Zlate nausnice detske se zirkony 1933

Pro vyhledávací frázi Zlate nausnice detske se zirkony 1933 jsme na našem vyhledávači našli 297 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Zlate nausnice detske se zirkony 1933 trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 297 produktů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 179 2126

Dětské náušnice ze žlutého zlata se dvěma zirkony, větším a nad ním menším vsazenými v hladké obrubě. Náušničky malé velikostí ale výrazné svým leskem. Budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu.K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony bílé barvy- VE179 2130

Dětské náušnice z bílého zlata se dvěma zirkony, větším a nad ním menším vsazenými v hladké obrubě. Tyto náušničky jsou sice malé velikostí ale výrazné svým leskem. Budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 209 2160

Dětské náušnice ze žlutého zlata se dvěma zirkony, větším a nad ním menším vsazenými v hladké obrubě. Náušničky budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu.K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 209 2161

Dětské náušnice z bílého zlata se dvěma zirkony, větším a nad ním menším vsazenými v hladké obrubě. Náušničky budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 209 2162

Dětské náušnice z bílého zlata se dvěma zirkony, větším řůžovým a nad ním menším vsazenými v hladké obrubě. Náušničky budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 213 2168

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru šestilistého kvítku uprostřed vsazeným bílým zirkonem zasazeným do hladka tak aby náušničky nezachytávaly. Dětské náušnice ozáří ouška vaší malé slečny.K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 238 2194

Dětské náušnice z bílého zlata s safírově modrým zirkonem zasazený do hladka. Dětské náušnice ozdobí ouška vaší malé slečny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE238 pink 2193

Dětské náušnice z bílého zlata s růžovým zirkonem zasazený do hladka. Dětské náušnice rozzáří ouška vaší malé slečny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE237 2190

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru pěticípé hvězdičky, osázené zirkony zasazenými do krapen. Náušničky rozzáří ouška vaší princezny tak jako září hvězdičky v jejích očích. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 175 2110

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru kopretiny a uprostřed vsazeným modrým zirkonem. Dětské náušničky ve tvaru kvítku symbolizují křehkost narozeného miminka. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 185 2133

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru květu a uprostřed vsazeným bílým zirkonem. Dětské náušničky ve tvaru kvítku symbolizují křehkost vaší malé princezny. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 185 2134

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru květu a uprostřed vsazeným růžovým zirkonem. Dětské náušničky ve tvaru kvítku symbolizují křehkost vaší malé princezny. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 185 2135

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru květu a uprostřed vsazeným safírově modrým zirkonem. Dětské náušničky ve tvaru kvítku symbolizují křehkost vaší malé princezny. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 39 2068

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru čtverce s malým bílým zirkonem zasazeným do hladka. Tak aby nezachytávaly a neškrábaly. Velmi slušivé decentní dětské náušnice, které ozdobí každou malou princeznu. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 39 2069

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru čtverce s malým růžovým zirkonem zasazeným do hladka. Tak aby nezachytávaly a neškrábaly. Velmi slušivé decentní dětské náušnice, které ozdobí každou malou princeznu. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 39 2070

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru čtverce s malým modrým (safírové barvy) zirkonem zasazeným do hladka. Tak aby neškrábaly a nezachytávaly. Velmi slušivé decentní dětské náušnice, které ozdobí každou malou princeznu. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 39 2071

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru čtverce s malým bílým zirkonem zasazeným do hladka. Tak aby nezachytávali a neškrábaly. Velmi slušivé decentní dětské náušnice, které ozdobí každou malou princeznu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 39 2072

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru čtverce s malým modrým (safírové barvy) zirkonem zasazeným do hladka. Tak aby neškrábaly a nezachytávaly. Velmi slušivé decentní dětské náušnice, které ozdobí každou malou princeznu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 213 2169

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru šestilistého kvítku uprostřed vsazeným bílým zirkonem zasazeným do hladka tak aby náušničky nezachytávaly. Dětské náušnice ozáří ouška vaší malé slečny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE213 2170

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru šestilistého kvítku uprostřed vsazeným růžovým zirkonem zasazeným do hladka tak aby náušničky nezachytávaly. Dětské náušnice ozáří ouška vaší malé slečny.K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 216 2171

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru šestilistého kvítku, v každém z nich vsazený bílý zirkon zasazený do krapen. Dětské náušnice budou zářit jako září oči vaší malé slečny a podrthnou tak její vyjímečnost. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE216 2172

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru šestilistého kvítku, v každém z nich vsazený růžový zirkon zasazený do krapen. Dětské náušnice budou zářit jako září oči vaší malé slečny a podrthnou tak její vyjímečnost. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 216 2173

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru šestilistého kvítku, v každém z nich vsazený bílý zirkon zasazený do krapen. Dětské náušnice budou zářit jako září oči vaší malé slečny a podrthnou tak její vyjímečnost. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 216 2174

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru šestilistého kvítku, v každém z nich vsazený růžový zirkon zasazený do krapen. Dětské náušnice budou zářit jako září oči vaší malé slečny a podrthnou tak její vyjímečnost. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 246 2211

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru čtyřcípého kvítku, v každém z nich vsazený bílý zirkon zasazený do krapen. Dětské náušnice budou zářit jako září oči vaší malé slečny a podrthnou tak její vyjímečnost.K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 246 2212

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru čtyřcípého kvítku, v každém z nich vsazený bílý zirkon zasazený do krapen. Dětské náušnice budou zářit jako září oči vaší malé slečny a podrthnou tak její vyjímečnost. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE21 2056

Dětské náušnice ze žlutého zlata s bílým zirkonem vsazeným ve čtyřech krapnách. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích.K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 176 2116

Dětské náušnice ze žlutého zlata čtvercového tvaru s hladkými okraji aby neškrábaly a vsazeným bílým zirkonem. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 176 2117

Dětské náušnice ze žlutého zlata čtvercového tvaru s hladkými okraji aby neškrábaly a vsazeným akvamarínovým zirkonem. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 244 2202

Dětské náušnice ze žlutého zlata s oválným zirkonem vsazeným do hladkého lůžka tak aby náušničky neškrábaly. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 175 2109

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru kopretiny a uprostřed vsazeným bílým zirkonem. Náušničky ve tvaru kvítku symbolizují křehkost narozeného miminka. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 175 2112

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru kopretiny a uprostřed vsazeným bílým zirkonem. Náušničky ve tvaru kvítku symbolizují křehkost narozeného miminka. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 201 2153

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru malého srdíčka a uprostřed vsazeným zirkonem ve třech krapnách. Decentní srdíčka ozdobí ouška vaší malé princezny. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 201 2154

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru malého srdíčka a uprostřed vsazeným zirkonem ve třech krapnách. Decentní srdíčka ozdobí ouška vaší malé princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE248 2217

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru srdíčka s bílým zirkonem. Decentní srdíčka ozdobí ouška vaší malé princezny. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 248 2218

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru srdíčka s bílým zirkonem. Decentní srdíčka ozdobí ouška vaší malé princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 202 2157

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru kvítku a v každém z nich růžový zirkon zasazený v krapnách. Zářící dětské náušničky, elegantní a přitom jemné, jak dělané pro malé slečny a princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 202 2158

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru kvítku a v každém z nich safírově modrý zirkon zasazený v krapnách. Dětské náušničky, výrazné svou safírovou barvou elegantní a přitom jemné, jak dělané pro malé slečny a princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 178 2123

Dětské náušnice ze žlutého zlata se safírově modrým zirkonem vsazeným v hladké obrubě, tak aby neškrábaly a nezachytávaly. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích, které se stanou nezbytným doplňkem vaší mladé slečny.K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE21 2058

Dětské náušnice z bílého zlata se safírově modrým zirkonem vsazeným ve čtyřech krapnách. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE178 2122

Dětské náušnice ze žlutého zlata s bílým zirkonem vsazeným v hladké obrubě, tak aby neškrábaly a nezachytávaly. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích, které se stanou nezbytným doplňkem vaší mladé slečny.K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE178 2124

Dětské náušnice z bílého zlata s růžovým zirkonem vsazeným v hladké obrubě, tak aby nezachytávaly a neškrábaly. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích, které se stanou nezbytným doplňkem vaší mladé slečny.K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 245 2208

Dětské náušnice z bílého zlata se zirkonem ve tvaru oka vsazeným do hladkého lůžka tak aby náušničky neškrábaly. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 245 2209

Dětské náušnice z bílého zlata se zirkonem ve tvaru oka vsazeným do hladkého lůžka tak aby náušničky neškrábaly. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE21 2057

Dětské náušnice z bílého zlata s bílým zirkonem vsazeným ve čtyřech krapnách.Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 41 2073

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru srdíčka a uprostřed vsazeným zirkonem. Vaše malá slečna je zajisté i vaše srdíčko, a proto se k ní hodí obzvláště tyto náušničky . K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 51 2079

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru srdíčka a uprostřed vsazeným zirkonem v hladkém lůžku, tak aby neškrábaly. Vaše malá slečna je zajisté i vaše srdíčko, a proto se k ní hodí obzvláště tyto náušničky . K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 176 2119

Dětské náušnice z bílého zlata čtvercového tvaru s hladkými okraji aby neškrábaly a vsazeným bílým zirkonem. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 176 2121

Dětské náušnice z bílého zlata čtvercového tvaru s hladkými okraji aby neškrábaly a vsazeným akvamarínovým zirkonem. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 244 2204

Dětské náušnice z bílého zlata s oválným zirkonem vsazeným do hladkého lůžka tak aby náušničky neškrábaly. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 245 2207

Dětské náušnice ze žlutého zlata s akvamarínem ve tvaru oka vsazeným do hladkého lůžka tak aby náušničky neškrábaly. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Z60-151 Zlaté dětské náušnice na šroubek

Okouzlující dětské náušnice ze žlutého zlata osazeny třpytivými zirkony v barvě červené a bílé. Náušnice mají mírně vypouklý tvar zdobení se zirkony. Velikost náušnic: průměr 6 mm. Zapínání na šroubek. Ryzost: 14K

Více informací
Dostupnost: neudáno

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE17 2052

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru pětilistého kvítku a v každém z nich zirkon zasazený do hladka tak aby náušničky nezachytávaly. Roztomilé, zářivé, jemné, a přitom elegantní tak jako vaše princezna.K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 36 2063

Dětské náušnice ze žlutého zlata s velkým zirkonem. Způsob usazení zirkonu do tří krapen je zvolen proto aby do zirkonu vnikalo co nejvíc světla a tím vynikl jeho lesk. Náušničky rozzáří ouška vaší malé slečny. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE36 2064

Dětské náušnice z bílého zlata s velkým zirkonem. Způsob usazení zirkonu do tří krapen je zvolen proto aby do zirkonu vnikalo co nejvíc světla a tím vynikl jeho lesk. Náušničky rozzáří ouška vaší malé slečny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE36 2065

Dětské náušnice z bílého zlata s velkým růžovým zirkonem. Způsob usazení zirkonu do tří krapen je zvolen proto aby do zirkonu vnikalo co nejvíc světla a tím vynikla jeho růžová barva a lesk. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE36 2066

Dětské náušnice z bílého zlata s velkým zirkonem. Způsob usazení zirkonu do tří krapen je zvolen proto aby do zirkonu vnikalo co nejvíc světla a tím vynikla jeho akvamarínová barva a lesk. Náušničky budou zářit jako úsměv vaší princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 179 2128

Dětské náušnice ze žlutého zlata s jedním menším bílým zirkonem a větším safírově modrým vsazenými v hladké obrubě. Náušničky malé velikostí ale výrazné svým leskem a barvou. Budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu.K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 179 2131

Dětské náušnice z bílého zlata s jedním menším bílým zirkonem a větším safírově modrým vsazenými v hladké obrubě. Náušničky malé velikostí ale výrazné svým leskem a barvou. Budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 210 2163

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru pětilistého kvítku a v každém z nich zirkon zasazený do hladka tak aby náušničky nezachytávaly. Roztomilé, zářivé, jemné, a přtom elegantní tak jako vaše princezna.K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK