Předchozí
Další
Electrolux EOB5351AOX
Popis produktu
Když spěcháte a jednoduše nemáte čas opatrně zavírat troubu, tato trouba se díky funkci tlumeného dovírání stále zavírá hladce a tiše. Tato trouba je díky své účinné izolaci, která udržuje teplot uvnitř a udržuje tak teplotu přípravy jídla, o 20% energeticky úspornější než trouby třídy A.
Funkce trouby:
* Spodní ohřev – k pečení koláčů s křupavým spodkem nebo kůrkou a k z...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Electrolux EOB5351AOX
Parametry
Výrobce | Electrolux |
Energetická třída | A+ |
Otočný rožeň | Ne |
Teplotní sonda | Ano |
Kruhové těleso | Ano |
Minutka | Ano |
Displej | Ano |
Gril | Ano |
Ventilátor | Ano |
Popis Electrolux EOB5351AOX
Popis produktu
Když spěcháte a jednoduše nemáte čas opatrně zavírat troubu, tato trouba se díky funkci tlumeného dovírání stále zavírá hladce a tiše. Tato trouba je díky své účinné izolaci, která udržuje teplot uvnitř a udržuje tak teplotu přípravy jídla, o 20% energeticky úspornější než trouby třídy A.
Funkce trouby:
* Spodní ohřev – k pečení koláčů s křupavým spodkem nebo kůrkou a k zavařování potravin
* Ventilátor s grilem (infrapečení) – k pečení velkých kusů masa
* Ventilátor s grilem (infrapečení) + spodní ohřev – k přípravě pizzy, slaného lotrinského nebo jiného koláče, dolní topný článek a topný článek grilu zajišťují přímý ohřev a ventilátor cirkuluje horký vzduch k pečení náplně pizzy či koláčů
* Kruhové těleso + ventilátor – k pečení masa nebo moučných jídel při stejné teplotě na několika roštech bez mísení vůní
* Gril – ke grilování malého množství plochých kousků uprostřed roštu, k opékání topinek
* Horní + spodní o...
Když spěcháte a jednoduše nemáte čas opatrně zavírat troubu, tato trouba se díky funkci tlumeného dovírání stále zavírá hladce a tiše. Tato trouba je díky své účinné izolaci, která udržuje teplot uvnitř a udržuje tak teplotu přípravy jídla, o 20% energeticky úspornější než trouby třídy A.
Funkce trouby:
* Spodní ohřev – k pečení koláčů s křupavým spodkem nebo kůrkou a k zavařování potravin
* Ventilátor s grilem (infrapečení) – k pečení velkých kusů masa
* Ventilátor s grilem (infrapečení) + spodní ohřev – k přípravě pizzy, slaného lotrinského nebo jiného koláče, dolní topný článek a topný článek grilu zajišťují přímý ohřev a ventilátor cirkuluje horký vzduch k pečení náplně pizzy či koláčů
* Kruhové těleso + ventilátor – k pečení masa nebo moučných jídel při stejné teplotě na několika roštech bez mísení vůní
* Gril – ke grilování malého množství plochých kousků uprostřed roštu, k opékání topinek
* Horní + spodní o...