Předchozí
Další
AEG BP 501302 NM
Popis produktu
Pomocí systému PyroluxePlus dosáhnete čistoty nejvyššího stupně. Tento systém přemění všechny zbytky jídel na popel, který lze potom snadno otřít. Díky dvířkům IsoFront Top zůstává vnější strana dvířek trouby relativně chladná na dotyk – dosahuje maximální teploty 40 °C.
Funkce trouby:
* Rychlé zahřátí – ke zkrácení doby předehřátí trouby
* Pravý horký vzduch – k pečení...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro AEG BP 501302 NM
Parametry
Výrobce | AEG |
Energetická třída | A+ |
Otočný rožeň | Ne |
Osvětlení | Ano |
Dětská pojistka | Ano |
Teplotní sonda | Ne |
Kruhové těleso | Ano |
Minutka | Ano |
Displej | Ano |
Gril | Ano |
Ventilátor | Ano |
Popis AEG BP 501302 NM
Popis produktu
Pomocí systému PyroluxePlus dosáhnete čistoty nejvyššího stupně. Tento systém přemění všechny zbytky jídel na popel, který lze potom snadno otřít. Díky dvířkům IsoFront Top zůstává vnější strana dvířek trouby relativně chladná na dotyk – dosahuje maximální teploty 40 °C.
Funkce trouby:
* Rychlé zahřátí – ke zkrácení doby předehřátí trouby
* Pravý horký vzduch – k pečení jídla na maximálně třech úrovních současně a k sušení potravin
* Příprava pizzy – k pečení jídel, která vyžadují propečenější a křupavý spodek, na jedné úrovni
* Konvenční ohřev – pracuje horní a spodní topné těleso, k pečení moučných jídel a masa na jedné úrovni trouby
* Spodní ohřev – k pečení koláčů s křupavým spodkem nebo kůrkou a k zavařování potravin
* Rozmrazování – k rozmrazování potravin
* Horký vzduch s párou – k přípravě potravin ve formě na jedné úrovni, slouží k úspoře energie při pečení
* Gril – ke grilování plochých pok...
Pomocí systému PyroluxePlus dosáhnete čistoty nejvyššího stupně. Tento systém přemění všechny zbytky jídel na popel, který lze potom snadno otřít. Díky dvířkům IsoFront Top zůstává vnější strana dvířek trouby relativně chladná na dotyk – dosahuje maximální teploty 40 °C.
Funkce trouby:
* Rychlé zahřátí – ke zkrácení doby předehřátí trouby
* Pravý horký vzduch – k pečení jídla na maximálně třech úrovních současně a k sušení potravin
* Příprava pizzy – k pečení jídel, která vyžadují propečenější a křupavý spodek, na jedné úrovni
* Konvenční ohřev – pracuje horní a spodní topné těleso, k pečení moučných jídel a masa na jedné úrovni trouby
* Spodní ohřev – k pečení koláčů s křupavým spodkem nebo kůrkou a k zavařování potravin
* Rozmrazování – k rozmrazování potravin
* Horký vzduch s párou – k přípravě potravin ve formě na jedné úrovni, slouží k úspoře energie při pečení
* Gril – ke grilování plochých pok...