Zlate nausnice s cervenym zirkonem

Pro vyhledávací frázi Zlate nausnice s cervenym zirkonem jsme na našem vyhledávači našli 533 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Zlate nausnice s cervenym zirkonem trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 533 produktů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE 10 2049

Designe náušnic z bílého zlata je ve stylu Art deco ale je navrhnut tak aby náušnice byly luxusním šperkem dnes i za deset let. Tyto náušnice s jedním velkým řůžovým zirkonem a řadou malých zirkonů jsou vskutku elegantním doplňkem. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE 10 2050

Designe náušnic z bílého zlata je ve stylu Art deco ale je navrhnut tak aby náušnice byly luxusním šperkem dnes i za deset let. Tyto náušnice s jedním velkým akvamarínovým zirkonem a řadou malých zirkonů jsou vskutku elegantním doplňkem. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE30 2059

Náušnice z bílého zlata s velkým bílým zirkonem vsazeným v obrubě se čtyřmi krapnami. Jednoduchý designe, který vyzdvihuje vysoký lesk zirkonu. Náušnice se hodí ke každodenímu nošení. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony růžové barvy - VE30 2060

Náušnice z bílého zlata s velkým řůžovým zirkonem vsazeným v obrubě se čtyřmi krapnami. Jednoduchý designe, který vyzdvihuje vysoký lesk zirkonu. Náušnice se hodí ke každodenímu nošení. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 39 2068

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru čtverce s malým bílým zirkonem zasazeným do hladka. Tak aby nezachytávaly a neškrábaly. Velmi slušivé decentní dětské náušnice, které ozdobí každou malou princeznu. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 39 2069

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru čtverce s malým růžovým zirkonem zasazeným do hladka. Tak aby nezachytávaly a neškrábaly. Velmi slušivé decentní dětské náušnice, které ozdobí každou malou princeznu. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 39 2070

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru čtverce s malým modrým (safírové barvy) zirkonem zasazeným do hladka. Tak aby neškrábaly a nezachytávaly. Velmi slušivé decentní dětské náušnice, které ozdobí každou malou princeznu. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 39 2071

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru čtverce s malým bílým zirkonem zasazeným do hladka. Tak aby nezachytávali a neškrábaly. Velmi slušivé decentní dětské náušnice, které ozdobí každou malou princeznu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 39 2072

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru čtverce s malým modrým (safírové barvy) zirkonem zasazeným do hladka. Tak aby neškrábaly a nezachytávaly. Velmi slušivé decentní dětské náušnice, které ozdobí každou malou princeznu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, žluté i bílé zlato, čiré zirkony - VE 9 9612

Náušnice ze žlutého zlata jsou zdobeny malými čirými zirkony o průměru 1,75 mm a oválným čirým zirkonem o rozměru 7x5 mm. Materiál je žluté zlato 585/1000. Celková výška náušnice je 19 mm. Orientační váha náušnic je 2,68 g. V případě zájmu o zlato BÍLÉ zaklikněte prosím v nabídce " Výběr barvy zlata "

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 213 2169

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru šestilistého kvítku uprostřed vsazeným bílým zirkonem zasazeným do hladka tak aby náušničky nezachytávaly. Dětské náušnice ozáří ouška vaší malé slečny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE213 2170

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru šestilistého kvítku uprostřed vsazeným růžovým zirkonem zasazeným do hladka tak aby náušničky nezachytávaly. Dětské náušnice ozáří ouška vaší malé slečny.K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, růžový zirkon, žluté zlato, NK 1345 13377

Dětské zlaté náušničky s růžovým zirkonem o průměru 3 mm. Celková výška náušnic je 15 mm, průměr zdobné části 7 mm. Náušničky mají zapínání na dětskou brizuru a jsou vyhotovené ze žlutého zlata ryzosti 585/1000. Orientační hmotnost 1,43 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, čirý zirkon, žluté zlato, NK 1345 13379

Dětské zlaté náušničky s čirým zirkonem o průměru 3 mm. Celková výška náušnic je 15 mm, průměr zdobné části 7 mm. Náušničky mají zapínání na dětskou brizuru a jsou vyhotovené ze žlutého zlata ryzosti 585/1000. Orientační hmotnost 1,43 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, bílé zlato se zirkony - VE20 2054

Náušnice z bílého zlata ve stylu Art deco s centrálním velkým akvamarínovým zirkonem a bílými zirkony okolo. Kombinace akvamarínové barvy a zirkonů bílé barvy ve stylu art deco dělá z těchto náušnic luxusní šperk. K náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 36 2063

Dětské náušnice ze žlutého zlata s velkým zirkonem. Způsob usazení zirkonu do tří krapen je zvolen proto aby do zirkonu vnikalo co nejvíc světla a tím vynikl jeho lesk. Náušničky rozzáří ouška vaší malé slečny. K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE36 2064

Dětské náušnice z bílého zlata s velkým zirkonem. Způsob usazení zirkonu do tří krapen je zvolen proto aby do zirkonu vnikalo co nejvíc světla a tím vynikl jeho lesk. Náušničky rozzáří ouška vaší malé slečny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE36 2065

Dětské náušnice z bílého zlata s velkým růžovým zirkonem. Způsob usazení zirkonu do tří krapen je zvolen proto aby do zirkonu vnikalo co nejvíc světla a tím vynikla jeho růžová barva a lesk. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE36 2066

Dětské náušnice z bílého zlata s velkým zirkonem. Způsob usazení zirkonu do tří krapen je zvolen proto aby do zirkonu vnikalo co nejvíc světla a tím vynikla jeho akvamarínová barva a lesk. Náušničky budou zářit jako úsměv vaší princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE21 2057

Dětské náušnice z bílého zlata s bílým zirkonem vsazeným ve čtyřech krapnách.Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 176 2119

Dětské náušnice z bílého zlata čtvercového tvaru s hladkými okraji aby neškrábaly a vsazeným bílým zirkonem. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 176 2121

Dětské náušnice z bílého zlata čtvercového tvaru s hladkými okraji aby neškrábaly a vsazeným akvamarínovým zirkonem. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE178 2122

Dětské náušnice ze žlutého zlata s bílým zirkonem vsazeným v hladké obrubě, tak aby neškrábaly a nezachytávaly. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích, které se stanou nezbytným doplňkem vaší mladé slečny.K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE178 2124

Dětské náušnice z bílého zlata s růžovým zirkonem vsazeným v hladké obrubě, tak aby nezachytávaly a neškrábaly. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích, které se stanou nezbytným doplňkem vaší mladé slečny.K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 179 2128

Dětské náušnice ze žlutého zlata s jedním menším bílým zirkonem a větším safírově modrým vsazenými v hladké obrubě. Náušničky malé velikostí ale výrazné svým leskem a barvou. Budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu.K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 179 2131

Dětské náušnice z bílého zlata s jedním menším bílým zirkonem a větším safírově modrým vsazenými v hladké obrubě. Náušničky malé velikostí ale výrazné svým leskem a barvou. Budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 244 2204

Dětské náušnice z bílého zlata s oválným zirkonem vsazeným do hladkého lůžka tak aby náušničky neškrábaly. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, zirkon rubín, žluté zlato, NK 1345 13378

Dětské zlaté náušničky se zirkonem rubín o průměru 3 mm. Celková výška náušnic je 15 mm, průměr zdobné části 7 mm. Náušničky mají zapínání na dětskou brizuru a jsou vyhotovené ze žlutého zlata ryzosti 585/1000. Orientační hmotnost 1,43 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 41 2073

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru srdíčka a uprostřed vsazeným zirkonem. Vaše malá slečna je zajisté i vaše srdíčko, a proto se k ní hodí obzvláště tyto náušničky . K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 51 2079

Dětské náušnice ze žlutého zlata ve tvaru srdíčka a uprostřed vsazeným zirkonem v hladkém lůžku, tak aby neškrábaly. Vaše malá slečna je zajisté i vaše srdíčko, a proto se k ní hodí obzvláště tyto náušničky . K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE21 2058

Dětské náušnice z bílého zlata se safírově modrým zirkonem vsazeným ve čtyřech krapnách. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, žluté zlato se zirkony - VE 178 2123

Dětské náušnice ze žlutého zlata se safírově modrým zirkonem vsazeným v hladké obrubě, tak aby neškrábaly a nezachytávaly. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích, které se stanou nezbytným doplňkem vaší mladé slečny.K dětským náušnicím ze žlutého zlata dodáváme krabičku zdarma . Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté- bílé zlato - zirkony safírové barvy-VE178 2125

Dětské náušnice z bílého zlata se safírově modrým zirkonem vsazeným v hladké obrubě, tak aby neškrábaly a nezachytávaly. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích, které se stanou nezbytným doplňkem vaší mladé slečny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 245 2208

Dětské náušnice z bílého zlata se zirkonem ve tvaru oka vsazeným do hladkého lůžka tak aby náušničky neškrábaly. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 245 2209

Dětské náušnice z bílého zlata se zirkonem ve tvaru oka vsazeným do hladkého lůžka tak aby náušničky neškrábaly. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Starlit zlaté náušnice se zirkony 2,85 2361240689

Starlit zlaté náušnice se zirkony 2,85 2361240689 Zlaté náušnice s řadou zirkonů a jedním dominantním zirkonem, jsou vyrobeny ze žlutého 14 karátového zlata 585/1000, v lesklé povrchové úpravě na klasické zapínání. Elegantní náušnice jsou vhodné pro denní nošení i do společnosti. Tento nádherný šperk je dodáván českou značkou Starlit. Starlit - česká společnost s tradící ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Starlit zlaté visací náušnice se zirkony 2,75 2361305093

Starlit zlaté visací náušnice se zirkony 2,75 2361305093 Visací zlaté náušnice s řadou zirkonů a jedním dominantním zirkonem, jsou vyrobeny ze žlutého 14 karátového zlata 585/1000, v lesklé povrchové úpravě, na klasické zapínání. Elegantní náušnice, se kterými zazáříte. Tento nádherný šperk je dodáván českou značkou Starlit. Starlit - česká společnost s tradící přes 25 le...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, bílé zlato, zirkon akvamarin a růžový, VE 179 9674

Dětské náušnice z bílého zlata jsou zdobeny jedním růžovým zirkonem a jedním zirkonem v barvě akvamarinu. Materiál náušnic je zlato 585/1000. Celková výška náušnice je 12,5 mm. Rozměr zdobné části je 5x3 mm.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, bílé zlato, zirkon čirý a spinel, VE 179 9838

Dětské náušnice z bílého zlata jsou zdobeny jedním čirým zirkonem a jedním zirkonem v barvě spinelu. Materiál náušnic je zlato 585/1000. Celková výška náušnice je 12,5 mm. Rozměr zdobné části je 5x3 mm.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice,čirý zirkon, žluté zlato 14 kt, NŠ 1251 9511

Zlaté náušnice ze žlutého zlata 14 karátů s čirým zirkonem. Velikost kamene je 5 mm. Náušnice mají zapínání na na šroubek. Orientační váha náušnic je 1,4 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, žluté zlato na šroubek, zirkon, náušničky ze zlata 3,11 g 11069

Náušnice vyrobené ze žlutého zlata 585/1000 zdobené syntetickým zirkonem. Zapínání na náušnicích je šroubek. Velikost náušnice je 14 mm. Při více kusech skladem, je váha jen orientační

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, žluté zlato na šroubek, zirkon, náušničky ze zlata 1,73 g 11100

Náušnice vyrobené ze žlutého zlata 585/1000 zdobené syntetickým zirkonem. Zapínání na náušnicích je šroubek. Velikost náušnice je 8 mm. Při více kusech skladem, je váha jen orientační

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, žluté zlato na šroubek, zirkon, náušničky ze zlata 2,85 g 11101

Náušnice vyrobené ze žlutého zlata 585/1000 zdobené syntetickým zirkonem. Zapínání na náušnicích je šroubek. Velikost náušnice je 11 mm. Při více kusech skladem, je váha jen orientační

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, žluté zlato na šroubek, zirkon, náušničky ze zlata 2,96 g 11554

Náušnice vyrobené ze žlutého zlata 585/1000 zdobené syntetickým zirkonem. Zapínání na náušnicích je šroubek. Velikost náušnice je 14 mm. Při více kusech skladem, je váha jen orientační

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, žluté zlato na šroubek, zirkon, náušničky ze zlata 2,14 g 11556

Náušnice vyrobené ze žlutého zlata 585/1000 zdobené syntetickým zirkonem. Zapínání na náušnicích je šroubek. Velikost náušnice je 14 mm. Při více kusech skladem, je váha jen orientační.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, žluté zlato na šroubek, zirkon, náušničky ze zlata 1,65 g 11557

Náušnice vyrobené ze žlutého zlata 585/1000 zdobené syntetickým zirkonem. Zapínání na náušnicích je šroubek. Velikost náušnice je 8 mm. Při více kusech skladem, je váha jen orientační.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, žluté zlato na šroubek, zirkon, náušničky ze zlata 1,87 g 11558

Náušnice vyrobené ze žlutého zlata 585/1000 zdobené syntetickým zirkonem. Zapínání na náušnicích je šroubek. Velikost náušnice je 6 mm. Při více kusech skladem, je váha jen orientační.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, žluté zlato na šroubek, zirkon, náušničky ze zlata 1,72 g 11559

Náušnice vyrobené ze žlutého zlata 585/1000 zdobené syntetickým zirkonem. Zapínání na náušnicích je šroubek. Velikost náušnice je 6 mm. Při více kusech skladem, je váha jen orientační.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, žluté zlato na šroubek, zirkon, náušničky ze zlata 1,54 g 11563

Náušnice vyrobené ze žlutého zlata 585/1000 zdobené syntetickým zirkonem. Zapínání na náušnicích je šroubek. Velikost náušnice je 7 mm. Při více kusech skladem, je váha jen orientační.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, žluté zlato na puzetu, zirkon, náušničky ze zlata 3,91 g 11575

Náušnice vyrobené ze žlutého zlata 585/1000 osazeny syntetickým zirkonem. Zapínání na náušnicích je puzeta. Velikost náušnice je 17 mm. Při více kusech skladem, je váha jen orientační.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, žluté zlato na puzetu, zirkon, náušničky ze zlata 3,72 g 11576

Náušnice vyrobené ze žlutého zlata 585/1000 osazeny syntetickým zirkonem. Zapínání na náušnicích je puzeta. Velikost náušnice je 17 mm. Při více kusech skladem, je váha jen orientační.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, žluté zlato na puzetu, zirkon, náušničky ze zlata 2,61 g 11577

Náušnice vyrobené ze žlutého zlata 585/1000 osazeny syntetickým zirkonem. Zapínání na náušnicích je puzeta. Velikost náušnice je 14 mm. Při více kusech skladem, je váha jen orientační.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, žluté zlato na puzetu, zirkon, náušničky ze zlata 2,19 g 11578

Náušnice vyrobené ze žlutého zlata 585/1000 osazeny syntetickým zirkonem. Zapínání na náušnicích je puzeta. Velikost náušnice je 13 mm. Při více kusech skladem, je váha jen orientační.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice, žluté zlato 14 ct, zapínání na patent, zirkon, váha 4,93 g 11592

Náušnice jsou vyrobeny ze žlutého zlata 14 karátů 585/1000, zdobené syntetickým zirkonem. Celková velikost náušnice je 16 mm. Při více kusech skladem je váha orientační.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské zlaté náušnice, náušničky, bílé zlato 14 karátů, syntetický zirkon, váha 0,88 g 11016

Dětské náušnice, náušničky, jsou vyrobené z bílého zlata 14 karátů 585/1000. Jsou zdobené syntetickým zirkonem. Zapínání je na patent. Celková velikost náušnice je 14 mm.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice s přírodní šedou perlou 8 mm, žluté zlato, NK 1207 10180

Zlaté náušnice ze žlutého zlata s přírodní říční perlou a čirým zirkonem. Velikost perly je 8 mm. Celková výška náušnice je 17 mm. Náušnice mají klasické zapínání na patent. Materiál je žluté zlato 14 karátů 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice s přírodní růžovou perlou 8 mm, žluté zlato, NK 1207 10181

Zlaté náušnice ze žlutého zlata s přírodní říční perlou a čirým zirkonem. Velikost perly je 8 mm. Celková výška náušnice je 17 mm. Náušnice mají klasické zapínání na patent. Materiál je žluté zlato 14 karátů 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice s přírodní lososovou perlou 8 mm, bílé zlato, NK 1207 10182

Zlaté náušnice z bílého zlata s přírodní říční perlou a čirým zirkonem. Velikost perly je 8 mm. Celková výška náušnice je 17 mm. Náušnice mají klasické zapínání na patent. Materiál je bílé zlato 14 karátů 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice s přírodní černou perlou 8 mm, bílé zlato, NK 1207 10183

Zlaté náušnice z bílého zlata s přírodní říční perlou a čirým zirkonem. Velikost perly je 8 mm. Celková výška náušnice je 17 mm. Náušnice mají klasické zapínání na patent. Materiál je bílé zlato 14 karátů 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté náušnice s přírodní růžovou perlou 8 mm, bílé zlato, NK 1207 10184

Zlaté náušnice z bílého zlata s přírodní říční perlou a čirým zirkonem. Velikost perly je 8 mm. Celková výška náušnice je 17 mm. Náušnice mají klasické zapínání na patent. Materiál je bílé zlato 14 karátů 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK