Zlate nausnice bileho zlata kruhy detske

Pro vyhledávací frázi Zlate nausnice bileho zlata kruhy detske jsme na našem vyhledávači našli 251 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Zlate nausnice bileho zlata kruhy detske trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 251 produktů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 246 2212

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru čtyřcípého kvítku, v každém z nich vsazený bílý zirkon zasazený do krapen. Dětské náušnice budou zářit jako září oči vaší malé slečny a podrthnou tak její vyjímečnost. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato s granáty - VE197 2145

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru květu filigránového provedení a uprostřed vsazeným granátem. Velmi jemně provedené dětské náušničky ve tvaru kvítku ozdobí vaši malou květinku. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 198 2149

Dětské náušnice z bílého zlata se třemi zirkony ve tvaru trojuhelníku a vsazenými do hladkých obrub a malou zlatou kuličkou uprostřed. Jemné dětské náušničky ozdobí každou malou slečku.K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 198 2150

Dětské náušnice z bílého zlata se třemi růžovými zirkony ve tvaru trojuhelníku a vsazenými do hladkých obrub a malou zlatou kuličkou uprostřed. Jemné dětské náušničky ozdobí každou malou slečku.K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 198 2151

Dětské náušnice z bílého zlata se třemi safírově modrými zirkony ve tvaru trojuhelníku a vsazenými do hladkých obrub a malou zlatou kuličkou uprostřed. Jemné dětské náušničky ozdobí každou malou slečnu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma. Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Bílé zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 202 2157

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru kvítku a v každém z nich růžový zirkon zasazený v krapnách. Zářící dětské náušničky, elegantní a přitom jemné, jak dělané pro malé slečny a princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 202 2158

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru kvítku a v každém z nich safírově modrý zirkon zasazený v krapnách. Dětské náušničky, výrazné svou safírovou barvou elegantní a přitom jemné, jak dělané pro malé slečny a princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE21 2057

Dětské náušnice z bílého zlata s bílým zirkonem vsazeným ve čtyřech krapnách.Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE21 2058

Dětské náušnice z bílého zlata se safírově modrým zirkonem vsazeným ve čtyřech krapnách. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE36 2064

Dětské náušnice z bílého zlata s velkým zirkonem. Způsob usazení zirkonu do tří krapen je zvolen proto aby do zirkonu vnikalo co nejvíc světla a tím vynikl jeho lesk. Náušničky rozzáří ouška vaší malé slečny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE36 2065

Dětské náušnice z bílého zlata s velkým růžovým zirkonem. Způsob usazení zirkonu do tří krapen je zvolen proto aby do zirkonu vnikalo co nejvíc světla a tím vynikla jeho růžová barva a lesk. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE36 2066

Dětské náušnice z bílého zlata s velkým zirkonem. Způsob usazení zirkonu do tří krapen je zvolen proto aby do zirkonu vnikalo co nejvíc světla a tím vynikla jeho akvamarínová barva a lesk. Náušničky budou zářit jako úsměv vaší princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato s granáty - VE 41 2075

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru srdíčka a uprostřed vsazeným granátem. Vaše malá slečna je zajisté i vaše srdíčko, a proto se k ní hodí obzvláště tyto náušničky . K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 176 2119

Dětské náušnice z bílého zlata čtvercového tvaru s hladkými okraji aby neškrábaly a vsazeným bílým zirkonem. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 176 2121

Dětské náušnice z bílého zlata čtvercového tvaru s hladkými okraji aby neškrábaly a vsazeným akvamarínovým zirkonem. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE178 2124

Dětské náušnice z bílého zlata s růžovým zirkonem vsazeným v hladké obrubě, tak aby nezachytávaly a neškrábaly. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích, které se stanou nezbytným doplňkem vaší mladé slečny.K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté- bílé zlato - zirkony safírové barvy-VE178 2125

Dětské náušnice z bílého zlata se safírově modrým zirkonem vsazeným v hladké obrubě, tak aby neškrábaly a nezachytávaly. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích, které se stanou nezbytným doplňkem vaší mladé slečny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony bílé barvy- VE179 2130

Dětské náušnice z bílého zlata se dvěma zirkony, větším a nad ním menším vsazenými v hladké obrubě. Tyto náušničky jsou sice malé velikostí ale výrazné svým leskem. Budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 179 2131

Dětské náušnice z bílého zlata s jedním menším bílým zirkonem a větším safírově modrým vsazenými v hladké obrubě. Náušničky malé velikostí ale výrazné svým leskem a barvou. Budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato s granáty - VE 179 2132

Dětské náušnice z bílého zlata s jedním menším bílým zirkonem a větším granátem vsazenými v hladké obrubě. Náušničky malé velikostí ale výrazné svým leskem a barvou. Budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 209 2161

Dětské náušnice z bílého zlata se dvěma zirkony, větším a nad ním menším vsazenými v hladké obrubě. Náušničky budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 209 2162

Dětské náušnice z bílého zlata se dvěma zirkony, větším řůžovým a nad ním menším vsazenými v hladké obrubě. Náušničky budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 210 2164

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru pětilistého kvítku a v každém z nich zirkon zasazený do hladka tak aby náušničky nezachytávaly. Roztomilé, zářivé, jemné, a přtom elegantní tak jako vaše princezna. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 210 2165

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru pětilistého kvítku a v každém z nich bílý zirkon a uprostřed safírově modrý zasazený do hladka tak aby náušničky nezachytávaly. Roztomilé, zářivé, jemné, a přtom elegantní tak jako vaše princezna. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE237 2190

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru pěticípé hvězdičky, osázené zirkony zasazenými do krapen. Náušničky rozzáří ouška vaší princezny tak jako září hvězdičky v jejích očích. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 244 2204

Dětské náušnice z bílého zlata s oválným zirkonem vsazeným do hladkého lůžka tak aby náušničky neškrábaly. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 245 2208

Dětské náušnice z bílého zlata se zirkonem ve tvaru oka vsazeným do hladkého lůžka tak aby náušničky neškrábaly. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 245 2209

Dětské náušnice z bílého zlata se zirkonem ve tvaru oka vsazeným do hladkého lůžka tak aby náušničky neškrábaly. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, čiré zirkony, bílé zlato, VE 251 (252) 10370

Dětské náušnice z bílého zlata mají tvar kytičky a jsou zdobeny čirými zirkony. Průměr kytičky je 7 mm. Celková výška náušnice je 14 mm. Náušnice mají dětské zapínání. Materiál je zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, bílé zlato, růžové zirkony, VE 185 10398

Dětské náušnice z bílého zlata mají tvar kytičky a jsou zdobeny růžovým zirkonem. Rozměr kytičky je 6x6 mm. Materiál je zlato 585/1000. Náušnice mají dětské zapínání. Celková výška náušnice je 14 mm. Orientační váha náušnic je 0,96 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

SILVEGO Zlaté náušnice pecky květinky Denise s čirými Brilliance Zirconia dámské SILVEGOB70407BPGWi dětské

Jemné náušnice z bílého zlata DENISE: detailně zpracované pecky ve tvaru květin zdobené čirými zirkony. Zlato 585/1000 (14kt), váha: 0,90 g, průměr motivu 5 mm, zapínání na balónek. Náušnice pro ženy i děti!

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, bílé zlato, růžový zirkon, kytička, VE 213 10393

Dětské náušnice z bílého zlata mají tvar kytičky a jsou zdobeny růžovým zirkonem. Materiál náušnic je zlato 585/1000. Náušnice mají dětské zapínání - na brizuru. Orientační váha náušnic je 0,87 g. Celková výška náušnice je 14 mm. Rozměr kytičky je 6x6

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Evolution Group Zlaté dětské náušnice visací srdíčka s růžovým zirkonem 881014.3

Jako cukrová vata jsou sladké tyto srdíčkové náušnice, které navíc září díky třpytivému růžovému zirkonu. Dětské visací náušnice 881014.3 jsou vyrobeny z bílého 14karátového zlata s ryzostí 585/1000. Náušnice ve tvaru srdíček jsou osazeny lesklým světle růžovým zirkonem. Zapínání náušnic je řešeno na brizuru, která pevně, ale zárověň bezpečně drží i při nezkrotném dětské...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Zlaté dětské náušnice visací srdíčka s růžovým zirkonem 881019.3

Jemné náušnice pro drobná ouška malé slečny mají tvar srdíček a jsou odzobeny drobným růžovým zirkonem. Budou jí moc slušet! Dětské visací náušnice 881019.3 jsou vyrobeny z bílého 14karátového zlata s ryzostí 585/1000. Náušnice ve tvaru srdíček jsou osazeny třpytivým světle růžovým zirkonem. Zapínání náušnic je řešeno na brizuru, která pevně, ale zárověň bezpečně drží i p...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Zlaté dětské náušnice visací srdíčka se zirkony modrobílé 881015.3

Růžová není nejoblíbenější barva vaší ratolesti a přesto miluje být princeznou? Srdíčkové náušnice s modrými zirkony jsou ty pravé. Dětské visací náušnice 881015.3 jsou vyrobeny z bílého 14karátového zlata s ryzostí 585/1000. Náušnice ve tvaru srdíček jsou osazeny třemi zirkony - dva jsou světle modré a jeden bílý. Zapínání náušnic je řešeno na brizuru, která pevně, ale ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Zlaté dětské náušnice visací kytičky s modrým zirkonem 881013.3

Něžná pomněnka kvetoucí u potoka, kde si děti nejraději hrají, nejlépe vystihne povahu vaší malé víly. Dětské visací náušnice 881013.3 jsou vyrobeny z bílého 14karátového zlata s ryzostí 585/1000. Náušnice ve tvaru květu pomněnky jsou osazeny lesklým světle modrým zirkonem. Zapínání náušnic je řešeno na brizuru, která pevně, ale zárověň bezpečně drží i při nezkrotném dov...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Evolution Group Zlaté dětské náušnice visací srdíčka s růžovým zirkonem 881012.3

Rozkošné visací nášnice v tradičním tvaru srdce si vaše malá dáma zamiluje. Dětské visací náušnice 881012.3 jsou vyrobeny z bílého 14karátového zlata s ryzostí 585/1000. Náušnice ve tvaru srdíček naše šperkařky doplnily o třpytivé zirkony v růžové barvě. Zapínání náušnic je řešeno na brizuru, která pevně, ale zárověň bezpečně drží i při nezkrotném dovádění. Zlatý šperk o...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

SILVEGO Zlaté náušnice pecky květinky Denise s čirými Brilliance Zirconia dámské i dětské SILVEGOB70407BPGW

SILVEGO Zlaté náušnice pecky Denise s čirými zirkony Silvego® Brilliance Zirconia z bílého zlata. Náušnice jsou určeny jako dámské, tak i dětské. Stanou se totiž díky svým malým rozměrům krásným jemným doplňkem. Navíc díky materiálu z bílého zlata si zachová svoji jedinečnou a trvalou hodnotu. Materiál: Bílé zlato Au 585/1000 (14 kt). Povrch je leštěný - vysoký lesk. Náuš...

Více informací
Dostupnost: skladem

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, bílé zlato se zirkony - VE 176 1615

Dětské náušnice z bílého zlata, a zirkony zasazenými ve zlatém rámečku. Zirkony jsou čtvercového výbrusu a jsou vybroušeny tak aby dosáhly co největšího lesku. Tyto náušnice plně odpovídají rčení " v jednoduchosti je krása " . Jsou elegantní a na první pohled každého upoutají jak vzhledem tak spracováním. V aktuální nabídce máme s býlými zirkony ale také s růžovými a saf...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Diamantové visací náušnice Yvon v bílém zlatě DNN3589EGW

Parametry UrčeníDětské, Dámské DekorS pravými kameny KovBílé zlato 585/1000 Povrchová úpravaLeštěný povrch Typ kameneDiamant Barvabezbarvá ZapínáníKloub Velikost1,4 x 20 mm Váha1.54 g Zlaté diamantové kruhové visací náušnice Yvon v bílém zlatě jsou pro svou jemnost určeny jako dámské i dětské.Náušnice v decentním designu kroužků s kapkou z bílého zlata jsou elegantním d...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dětské naušnice Cutie C1996 - R

Zlaté náušničky ve tvaru hvězdičky, vyrobené z bílého zlata ryzosti 585/1000 s kvalitními barevnými zirkony se stanou dokonalou ozdobou každé malé holčičky. Do nejmenšího detailu propracované šperky vyrobené zkušenými zlatníky v České Republice jsou dodávány v originální designové dárkové krabičce. Náušničky CUTIE díky bezpečnému zapínání skvěle drží i v drobných ouškách ...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Dětské náušnice Cutie Jewellery C2158

Zlaté náušničky ve tvaru srdíčka, vyrobené z bílého zlata ryzosti 585/1000 s kvalitními barevnými zirkony se stanou dokonalou ozdobou každé malé holčičky. Do nejmenšího detailu propracované šperky vyrobené zkušenými zlatníky v České Republice jsou dodávány v originální designové dárkové krabičce. Náušničky CUTIE díky bezpečnému zapínání skvěle drží i v drobných ouškách dě...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony modré barvy - VE 175 2114

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru kopretiny a uprostřed vsazeným modrým zirkonem. Dětské náušničky ve tvaru kvítku symbolizují křehkost narozeného miminka. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony modré barvy - VE 185 2136

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru květu a uprostřed vsazeným safírově modrým zirkonem. Dětské náušničky ve tvaru kvítku symbolizují křehkost vaší malé princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské zlaté náušnice, náušničky, bílé zlato 14 karátů, syntetický zirkon, váha 0,88 g 11016

Dětské náušnice, náušničky, jsou vyrobené z bílého zlata 14 karátů 585/1000. Jsou zdobené syntetickým zirkonem. Zapínání je na patent. Celková velikost náušnice je 14 mm.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony bílé barvy- VE 41 2074

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru srdíčka a uprostřed vsazeným zirkonem. Vaše malá slečna je zajisté i vaše srdíčko, a proto se k ní hodí obzvláště tyto náušničky . K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony růžové barvy- VE 176 2120

Dětské náušnice z bílého zlata čtvercového tvaru s hladkými okraji aby neškrábaly a vsazeným růžovým zirkonem. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, srdíčka, bílé zlato, zirkon v barvě rubínu, VE 248 9655

Dětské náušnice z bílého zlata mají tvar srdíčka a jsou zdobeny zirkonem v barvě rubínu. Materiál náušnic je zlato 585/1000. Náušnice mají dětské zapínání na brizuru. Celková výška náušnice je 14 mm. Rozměr zdobné části je 5x6 mm.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, srdíčka, bílé zlato, zirkon v barvě spinelu, VE 248 9656

Dětské náušnice z bílého zlata mají tvar srdíčka a jsou zdobeny zirkonem v barvě spinelu. Materiál náušnic je zlato 585/1000. Náušnice mají dětské zapínání na brizuru. Celková výška náušnice je 14 mm. Rozměr zdobné části je 5x6 mm.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, bílé zlato, kytičky, zirkony v barvě spinelu, VE 202 9823

Dětské náušnice z bílého zlata mají tvar kytičky a jsou zdobeny zirkony v barvě spinelu. Materiál je zlato 585/1000. Průměr kytičky je 6 mm. Náušnice mají dětské zapínání. Celková výška náušnice je 15 mm.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, zirkony čiré a rubín, bílé zlato, VE 251 (252) 10369

Dětské náušnice z bílého zlata mají tvar kytičky a jsou zdobeny čirými zirkony a jedním zirkonem v barvě rubínu. Průměr kytičky je 7 mm. Celková výška náušnice je 14 mm. Náušnice mají dětské zapínání. Materiál je zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, zirkony čiré a spinel, bílé zlato, VE 251 (252) 10371

Dětské náušnice z bílého zlata mají tvar kytičky a jsou zdobeny čirými zirkony a jedním zironem v barvě spinelu. Průměr kytičky je 7 mm. Celková výška náušnice je 14 mm. Náušnice mají dětské zapínání. Materiál je zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, bílé zlato, zirkon akvamarin a růžový, VE 179 9674

Dětské náušnice z bílého zlata jsou zdobeny jedním růžovým zirkonem a jedním zirkonem v barvě akvamarinu. Materiál náušnic je zlato 585/1000. Celková výška náušnice je 12,5 mm. Rozměr zdobné části je 5x3 mm.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, bílé zlato, zirkon čirý a spinel, VE 179 9838

Dětské náušnice z bílého zlata jsou zdobeny jedním čirým zirkonem a jedním zirkonem v barvě spinelu. Materiál náušnic je zlato 585/1000. Celková výška náušnice je 12,5 mm. Rozměr zdobné části je 5x3 mm.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dětské naušnice Cutie C1736-B Pink

Zlaté náušničky ve tvaru kytičky, vyrobené z bílého zlata ryzosti 585/1000 s kvalitními barevnými zirkony se stanou dokonalou ozdobou každé malé holčičky. Do nejmenšího detailu propracované šperky vyrobené zkušenými zlatníky v České Republice jsou dodávány v originální designové dárkové krabičce. Náušničky CUTIE díky bezpečnému zapínání skvěle drží i v drobných ouškách dě...

Více informací
Dostupnost: skladem

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušničky zlaté s rubínem, bílé zlato, NK 1391 9123

Dětské náušnice z bílého zlata se zirkony. Celková výška náušnice je 13 mm. Materiál je zlato 585/1000. Orientační váha páru dětských náušnic je 1,03 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušničky zlaté s růžovým zirkonem, bílé zlato, NK 1391 9124

Dětské náušnice z bílého zlata se zirkony. Celková výška náušnice je 13 mm. Materiál je zlato 585/1000. Orientační váha páru dětských náušnic je 1,03 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušničky zlaté s akvamarínem, bílé zlato, NK 1391 9125

Dětské náušnice z bílého zlata se zirkony. Celková výška náušnice je 13 mm. Materiál je zlato 585/1000. Orientační váha páru dětských náušnic je 1,03 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušničky zlaté s čirým zirkonem, bílé zlato, NK 1391 9126

Dětské náušnice z bílého zlata se zirkonem. Celková výška náušnice je 13 mm. Materiál je zlato 585/1000. Orientační váha páru dětských náušnic je 1,03 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušničky zlaté s granát, bílé zlato, NK 1391 9127

Dětské náušnice z bílého zlata s přírodním granátem. Celková výška náušnice je 13 mm. Materiál je zlato 585/1000. Orientační váha páru dětských náušnic je 1,03 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK