Zpracovani masa pro 3 rocnik sou
Pro vyhledávací frázi Zpracovani masa pro 3 rocnik sou jsme na našem vyhledávači našli 8 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Zpracovani masa pro 3 rocnik sou trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Technologie III: Pro 3. ročník SOU učebního oboru truhlář (978-80-85920-97-0)
Kniha - autor Zdeňka Křupalová, 150 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá První část učebnice se týká problematiky technické přípravy výroby a obsahuje společné učivo pro daný učební obor. V druhé části je zpracována výroba polotovarů pro nábytkářskou i stavebně truhlářskou výrobu. Ve třetí části je zařazeno učivo technologie výroby nábytku ze dřeva a dřevních mate...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání FORTUNA - JUDr. František Talián
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1, 3. vydání - Pavel Otoupal
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíPodobné fráze: pocetnik pro 1 rocnik 3 | citanka pro 3 rocnik vaz | prvouka pro 3 rocnik zs | prvouka pro 3 rocnik zs l | citanka pro 3 rocnik sos | pocetnik pro 2 rocnik 3 | pisanka 3 pro 1 rocnik | citanka pro 3 rocnik | ucetnictvi pro 3 rocnik | pocetnik pro 5 rocnik 3 | citanek pro 3 rocnik zs | psani pro 3 rocnik 1 dil | prohome masazni souprava velka | procvicovani matiky pro 3 rocnik | citanka pro 1 rocnik sos josef soukal | citanka pro 4 rocnik sos josef soukal | citanka pro 2 rocnik sos soukal josef | 1 19 soubor znacek a cislic pro 1 rocnik | citanka pro 1 rocnik sos soukal josef | soukal josef literatura pro 4 rocnik sos | citanka pro 4 rocnik sos soukal josef | literatura pro 1 rocnik sos josef soukal | citanka pro 2 rocnik sos josef soukal | citanka pro 1 rocnik gymnazii josef soukal | soukal josef citanka pro 4 rocnik sos | citanka pro 2 rocnik gymnazii josef soukal | soukal josef citanka pro 1 rocnik gymnazii | literatura pro 4 rocnik sos soukal josef | literatura pro 4 rocnik sos josef soukal | literatura pro 1 rocnik sos soukal josef | literatura pro 2 rocnik sos josef soukal | soukal josef literatura pro 1 rocnik sos | soukal josef literatura pro 2 rocnik sos | soukal josef citanka pro 4 rocnik gymnazii | soukal josef citanka pro 2 rocnik sos