlate nausnice 645 bile zlato se zirkony

Pro vyhledávací frázi Zlate nausnice 645 bile zlato se zirkony jsme na našem vyhledávači našli 293 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Zlate nausnice 645 bile zlato se zirkony trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 293 produktů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté naušnice se zirkony rubín, bílé zlato, VE 4 13772

Zlaté náušnice se zirkony v barvě rubínu vsazenými do dvou dekorativních krapen. Zdobná část měří 8 mm na výšku a 5 mm na šířku, průměr syntetického kamene je 5 mm. Náušničky disponují zapínáním na klasický patent - celková výška 16 mm. Šperk je vyhotoven z bílého zlata ryzosti 585/1000, orientační hmotnost 2,15 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE 138 2095

Jednoduché náušnice z bílého zlata s jedním malým růžovým zirkonem. Jsou to decentní náušnice, které jsou vhodným doplňkem pro jakoukoliv příležitost. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 238 2194

Dětské náušnice z bílého zlata s safírově modrým zirkonem zasazený do hladka. Dětské náušnice ozdobí ouška vaší malé slečny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE238 pink 2193

Dětské náušnice z bílého zlata s růžovým zirkonem zasazený do hladka. Dětské náušnice rozzáří ouška vaší malé slečny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE 76 2087

Další typ náušnice z bílého zlata se štyftovým zapínáním. Náušnice sedí přímo na boltci. No a jak se říká, v jednoduchosti je krása. Asi tak by se daly popsat tyto náušnice s jedním zirkonem s vysokým leske. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE212 2166

Náušnice z bílého zlata s bílým zirkonem vsazeným do dvou velkých krapen ve tvaru srdce. Náušnice se hodí ke každodenímu nošení. Náušnice můžou být vhodným dárkem k valentínu a nebo si je můžete koupit prostě jen pro to, že se vám líbí. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE19 2053

Některé zákaznice těmto náušnicím z bílého zlata říkají sněhuláci a některé Lucky(podle Lucie Bílé, která tento typ náušnic proslavila). Spodní zirkon zasazený v bílém zlatě se pohybuje,tím se ještě umocňují odlesky, které jdou do všech stran. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE30 2059

Náušnice z bílého zlata s velkým bílým zirkonem vsazeným v obrubě se čtyřmi krapnami. Jednoduchý designe, který vyzdvihuje vysoký lesk zirkonu. Náušnice se hodí ke každodenímu nošení. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony růžové barvy - VE30 2060

Náušnice z bílého zlata s velkým řůžovým zirkonem vsazeným v obrubě se čtyřmi krapnami. Jednoduchý designe, který vyzdvihuje vysoký lesk zirkonu. Náušnice se hodí ke každodenímu nošení. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice na klapku se zirkony, zlato bílé, VE 26 12454

velikost náušnice celkem 29 mm, orientační váha 4,5 g, náušnice je pohyblivá

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE15 2051

Decentní náušnice z bílého zlata s malým oválný zirkonem a nad ním několika kulatými vsazenými do bílého zlata tak aby vynikl co nejvíce jejich lesk. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 175 2112

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru kopretiny a uprostřed vsazeným bílým zirkonem. Náušničky ve tvaru kvítku symbolizují křehkost narozeného miminka. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 201 2154

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru malého srdíčka a uprostřed vsazeným zirkonem ve třech krapnách. Decentní srdíčka ozdobí ouška vaší malé princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 248 2218

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru srdíčka s bílým zirkonem. Decentní srdíčka ozdobí ouška vaší malé princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE 10 2049

Designe náušnic z bílého zlata je ve stylu Art deco ale je navrhnut tak aby náušnice byly luxusním šperkem dnes i za deset let. Tyto náušnice s jedním velkým řůžovým zirkonem a řadou malých zirkonů jsou vskutku elegantním doplňkem. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE 10 2050

Designe náušnic z bílého zlata je ve stylu Art deco ale je navrhnut tak aby náušnice byly luxusním šperkem dnes i za deset let. Tyto náušnice s jedním velkým akvamarínovým zirkonem a řadou malých zirkonů jsou vskutku elegantním doplňkem. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 39 2071

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru čtverce s malým bílým zirkonem zasazeným do hladka. Tak aby nezachytávali a neškrábaly. Velmi slušivé decentní dětské náušnice, které ozdobí každou malou princeznu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 39 2072

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru čtverce s malým modrým (safírové barvy) zirkonem zasazeným do hladka. Tak aby neškrábaly a nezachytávaly. Velmi slušivé decentní dětské náušnice, které ozdobí každou malou princeznu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice-bílé zlato se zirkony - VE50 2077

Náušnice z bílého zlata s velkým počtem malých zirkonů vsazených do krapen tak aby náušnice dosáhly co nejvyššího lesku. Svím leskem jsou výrazné ale přezto elegantní. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 213 2169

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru šestilistého kvítku uprostřed vsazeným bílým zirkonem zasazeným do hladka tak aby náušničky nezachytávaly. Dětské náušnice ozáří ouška vaší malé slečny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE213 2170

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru šestilistého kvítku uprostřed vsazeným růžovým zirkonem zasazeným do hladka tak aby náušničky nezachytávaly. Dětské náušnice ozáří ouška vaší malé slečny.K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 216 2173

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru šestilistého kvítku, v každém z nich vsazený bílý zirkon zasazený do krapen. Dětské náušnice budou zářit jako září oči vaší malé slečny a podrthnou tak její vyjímečnost. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 216 2174

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru šestilistého kvítku, v každém z nich vsazený růžový zirkon zasazený do krapen. Dětské náušnice budou zářit jako září oči vaší malé slečny a podrthnou tak její vyjímečnost. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE242 2199

Další žhavou novinkou z naší nové kolekce jsou tyto náušnice z bílého zlata. Zirkon vsazený v šesti krapnách. Jednoduché ale působivé, jestli jste hledali elegantní a jednoduché náušnice tak už je nemusíte hledat….. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 246 2212

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru čtyřcípého kvítku, v každém z nich vsazený bílý zirkon zasazený do krapen. Dětské náušnice budou zářit jako září oči vaší malé slečny a podrthnou tak její vyjímečnost. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE 58 2080

Šestilistý květ se zirkony v každém z nich. To je design těchto náušnic z bílého zlata, které si od začátku získaly velkou popularitu a staly se evergreenem VLZ Gold collection. Toto je nová barevná kombinace náušnic, kdy střed je akvamarínově modrý. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarm.a Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE21 2058

Dětské náušnice z bílého zlata se safírově modrým zirkonem vsazeným ve čtyřech krapnách. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE178 2124

Dětské náušnice z bílého zlata s růžovým zirkonem vsazeným v hladké obrubě, tak aby nezachytávaly a neškrábaly. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích, které se stanou nezbytným doplňkem vaší mladé slečny.K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 245 2208

Dětské náušnice z bílého zlata se zirkonem ve tvaru oka vsazeným do hladkého lůžka tak aby náušničky neškrábaly. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 245 2209

Dětské náušnice z bílého zlata se zirkonem ve tvaru oka vsazeným do hladkého lůžka tak aby náušničky neškrábaly. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE21 2057

Dětské náušnice z bílého zlata s bílým zirkonem vsazeným ve čtyřech krapnách.Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE 146 2103

Kombinace bílého oválného zirkonu a bílého zirkonu je tak oblíbená u našich zákaznic. Tyto náušnice z bílého zlata se vždy stanou nepostradatelným šperkem, elegantním a luxusním doplňkem. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE 146 2104

Kombinace růžového oválného zirkonu a bílého zirkonu je tak oblíbená u našich zákaznic. Tyto náušnice z bílého zlata se vždy stanou nepostradatelným šperkem, elegantním a luxusním doplňkem. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE146 2105

Kombinace akvamarínově modrého oválného zirkonu a bílého zirkonu je tak oblíbená u našich zákaznic. Tyto náušnice z bílého zlata se vždy stanou nepostradatelným šperkem, elegantním a luxusním doplňkem. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 176 2119

Dětské náušnice z bílého zlata čtvercového tvaru s hladkými okraji aby neškrábaly a vsazeným bílým zirkonem. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 176 2121

Dětské náušnice z bílého zlata čtvercového tvaru s hladkými okraji aby neškrábaly a vsazeným akvamarínovým zirkonem. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 244 2204

Dětské náušnice z bílého zlata s oválným zirkonem vsazeným do hladkého lůžka tak aby náušničky neškrábaly. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE36 2064

Dětské náušnice z bílého zlata s velkým zirkonem. Způsob usazení zirkonu do tří krapen je zvolen proto aby do zirkonu vnikalo co nejvíc světla a tím vynikl jeho lesk. Náušničky rozzáří ouška vaší malé slečny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE36 2065

Dětské náušnice z bílého zlata s velkým růžovým zirkonem. Způsob usazení zirkonu do tří krapen je zvolen proto aby do zirkonu vnikalo co nejvíc světla a tím vynikla jeho růžová barva a lesk. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE36 2066

Dětské náušnice z bílého zlata s velkým zirkonem. Způsob usazení zirkonu do tří krapen je zvolen proto aby do zirkonu vnikalo co nejvíc světla a tím vynikla jeho akvamarínová barva a lesk. Náušničky budou zářit jako úsměv vaší princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE 85 2088

Jednoduchý designe ale vysoký lesk velkého množství zirkonů dělá z těchto náušnic skutku luxusní šperk. Právě kombinace bílého zlata vyleštěného do vysokého lesku a zirkonů špičkováho výbrusu je to, čím jsou tyto náušnice z bílého zlata nepřehlídnutelné. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE131 2093

Velký čtvercový zirkon růžov barvy vsazený do čtyřech krapen je dominantou těchto náušnic z bílého zlata. Náušnice jsou přímo na ucho a velký zirkon je činí výraznými. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice - bílé zlato se zirkony modré barvy - VE 131 2094

Velký čtvercový zirkon akvamarínové barvy vsazený do čtyřech krapen je dominantou těchto náušnic z bílého zlata. Náušnice jsou přímo na ucho a velký zirkon je činí výraznými. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 179 2131

Dětské náušnice z bílého zlata s jedním menším bílým zirkonem a větším safírově modrým vsazenými v hladké obrubě. Náušničky malé velikostí ale výrazné svým leskem a barvou. Budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 202 2157

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru kvítku a v každém z nich růžový zirkon zasazený v krapnách. Zářící dětské náušničky, elegantní a přitom jemné, jak dělané pro malé slečny a princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 202 2158

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru kvítku a v každém z nich safírově modrý zirkon zasazený v krapnách. Dětské náušničky, výrazné svou safírovou barvou elegantní a přitom jemné, jak dělané pro malé slečny a princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 210 2164

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru pětilistého kvítku a v každém z nich zirkon zasazený do hladka tak aby náušničky nezachytávaly. Roztomilé, zářivé, jemné, a přtom elegantní tak jako vaše princezna. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 210 2165

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru pětilistého kvítku a v každém z nich bílý zirkon a uprostřed safírově modrý zasazený do hladka tak aby náušničky nezachytávaly. Roztomilé, zářivé, jemné, a přtom elegantní tak jako vaše princezna. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Anabela - náušnice se zirkony , Materiál: Bílé zlato, ryzost 585/1000

Nádherné stříbrné (či zlaté) náušnice na patent visací zdobené 6 dominantními zirkony

Více informací
Dostupnost: do 9 dnů

Zlaté náušnice na šroubek , bílé i žluté zlato , pink zirkon - VE 33 (Zlaté náušnice se zirkonem)

Náušnice ze zlata jsou zdobeny zirkony o rozměru 4x4 mm. Materiál náušnic je zlato 585/1000. Náušnice mají zapínání na šroubek. Orientační váha náušnic je 1,93 g. V případě zájmu o zlato ŽLUTÉ prosím zaklikněte v nabídce " Výběr barvy zlata "

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato, náušnice se zirkony bílé a modré barvy, VE 10 10082

Náušnice z bílého zlata se zirkony čiré a modé barvy. Materiál je zlato 585/1000. Náušnice mají zapínání na klapku. Celková výška náušnice je 19 mm. Orientační váha náušnic je 2,50 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato, náušnice se zirkony, čirý zirkon, NŠ 1245 9517

Náušnice z bílého zlata s čirými zirkony o rozměru 8x6 mm. Materiál je zlato 585/1000. Orientační váha náušnic je 2,25 g. Náušnice mají zapínání na šroubek.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato, náušnice se zirkony, čirý zirkon, VE 47 9953

Náušnice z bílého zlata jsou zdobeny čirými zirkony. Materiál je zlato 585/1000. Orientační váha náušnic je 5,46 g. Celková výška náušnice je 17 mm. Šířka náušnice je 14 mm. Náušnice mají zapínání na klapku.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato, náušnice se zirkony, čirý zirkon, VE 85 9954

Náušnice z bílého zlata jsou zdobeny čirými zirkony. Materiál je zlato 585/1000. Orientační váha náušnic je 5,91 g. Celková výška náušnice je 18 mm. Šířka náušnice je 12 mm. Náušnice mají zapínání na klapku.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé i žluté zlato, náušnice se zirkony a emerald - VE 8 12562

Zlaté náušnice na klasicé patentové zapínání zdobené čirými zirkony . Velikost hlavního kamene 8 x 6 mm . Výška náušnice 16 mm . Orientační váha 2,57 g Materiál 14 cz zlato - Au 585/1000 V případě zájmu o zlato ŽLUTÉ prosím zaklikněte v nabídce " Výběr barvy zlata "

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé i žluté zlato, náušnice se zirkony a rubínem - VE 8 12566

Zlaté náušnice na klasicé patentové zapínání zdobené čirými zirkony . Velikost hlavního kamene 8 x 6 mm . Výška náušnice 16 mm . Orientační váha 2,57 g Materiál 14 cz zlato - Au 585/1000 V případě zájmu o zlato ŽLUTÉ prosím zaklikněte v nabídce " Výběr barvy zlata "

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé i žluté zlato, náušnice se zirkony a yellow zirkon - VE 8 12568

Zlaté náušnice na klasicé patentové zapínání zdobené čirými zirkony . Velikost hlavního kamene 8 x 6 mm . Výška náušnice 16 mm . Orientační váha 2,57 g Materiál 14 cz zlato - Au 585/1000 V případě zájmu o zlato ŽLUTÉ prosím zaklikněte v nabídce " Výběr barvy zlata "

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato, náušnice se zirkony, čirý zirkon, VE 10 10039

Náušnice z bílého zlata s čirými zirkony o průměru 1,4 mm a 4,75 mm. Materiál je zlato 585/1000. Náušnice mají zapínání na klapku. Celková výška náušnice je 19 mm. Orientační váha náušnic je 2,62 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice,bílé zlato, náušnice se zirkony a přírodním křišťálem, NK 1245 12563

Náušnice z bílého zlata jsou zdobeny malými čirými zirkony a přírodním křišťálem o rozměru 8x6 mm. Celková výška náušnice je 16 mm. Náušnice mají zapínání na klapku. Materiál je zlato 585/1000. Orientační váha je 2,6 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato, srdíčka, náušnice se zirkony, srdce, NŠ 1321 12495

Náušnice z bílého zlata s čirými zirkony ve tvaru srdíček o rozměru 9x8 mm. Materiál náušnic je zlato 585/1000. Náušnice mají zapínání na šroubek. Orientační váha náušnic je 1,40 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK